BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 9 miesiąc temu #870561 przez ewaluacja
Jeszcze całkiem niedawno też nie czułam się na nic, a teraz czuję się na wszystko :D no dziś jest fatalnie, głowa boli, piersi swędzą, podbrzusze już nie boli, ale cały dzień ćmiło na @, pryszcze wyskakują... z chęcią bym się położyła już spać :(

Maryśka no 34 to już jest nieźle :D podziwiam jak możesz mieć takie długie cykle, co więcej! tak długo w nadziei i niepewności :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #870571 przez GabrysiaSta
no i ja niestety z Wami nie zatestuję :( pojawiła się krew w śluzie więc @ na horyzoncie
Ale przynajmniej będę spokojna, że skonczylam do konca kurację globulkami
Muszę teraz zrobic cytologie (tez nie za fajna była) i na nowo zaczac przygotowanka :D więc dzidzia jak się uda to będzie 2015 r. Czyli jak nic luty ;)
To jakie te testy owu? :)

Marysia Twoje cykle by mnie wykonczyly nerwowo!
Dziewczyny trzymam kciuki! Czeka nas tydzien pelen niepewnosci ale i wiary!!! oj bedzie sie dzialo! :D

10 lata 9 miesiąc temu #870578 przez ewaluacja
Kurde... szkoda :( ale 2015 też brzmi dobrze :) ja też testy owu sprawdzałam na allegro i podoba mi się że dają w pakiecie ciążowe :lol: :lol: jeśli teraz dostanę @ to też się porządnie zaopatrzę :D

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #870580 przez marysiamarysia
Dziewczyny - co wy za głupoty gadacie . Jaka krew w śluzie Gabi :) zwidy masz jak nic :lol: pewno implantacja , wczoraj Ewaluacji się zagnieżdzało :lol: . Słuchajcie Maryśki a nie wymyślacie :ohmy: No kurde mnie te cykle bardziej odpowiadają niż takie co miałam wcześniej ( 10,19,20 itp.)ale faktem jest , że w oczekiwaniu to masakra jakaś . W przyszłym miesiącu już bez lutki jade i zobacze, jaki długi lub krótki będzie kolejny , bo zakładam , że nici z ciąży u mnie . No i to by było na tyle :woohoo: :woohoo: :kiss: o i hormony bedę se badała . No w tym wieku to już trzeba :lol:

:lol: :lol: :lol: właśnie przyszło mi do głowy , że powinnam miec inny nick . Kurcze , chyba nowe konto założe , a nick będzie ,, Wyścig z czasem ,, buahahahhaha

10 lata 9 miesiąc temu #870592 przez meli1990
ja też chyba będę kupować te z allegro testy tylko muszę poczekać na wypłatę :) tylko nie wiem czy zdążę testować w tym cyklu bo dziś to już 11 dc. Będziemy działać narazie bez testów pewnie. jak dalej się nie uda to zamówię. Tylko się zastanawiam ile tak najlepiej zamówić?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #870600 przez marysiamarysia
Meli kurcze 11dc a Ty tu siedzisz . Na starego i heja a nie na forum :lol: :lol: :lol: pewnie te testy to już sie nie przydadzą , bo nim dojdą troche czasu minie .
Kurcze 11dc jak fajnie :lol: :lol: trzymam kciuki , żeby tym razem się udało . A temperaturkę mierzysz? :silly: :ohmy: :unsure:

Dziewczyny i uważać z tymi testami bo sie odwodnicie :silly:

10 lata 9 miesiąc temu #870603 przez ewaluacja
hormony? ja niestety biorę na tarczycę.. :/

Nie zmieniaj nicka bo już jak zdjęcie zmieniłaś to się zastanawiałam czy to Ty, czy nie Ty :D ja mam jeszce problem z ogarnianiem nicków :D :P ;)

10 lata 9 miesiąc temu #870604 przez marysiamarysia
Ewaluacja no dobra , żartowałam , przecież ja już renomę se wyrobiłam :silly: a hormony to będę te płciowe badała , czy oby jaka premenopauza czy jak to cholerstwo się zwie mnie nie łapie hahahah :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 9 miesiąc temu #870610 przez ewaluacja
Marysia jak Ty coś palniesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #870618 przez marysiamarysia
:lol: no tak już mam , a najgorsze , że nie tylko tu tak gadam :lol: w realu też mi się zdarza :ohmy: i to dość często :)

10 lata 9 miesiąc temu #870629 przez meli1990
tak mierze temp ale tak orientacyjnie. a chłopa na pewno dziś dorwę :) Ale muszę poczekać aż Dominik pójdzie spać bo mu się dzisiaj nie śpieszy za bardzo, tylko się bawić mu teraz zachciało

10 lata 9 miesiąc temu #870653 przez marysiamarysia
:) no ! A ja idę książkę poczytać . Mój na razie ma spokój - oszczędzam nasienie :silly:
więc może sobie odsapnąc i nazbierać sił , bo jak nowy cykl zacznę , to bidny on będzie . Dzis go pytałam czy co posiał i mówi że tak :lol: ale jak ślepakami walnął to mu nie daruję :woohoo: :woohoo: .
Zmykam
Dobrej nocki kochane :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #870693 przez ferritka
marysiamarysia napisał:

Ferri a Ty w 8 tygodniu jesteś , może to te plamienia przypadające na @. To całkiem mozliwe . :)
Ja tam jestem o Ciebie spokojna i wiem , że wkrótce dobre wieści przyniesiesz :) :) :kiss:

aj Ty mega mózgu TY!! wiesz że to całkiem możliwe B)
komu pokazać mojego Groszka ??? :lol: :lol:
no więc jest piękny, zdrowy i silny..pikawa mu wali jak szalona 179uderzeń !!
a i urósł dzieć ma dzisiaj 1,97 cm :lol: :lol: :lol:
szyjka super ,wszystko czyste i książkowe, mam wyluzować :lol: :lol:

hahah a Was tak teraz poczytałam, no niezłe jesteście agentki hahaha a z odwodnieniem sie od sikania na testy Marysia masz order mistrzostwa świata :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #870736 przez Asik
Feri :) :) ja kcem uwidzieć ja jaaaaaaa :D :D :D :D ślicznie rośnie :) i serducho mocne :D :D super wieści :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

10 lata 9 miesiąc temu #870751 przez MoNiaaa
Feri ty sie wogole pytasz kto chce??tyle tu czekalysmy na twojego groszka wiec z biegu powinnas nat tu fote zapodac :)
pieknie dzidzius rosnie gratki :kiss: :kiss:

http

]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka