BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 5 miesiąc temu #707680 przez Gravity
Patrizia dobrze ze wiadomo od czego sie podzialo zle:( teraz badz dobrej mysli leczenie i do dziela zycze fasoleczki z calego serca wiem co przechodzisz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #707682 przez Mirella
Duśka buziakuje wszystkie kochane cioteczki :kiss:

ja miałam wszystkiego koło 10 sztuk, znaczy bodziaków, pajaców, no śpiochów chyba mniej trochę, i bodziaków z długim rękawem tez miałam trochę mniej, bo jednak bardziej pasował mi zestaw krótki bodziak i pajac. Na początku zawsze sie tego kupuje za dużo, dziecko wyrasta błyskawicznie z tych pierwszych ubranek.

Gabi, nie wiem czy Duśka ma grube włosy, może jak na dziecko to nie ma ich tak mało, ale chyba obłędnie dużo też nie, tak mi się wydaje. Ale chociaż nie ma loków to ma włosy z silną skłonnością do puszenia się i targania, kupiłam jej odżywkę w sprayu do rozczesywania bo inaczej to dramat był. Ale jak kiedyś zaproponowałam, że skrócimy trochę to krzyczała, że jej włosy nie są do obcinania :lol:

Gosiak..... no wszystkie znaki na niebie i ziemi..... ale cicho sza, wkręcać nie wolno, czekamy bez nakręcania, bo potem jakby co (tfu tfu splunąć i odpukać) to będzie smutaśno. Ale aż do niedzieli mam czekać???

11 lata 5 miesiąc temu #707696 przez madziaska
Patrizia, takie rzeczy nie powinny mieć miejsca! Bardzo Ci współczuję i wierze, że niedługo zostaniesz mama :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #707706 przez anuuuusia
Patrizia trzymam kciuki za szybkie ponowne zafasolkowanie :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #707709 przez gosiak
Witam :blink:

Partizia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Madzisku hahha :lol:

Ależ mnie dziś głowa boli umieram :( :( testu jeszcze nie mam ale na piątek wykombinuję ;) bo emka nie bedzie p.podobnie przez weekend więc w pt rano przed jego wyjazdem będę chciała strzelić, o ile nie przyjdzie @ bo te bóle głowy to jedna z oznak zbliżającej się @ :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 5 miesiąc temu #707741 przez anoda89
Partizia :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiak Ty mi tu nie kracz bo kopala dostaniesz ;) :angry:

11 lata 5 miesiąc temu #707792 przez Mirella
Zdublowały sie posty mój i Pati i wyszłam na zołzę cholerną co to nawet nie przytuli, Patrizia daję słowo, dopiero teraz zobaczylam, przytulam mocno, mocno, mocno, niech Twój Aniołek czuwa na Tobą, na pewno poprosi Boga o dziecko dla Ciebie, niedługo znowu poczujesz kopniaki, czarownica mówi :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #707894 przez studentkaae
hello :)

Missy - fotka super, do albumu :)

Patrizia - Kochana ja wierzę, że Twój Aniołeczek wróci do Ciebie już niedługo :kiss: :kiss:

Mirellka - ale ta Twoja Duśka śliczniusia jest. taki Aniołeczek, a włoski ma śliczne, popieram! :)

Gosiak
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #707925 przez anoda89
Przeczytałam 2 część Emma Pragnie Dziecka poryczałam się jak głupia ale zakończenie bajka :) :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #708091 przez Gravity
Witam wczesnym rankiem:P

Mirella slicznie dziekuje ,tak wlasnie myslam 10-15sztuk ale nie bylam oewna dobrze ze Was mam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Patrizia trzymam kciuki za szybkie ponowne zafasolkowanie :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: "Dzieciatko tylko zmienilo date swoich urodzin" tego sie trzymaj bedzie Ci latwiej.Ja tego sie trzymalam!!!! :woohoo: :woohoo:

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 5 miesiąc temu #708198 przez gosiak
Witam :)

No i niespodziewanie (bo cyce jeszcze bolą) przylizła czerwona sucz :angry: :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzięki dziewczyny za kciuki i sorka za niepotrzebne zamieszanie :dry: ten cykl odpoczywamy i kombinujemy kasiore na następny cykl iui-owy :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 5 miesiąc temu #708245 przez Asik

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosiaku szlag mnie trafił własnie !!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: przykro mi ogromnie :( no faktem jest że jakby nie z grubej rury to mogła by być szansa ale jak menda się rozszalała to buuuu :( :(

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 5 miesiąc temu #708255 przez pani_p
Witam się :)

Monia ja nie wiem co Ty masz z tymi oczami. Kurka niepokojące to jest.

Gravity dobrze, że dzidzia zdrowa :)

gosiak Ja pitole.... co za franca! Organizm kobiety jest do d... nie idzie tego ogarnąć! No przeca wszystko wskazywało, że się udało. Przytulam mocno :kiss:

Marta M super, że mąż już wraca do zdrowia :)

Mirella Twoja Duśka prześliczna! no łamaczka serc będzie jak nic! :D

Missy Fasolinka piękna :) To jest niesamowite jak taki groszek się szybko rozwija :)

Patrizia To jest takie niesprawiedliwe... Ty o siebie dbasz, robisz wszystko by maleństwo było zdrowe, rezygnujesz z przyjemności, a wystarczy by ktoś na Ciebie kichnął i to wszystko na nic. Współczuję Ci kochana :kiss: Już niedługo znowu będziecie cieszyć się rozwijającym się maleństwem. Tym razem skończy się wszystko dobrze :kiss:

Kurka wg aplikacji co mi liczy tydz po tyg to za tydz zaczynam III trymestr. Kiedy to zleciało?!

11 lata 5 miesiąc temu #708359 przez Gravity
gosiak przykro mi bardzo przytulam mocno i nie trac nadziei :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 5 miesiąc temu #708395 przez iwonta_kg
Jezu Patrizia bardzo mi przykro jeszcze raz :( łzy mi poleciały jak czytałam Twojego posta :( cholerny pieprzony pech. rozumiem Cię bo my też mieliśmy pecha. dobrze że wasz synek nie miał żadnych wad wrodzonych. trzymam mocno za Ciebie kciuki żebyście niedługo znów mogli się starać i żebyś szybko zafasolkowała!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiak wiem że już nie możesz pewnie patrzeć na te teksty ale nie wiem co innego mogę Ci napisać jak tylko to że oby w następnym miesiącu się udało i żeby franca nie przyszła!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka