BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 7 miesiąc temu #876993 przez ferritka
Bidolek B) nooooo leci leci :kiss: :kiss: :lol:
a imiona to Kuba i Kaja znaczy albo albo B) tylko sama nie wiem, bo jak Kuby pewna jestem tak Kai mniej z dnia na dzien :dry: no na całe szczęście mam jeszcze chwilkę. Kręgiel upiera się ma Maje ...a ja Mai nie kcem jakoś :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #877018 przez Anabelle
Bujanka, aż mi łzy do oczu napłynęły. Piękne wiadomości tej wiosny ;*

10 lata 7 miesiąc temu #877116 przez Mirella
bidol napisał:

Inso - GRATULACJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

reszcie tez gratuluję :kiss: :kiss:

trzymam kciuki za Was
:kiss: :kiss:

Gosiaczku, Mirella :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mirellciu - wróżko moja - powiedz mi taka rzecz - Moja szwagierka jest w ciąży ma na imie Tereska - mają już Emilkę - a teraz jak myślisz co będzie ?? :blink:

Bidolku, ja już nawet na forum nie trafiam, a tak daleko to się kompletnie nie podejmuję, Ty powróż jako moja następczyni :lol:

Ferri bo ty kcesz Olę :lol:

10 lata 7 miesiąc temu #877132 przez ferritka
Mirellka, ano może tak być B)
ale skoro Bidol Twoją nastepczynią to..będzie u mnie Kuba bo mi tak powiedziała jak testa mego ujrzała :lol:

p.s. wiesz, muszę to powiedzieć bo mnie naszło podczas lektury mamy sanepid ,że gdyby nie to, że pojawiła się córka druga podejrzewałam przez chwile żeś autorką tegoż bloga :S
bo córka pierwsza elokwentna, błyskotliwa i ze śmiesznymi puentami jak Twoja Duśka :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #877137 przez bidol
Feri - oba sliczne. Ja chlopca Antek albo Leon bym nazwala a dziewuszke Zoska :)

Mirellcia - nie badz taka. No powroz prooosze

Dziewuchy Mierllcis sie ze mnie nabija. Ja chyba jeszcze nikomu dobrze nie przepowiedzialam ;)
Ale u Feri i tak chlopak mi pasuje. A co Mirella powiedziala ?

10 lata 7 miesiąc temu #877158 przez Mirella
No właśnie ja to mówię, że Ola u Ferri będzie :lol:

Ferri, mnie póki co jeden blog wystarcza, jak mnie najdzie na drugi to raczej nie dzieciowy :blink:

A o Duśce nasmarowałam dwa teksty niedawno, jak się opublikują to Wam podrzucę linka, jak chcecie :)
Chociaż w zasadzie to powinnam wierzyć, że na bieżąco czytacie, no ale kto Was tam wie ;) :P

10 lata 7 miesiąc temu #877162 przez ferritka
Bidolku mi tez Leon sie bardzo podoba niestety nasz "Starszy" synus kicus tak ma I nie przejdzie :S ale baaardzo lubie to imie B)

Bidolku, ja tam Ci wierze ze przed postawieniem mi wrozby na synusia bylas w miare trzezwa a kula Twa czysta byla jak dziewica na wydaniu B)

No to czrkam na teksty bo chwilowo nie mam co czytac B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #877172 przez mesy
ferri jak Mirella obstawia u ciebie Ole to bedzie Kuba hehe ostatnio jej te obstawianie wychodzi na odwrot ;)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #877182 przez studentkaae
hejooo :)

fasolki to zawsze parami łazikują :) niedawno Inso teraz bujanka :) gratki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: spokojnej książy :woohoo:

ooo, temat imionek widzę na tapecie jest - mój ulubiony, zawsze mnie to ciekawi jak ktos dał na imię swojemu dziecku :)
a kcecie wiedzieć jakie mi sie podoba??? dla synka to bym dała Igor :) a dla dziewczynki, już mi się zmieniło i nie Ola a Olga może, albo Natasza :)

Mesy - a u Ciebie to już nie Kuba tylko Patryk?? bo dojrzałam pod suwaczkiem :)

10 lata 7 miesiąc temu #877186 przez ferritka
Sis :lol: ja Cię zawsze myslami przywołam , no cholera telepatia :lol: :lol:
ładne ładne imionka :lol: :lol: ... mi to ciągle w głowie chodzi Oskar i Szymon jeszcze :S
a Dźewczynka to jak Boga kocham to nie mam pomysłu :dry: Kaje bedą kajak przezywać bo Kręgiel się nie postarał i ma nazwisko na K... no to jak to bedzie brzmiało :angry:
na ole się kategorycznie nie zgadza on tak jak ja na Maje. Chyba zostanie Adamowa jak Kręgiel zaproponował na początku :cheer:

Mesy hehehehe mówisz ? B) B) :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #877194 przez studentkaae
Sis, telepation jak nic :) haha :)
a wiesz co ja myślę, że jak Wy kcecie wyemigrować to może pomyśl jak to imię Fasolki/Groszka będzie brzmiało w ichniejszej krainie, gdzie będziecie, no nie wiem - tak sobie jakoś o tym pomyślałam :S

10 lata 7 miesiąc temu #877195 przez ferritka
Sis i właśnie też tak pod tym kątem patrzę ...no ale całe szczęscie mamy jeszcze troche czasu B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #877205 przez GabrysiaSta
Witam,

widzę, że temat imion na tapecie... mi się zawsze Zosia podobało ale niestety brat mojego M. nas wyprzedził, a teraz jak/o ile zaciążymy (obstawiam, że dziewczynka) to może Julia ?. Dla chłopczyka marzy mi się Stach ale starego nie przekonam :unsure:
Feri Szymon mi się podoba, mam przystojnego małego sąsiada o tym imieniu :blink:

10 lata 7 miesiąc temu #877206 przez gosiak
Agnessa ja tam juz w koniczynki i bocki nie wierze :silly: ale dziękuję za kciuki :kiss:

Studentka no to jak będziey mialy kiedyś córki (a bedziemy) to będą dwie Nataszki ;) u mnie chłopięce imię z Kacperka się zmieniło bo cholerka co drugi to Kacpero :silly: byłby Marcel albo Karolek :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 7 miesiąc temu #877213 przez Dave
Heloł;))

Bujanka
- no teraz to Ci tu mogę pogratulować i wycałować :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: a Ty wygłaskaj brzucholka, co by fasolinka czuła, że ją tu u nas witamy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

No mój pudzinek już roczek ma, ja piernicze jak to przeleciało. Wrzucę Wam tu jakieś foto :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka