BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #684037 przez Dave
qfa!!! zjadlo mi posta.

Vin jest w pelni w moim typie i ten jego glos. omg,bomba:-)

zmykam spac z moimi szkrabkami:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #684048 przez sylwus136
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :)

A z Kacperka przystojniaczek rośnie :) już się dziewczynki za nim oglądają :D kurczaki ja to sobie nawet nie wyobrażam jak za te naście lat przedstawi mi swoją pierwszą dziewczynę :D

Dave dobranoc :* Korzystaj ze snu póki jest okazja :)

11 lata 6 miesiąc temu #684052 przez Mirella
Jak zjada posta to trzeba wejść w szybką odpowiedź, nierzadko się okazuje, że on tam jest ;)

Ferri niecierpliwie pyta co u nas, no to jej napisałam :)

Coby tradycji i sprawiedliwości zadość uczynić buziaki dla Elmirki i Missyy za krechy wysylam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a poza tym to przeczytałam wszystko i nie wiem co miałam odpisać ;) ino wiem że fajne fotki widziałam, tooony fajnych fotek :lol: :lol: :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #684076 przez Dave
witam:-)

slonce juz u mnie daje czadu,bedzie skwar jak na pustyni.
oj,beda ludzie jak raczkitwygladali:-P

11 lata 6 miesiąc temu #684166 przez Dave
Chyba się wszystkie smażą, bo cisza tutaj :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #684171 przez iwonta_kg
Dobry:-)

U mnie z pogodą to jest tak że dopiero popołudniu wychodzi slonce i robi sie ciepło. A rano buuuu zimnica!

Dave jak Mati? Co już potrafi?

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 6 miesiąc temu #684200 przez Dave
Iwonta - napiszę zaraz, a teraz lecę, bo leży z pupą na wierzchu, a nie koniecznie chciałabym tam zastać niespodziankę, a takowe uwielbia robić :silly: :silly:

11 lata 6 miesiąc temu #684205 przez anoda89
Hej. U mnie dzisiaj pogoda taka sobie ale mam nadzieje że się rozpogodzi :dry: Zaraz lecę zupę wstawić niech się partoli i może naleśniki zrobię bo chodzą za mną już od kilku dni :)

Oj biedna Lacra poleży sobie trochę w szpitalu ale zdrowie cinek najważniejsze i każdy dzień w brzuszku jest cenny.

11 lata 6 miesiąc temu #684273 przez Dave
Dla cinkow Lacra da rade,oby tylko tam miala jakas znosna temperature.

11 lata 6 miesiąc temu #684281 przez Mała
Witam
A fotek ślicznych :blush: :lol: :kiss:

Lacrijka da radę, tyle czekała to te 2-3 dni też da :)

Agusia Ty przed Lacrijką powinnaś się rozpakować :blink: D nie może Ci dopomóc :S

11 lata 6 miesiąc temu #684334 przez Agusia83
Hej dziewczynki...na chwilę jestem...ale spokojnie, nic się nie dzieje, synuś nie chce opuścic domku mamusinego :silly:

U nas skwar...Emi właśnie zasnęła to i ja się zdrzemnę....

Mała, oj tatuś nie chce, bo się boi...nawet gadanie do niego, że i tak nie dotknie dziecka nie robią na nim wrażenia....po prostu pukać synka po głowie nie będzie i basta :blink: ...
Niech się żona pomęczy...
A cos czuję, że będę rodzić w taki upał.... :angry:

11 lata 6 miesiąc temu #684394 przez gosia28
dzień dobry.
uffff upał nieziemski i do tego bezduch. Co by się tylko jaki grad nie zapowiedział bo coś przebąkiwali w informacjach o pogodzie :S

dziewczyny ależ emocje, lada moment i będziemy tu witać nowe maluszki :)

zdjęcia wszystkie piękne jakie tu uwidziałam i wakacje oj jak bym chciała taki urlopik nad morzem :laugh:

wczoraj zamówiłam testy ciążowe, narazie dobrze się czuję, że ich nie mam w domu, mam nadzieję, że prędko nie przyjdą bo będą kusić :P

miłego dnia :)

studentka, kiedy testujesz? masz jakieś konsultacje u gina?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu #684431 przez MoNiaaa
u nas tez upal jak na pustyni

ja dzis sobie kupilam fasolke szparagowa i zjadlam z jajkiem sadzonym bo na nic ambitniejszego nie mam sil cly czas chodze spiaca a od rana do ok 13/14 mam mega bol nad lewym okiem juz 3 dzien nie wiem od czego to???

agusia my nad morze tez mamy ponad 8 godzin ;/ drugi koniec polski
wczoraj widzialam na czerwcowkach ze jakis czop ci sie chyba juz wyplywa to moz4e niebawem pokazesz maluszka :):):):)):)

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #684481 przez Martynka__89
My nad morze mamy 680 km to jest ok. 8 godzin jazdy. Autem jedziemy pewnie będzie dużo przerw oby tylko pogoda dopisała, wyruszamy o 3 nad ranem. Może Mateuszek pośpi trochę, u nas dziś masakra 34 stopnie w cieniu :( Mateo zażywał dziś kąpieli podwórkowej a ja się poopalałam. W sezonie wakacje nad morzem są bardzo drogie niestety, od początku roku zbieraliśmy każdy grosze. Jeszcze tradycyjnie we wrześniu chcielibyśmy do zakopanego pojechać na baseny termalne, ale zobaczymy jak będzie. Miłego dnia.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

11 lata 6 miesiąc temu #684509 przez Elmirka85
A ja mam zdanie że wakacje nad morzem wcale nie są takie drogie w porównaniu z Zakopanem. w naszym przypadku tylko koszt benzyny jest największy bo niestety na morze mamy ponad 600km ale Martynka w 8 godzin myślisz pokonacie taką trasę na naszych polskich drogach?? nam poniżej 10ciu się nie udało- bez szans :laugh: no chyba że Twój mąż jest rajdowcem, ale na północy są same fotoradary- jeden przy drugim jak będziecie dojeżdżać więc też trzeba uważać

nad morzem za kwaterę dla naszej trójki płaciliśmy 80 zł za dobę i jedzenie kupowaliśmy w sklepie lub w knajpach obiady a ceny były normalne- jak u mnie w mieście i żadnych dodatkowych opłat nie ponosiliśmy... a w Zakopanem masakra. takie ceny. albo parking mega drogi, a jak chcesz gdziekolwiek busem dojechać to też sporo kosztuje w dwie strony. wszędzie wstępy.na Krupówkach trafiliśmy na knajpę- chcieliśmy się piwka napić a tam w menu przy piwie gwiazdka patrze na dół a tam info że piwo można tylko zamówić do posiłku. w Zakopanem w 5 dni wydaliśmy więcej niż 2 tygodnie nad morzem (nie licząc benzyny)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka