BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 10 miesiąc temu #887988 przez Gravity
Dziekuje Monia.
Mam nadzieje ze masz racje

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #888008 przez pani_p
Monia ojjj to rzeczywiście ciężko. Ale widzisz przynajmniej wiesz, że Cię potrzebuje, moja to z każdym pójdzie haha ;)

Gravity spokojnie, jedne dzieci łapią szybciej, drugie później. Nic na siłę. Mi dopiero teraz Zuza zaczęła się obracać na brzuch i spowrotem ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888024 przez ferritka
Grav Eej sexi Mama B) no kochana pozamiatalas I teraz bede tonac w kompleksach, a Jess Boska ;)

Gosiu, my tu wszystkie stoimy za Toba I wiedz ze razem z Toba placzemy I mamy pekniete serca....

Pani a no to blad, bikini musi byc B) ale ci powiem ze listopadowe mamy chyba tak maja bo mi bufet strzelil caly :angry:

A wczoraj o Maly wlos arytmii nie dostalam bo wieczorem sobie pacze na brzuch a tam wylazl mi pepuszek.. a taki mialam sliczny :whistle: naprawi sie? Ej bo sie wystrachalam ze przepukline mam :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #888089 przez studentkaae
Gosiu... :kiss: :kiss: :kiss:

Gravity - sexi mama z Ciebie, że hoho, a Jessi blond piękność :)

Sis - zazdraszczam Ci tego jodu, rybek... odpoczywajcie z Kubą jak na plażowiczów przystało :) oby pogoda się poprawiła.

Pani - i Ty też nad morze jedziesz> ale Wam fajnie :)

faktycznie ta wersja forum taka ascetyczna... wiem, że inspiracje skandynawskie są teraz w modzie, ale takie jakieś za jasne, zbyt białe. stare było weselsze i chyba przyjaźniejsze w odbiorze jakieś takie. a wersja w tel - bleeee.
Podziękowania: Mała

10 lata 10 miesiąc temu #888168 przez monia89
Anabell zobaczymy czy nam się uda :-)
Ja narazie mam 5 dzień @ i 2 m-e nie zafasolkowane po rozpoczetych staraniach. Zobaczymy czy nam sie uda bo na czyszczenie jajowodów napewno nie pójdę.

10 lata 10 miesiąc temu #888202 przez MoNiaaa
ferii spoko po porodzie pepek wroci do siebie :P

studentka a ty jak sie czujesz?

pani ja tak z Julka mialam ze poszla do kazdego czasem az zazdrosna bylam ze jej mama nie jest potrzebna tylko woli ciocie
a Zuzia to tylko moja nie ukrywam ze rozpiera mnie swego rodzaju duma ze ona mnie tak potrzebuje i odkrywam nowe znaczenie macierzynstwa :P choc to czasem uciazliwe jest :( teraz zalatwiamy slub koscielny (mamy cywilny) i jest problem bo sa te wszystkie spotkania i nie mam jej z kim zsotawic :(
ale przez to ze jest taka mamina czuje z nia wieksza bliskosc czuje jakbysmy byly nierozlaczne :P nei wiem co bedzie jak bede do pracy musiala wrocic hehe mama nadzieje ze bedzie lpeiej jak zacznie siedziec i sie przemieszczac :)
moja Zuzia jeszcze sie nie przewraca

http

]

10 lata 10 miesiąc temu #888213 przez pani_p
Ferri Kurka nie wiem, do 8 miesiąca nie miałam nic a jak zaczęło w 8mym pękać to porządnie... Z resztą na pewno doskonale pamiętacie jak płakałam ;-)

Monia Zuza ppierwszy obrót zrobiła w dniu kiedy skończyła pół roku także Twoja ma jeszcze czas hehe ;-)

10 lata 10 miesiąc temu #888215 przez Mała
Witam
Gosia bardzo przeżyłam z Tobą stratę Zuzki, a teraz Amelki, ale to co Ty teraz czujesz to niewyobrażalne dla mnie jest. Tulę mocno :*

Ferri ubawiłaś mnie tym pępkiem hihi

Mamuśki spokojnie , pamiętajcie, że każde dziecko rozwija się swoim tempem :)

Studentka dzięki :)

Kurde a gdzie ja przegapiłam, że Anodka już ma Wojtusia :huh:

10 lata 10 miesiąc temu #888371 przez MoNiaaa
mala anoda we wtorek miala miec cesarke ale od tego czasu sie nie odzywala wiec pewnie neta nie ma zostaje nam tylko czekac na powrot mamy z synkeim :)

http

]

10 lata 10 miesiąc temu #888376 przez Mała
Witam
Monia byłąm na czerwcówkach przeczytać o Anodzie. A tak w ogóle to te nasze ciężaróweczki to powinny niezły ochrzan dostać, no żeby takich wieści nam tu nie napisać toz to się w głowie nie mieści

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888379 przez mesy
Anoda pewnie dochodzi do sb po cc :) dajcie jej czas :) a poza tym może nie mieć neta w szpitalu ;) pewnie już jest szczęśliwą mamusią fruwającą pod sufitem ze szczęścia :)

to ja wam tu wrzucę mojego brzucha , żeby nie było , że ciężarowe staraczki olewają ten wątek :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: Mała

10 lata 10 miesiąc temu #888450 przez MoNiaaa
mesy ale sliczny brzusio taki zgrabny :) sliczna mamusia z ciebie :)
ja dzis odebralam zdjecia z sesji ktora mielismy na dzien mamy w klubie gdzie na fitness chodze mimo ze Zuzia wogole nie chciala wspolpracowac to nie jest zle:p jak bede miala wersje elektorniczna to si epochwale :)

http

]
Podziękowania: mesy

10 lata 10 miesiąc temu #888455 przez ferritka
Faktycznie Anoda pewnie juz z Wojtkiem jest i lada chwila wrzuci nam tu piekne foto I ugh obszerna relacje z przebiegu akcji B)

Mesy :kiss:

Nie wiem Co mialam Wam napisac bo mam tak ujowy humor ze zaraz sie rozplacze :S

Kuba Maly Kregielek <3

Podziękowania: mesy

10 lata 10 miesiąc temu #888458 przez mesy
Ferri a skąd ten humor ? coś ci zaś wyszło prócz pępka ? hehehhe :evil:

10 lata 10 miesiąc temu #888466 przez MoNiaaa
feri moze to pogoda tak na ciebie dziala? jutro bedzie lepiej :) poka brzucha :)

http

]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka