BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #685856 przez gosia28
Gosiakowi to się należy i już :woohoo: i Mirell mimo iż staraczka rzadko tu jest to II krechy tym bardziej się należą

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #685857 przez sylwus136
gosia dzięki :**

co do prania to ja nie mam nawet możliwości by wyprać i w domu powiesić wiec się bardzo cieszę jak jest taka pogoda i wszystko mi wysycha. Jutro jak będzie pogoda to pewnie pościel przpiorę i poszukam co tam jeszcze mogę wywiesić :D

Należy się Gosiakowi i Mirelli :* Za was wszystkie zresztą trzymam mocno kciukasy babeczki

11 lata 6 miesiąc temu #685861 przez gosiak
Ot właśnie Łacrowy brzuch do Mirelli idzie :laugh: choć w sumie Lacrowego brzucha można by na dwie podzielić :lol:
Wszystkim nam równie mocno się należy :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #685866 przez Agusia83
Lecę spać...jutro na 10:30 mam ktg...najgorsze, że do dziś miałam zwolnienie...a ginki w szpitalu pewnie nie będą chieli mi już wypisać i będę musiała zapitalać do przychodni... :angry: Oczywiście mąż mi powtarza, że to jest moje prawo i musza mi wypisać w szpitalu, ale wiem już na podstawie Emisi, że nie będą chciały...

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #685870 przez ferritka
hejaski moje śliczne laski ;> to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciocia Ferri B)

wybaczcie,że tak ni z gruszki ni z banana się wcinam, nie mam pojęcia co u Was :dry: no bo nie mam kiedy wejśc i Was poczytać, która kce mojego fona co by mi raport zdawac?? :S :S
no to co u Was??
Sis jak u Ciebie na froncie? Gosiaku? Mesy??? kurka rurka no dostane tego avatara w końcu szczęśliwego czy niet ????

u mnie po krótkiemu to : jestem zaebana robota, mam już dośc, 7 kg mniej i całą czache siwych włosów nie mam się kiedy zafarbować bo jak wracam to padam ..poza tym

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zbadał, pomierzył zmonitorował i powiedział że dobrze że se znalazłam - a to nie ja tylko Stary mój doktorek obczaił, że coś nie ten teges - a by my nie tylko pracujemy na chleb ale nad powięszaniem rodziny też pracujemy usilnie wciąż B) B) no ale tak najnormalniej w świecie to popuściłam ze strachu no bo sobie od razu same najgorsze najgorszejsze rzeczy wyobraziłam i że Stary mój będzie wdowcem zanim męzem zostanie. mam co miesiąc teraz na monitoring cyca jeździć.
poza tym żyje, myslę o Was cały czas i strasznie tęsknie, bedę miała co nadrabiać jak bedę miała wolny czas :kiss: :kiss:

śliskam Was najmocniej moje kochane, nie zapominajcie o mnie bo ja tu wrócę i zrobię bibę zobaczycie :kiss: :kiss:

jak tak nasze cięzarówki ? Pani,Martunia, monia, Iwonka,......wszystkie macie się dobrze?? rośniecie ???

jakieś nowe fasolki są w drużynie??

Dave :kiss: :kiss:

która ma rocznice? Sis, śwagra ukochaj miła dla niego badź żeby się nie musiał skarżyć :blink: :blink: :blink:

u Lacruni wiem co i jak bo se piszemy esemesy między zupą a kotletem :cheer:

jejku, no tak mnie ciekawi coście naszkrobały, i czy w ogóle o mnie myslicie B) B) ale nie mam siły poczytać.

przesyłam morskie powietrze i całą mase uścisków :lol: :lol: :lol:
a jak tu wejdę nastepnym razem to chcę całą mase groszków i fasolków zobaczyć ooo :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a Agusia się rozpakowała nam już????????????????????

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu #685871 przez ann-sunshine
Wlazłam żeby sprawdzić jak się cinki Lacriuszkowe mają, a one jeszcze w brzuchu?

Pozdrawiam staraczki

11 lata 6 miesiąc temu #685904 przez Dave
Dzień dobry!

Hallo Agisia, Lacra??? Kiedy będziemy oglądać maluszki?? :lol: :lol:

Agusia - ja szłam do szpitala 7 dni po terminie.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #685937 przez Gravity
Witam Kochane.Pogoda u mnie piekna.
Dzis mam wolne wiec licze ze bedzie tak caly dzien i troszke pospaceruje lub sie wyloze na 30 min w slonku by nogi opalic:)))Woda wlasnie wplywa tak ze nie bedzie zle moze troche po niej polaze bo boje sie teraz w ciazy plywac nie wiem czy moge:(((

Agusia83 bedzie dobrze i zwolnienie tak jak mowi maz musza Ci wypisac to jest ich tz,zasranym obowiazkiem.Sorry za slownictwo:) :laugh:Widze ze Agus ladnie mixuje jedzonko:)chyab tak jak aj ja zazwyczaj nie jadam slodkiego bo cos mi nie podchodzi wole slone kwasne ostre:)chyba ze chce malestwo sprowokowac to zjem kwasne zelki:))

A czy ktos cos wie co u Naszych Lacrowych Cinkow?? :angry:

gosiak tak czytam posty i lepiej nie planowac w ktorym cyklu bo nieplanowane szybciej wychodzi:) tego Tez Ci zycze:) ;) bo najlepsze sa niespodzianki.

A napisze tak mam znajoma co ma 2 dzieciakow i lekarz powiedzila jej zeby sie niezabepieczala juz bo nie ma szans na ciaze mial tam jakies babskie problemy zaniklo jajeczkowanie dziewczyna 28lat .I co Mąz na delegacji w niemczech wpadal do domu co 2 tygodnie i po taz 2latach okazalo sie ze zaszla w ciaze :)ona zalamana bo dzieciaczki juz odchowane a tu niespodzianka a lekarz omalo z krzesla nie spad:)wiec lepeij nie planowac a w lozku figlowac kiedy macie na to ochote:)a Matka Natura Was zaskoczy!! Kolejna znajoma ma 2 doroslych synow ona po 40 mial tam mdlosci dusznosci lekarz stwierdzil ze pojawia sie okres przed menopalaza bo okres miala ale tak 2 do 3 dni taki bardzo skapy wzyciu nie pomyslal ze jest w ciazy tymbardziej ze otyla:)ale zaczol brzuch rosnac i co jest w 8miesiacu:)a najlepsze ze bedzie dziewczynka:))"Niezbadane sa wyroki Boskie":)Ja wiem ze to nie latwe bo sam wiem co przeszlam jak zachodzilam w ciaze i i cos bylo nie tak dlatego teraz okropnie sie boje i czekam od wizyty usg do wizyty usg by uslyszec ze wszystko ok:))

Mirella widze pranie za praniem ale sie nie dziwie ja robie to samo jakpogoda tylko mam problem bo nie mam mozliwosci wywiesic na zewnatrz i wieszma w lazience i otwieram na calego okno:)i szybko schnie.i Pachnie jak z zewnatrz wiatrem uwielbiam ten zapach.A i tak szukamy jakiegos domku do wynajecia z ogrodkiem:))Widok morza co rano robi cie nudny juz:)

iwonta_kg robi smaki na gyrosa:)tez bym zjadla gyrosa albo kebeba:)i jako danie i jako salatke:)))

Ferri milczy pewnie pracy mase,a pogoda sprzyja:)

missyy jak tam u Ciebie dobrze sie czujesz???

Dave zapracowana ,Mati rosnie jak na drozdzach a Majeczka pomaga w opiece:)))

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 6 miesiąc temu #685942 przez gosiak
Bry :)

Lacrijki chyba jeszcze dziś nie potną, jak wytrzymie to w pon. :S

Spadam, miłego ;)

Ferri miło Cię widzieć a guzka monituj będzie git ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #685944 przez anoda89
Dobry. U mnie dzisiaj upał :lol: Spale się na mahoń :silly:

Dziewuszki kochane życzę wam z całego serca upragnionych II kresek i wysyłam boćki a tak w ogóle to jeden bociek zwiał mi na kilka dni i pewnie fasolki poleciał wam zanieść :kiss:

Ooooo nasza ciotunia Ferrcia :kiss: Jak dobrze że piszesz bo już myślałam że na dobre Cię tak kuchnia wciągnęła ;) Cień człowieka będziesz jak do nas wrócisz, jedź kobieto bo zamiast kiecki ślubnej to komunijna będzie potrzebna ;) :laugh:

Agusia a jak u Ciebie?? Już nie mogę się doczekać aż nam przedstawisz swojego Księciunia :) :)

Jak u Lacry? Dzisiaj cinki wychodzą czy jutro?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #685946 przez gabi28
Witam się z wami :) uff jak gorąco,spuscilam rolety w oknach od strony gdzie swieci słonce,ale to nic nie pomaga :) pranie poscieli tez robie... W Niemczech kupilam sobie taki duuuuzy proszek persil i plyn Lenor i tak pieknie pachnie pozniej pranie. :) w ogóle w DE lepszej jakosci te rzeczy są.

Gosiak wiesz co u Lacrusi ? bo ja się juz doczekac nie mogę. :)

Iwonka,bylam wczoraj prywatnie u lekaza i wypisał mi to zaswiadczenie,ale 100 zł zostawiłam :/

własnie doczytatałam Cię Gosiak... no dla Lacruszki to dobrze że jeszcze cinki zostaną w brzuszku,a nóż w poniedzialek bedzie chłodniej i wtedy to można rodzic :)

11 lata 6 miesiąc temu #685948 przez pani_p
Dzien dobry :)

Ferrriii!!!! Cześć :D u nas wszystko ok, rośniemy, kopiemy, jest dobrze :) ino matka słodkiego nie może to te Twoje lody to ja bym chyba powąchać tylko mogła... :(
Kurka to Ci się porobiło. Widzę, że trafiłaś na dobrego lekarza to nie powinnaś się martwić bo pod kontrolą będziesz :kiss:

Lacrijka to pewnie biedna do głowy już dostaje... taki hyc a ona w szpitalu się kisi. I pewnie się już doczekać nie może na dziewczynki. Dużo sił i cierpliwości Ci Kochana życzę!

Gravity co ja bym dała za troszkę wody za oknem... mam taką ochotę pojechać na basen lub nad wodę żeby posiedzieć sobie, a nie mam ani jak ani z kim i będę kisnąć znowu cały dzień w domu... :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #685962 przez Mała
Witam
Mirellka ale Lacrijka ma podwójną miejscówkę, więc Gosiak się zmieści obok Ciebie, no chyba, że Ty też twinsy byś chciała :S

Ferri no żyjesz, myślałam co Ty nie wpadasz jak wichura tutaj :lol: Guzek monitoruj, dobrze będzie. Ja w październiku też w lewym wymacałam, ale ok jest, Gosiak też, o ile nie pomyliłam

11 lata 6 miesiąc temu #686003 przez Mirella
Mała, może i bym chciała, ale ja mam w domu miejsce na jedno dziecko jeszcze tylko, więcej nie upchnę ;) Więc w sumie możemy się z Gosiakiem miejscówą Lacry podzielić ;)

Gravity widok morza za oknem nudny???? No weź....

Gabi ja u nas w Polsce kupuję niemiecką chemię, też uważam że lepsza jakaś, a już szampony to w ogóle niebo a ziemia. No i kawa, niemiecka jest o niebo lepsza :) tylko niech mi ktoś wyjaśni dlaczego tak jest???

lacra to tam świra dostanie jak nic, na tej patologii to im dłużej tym gorzej, i nie do życia człowiek potem, ale powiem Wam że lepiej rodzić jak jest gorąco, jakoś łatwiej z dzieckiem potem w ciepełku. Mnie się wcale a wcale nie podobało że parę dni po narodzinach Duśki pogoda się zepsuła

A Duśka rzeczywiście jakaś podatna na choroby się zrobiła, nie wiem co jest grane, nadrabia braki z dzieciństwa czy jak??? Bo wcześniej to nie wiedziała co to choroba, raz jej się przydarzyło, raz się nie liczy :P

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #686013 przez Elmirka85
to i ja poszłam za Waszym dobrym przykładem i robię pranie za praniem.. poprałam sobie nawet koce :laugh: trzeba korzystać z pogody

Agusia a czy nie jest tak przypadkiem że jak się przekroczy termin porodu to lekarze nie chcą L4 wypisywać bo powinno się zacząć już macierzyński?? bo teoretycznie można go rozpocząć 2 tygodnie przed porodem

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka