BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 7 miesiąc temu #877416 przez ferritka
Gosia nawet nie mow te pudrowe mi Kregiel przyniosl I narobil tym balaganu bo moglam nic innego nie jesc tylko je :lol: az mnie skrzyczal
B)
A monsterki to masakra az mi wstyd jakie fuj smaki mam :blush: no probowalam jablka jesc ale mi nie podchodzą B)

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #877418 przez anoda89
Ferri Kaja mi się bardzo podoba tylko nasz suczka nazywa się Kaja a lipa córkę nazwać tak jak psa :laugh: Nie wiem kto ją tak nazwał bo to męża pies :dry: Dla dziewczynek to jeszcze mi się podoba Iga, Lidia, Kalina no i tyle co mi przychodzi do głowy :) dla chłopca to Wojtek oczywiście, Olek, Miłosz, Tymek, Filip no i koniec pomysłów :)

10 lata 7 miesiąc temu #877419 przez ferritka
B) no Olus jest super B)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

No to ja problem z Sara mam.... no bo mogloby byc tak naszej dzewczynce ale zbyt duzo burkow tak ma :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #877423 przez anoda89
Ferri to się umówcie że Ty wybierasz dla chłopca a Kręgiel dla dziewczynki albo na odwrót a przeważnie tak jest że kobieta przeczuwa płeć to będziesz na wygranej pozycji :laugh:

10 lata 7 miesiąc temu #877429 przez gosiak
Gosia28, u mnie oki ;) w czerwcowym cyklu iui, to tyle jak narazie;) a co u Ciebie?

Coś jeszcze miałam i zapomniałam , na szczęście skleroza nie boli :laugh:

Miłego dnia ;)

Kto się pisze na ruskie :unsure: bo robię dziś :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 7 miesiąc temu #877431 przez GabrysiaSta
hej

coś, gdzieś przemknęło mi o Leszku.. ktoś zapraszał? ;) normalnie taka pogoda, że sam się otwiera. zafasolkowane macie dobrze wiecie, że nie możecie a ja na starankach to nie wiem czy mogę sobie pozwolić, a majówka nadchodzi :dry:

10 lata 7 miesiąc temu #877435 przez ferritka
Gabi, no nie wiem nie wiem bo mnie Dr ten mój wcześniejszy mówił że do staranek to wino wskazane ;p to bronek mysle nie zaszkodzi, a nawet pomoże bo rozluźni atmosferę :lol: :lol:

Gosiak, a jakbyś tak poczyniła tźy z mięsem takie ruskie to ja bym przylazła :S :blush:
no i czerwiec niech będzie na 5+ :kiss: :kiss:

Anodka, ja się kategorycznie na taki układ zgodzić nie mogę bo bedę do końca ksiązy w stresie zyć ,w obawie, że Kręgiel mi córe Maja nazwie ...
i od razu się tłumaczę ...nie że nie lubię czy mam uprzedzenia, jednakże nasi najblizsi przyjasiule mają mała Maje i jakoś mi nie w sos tak samo dziecie nazywać. Właśnie wolałabym jakoś tak żeby pół piaskownicy tak nie miało i jhak bedę dziecie z okna na obiad wołać co mi pół placu zabaw się na wyrzerke nie zejdzie...wystarczy ,że syn bedzie miał pół klasy Jamesów i Jacobów :lol: :lol:
więc póki co córka ma pozostaje Kajakiem :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #877436 przez anoda89
Gosiak ja ja się piszę tylko jakbyś mogła parę sztuk w wersji light zrobić bo nie mogę tłustego ;) :lol:

Kajak ładnie a syn Kajtek :blink: :laugh:

10 lata 7 miesiąc temu #877438 przez mesy
A kto chce lejsssssa ? :lol:
Pokara mnie za te czipsy jeszcze heheh

10 lata 7 miesiąc temu #877444 przez Gosia 2712
Mesy a paprykowe masz? :D to ja kcem :D :P hehe Amelka tez je lubi :D cak tylko jem to wierzga jak szalona :D :D

Ferri ty sie nie przejmuj bo ja tez wlasnie tak jadam :S a to chipsy a to cukierki pudrowe :P :S a obok monsterkow to obojetnie nie przechodze :P

Anoda mi sie podoba imie Nikola heh ale 6 lat temu dalam mojemu psu Niki i teraz sie smiejemy ze dziecka nie nazwie tak jak psa :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 7 miesiąc temu #877445 przez ferritka
ej Anoda, ale ja słyszałam, że takie domowe pierogasy to są zawsze light, więc luz możesz na legalu chapnąc z 4 sztuki B) B)

ja dzisiaj czipsów nie tykam, takie mam postanowienie, ale cholera cisne do biedry po grylowe atrybuty to się boje że się skusze cholercia :cheer:
ciekawe czy bronki mają takie bezalko hhmmmmm
bo że truskafków nie mają to wiem na bank :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #877446 przez mesy
ferri co ty masz za biedre ? u mnie są truskawki :lol: :lol:

ja zjadłam cała miskę - bossssshe zgrzeszyłam :S :S :S

Gosia u mnie w ciąży górują solone :blush:

10 lata 7 miesiąc temu #877448 przez GabrysiaSta
Feri dzięki czuję się rozgrzeszona :lol:
udziela mi się ta wasza zachciankowa atmosfera, pierogi ruskie - palce lizać !

10 lata 7 miesiąc temu #877453 przez ferritka
no kurefka nie wiem, bida w tej mojej a nie chce mi się cisnąc do reala czy innego tesko bo wydam znowu na pierdoły kase a obiecałam Kręglowi że zaciskne pasa skoro chce wóz za 4 bańki :lol: :lol: i słowa doczymam dzisiaj w planie tylko twój styl- musze coś mieć do poczytania bo zwariuje ;p i ewentualnie się na bronka szarpne ale no nie wiem B)

u mnie to prażynki, pamiętacie za małolata były takie ze smarfami !!!!! aaalbo która pamięta "chrupki piwne" ? no tak się nazywały i jak w 3 klasie podstawówki, czy czwartej jeździliśmy na basen to tam w sklepiku zawsze takie były!!!! aaa se wkręciłam fak!!!

za to wyczytałam ,że czerwona papryka ma więcej wit c nić pomarańcze i cytryna razem wzięte B) a to mi się podoba bo cytryna nie chrupie a papryka owszem że tak B) B)

gabi, bo my jak zarażamy to wszystkim, książą, zachcianką a nawet hemoroidem jak któraś mocniej podatna na wpływy :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #877454 przez gosiak
Kobietkom w książy się nie odmawia, więc będą na życzonko ;) chyba ze sto porobie co by na dwa dni było, bo jak na dworze taka pogoda to przy garach się nie kce stać ;) ale ostatnio mam dobrze, jak emon zmienił pracę to często i On pichci w końcu ma czasssss :)

U mnie truskawki w biedrze są, ale też nie zawsze, ale ja w tym czasie nie kupuję nie smakują mi :silly: jedynie wącham bo tylko zapachem i wyglądem przypominają kruskawki B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka