- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
fakt rośnie jak na drożdżach ten mój brzusio!! tydzień temu miałam metr w obwodzie ciekawe ile mam teraz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ja bym sobie gyrosa zjadła... nie robi nikt przypadkiem??? bym się wprosiła przypadkowo
fakt rośnie jak na drożdżach ten mój brzusio!! tydzień temu miałam metr w obwodzie ciekawe ile mam teraz
hmmm... nie głupi pomysł, gyrosa z taką pyszną sloną kapustą pekińską i ogóreczkiem teżb bym zjadłaa....!!! aaaaa W ogóle wszystkie potrawy wymyslone, słone, doprawione itd Byle nic slodkiego
Jeść mi się zachciało
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Iwonta, śliczny brzuszek...widać, że tylko on się powiększa No i ładna z Was para
Missy, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę...szkoda, że betę masz tak późno, mogę nie doczekać ale na pewno będzie wysoka
Studentka, To juz 3 rocznica ślubu? Super, ale ten czas leci...my tez takową będziemy mieli, ale we wrześniu...a dzidzia już niebawem się pojawi....jestem tego pewna.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Hmmm...gyrosa też bym wtrabiła narazie mam zamiar jak Emi pójdzie spać skoczyć po lody bakaliowe do sklepu i do tego wziąść bitą śmietanę...ale sałatką chętnie bym zagryzła
Iwonta, śliczny brzuszek...widać, że tylko on się powiększa No i ładna z Was para
Missy, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę...szkoda, że betę masz tak późno, mogę nie doczekać ale na pewno będzie wysoka
Studentka, To juz 3 rocznica ślubu? Super, ale ten czas leci...my tez takową będziemy mieli, ale we wrześniu...a dzidzia już niebawem się pojawi....jestem tego pewna.
Aguś wytrzymaj
żartuje Kiedy się wybierasz??:P czujesz juz?
A w piątek znów ide na drugą betę.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Gosiak - a wiesz co nawet mnie nie kusi. czuję się mega @owo - nawala mi kręgosłup, boli brzuch i zgodnie z tym, że owulka była równo 2 tygodnie temu - w środę - to jutro powinna się @ pojawić.
ale wczoraj miałam dziwne plamienie, dosłownie 2 plamki, no i sądziłam, że może już dzisiaj @ się rozchula, ale cisza. bo ostatnimi czasy tak mam - najpierw plamienie, a na drugi dzień już regularna @ wita
no nie wiem - jutro się okaże.
ale wiecie - cyce mi nie urosły, senna nie jestem ani nic, więc jak w zegarku szuja pewnie się pojawi także nie testuje, mimo, że test leży w szufladzie.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Agusia - noo, trzecia, nawet nie wiem kiedy to przeleciało. hmm, no patrz Wy też będziecie 3 latka po ślubie i już 2 Maleństwa u boku to jest dopiero szczęście
Gosiak - a wiesz co nawet mnie nie kusi. czuję się mega @owo - nawala mi kręgosłup, boli brzuch i zgodnie z tym, że owulka była równo 2 tygodnie temu - w środę - to jutro powinna się @ pojawić.
ale wczoraj miałam dziwne plamienie, dosłownie 2 plamki, no i sądziłam, że może już dzisiaj @ się rozchula, ale cisza. bo ostatnimi czasy tak mam - najpierw plamienie, a na drugi dzień już regularna @ wita
no nie wiem - jutro się okaże.
ale wiecie - cyce mi nie urosły, senna nie jestem ani nic, więc jak w zegarku szuja pewnie się pojawi także nie testuje, mimo, że test leży w szufladzie.
studentkaae trzymam kciuki za Ciebie:)oby nie przyszla!!!!!i bedzie prezentem na 3 rocznice:)))tescik i 2 kreseczki.
iwonta_kg sliczna z Was para a brzusio rosnie i wygladasz super:)
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mała - no tak, tak sobie czasami to tłumaczę, że może i tak być, że jedyny objaw to brak @ i tyle. ale wiesz - ja cały czas porównuję z moją 1 ciążą - wtedy mnie cyce nawalały jak nie wiem. hmmm... co miesiąc te same zagwozdki i nurtujące pytania... ech
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
No ale te plamienie u Ciebie...no oby to było to o czym myślę
A se piwko zimnuchne piję, pyszka
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
eee, na plamienie implantacyjne to raczej za późno - w 13 dniu po owulce?? chyba już nie.
Mała - właśnie, jak się czujesz? antybiotyk pomaga?
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja miałam w 12 dniu po owuGosiak - noo, to widzisz my też jak siostry - na jednym wózku jedziemy ale może nas obie te objawy zmylą i 2 krechy w końcu zobaczymy... musimy wierzyć szanse są - wracasz do leczenia, inseminacja to już spory krok w kierunku 2 kresek
eee, na plamienie implantacyjne to raczej za późno - w 13 dniu po owulce?? chyba już nie.
Studentka dziś wróciłam do żywych, mieszkanie przeleciałam, tort zrobiłam, nogi i pazurki u nóg ogarnęłam, życie we mnie wstąpiło
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
No inseminacja niby tam jakiś krok, ale rzadko kiedy czytam o powodzeniu w tej metodzie
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w 12 dniu? hmm.. aaaa, nic nie myślę, bo się znowu wkręcę/nakręcę. olewam to, co ma być to będzie jak to mówią.
ja tam o inseminacji słyszałam dobre rzeczy. warto spróbować, przynajmniej nie jest to taki koszt jak in vitro.