BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 7 miesiąc temu #877338 przez mesy
Studentka tak będzie Patryk ;) już tak do niego gadamy i tak zostanie - Kub jest za dużo ;)

anoda pokaźny super brzuś :lol: :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #877346 przez gosia28
dzień dobry :)

Anodka właśnie zauważyłam, że przeciągałyście tą kuleżankę na fb dlatego wiedziałam, ze u Cb. ok. :side:
leci czas dziewczyny, już niebawem nowe dzieci witamy na forumie :lol:

Wojtuś i Patryk śliczne imiona, moi bratankowie tak mają, super chłopaki :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 7 miesiąc temu #877347 przez studentkaae
o jacie, niedługo na świecie powitamy Wojtusia, Amelkę... ale emocje znowu będą :)

Anodka - jaki brzusio śliczny, zazdraszczam... takie widoki mnie rozwalają na łopatki, cudny domek :kiss: :kiss:

Missy - a Ty kogo tam pod sercem nosisz - przyznaj się? imionko masz?

Gosiak - córki Nataszki będziemy miały mówisz? ech, trzymam Cię za słowo Kochana, niech ta czterolistna zrobi swoje :) :kiss:

Gosia28 - co u nas słychować? no, powiem pewnie więcej po 12 maja, wtedy się może coś więcej okaże, bo narazie to standard, od @ do @... :(

Mesy - aaa, no ładne imionko, fakt, Kubusiów dużo jest

10 lata 7 miesiąc temu #877351 przez gosia28
studentka to porównywalnie do mnie :S
daj znać co tam w tej połowie maja u Ciebie :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 7 miesiąc temu #877356 przez vika
Bujanka Gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: przed Tobą same cudowne chwile :silly:
Anoda Jaki zgrabniutki masz ten brzusio :)
rzucajcie tymi imionkami może i mi coś wpadnie w ucho....bo jak na razie to co wymyslę to po tygodniu już mi nie pasuje :dry: Hmmmmm kobieta zmienną jest :blink:
No to wiosna w pełni....ciekawe gdzie teraz bociany lądują ??? chwalić się :woohoo:

10 lata 7 miesiąc temu #877367 przez ferritka
AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanodka!! jaaa Wojtuś to ma wille z przytupem :blush: :blush:
piekny brzusio i woow jak Gosia zrobiłam oczy bo 33 tydzień toż to nie przelewki już :lol: :lol:

bo stara gwardia ma czujnik i jak sie cicho robi to wpadamy i robimy młyn jak na żużlu :lol: :lol:

a marysia ewolucja to gdzie poszły ? już na majówce siedzą nogi w wodzie moczą sączą zimne piffffkoooo.........

wiecie jak mi się bronka kce :S :S aż mi wstyd ,że jakaś alkoholiczka zed mnie wyłazi ale tak mi pifffko pachnie że bardziej niż kabanoski :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #877376 przez Mirella
Ferri, ja się w ciąży ratowałam bezalkoholowym Lechem i Żywcem i jakoś szło ;) bo też mi się zachciewało :blush:

10 lata 7 miesiąc temu #877380 przez bujanka
Dziewczyny poratujcie czy na badania cytomagalii i toxoplazmozy trzeba być naddczo, czy koniecznie trzeba wykonać je rano i czy trzeba mieć skierowanie? Wiem tyle, że to chyba spory koszt?

10 lata 7 miesiąc temu #877385 przez ferritka
Bujanka, nie musisz mieć skierowania idziesz i płacisz...toxo to 30 zł a cyto nie pamiętam. ja nie byłam na czczo. chyba tylko glukoze trzeba na czczo robić więc spokojnie podskocz sobie po śniadanku :lol: :lol:

no własnie skusiłam sie raz na leszka tego bezalko i myslałam że umre z radości :lol: :lol:

aaa Moniaaaaaaaaaaaaaaa miałam Ci pisać nie ma czego u Ciebie na rzeczy ? bo mnie się śniło żeś z 3 córą w ksiązy i zastanawiasz się jak Twojemu o tym powiedzieć bo nowy wózek trzeba kupić :S :S a pytam bo wiesz ja mam teraz mega realne sny :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #877393 przez missyy
studentkaae na 90 % dziewczynka :P Więc prawdopodobnie Maja :P W ogóle problem z imieniem mamy, bo mało które nam pasuje :P Może jeszcze zmienimy:P

Przed Mają to się Ferri broni co nie?? B) Gdzieś coś podczytałam, że Kręgiel obstawiał to imię :P hihi
Nie martw się Ferr mnie też coś ostatnio zapach piwa się spodobał. Jak tylko mężul otwierał, to taka przyjemna woń się rozchodziła.... mmmhmm :blush:
Ja w ramach grzechu puszkę coli otworzyłam :silly:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

10 lata 7 miesiąc temu #877397 przez ferritka
Missy no ja się wzbraniam ja :lol: :lol:

cole to ja zawsze Kręglowi spijam :S a zawsze stroniłam od niej :lol: najlepsze ze znalazłam sklep i są w nim kole z całego świata ..... a tam poziomkowa i bananowa :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #877410 przez anoda89
Ano leci czas i jak dla mnie może jeszcze szybciej płynąć bo się doczekać nie mogę jak zobaczę małego i go wyściskam. Teraz 15 idę na wizytę i będziemy ustalać termin cc :lol:

Gosia my przez te rewolucje które dzieją się z forum przeniosłyśmy się na FB i tam piszemy tu tylko z doskoku bo jedna dziewczyna została.

10 lata 7 miesiąc temu #877411 przez Gosia 2712
Hejka :)

Ferri missy heh to widze ze nie jestem sama :S ale bym sie napila takiego zimnego Leszka :S :D

Ferrii ty babolu musisz ochoty robic na fb tymi monsterkami :P :S ostatnio cukierki pudrowe ktore jak tylko spotkam to kupuje i cale zjadam a teraz monsterki :P

bujanka na cytomegalie nie robilam badan ale toxo u mnie kosztuje 35zl za jeden odczynnik a ja robilam dwa (igm igg) wiec ok 70zl placilam... a skierowania nie musisz miec

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 7 miesiąc temu #877412 przez anoda89
Matko kochana a mi się słabo zrobiło, niedługo będę obiad jadła i idę do męża bo się boje sam w domu siedzieć.

Ferri piwo bezalko sobie łyknij ;)

Bujanka nie trzeba być na czczo ;)

Monia może Ferri Ci 3 córcie wywróży, przyznaj się co jest na rzeczy ;) :woohoo:

10 lata 7 miesiąc temu #877413 przez ewaluacja
Jestem, jestem :)
Nadrabiałam zaległości ;)

Anoda brzusio piękny!! :)

Co do imion... mój ulubiony temat :D generalnie szalenie mi się podobają imiona staroświeckie :)
ale przyznać muszę ferri że Kaja bardzo mi się podoba, chociażby dlatego, że długo tego imienia nie słyszałam, jest mało spotykane i przez to oryginalne. Co do Kubusia to jest to też piękne imię, ale Kubusiów ogrom!

Co do moich upodobań to imię dla chłopca to na pewno Franek!! podoba tez mi się Antek, Borys, Stanisław, Edmund.
Szymek tez piękne imię (mój mąż ma tak na imię :D) :blink: :blink: :blink:

Dziewczynkę nazwała bym Ula, Łucja, Klara, Matylda, Waleria :)

B) B)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka