- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- MajaWiktoria
- Wylogowany
- gaworzenie
Chciałabym być jedną z tych, które przychodzą do grona staraczek i szybko przechodzą na inne forum, bo i tak to już dlugo trwa, ale myślę, że Wasze wsparcie mi pomoże
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 30
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- weronia89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Podczytuje was cały czas ale macie tempo....ufffff;)
Niestety już wczoraj nie poprawiliśmy przytulanka, bykami pracy i wróciłam późno, mój M już spał zmęczony i rano wcześnie wstaje nie chciałam go budzić mam nadzieje ze wystarczy ze wtedy kiedy kreski były naprawdę "malinowe " się przytulalismy, jak nie będę zawiedzona
Co myślicie dziewczynki wystarczy? Przepraszam ze ja tak tylko o sobie, ale szykuje obiad i za chwilkę uciekam do pracy jutro mam wolne to odpisze każdej z Was ale moje pytanie wciąż mnie truje
- MajaWiktoria
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
weronia89 najważniejsze są dwa dni przed owulacją i w dzień owulacji, bo później szanse znacznie się zmniejszają... więc myślę, że powinno starczyć, a teraz za Ciebie również trzymam kciuki
- fikusx123
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 3
weronia89 myślę że jak kreseczki były mocno malinowe tooo wszystko się uda i będzie fasolka:) zresztą wtedy były zapewne największe szanse więc myślę że niedługo będą 2 maliny:)
sevilla ja zapisuje temp oddd roku i 3 miesięcy więc troszkę już mogę wywnioskować z moich cykli... nie zapisuje na stronce więc z pomocą było by pewnie ciężko:( ale dziękuję bardzo za chęci:** aaa co do torbieli i długich cykli to zgadzam się i jest tak jak piszesz i dawniej miałam z tym problem jednak w tym cyklu temp ładnie wzrosła o kilka kreseczek ii utrzymywała się jakieś 14 dni więc prawidłowo.. także tutaj raczej z torbielem nie miałam doczynienia hmmm.. wszystko to takie pogmatfane..
aa co do temp po wzroście(owulacji) wiem ze powinna się utrzymywać więcej niż 9dni bo jak jest 9 lub mniej to są problemy hormonalne jeśli się nie mylę mała ilość progesteronu?...
MajaWiktoria ojj uwierz że ja też bym tak chciała:) aczkolwiek dziewczyny tutaj są przekochane i na prawdę służą pomocą i wsparciem
Dziewczyny czy wy też tak macie że jak tak bardzo i z całego serca chcecie mieć dzidziusia to się stresujecie żeby ww kolejnym cyklu coś wyszło? czy tylko ja to tak strasznie przeżywam? hmm obawiam się że tym moim stresem mogę sobie zaszkodzić ale taka już jestem że wszystko przeżywam potrójnie aa chciałabym wyluzować.. cieszę się że odważyłam się tutaj napisać bo mogę się was doradzić iii mam wsparcie! kochane jesteście<3
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Fikusx123 oczywiście, że dam znać jak tylko siknę mam nadzieję, że będą chociaż trochę ciemniejsze niż ostatnio A co do stresow i oczekiwań to mam tak samo wiec jesteśmy conajmniej dwie takie przeżywające
Weronia89 myślę, że staranka były w dobrym czasie. Chociaż powiem Ci, że z tymi testami owu to ja osobiście miałam różnie. Czasem ładnie pokazywały owu, a np obecny cykl spisalam na straty bo mi piku LH nie wykryly i myślałam, że bezowulacyjny, a tu sie okazuje, że jednak jest jakaś nadzieja... Także się nic nie stresuj, bedzie ok
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mojego testa jutro, plisss
- fikusx123
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 3
- weronia89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- weronia89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny podrzucam mojego porannego tesciora. Niby kreska wydaje się mocniejsza, ale ja nadal nie jestem przekonana, że to TO
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Skalarek łapaj buziale
- weronia89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202