- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Groszek poplakalm sie ze smiechu:))) akcja" wody plodowe" pozytywnie zakonczona:)
pani_p ciesze sie pogoda jak dziecko lato nadeszlo do uk od jakis 3tyg ladnie i cieplo ze hej:)
Mirella pociesze Cie ze ta pogoda to od niedawna co prawda zimy i na minusie wiecej niz -1 to nie widzialm o sniegu zapomnialm juz dawno:)
Elmirka85 super wiesci oby ak dalej do konca zycze z calego serca a sowaczek sliczniutki i slodziudki
Patrizia i Kochane dziewczeta bo sie zaczerwienilam:)od tych komplementów
anoda89 dziekuje Wam wszystkim,nie pisalm Wam ale mojej kolezanki ,dobra kolezanka ma zaklad fotograficzny i szuka hmm ciezarnej jako modela:)jeszcze nie dalam odpowiedzi ale sie chyba zgodze i to ma byc we wrzesniu profesjonalna sesja zdieciowa mego brzusia:)
studentkaae ciaza sluzy tak mi mowia ladnie wygladam ,ponoc i dlatego niewierza ze dziweczynka:)hiihhi jutro sie dowiem na bank jka dobrze pojdzie bo wizyte mam o 9:20 na usg polowkowe:)i Nie zamartwiaj sie jeszce troszke i bedziemy Ciebie ogladac sliczna Ciezarowke:))
gosia28 Tobie tez wielki buziak
helenne bol sie da zniesc ale pustka zoataje straj sie nie myslec a bedzie dobrze!!
No a ja kochane dzis kolejny dzien kregoslup peka chodze jak stara babcia ,jak uda i sie wyprostowac jest o ale zgiasc ponownie to ze lazmi w oczach.Lecz malenstwo mi wynagardza bol jak mnie kopie to sama przyjemnosc:)))
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
gosiaku, mąż mnie zaskoczył dziś i uraczył własnoręcznie upichconym obiadem
ostatnio przeżywamy łóżkową reaktywację to i gotować mu się zachciało hehe
w ciąży to też cycoliny miałam jak tykające bomby, nigdy tak wrażliwe nie były choć nieraz przed @ bolały więc gosiaku kciuki nie puszam, no i w piątek II kreseczki zobaczymy tu juppi
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Elmirka gin mierzy maluszka, sprawdza nosek, mózg i kręgosłup więc pooglądasz sobie maluszka z każdej strony czasami można zobaczyć już płeć dziecka
Ja w ciąży miała cycki jak krowa dojna, placki mi się takie porobiły Objawy takie typowe to gdzieś w 5 tc się zaczęły a w 7 to węch miałam że przez zamknięte 2 pary drzwi z dołu kuchni czułam wszystkie zapachy. Mąż się śmiał że na lotnisku za psa tropiciela mogłabym robić
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Tu są informacje jakie badania w ciąży się wykonuje www.rodzicpoludzku.pl/Ciaza/Badania-USG-w-czasie-ciazy.html
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
ja miałam genetyczne (prenatalne) badania , zwykły gin ich nie robi , oni robia zwykłe usg 3d i tak to sobie nazwali te genetyczne to sa trzy badania , na pierwszym oprócz dokładnego sprawdzenia wszystkich żył , organów itp sprawdza się kość nosową oraz fałd skórny , ale to nie wszystko --- pobiera sie krew od matki na test Pappa podwójny , który pokazuje tendencję rozwojową dzicka w kierunku trzech podstawowoych trisomii ZE ZD i ZP , ciężkich wad genetycznych , wady rozwojowe np taka jaką Szymek miał nie jest wykrywalna jesli nie jest duża , ale już na drugim badaniu jest w 100% widoczna.
Anoda ten link co podałas to jest ogólnie do USG ile sie należy na NFZ bo powinno się robic trzy , ale jak się do gina prywatnie chodzi to co wizytę się robi a dodam że z każdego genetycznego wychodzi się z opisem na trzy kartki a-4 i około 40 zdjęc usg narządów , żył , wykresów itp
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Tak kochane pojde na te sesje we wrzesniu:)chyba ze sie laska rozmysli:)hihihima problemy teraz jest w trakcie 2 rozwodu:(
Asik nie beda pobierac Ci tych plynow owodniowych jak na usg nie bedzie podejzen :)ja tak mialam ze z usg bylo ok i nie pobierali:)))
Laski uciekma bo na usg lece na 9:20 a korek bede miec rano na bank wiec zamaist 10min poade godzine :(jak cos bede wieczorem bo pozniej prosto do pracy na 11:)))
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Młody zaliczył kolejną wpadkę z sikaniem, ale dziś mnie grzecznie obudził i pokazał że tu Siii zrobił... Kolejna nocka przerwana i wyglądam jak potwór...
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta no Maja modelka , mamusia figurka i brzusio śliczniutkie cała rodzinka super
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście