BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #685634 przez iwonta_kg
Ja bym sobie gyrosa zjadła... nie robi nikt przypadkiem??? bym się wprosiła przypadkowo :laugh: :laugh: :laugh:

fakt rośnie jak na drożdżach ten mój brzusio!! tydzień temu miałam metr w obwodzie :ohmy: ciekawe ile mam teraz :silly:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #685642 przez missyy
iwonta_kg napisał:

Ja bym sobie gyrosa zjadła... nie robi nikt przypadkiem??? bym się wprosiła przypadkowo :laugh: :laugh: :laugh:

fakt rośnie jak na drożdżach ten mój brzusio!! tydzień temu miałam metr w obwodzie :ohmy: ciekawe ile mam teraz :silly:

hmmm... nie głupi pomysł, gyrosa z taką pyszną sloną kapustą pekińską i ogóreczkiem teżb bym zjadłaa....!!! aaaaa :lol: W ogóle wszystkie potrawy wymyslone, słone, doprawione itd :P Byle nic slodkiego :dry:

Jeść mi się zachciało :P

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #685667 przez gosiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #685668 przez Agusia83
Hmmm...gyrosa też bym wtrabiła :laugh: narazie mam zamiar jak Emi pójdzie spać skoczyć po lody bakaliowe do sklepu i do tego wziąść bitą śmietanę...ale sałatką chętnie bym zagryzła :laugh:

Iwonta, śliczny brzuszek...widać, że tylko on się powiększa :laugh: No i ładna z Was para :laugh:

Missy, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę...szkoda, że betę masz tak późno, mogę nie doczekać :( ale na pewno będzie wysoka :)

Studentka, To juz 3 rocznica ślubu? Super, ale ten czas leci...my tez takową będziemy mieli, ale we wrześniu...a dzidzia już niebawem się pojawi....jestem tego pewna.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #685675 przez missyy
Agusia83 napisał:

Hmmm...gyrosa też bym wtrabiła :laugh: narazie mam zamiar jak Emi pójdzie spać skoczyć po lody bakaliowe do sklepu i do tego wziąść bitą śmietanę...ale sałatką chętnie bym zagryzła :laugh:

Iwonta, śliczny brzuszek...widać, że tylko on się powiększa :laugh: No i ładna z Was para :laugh:

Missy, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę...szkoda, że betę masz tak późno, mogę nie doczekać :( ale na pewno będzie wysoka :)

Studentka, To juz 3 rocznica ślubu? Super, ale ten czas leci...my tez takową będziemy mieli, ale we wrześniu...a dzidzia już niebawem się pojawi....jestem tego pewna.

Aguś wytrzymaj :P
żartuje :lol: :P Kiedy się wybierasz??:P:P czujesz juz?
A w piątek znów ide na drugą betę.

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 6 miesiąc temu #685678 przez studentkaae
Agusia - noo, trzecia, nawet nie wiem kiedy to przeleciało. hmm, no patrz Wy też będziecie 3 latka po ślubie i już 2 Maleństwa u boku :) to jest dopiero szczęście :)

Gosiak - a wiesz co nawet mnie nie kusi. czuję się mega @owo - nawala mi kręgosłup, boli brzuch i zgodnie z tym, że owulka była równo 2 tygodnie temu - w środę - to jutro powinna się @ pojawić.

ale wczoraj miałam dziwne plamienie, dosłownie 2 plamki, no i sądziłam, że może już dzisiaj @ się rozchula, ale cisza. bo ostatnimi czasy tak mam - najpierw plamienie, a na drugi dzień już regularna @ wita :(

no nie wiem - jutro się okaże.
ale wiecie - cyce mi nie urosły, senna nie jestem ani nic, więc jak w zegarku szuja pewnie się pojawi :( także nie testuje, mimo, że test leży w szufladzie.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #685684 przez Gravity
studentkaae napisał:

Agusia - noo, trzecia, nawet nie wiem kiedy to przeleciało. hmm, no patrz Wy też będziecie 3 latka po ślubie i już 2 Maleństwa u boku :) to jest dopiero szczęście :)

Gosiak - a wiesz co nawet mnie nie kusi. czuję się mega @owo - nawala mi kręgosłup, boli brzuch i zgodnie z tym, że owulka była równo 2 tygodnie temu - w środę - to jutro powinna się @ pojawić.

ale wczoraj miałam dziwne plamienie, dosłownie 2 plamki, no i sądziłam, że może już dzisiaj @ się rozchula, ale cisza. bo ostatnimi czasy tak mam - najpierw plamienie, a na drugi dzień już regularna @ wita :(

no nie wiem - jutro się okaże.
ale wiecie - cyce mi nie urosły, senna nie jestem ani nic, więc jak w zegarku szuja pewnie się pojawi :( także nie testuje, mimo, że test leży w szufladzie.

studentkaae trzymam kciuki za Ciebie:)oby nie przyszla!!!!!i bedzie prezentem na 3 rocznice:)))tescik i 2 kreseczki.

iwonta_kg sliczna z Was para a brzusio rosnie i wygladasz super:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 6 miesiąc temu #685686 przez Mała
Studentka uszy do góry, jeszcze @ nie ma :) A tak w ogóle to ja na początku ciąż nie miałam żadnych objawów, tylko brak @, zawsze się zastanawiam, czy ja taka mało znające swój organizm :dry:

11 lata 6 miesiąc temu #685691 przez studentkaae
Gravity :kiss: :kiss:

Mała - no tak, tak sobie czasami to tłumaczę, że może i tak być, że jedyny objaw to brak @ i tyle. ale wiesz - ja cały czas porównuję z moją 1 ciążą - wtedy mnie cyce nawalały jak nie wiem. hmmm... co miesiąc te same zagwozdki i nurtujące pytania... ech

11 lata 6 miesiąc temu #685693 przez gosiak
Studentka u mnie tez za chwilę 3 rocznica i dzieci brak eh.. Nie tak miało być ale cóż zrobić, u mnie tak samo jak co miesiąc cyce bolą w brzuchu ćmi, ja to już nawet na to uwagi nie zwracam bo idę szablonem każdy cykl ;)

No ale te plamienie u Ciebie...no oby to było to o czym myślę ;)

A se piwko zimnuchne piję, pyszka :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #685701 przez Mała
Dziewczyny życzę Wam, żeby Was te szablony w konia zrobiły :blink: :lol:

Też piwko za mną chodzi, ale antybiotyk :dry:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #685702 przez studentkaae
Gosiak - noo, to widzisz my też jak siostry - na jednym wózku jedziemy ;) ale może nas obie te objawy zmylą i 2 krechy w końcu zobaczymy... musimy wierzyć :) szanse są - wracasz do leczenia, inseminacja to już spory krok w kierunku 2 kresek :)

eee, na plamienie implantacyjne to raczej za późno - w 13 dniu po owulce?? chyba już nie.

Mała - właśnie, jak się czujesz? antybiotyk pomaga?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #685714 przez Mała
studentkaae napisał:

Gosiak - noo, to widzisz my też jak siostry - na jednym wózku jedziemy ;) ale może nas obie te objawy zmylą i 2 krechy w końcu zobaczymy... musimy wierzyć :) szanse są - wracasz do leczenia, inseminacja to już spory krok w kierunku 2 kresek :)

eee, na plamienie implantacyjne to raczej za późno - w 13 dniu po owulce?? chyba już nie.

ja miałam w 12 dniu po owu

Studentka dziś wróciłam do żywych, mieszkanie przeleciałam, tort zrobiłam, nogi i pazurki u nóg ogarnęłam, życie we mnie wstąpiło :silly:

11 lata 6 miesiąc temu #685719 przez gosiak
O pacz studentka co mała pisze :P no ale nie nakrecamy :kiss:

No inseminacja niby tam jakiś krok, ale rzadko kiedy czytam o powodzeniu w tej metodzie :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #685721 przez studentkaae
noo, Mała, Ty się tak nie forsuj :) ale to super, że jest poprawa :)

w 12 dniu? hmm.. aaaa, nic nie myślę, bo się znowu wkręcę/nakręcę. olewam to, co ma być to będzie jak to mówią.

ja tam o inseminacji słyszałam dobre rzeczy. warto spróbować, przynajmniej nie jest to taki koszt jak in vitro.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka