- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Niemoc twórcza mnie ogarnęła, jak opuści to będę więcej pisać, obiecuję
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Podnosicie mnie na duchu,
Tak dawno tu nie byłam, jeszcze pamiętam Lacry brzusio, cinki w 3d, a tu lada moment na świat się wybierają
Tak mnie od wczoraj krzyże napierniczają, że nic nie mogę zrobić, a tak to nic się nie dzieje, brzuch też mnie nie boli. To chyba dobrze?
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Ja wczoraj odczulam wkoncu upragnione ruchy az sie poplakalm ,bo byly tak intensywne .Zaraz przed snem Skarbeczk oznajmil ze wstal:)
missyy nie martw sie na zas pechezyk zamaly by byl widoczny,a tarczyce da sie wyleczyc.Ja mam guza na tarczycy tez bralam leki ale jak bylam w pl bo hormony szalaly:(az sie pojawilo zapalenie:( a wyjechalam i tu mieszkamy nad samym morzem poszlma na kontrole i tabletek nie biore wszystko jest w pozadku:)
To Tobie pecherzyk nie wyszedl a jak aj zrobilam tset byly 2 kreski poszlam do lekarza a u niewgo na tescie wyszla jedna:(i co maialm zrobic wrocilam powtorzylam test nastepnego dnia i tez byly 2.Poszlma do lekarza po tygodniu to na zawroty glowy dal mi tabletki spojzal na moj test i powiedzil ze jest wadliwy bo u niego nadal byla 1:)a ja na forum tu wklejalam zdiecia testu wszyscy widzieli 2.Taki kuz... lekarz uzdrowiciel mi sie trafil:)))))
Wiec glowa do gory!!bedzie dobrze!!!!
a jak Lakrijka Nasza ,czy juz cos wiecie??
Pozdrawiam oczywiscie Wszystkie nasze forumowiczki:)))i zycze milego dnia.
- beyby
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- beyby
- Wylogowany
- gaworzenie
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Witam z samego rana
Ja wczoraj odczulam wkoncu upragnione ruchy az sie poplakalm ,bo byly tak intensywne .Zaraz przed snem Skarbeczk oznajmil ze wstal:)
missyy nie martw sie na zas pechezyk zamaly by byl widoczny,a tarczyce da sie wyleczyc.Ja mam guza na tarczycy tez bralam leki ale jak bylam w pl bo hormony szalaly:(az sie pojawilo zapalenie:( a wyjechalam i tu mieszkamy nad samym morzem poszlma na kontrole i tabletek nie biore wszystko jest w pozadku:)
To Tobie pecherzyk nie wyszedl a jak aj zrobilam tset byly 2 kreski poszlam do lekarza a u niewgo na tescie wyszla jedna:(i co maialm zrobic wrocilam powtorzylam test nastepnego dnia i tez byly 2.Poszlma do lekarza po tygodniu to na zawroty glowy dal mi tabletki spojzal na moj test i powiedzil ze jest wadliwy bo u niego nadal byla 1:)a ja na forum tu wklejalam zdiecia testu wszyscy widzieli 2.Taki kuz... lekarz uzdrowiciel mi sie trafil:)))))
Wiec glowa do gory!!bedzie dobrze!!!!
a jak Lakrijka Nasza ,czy juz cos wiecie??
Pozdrawiam oczywiscie Wszystkie nasze forumowiczki:)))i zycze milego dnia.
Trzymam się, trzymam tylko lekarka tak mnie nastraszyła poronieniem, że pół nocy z M nie przespaliśmy
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja po porannym pobraniu krwi...
Garvity cieszę się poczułaś upragnione ruchy powiem Ci nawet że dość szybko się pojawiły
Beyby przykro mi że @ przyszła... Oby w następnym miesiącu się udało
U mnie duchota od rańca... Okna wszędzie pootwierane a i tak nie ma czym oddychać
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gravity gratuluję ruchów... to wspaniałe uczucie
Missy a ty się nie przejmuj pewnie jest za wcześnie na usg. a skoro tyle osób pisało że zażywało ten lek w ciąży to nie powinien Ci zaszkodzić... nie martw się będzie dobrze
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Iwonta piękne widoki masz. Niesamowicie Ci zazdroszczę tego mieszkania nad morzem. Tęskni mi się do morza A brzusio masz fajowski
Missy Gratuluję II kreseczek I trzymam mocno kciuki żeby tarczyca i leki z nią związane Wam nie zaszkodziły. Trzeba mysleć pozytywnie, tym bardziej, że są dziewczyny, które na swoim przykładzie dają zapewnienie, że nie muszą być jakiekolwiek negatywne skutki
Mała i jak się czujesz? przeszło już choróbsko?
Agusia jak sytuacja? Brzusio to masz niesamowity, kurczę tak odstaje od Ciebie hehe. Taka szczupła jesteś, że nie miał się gdzie schować Emisia śliczna dziewczyna
Dave Ale Maja ma oczy Ogromne! Piękne! A Mateuszek taki poważny
Marta M zdrowia dla Sławka
Gosia 28 no ja zaciskam za tego Twojego testa
Monia hoho Pochwal się bębolkiem
Sylwus śliczna kobietka z Ciebie Kacperek słodziak!
Elmirka no Mateusz jak rasowy rowerzysta Nie Elmirka tylko Martynka- przepraszam za pomyłkę, to chyba przegrzanie
Gravity no to chyba jesteś teraz już spokojna Tylko nie przestrasz się jak teraz przez parę dni znowu będzie cisza, ja tak miałam na początku Gratuluję
Beyby tak to czasami z nami jest. Życzę by w następnym cyklu się udało
No nadrobiłam! Ufff
Odzywam się po kilkudniowej nieobecności bo cały weekend zalatany, przychodziłam ze szkoły padnięta, poniedziałek i wtorek mąż w domu to też sobie zajęcie znaleźliśmy, w poniedziałek wyciągnęłam go nad wodę, posiedzielismy godzinkę w cieniu a później pojechaliśmy na basen:) Wczoraj z tej duchoty to łeb mnie bolał... Podczytywałam Was, ale żeby odpisywać to nie miałam weny.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U mnie tez nie ma czym dychać, gorąc a ja sama cały dzien w domu. Chyba ocipieję
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Gravity,gratuluje:-)ruchy są cudne.
Beybe,wspolczuje kochana.
Mialam w nocy cholerne skurcze,które niestety ustaly...
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
oj Agusia szkoda że skurcze ustały bo teraz pewnie cały czas oczekujesz... ale już niedługo synek będzie z Tobą
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja czekam na rozwój akcji jak na zbawienie.