BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

9 lata 3 miesiąc temu #1001468 przez MoNiaaa
Vii:( buziaki dla Ciebie :*

skalarek krecha widoczna test pozytywny super :) zanim do Ciebie dotrze to trochę pewnie minie:P

gosiak a jak u ciebie jak po wizycie?

Emilia pewnie ze możesz dolaczyc napisz cos o sobie

weronia sliczna masz corcie mala miss ci rosnie :)

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1001469 przez Gosia 2712
Hejka :)
Az milo sie tu wchodzi jak tyle postow jest :) forum w koncu ruszylo :)

Skalarek GRATULUJE!!! spokojnej ciazy zycze :)

Weronia sliczna masz coreczke :)

Ingrid Arturo jest boski :woohoo: uwielbiam go :) :whistle:

Vifi kochana bardzo Ci wspolczuje :( nawet nie wiem co napisac :( nie poddawaj sie... zobaczysz ze w koncu Twoje cierpienia zostana wynagrodzone :) trzymam kciuki caly czas :) :*

Sevilla no i teraz zajmnij sie troszke soba, a zobaczysz ze nawet sie nie obejrzysz a fasolka sie pojawi :) Tak jest naj czesciej :P zobaczysz ze pewnie nawet calego karnetu nie wykorzystasz hehe :P tego Ci oczywiscie zycze :P

Emilia witaj i rozgosc sie u nas :) napisz cos o sobie? dlugo sie staracie? to pierwsze malenstwo bedzie?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Podziękowania: Ingrid29

9 lata 3 miesiąc temu #1001473 przez Ingrid29
Dziękuje Gosia w imieniu Artura.
Witam też nową staraczkę Emilię :)
Vifi długo Ciebie nie było i do tego takie wiadomości. Kurcze trzymam kciuki żebyś wyzdrowiała i w końcu mogła na prawdę zacząć starania o bobaska. Trzymam za Ciebie mocno kciuki.
W końcu forum ożyło, bo nowe siły przybyły.
Jestem ciekawa kto będzie parą z skalarek :P

9 lata 3 miesiąc temu #1001476 przez Mirella
Kurcze, nie ogarniam Was.... tak z tego co pamiętam Weronia i Ingrid, dzieciaki do schrupania, mniam mniam mniam :kiss: :kiss: :kiss:

Sevilla, no tak, czas zrobić coś dla siebie, pffff, rób tak dalej, rób, tu już nie jedna tak robiła :P I było jeszcze kilka takich co mówiły, że w tym cyklu to na bank niemożliweeeee :P

Ale forum ożyło! Muszę tu częściej wpadać bo wypadam z obiegu.

Witam wszystkie nowe i informuję, że ja tu siedzę na etacie ciotki rezydentki bo się już nie staram i nawet na wpadkę nie czekam, mój czas minął. Ale jest tu jeszcze parę staraczek, którym kibicuję i dopóki się nie doczekam to będę tu bywać. Czasem armatą postraszę :P
Gosiak się stażem na staraczkach chwaliła, więc informuję, że ja jestem jeszcze dłużej niż Gosiak, kurde, jak to brzmi, prawie jak starsza od węgla :P

Vifi, aż nie wiem co powiedzieć, czekałam z Tobą na wrzesień, myślałam, że będzie Twój :( Jak chcesz pogadać to wiesz gdzie jestem :kiss: I nie sugeruj się statusem jak tylko będę przy kompie to dla Ciebie zawsze znajdę czas.

Obiecałam linka z opisem mojego urlopu... wrolimamy.pl/najgorsze-wakacje-w-zyciu/

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1001479 przez Skalarek
No ja też się cieszę, że forum coraz żywsze ;)

Emilia witamy i rozgosc się :)

Weronika, to mówisz, że kolo 5 testujesz? ;) trzymam kciuki :kiss:

Vifi bardzo długo Cie nie było na forum, chyba już wiemy dlaczego. Tak nsprawde to nigdy nie wiadomo co w takiej sytuacji powiedzieć, powiem może tyle, że mogą mama w wieku 35 lat też zachorowała na nowotwór złośliwy piersi (moj najmłodszy brat miał wtedy 1,5roku), i z doświadczenia powtarza teraz wszystkim, że najważniejsza jest psychika i uparte dążenie do wyzdrowienia. Najważniejsze to się nie poddawać Kochana! :kiss: a moja mama ma się teraz dobrze a od diagnozy minęło 14lat ;) będzie dobrze, tyle osób w Ciebie wierzy, że nie może być inaczej :kiss:

Ingrid ja też jestem ciekawa kto będzie moją para, albo i trójka :cheer:

Sevilla ja też ostatnio się wzięłam trochę za siebie i wsadziłam dupsko na rower :P

Moniaaa fakt chyba to jeszcze trochę potrwa zanim ogarnę temat ;)

Mirella współczuję urlopu... A poza tym to pamiętam, że czytałam jak wróżyłaś dziewczynom. :laugh:

9 lata 3 miesiąc temu #1001484 przez Mirella
Skalarek, to powinnaś też doczytać że od dawna tego nie robię bo straciłam moc i już nie trafiam :( Później bidol to robiła, ale ona rzadko zagląda to nie wiem czy Ci powróży ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1001504 przez Skalarek
Ale to nawet nie chodziło żeby mi powróżyć, tylko ogólnie jakoś tak mi się przypomło ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1001507 przez Sevilla
Vifi dopiero teraz doczytałam, tak mi przykro kochana.

Dziewczyny doskonałe wiem, ile kobiet zachodziło, kiedy się tego nie spodziewały

9 lata 3 miesiąc temu #1001513 przez anoda89
Vifi :( trzymaj się kochana

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1001521 przez studentkaae
witam Kochane :)

dawno mnie nie było , ile tu nowych twarzy :) jak miło, że tu nadal taki gwar i tyle staraczek :)

Vifi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: słów mi brak, ale nasuwa się tylko jedno - walcz, bo dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą!!!

Gosiak - wrzesień Twój?? dobrze pamiętam??

Gosiu - gratkiiiii Kochana - tak się cieszę :kiss: :kiss:

jak doczytam co u Was, to więcej napiszę :)

całujemy gorąco z Igorkiem

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: Mała, Ingrid29

9 lata 3 miesiąc temu #1001529 przez Mirella
Igorek wygląda jakby selfie strzelał :lol:

9 lata 3 miesiąc temu #1001531 przez studentkaae

Mirella napisał: Igorek wygląda jakby selfie strzelał :lol:

Mirellka - narazie to mama jest operatorem telefonu.. ale chyba juz niedługo, bo mój synuś uwielbia takie sprzęty i dobiera sie do nich coraz bardziej ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1001542 przez gosiak
Witam;)

Vifi jestem z Tobą, i wierze że wygrasz obydwie walki, najpierw o zdrówko, potem o maluszka... jestem tego pewna bo jesteś silna babka :kiss:

Studentka no mógłby ten wrzesień być mój, że tak nieskromnie powiem :P urodzinki mam także... :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Witam nowe dziewczyny, fajnie że na forum powiało świeżością ;) powodzonka;)

Mirella no ale jak ja w końcu zajdę i mi nie powróżysz, to się obrażę zwyczajnie :whistle: opowieści o urlopie przeczytam w wolnym czasie, mam nadzieję że fotki załączyłaś :)

Studentka miło Was widzieć, jakie kochane buzki :kiss: pozdrawiam

Ingrid super fotki i jak zawsze uśmiechy od ucha do ucha :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

9 lata 3 miesiąc temu #1001545 przez Mirella
Gosiak, nie załączyłam, ale fotki będą do tekstu o gdańskim ZOO ;) Do tego tekstu nawet nie pasują :( A Tobie powróżę, nie bojaj, w końcu dla kogo ja tu siedzę?

Studentka, ja tak z Duśka miałam, w końcu musiałam jej oddać stary komputer żeby się od mojego odczepiła, także szykuj starego fona :lol:
Podziękowania: gosiak

9 lata 3 miesiąc temu #1001552 przez weronia89
ViFi. Kochana głowa do góry i na Ciebie przyjdzie czas, teraz jest czas abyś zadbała o sama siebie, a wiem co mowię bo miała raka szyjki macicy i dwa lata pózniej urodziłam zdrowa córeczkę :) Wałcz i bądź silna a reszta sama przyjdzie :) 3mam za Ciebie kciuki, pokonasz dziadostwo :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka