BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #686024 przez anoda89
Ja już pranie w tym tygodniu porobiłam i zostało tylko ciemne ewentualnie koszula męża ale ją to muszę zaraz wrzucić w odplamiacz bo jakaś żółta krecha się zrobiła i nie wiem od czego bo koszulę suszę na wieszakach a szkoda wyrzucić bo kupe kasy mąż dał za nią.

Mirella taka pogoda w tym roku jest że dzieci często chorują oby Duśce tan okres jak najszybciej minął.

Pani to super że mieszkanko zmieniacie :)

Lacra biedna ale co ma biedaczka zrobić tyle czekała to i kilka dni nie zrobi różnicy tylko tak jak pisze Mirella człowiek potem taki nie do życia bo cały czas leży i się zamula, mięśnie nie pracują to i sił mniej. Cinki wynagrodzą te męki :) :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #686154 przez Asik
Hejka :) ja na moment :)

Mirella -- Zdrówka dla Duśki :* :* i dla Ciebie też :)

Ferriii :* :* pilnuj tam się i trzymaj rekę na pulsie a będszie dobrze :)

Ciężarówki moje kochane jeszcze w dwupaku... ufff pogoda Wam daje się we znaki ale mhmm albo przeoczyłam albo Agusi dzisiaj nie było ?

Szymek lata tylko w koszulce bo taki upał nieziemski ;)dobrze ze odpieluszkowany już jakiś czas temu ;)

co do proszków z DE :) no mnie M wozi więc jeszcze taniej to wychodzi ;) a jakość... dlaczego taka ? prosta sprawa ;) dla nas i niektórych krajów się proszki "rozrzedza" ale nie ze skąpstwa a ze wzgl o dobro środowiska naturalnego :D boooo taki nasz naród już jest że jak pisze --- dodaj miarkę proszku ---- to jest -- aaaaa dodam więcej to się lepiej wypierze ;) a niemiec to taka bestia "usłuchliwa" że jak piszą pół albo miarka to ściśle tego przestrzega :D stąd różnica w chemii między tymi z DE a z PL :D ale np jak już Belgii będziecie miały to jest to samo co u nas :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 6 miesiąc temu #686161 przez Mirella
Asik, cosik kłamiesz ;) Kawa też lepsza niemiecka bo nasza ekologiczna? A szampon? Używam tyle samo jednego i drugiego, i po naszej shaumie to się doczesać nie mogę, po niemieckiej cztery ruchy grzebienia i kłaki wyczesane, no dobra, przesadziłam z czterema, siedem :P To samo płyn do płukania, nasz nie zmiękcza tak jak niemiecki, to tez w trosce o środowisko? Ja myślę, że to jednak ze skąpstwa i lekceważenia nas jako rynku zbytu, Polak się byle czym zadowoli a nawet jak nie, to głośno tego nie powie, i dlatego do nas gorsza jakość leci, a my durne się na to godzimy ;)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #686166 przez Asik
hahah dlatego napisałam -- co do proszków :P hahahah aaa i sama do tego nioe doszłam tylko wiem z pewnego zródła :)
a co do kaw itp to ja róznicy nie zauważyłam :D

ten środek co się go dodaje mniej do proszków dla PL Belgii itp to ma jakąś nazwę ale nie pamiętam , bo to tyle lat temu o tym wszędzie trąbili :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 6 miesiąc temu #686233 przez MoNiaaa
Ausia dzis miala ktg miec moze juz zostala w spzitalu??
a l4 nawet lekarz rodzinny moze wystawic na koncowke wlasnie zeby macierzynskiego nie zabierali cos tak mi sie o uszy obilo

feri kochana dobrze ze sie odzywasz toz ty przelecisz cala przez ta suknie slubna jak tak chudniesz!!
a guzek kontroluj i bedzie gites dobrze ze maz cie tak starannie bada :)

nie rozumiem jak sie widok morza za oknem moze znudzic????zamieniam sie w tej chwili!!!!

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #686238 przez gosia28
Gravity, faktycznie pojechałaś z tym znudzeniem ;) ja też się zamieniam, toć to marzenie jest ludzie słono za takie atrakcje płacą ;)

A co do produktów niemieckich, mam podobne odczucia jak Mirella, choć kawę już dawno piłam, smaku nie zapomniałam ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu #686242 przez Gravity
tak sie wam wydaje a ja otwieram oczy jest woda zamykam tez chyba ze trafie na odplyw i plaza bez wody:)
Myslam ze dzis sobie polaze jest 20stopni i wiatr stwierdzilam ze zimno i siedze w domu sprzatlam i gotuje obiad:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 6 miesiąc temu #686249 przez gosia28
wydaje to mi się jedynie tyle, kiedyś zatęsknisz za tą nudą za oknem :P

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 6 miesiąc temu #686255 przez Mirella
Gravity ja mam za oknem drzewa, chcesz sie zamienić? Wszędzie drzewa, z każdej strony, gdzie się nie obócisz to drzewa i drzewa, chcesz?

11 lata 6 miesiąc temu #686266 przez MoNiaaa
a ja z jednej strony parking i ulice z drugiej troche drzewek dalej bloki i ulica...wole nude i ciagle morze niz nude i ciagle auta...

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #686274 przez gosia28
Mirell ja się mogę zamienić :P chociaż pewnie komary jedzą żywcem :huh:
ja mieszkam na osiedlu monitorowanym 24h. o 23.00 P. poprawiał antenę telewizyjną, następnego dnia sąsiad "a co antena Ci się popsuła?" albo szpece wymieniali okna, mieli podjechać coś tam jeszcze poprawić o 17.00 dzwoni do mnie bratowa, że dzwoniła do niej sąsiadka (nie wiem jak to możliwe że nie ma mojego nr telefonu), że robotniki czekają pod domem. Dotarłam, pytam chłopaków czy długo czekają "pani jeszcze my cygara nie zdążyli wypalić"
z prawej sąsiad,z lewej sąsiad, na przeciwko sąsiad, jedyne co mnie urządza to tył, bo troszku przestrzeni, pole i dalej kawałek lasu to cieszę oko widokiem

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #686281 przez Elmirka85
oj to ja nie mogę narzekać bo mam dom prywatny i spory ogród :laugh: mamy oczko wodne z fontanna, pełno roślinek także jest przyjemnie na ogrodzie. Aleks ma piaskownice, w lecie basen.... :) ale i tak sto razy wolałabym widok wody!!

11 lata 6 miesiąc temu #686283 przez MoNiaaa
mi strasznie ogrodu brakuje niby wychowana w bloku jestem od malego ale przy Julce to by sie sprawdzilo wlasnie mala piaskownica troche trawy i basen rozlozyc a ja na lezaczku w cieniu mmm marzenia.. :)

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #686287 przez @nulka
witam
lecę z dobrymi wieściami
Lacra jest już mamą :)
Zojka 2900, Iga 2300
wszystkie 3 czują się świetnie.
Pozdrawiam :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #686292 przez gosia28
a ja @nulka jakie wieści cudne :) super, że wszystko dobrze z dziewczynami,aj ajaj jakie nowiny :side:

Mama Aniołka 25.02.2010

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka