BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 4 miesiąc temu #741182 przez missyy
gosiak napisał:

Missy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale beSzczelnie błęda walnęłam :blush:

ja mieszkam na przedmieściu więc takowe babiszony, alias matki różańcowe się spotyka. Tylko patrzą że po ślubie tyle czasu, a dziecka nie ma. Albo tak jak powiedyiałaś pefidnie potrafią ci na brzuch spojrzec na dzień dobry.

Mirella, tak jak piszesz, małe dziecko, maly problem. Wiem że masz rację, ale tak jakoś za bardzo za sobą nie przepadamy,bo każde z nas ma inny styl życia i nie chce się poruszać takich tematów

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #741207 przez anuuuusia
missyy no mnie najbardziej wkurza, że trzeba być w ciąży już zaraz po ślubie :angry: Ja wiem, że niektórzy się starają, ale kufa gdybym miała pracę w tym momencie, nie myślałabym o dziecku. I co z tego, że 2 lata po ślubie. Co ich to wszystko obchodzi :angry: Mogę se mieć i 5 lat po, nikt mi nie będzie mówił kiedy :dry:

11 lata 4 miesiąc temu #741216 przez ferritka
bry;)

no niebiosa mnie taką pogodę zesłały dzisiaj bo miałam te cholerne okna dzisiaj machnąc :S :S

aa Sis rządziłam dzisiaj na twej dzielni :lol: ale Ciebie nie widziałam :(
i na zakupach byłam switer kupiłam, but - nie weselny tylko jesienny i krema do pyska nawilżającego, jak Stary zapyta po ile to skłamię

co to miałam, aa mesy no taka postawa twa godna jest nasladowania :lol: bedzie picie i inne takie swawole :silly: :silly:

gosia gosia gosia, no cóż w domu bajzel na kółkach ale trzeba mieć piorytety kochanieńka, teraz skrosowane paluszki są najważniejsze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741243 przez studentkaae
Sis taaak?? byłaś w mojej mieścinie? to piknie. a mnie szans nie miałaś spotkać dzisiaj na mieście, bo w robocie siedzę non stop :( i mnie tu pochlasta, jeszcze ze 2,5 godziny... :( 12 godzin to stanowczo za długo.

Missy - ojjj, skąd ja to znam. ale musisz jakoś to przetrwać i zacisnąć zęby albo powiedzieć o co kaman tak jak Gosiak. wtedy się powinno skończyć gadanie i dogryzanie.

Anodka - progesteron jak wysoki to dobrze :) ja robiłam ostatnio jakoś ok. 23 dc i miałam ponad normę, to mi gin powiedział, że to super właśnie. jakby było go mało to by było gorzej. szkoda tylko, że nic mi to narazie nie daje... i efektu brak.

aaa, wiecie co - ja to się strasznie nie mogę doczekać jak któraś z naszej starej forumowo-starankowej kadry do której zaliczam Gosiaka, Gosię, Mesy, Ferri i siebie of kors tez pokaże w końcu te 2 krechy na teściku. ech, wiara by wróciła, że jednak jest możliwe wszystko, nie? więc ściskam, ściskam za... :kiss: niech się ten worek otworzy w końcu!

11 lata 4 miesiąc temu #741251 przez ferritka
Sis, ja w ogóle myślę, jak któraś z wymienionych w końcu trafi to lawinowo testy się posypią B) B) B) zobaczysz :lol: :lol: :lol: :lol:

2,5h zleci ani się obrócisz :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #741252 przez gosiak
Studentka ja tak samo czekam aż któraś z nas-tych dlugodystansowych zaskoczy ;)

Kurka czas się brać za obiadokolacje bo staruszek za jakąś godz. bedzie a ja w czarnej....

Pada i pada....nawet kotowi się nie chce iść na dwór ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 4 miesiąc temu #741256 przez pani_p
studentkaae napisał:

aaa, wiecie co - ja to się strasznie nie mogę doczekać jak któraś z naszej starej forumowo-starankowej kadry do której zaliczam Gosiaka, Gosię, Mesy, Ferri i siebie of kors tez pokaże w końcu te 2 krechy na teściku. ech, wiara by wróciła, że jednak jest możliwe wszystko, nie? więc ściskam, ściskam za... :kiss: niech się ten worek otworzy w końcu!

Noooo byłoby fantastycznie :) Ja myślę, że już niedługo ;)

11 lata 4 miesiąc temu #741257 przez Patrizia
Iwonta fajna z Was rodzinka :)

Mala duuuuzo zdrowka dla dzieciaczkow :)

marzena no to trzymam kciuki za dwie krechy oby szybko sie pojawily :)

Gosiak trzeba tak czasem wywalic kawe na lawe niech wiedza ze takie gadanie cie wkurza ja tez z tych co tlumia w sobie pozniej jak sie nazbiera wybuchaja :)

Gosia28 ja tam caly czas kciuki trzymam :lol:

A ja wczoraj z moim na imprezie u niego w zakladzie pracy bylam chcialam sie troszke podpicowac wloski zrobilam makijaz strzelilam no czulam sie w koncu fajnie (ale jak bylam w ciazy to ciagle mialam uczulenie na cienie do powiek) i myslalam ze juz to dawno przeszlo a jednak budze sie dzisiaj a oko jak rocky po walce ledwo je otwrzylam no masakra musze chyba jakis oklad zrobic :/ aaaa i rano bylam na grzybach :) nawet cos tam mi sie udalo do domu przytaszczyc :)

Ksawerek(*)

11 lata 4 miesiąc temu #741262 przez gosia28
oj widok malin tu by mnie ucieszył, optymizmem by powiało inaczej my tu w alkoholizm popadniemy ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #741265 przez ferritka
aa mnie jakoś ten deszcz cieszy...znaczy wciąz nie jestem jeszcze w 100% ogarnięta, wciąż jakaś nerwowa i sama nie wiem jaka, ale akurat chyba lubię jak pada B) B) B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pati hehehe roki balboa :lol: :lol: :lol:

a ja jak robiłam przegląd w łazience to powyrzucałam wsio co mi zalega w kosmetyczkach i pułkach, czego nie używałam dłużej niż pół roku i okazało się że zostałam o tuszu, różu i kredce :lol: i to mi styka. Se dzisiaj nadszarpnęłam budżeta na krem , ale skoro tak mało mam w kosmetyczce to se pozwoliłam :lol: :lol: :lol: a cieni to nawet nie pamiętam kiedy używałam, kreska, tusz i już :silly: :silly: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #741268 przez mesy
studentkaae napisał:

Sis taaak?? byłaś w mojej mieścinie? to piknie. a mnie szans nie miałaś spotkać dzisiaj na mieście, bo w robocie siedzę non stop :( i mnie tu pochlasta, jeszcze ze 2,5 godziny... :( 12 godzin to stanowczo za długo.

Missy - ojjj, skąd ja to znam. ale musisz jakoś to przetrwać i zacisnąć zęby albo powiedzieć o co kaman tak jak Gosiak. wtedy się powinno skończyć gadanie i dogryzanie.

Anodka - progesteron jak wysoki to dobrze :) ja robiłam ostatnio jakoś ok. 23 dc i miałam ponad normę, to mi gin powiedział, że to super właśnie. jakby było go mało to by było gorzej. szkoda tylko, że nic mi to narazie nie daje... i efektu brak.

Ja się zgłoszę w styczniu z II kreskami :lol: póki co czekam na @ i zaczynam 3 miesiące na antykach :dry:

11 lata 4 miesiąc temu #741270 przez gosiak
Ferri też nie nawidze jak nieroperzyca do mnie dzwoni, od razu się pocę, ale na szczęście to rzadkość :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741273 przez studentkaae
Gosia - w alkoholizm to myśmy już chyba tu dawno popadły, tyle, ze taką wakacyjną przerwę sobie zrobiłyśmy :silly: aaa, że zimne dni idą, ponure to trzeba się będzie rozgrzewać jakoś przecież.

Mesy - nooo, ja myślę, inne opcji nie ma. ale przetłumacz mi, co to te antyki? antybiotyki jakieś? wybacz, bo ja już dzisiaj mało kumata jestem :S

Sis - a Ty tą fotę tatuażu to strzeliłas, bo ja szukam inspiracji, bo moja trzydziecha blisko... ale awatarka masz nowego - teraz widzę - sweetowy :)

nietoperzyca, nietoperzyca, a do mnie nietoperz dziś dzwonił, to sie dopiero napociłam :huh:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741274 przez ferritka
B) Mesulek, na antykach jeszcze ze Starym nie próbowałam :blink: ale bedę szła w myśl rad Agusi: w łazience z zaskoczenia :lol: :lol:
krosuje za styczeń zatem :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: u nas wszystko się okaże jak Stary się przeglądnie :)

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741280 przez Patrizia
a ja cienie uwielbiam i kreska tez zawsze byla lubilam sie bawic kolorkami a teraz co lipa moze ma ktoras taki problem jak ja i uzywa jakiegos antyalergicznego cienie albo cos takiego i moze polecic??
A my nasze staranka to sie okaze po wizycie u gina kiedy mozemy zaczynac ale napewno nie wczesniej niz grudzien wiec teraz musimy sie zabezpieczac (juz zapomnialam jak to jest tak uwazac ;) )

ferritka superowy :) :) :) a bolalo?? ja sie przymierzam do tatoo ale jakos sie zdecydowac nie moge :P

Ksawerek(*)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka