BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 7 miesiąc temu #875426 przez GabrysiaSta
Insomnia gratulacje! zajączek zostawił najcudowniejszy prezent.. a ja zawsze myślałam, że to bociany takie prezenty dają :silly:
Meli to teraz czekamy na Ciebie :) pozytywne fluidy już krążą po forum i zapewne łatwo się od nich zarazić :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #875458 przez meli1990
mam taką nadzieje. ja tam wierze w bociany :) bo przy Dominiku zanim się jeszcze dowiedziałam o ciąży to krążyły bociany nad moim mężem i ostatnio też tak jest. to dobry znak :) tylko trudno mi wytrzymać będzie do niedzieli z testem ale muszę by mieć większą pewność

10 lata 7 miesiąc temu #875489 przez Asiaa
Gratulacje! :) super zajączek był :) oby jak najwięcej z nas się zaraziło :cheer: :)

10 lata 7 miesiąc temu #875520 przez Mirella
Insomnia, no spróbowałabyś nie przyjść do nas, to bym Cię tak palnęła, że ho ho ho :P w ogóle nie wiem, czemu sie nie starałaś na staraczkach, no ale dobra, niech będzie, że Ilonka za obie wystarała :lol:

łapaj buziale :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #875525 przez ilona
Dziewczyny jak u mnie bedzie drugi chlopak a u Inso.druga dziewczyna to sie po prostu zamieniamy.
Taki mam plan :laugh:

10 lata 7 miesiąc temu #875526 przez vika
Insomnia Gratuluję bardzo gorąco :kiss: :kiss:
Meli trzymam kciuki :)ja też wierzę w bociany :lol:

10 lata 7 miesiąc temu #875551 przez Insomnia
Mirella nie starałam się na staraczkach bo... w ogóle się nie starałam :lol: :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

10 lata 7 miesiąc temu #875554 przez Gosia 2712
Hejka :)

Meli na staraczkach malinki chodza parami wiec skoro ty w najblizszym czasie testujesz to moze i cos z tego bedzie ;) trzymam kciuki :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 7 miesiąc temu #875588 przez Ingrid29
Witam kobietki. Moje posty też wcięło :(

Inso gratuluje serdecznie i powiem Ci, ze najlepsze są właśnie wpadki :laugh:

Miłego dzionka kochane. Meli też trzymam kciuki :kiss:

Piękne słonko, więc pewnie z Arturem poszalejmy popołudniu na palcu zabaw :side: :silly:

10 lata 7 miesiąc temu #875647 przez meli1990
Ja już się nie mogę doczekać niedzieli. Dziś tak brzydko ze się nawet nie chce nigdzie iść i dzień będzie się dłużył. Dobrze że jutro jadę zasadzić warzywka na grządce to dzień szybciej zleci.

A od 2 dni mam takie czułe piersi że nawet dotknąć się nie mogę. dawno mnie tak cycki nie bolały :) Miłego dnia życzę

10 lata 7 miesiąc temu #875661 przez GabrysiaSta
Witam,

meli jaki brzydki dzień ? u mnie słonecznie i 19 st za oknem :) a niedziela już niebawem, ja muszę czekać do 07.05 więc mi się dopiero dłuży :dry:

10 lata 7 miesiąc temu #875695 przez MoNiaaa
Inso grarki wielkie:) to na kiedy termin grudzien czy styczen??bedziesz miala dwojeczke niemal z tego samego miesiaca:)

http

]

10 lata 7 miesiąc temu #875717 przez meli1990
u mnie do południa było brzydko, teraz trochę słońce wyszło ale bardzo wieje. A po spaniu małego muszę wsiąść na podwórko by się wyszalał. mam nadzieję że jutro będzie ładna pogoda. jak dzisiaj minie dzień to jutro nawet nie zauważę, bo nie będę miała czasu :)

10 lata 7 miesiąc temu #875840 przez Dave
Inso - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Gratulacje ogromne. Z takimi wieściami to można wpadać ot tak sobie i zarażać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
- oby cycki tak na fasolinkę bolały. Krosuje paluchy i czekam do niedzieli :side: :side: :side:

A ja kurna ledwie łażę. Wczoraj pół nocy na pogotowiu spędziłam po to by te konowały leniwe mi nawet na nogę nie popatrzyły. A zleciałam ze schodów w dodatku z Mateonem na rękach, ale utrzymałam równowagę tylko mój paluch biedny na tym ucierpiał. Cały spuchnięty, siny, nie mogę nim ruszyć i boli jak ja pierd**&^%^$^%^!!!

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 7 miesiąc temu #875879 przez meli1990
oby tak. I już piątek się kończy, jutro sobota i do niedzieli szybko minie już teraz. trochę się stresuję że znowu nic z tego nie będzie. w tym cyklu już mam taką nadzieję że się udało ze jak się nie uda to nie wiem co będzie. Miłej nocy

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka