BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741319 przez mesy
ferritka napisał:

kaj kurdupel, jak ja mam 170 !! przy Starym to ja ich nie włoże :lol: bo mój Kręgiel bedzie o głowe niższy B) B)

No dla mnie to kurdupel bo ja mam 176 i takie buty mogę sobie jedyne co po dotykać w sklepie albo w necie obejrzeć :side:

Mój to mnie oszukiwał dość długo , że ma 182 ale coś mi nie grało bo coś za niski się wydawał na te 182 i jak go zmierzyłam to wyszło szydło z worka bo się okazało , że ma 179 a wcześniej nawet sobie w dowodzie wpisał , że ma 182 :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741322 przez gosiak
Ferri fajne buty ;)

Ale niestety to co nam sie podoba nie zawsze jest dla nas, ja w takich to pewnie tak bym szła :silly:
.

Ide albo nie ide, chyba ide...matko bosko kochano :lol:

I dupa nie idzie tu ten filmik :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 4 miesiąc temu #741327 przez ferritka
Gosiak, hahahahahahaha jajaja wszystkie męki na mnie idą B) co mnie zdziwiło bo one wygodne są , no to ja się nad nimi zastanowie czy zostają czy wylatują z gry :S :S

hahaha Mesy, Twój toi agent jest, ale widzisz jak on dla miłości się dwoił i troił :lol: :lol: :lol: kręgiel też mysli, że jest wyższy i chudszy :blink: ja go z błędu nie wyprowadzam, niech sobie mysli :blush: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741329 przez mesy
gosiak napisał:

Ferri fajne buty ;)

Ale niestety to co nam sie podoba nie zawsze jest dla nas, ja w takich to pewnie tak bym szła :silly:

.

Ide albo nie ide, chyba ide...matko bosko kochano :lol:

I dupa nie idzie tu ten filmik :angry:

Ty tak będziesz chodzić po panieńskim forum ferii :lol: :lol: :lol: :lol:

Ferri bo chopy właśnie takie som a gadajom na baby , że wymyślają , że tu za gruba itp :P

W ogóle idę sobie jutro grzywkę ebnąć matko boskooo i już dygotam , że będę wyglądać jak by mi ktoś patelnią
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
no ale trudno raz się żyje :lol: muszę coś zmienić bo już jakoś nudnawo tak jak się nic z włosiem nie robi :dry:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741334 przez gosiak
Mesy kurde ten film nie idzie tu ale to nie jest ten "ide nie ide..." To jest laska co wykrzywia nogi na obcasach ino teksta se użyłam :lol:

A wiesz ze sobie kiedyś tak myślalam ze byś w grzywie zacnie wyglądała :)

Ja juz sobie tez w tym tyg obiecalam fryzjera ale coś się wybrać nie mogę zawsze coś :silly: no ale do trzydziechy chyba zdąże ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 4 miesiąc temu #741336 przez mesy
gosiak napisał:

Mesy kurde ten film nie idzie tu ale to nie jest ten "ide nie ide..." To jest laska co wykrzywia nogi na obcasach ino teksta se użyłam :lol:

aaaaaaaa hahaha no tak czy srak czy idę albo nie idę czy jak ta laska to i tak będziesz tak chodzić po popijawie :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #741338 przez anoda89
Mesy wujek google mi tak powiedział :laugh: :laugh: @ w sumie dzisiaj powinna być ale czasami się obsuwa więc lada dzień zagości ;)

anusia no właśnie kto powiedział że trzeba mieć dziecko zaraz po ślubie, niektórzy najpierw się chcą nacieszyć sobą i ustabilizować finansowo.

Studentka to ja głupia już Staremu płaczę że wyniki źle wyszły a jak ta to gitara, ufff :silly:

Ferri ja też tak czasami robię jak do mnie nietoperka dzwoni albo teść bo lubią dupe głupotami zawrócić ;) Super tatuaż kurka trochę pewnie posiedziałaś :unsure:

Mesy też chciałam w tym miejscu cosik takiego z przesłaniem ale Stary jak usłuszał to popukał się w głowę :dry:

Kurdupel to ja jestem i przy swoim Starym wyglądam jak dzicko, pod pachę mu wchodzę a kiedyś to się strasznie wstydziłam przy nim iść :woohoo:

11 lata 4 miesiąc temu #741342 przez Patrizia
mesy ja tez ostatnio sie przemoglam i poszlam zrobic grzywke zeby cosik zmienic ale niestety nie moge miec takiej jaka chcialam na cale czolo bo mam z jednej strony tak jakby mnie kowa lizła i za cholere nie chca sie polozyc odstaje fala jak u elwisa :P :P daj fotke jak bedziesz przed i po tak dla porownania bo ja nie wiem jak wygladasz???

Ksawerek(*)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741344 przez ferritka
Gosiak, to ta panna co ją z auta nakręcili ??? aaaa to widziałam, ło matko :cheer: :cheer:

anodka, machnął mi to w 1,5h ale zleciało jakby w 10 minet :lol: :lol:

też zawsze kciałam grzywe, taką cięzką do oczów co wlazuje, ale mam taką ino w 5 minut jak od fryzjera wyjdę, potem ja mam swoje zycie a grzywa swoje i nie jest ono kompatybilne z moim :angry: :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741350 przez mesy
Patrizia napisał:

mesy ja tez ostatnio sie przemoglam i poszlam zrobic grzywke zeby cosik zmienic ale niestety nie moge miec takiej jaka chcialam na cale czolo bo mam z jednej strony tak jakby mnie kowa lizła i za cholere nie chca sie polozyc odstaje fala jak u elwisa :P :P daj fotke jak bedziesz przed i po tak dla porownania bo ja nie wiem jak wygladasz???

Pokaże teraz ale na innym kolorze włosów i paczeć szybko bo zaraz usuwam :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #741352 przez gosiak
Ferri 10 minet? To długo :blush: :lol:

A no ten właśnie filmik :silly:

Patrizia mesul wygląda podobnie jak u jej avatarka ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741353 przez anoda89
Jak on taki przystojniaczek był to się nie dziwie że szybko zleciało :lol:

Wiecie że fani Greya napisali petycje że im się aktorzy obsadzeni do głównych ról nie podobają?

Mesy ale młodziutko wyglądasz i super Ci z grzywką no ale pięknemu we wszystkim pięknie :)

11 lata 4 miesiąc temu #741354 przez studentkaae
Mesy taka grzyweczka bardzo Ci pasuje :) bo masz chyba takie super gęste włosy, nie? ślicznie :)

11 lata 4 miesiąc temu #741355 przez ferritka
Szprycha!!!!!!!!!!! baaardzo dobrze Ci, baaaaaaaaaaaaaardzo !!! taką właśnie zawsze kciałam bym mieć :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741357 przez mesy
studentkaae napisał:

Mesy taka grzyweczka bardzo Ci pasuje :) bo masz chyba takie super gęste włosy, nie? ślicznie :)

za gęste :angry: jak nie wyprostuję to jest masakra nawet mój T mi mówi , żebym prostowała :laugh:

anoda89
tylko wyglądam :huh: ja już mam 28 na karku :silly: :silly: :silly: ale dziekuje :kiss:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka