- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Missy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale beSzczelnie błęda walnęłam
ja mieszkam na przedmieściu więc takowe babiszony, alias matki różańcowe się spotyka. Tylko patrzą że po ślubie tyle czasu, a dziecka nie ma. Albo tak jak powiedyiałaś pefidnie potrafią ci na brzuch spojrzec na dzień dobry.
Mirella, tak jak piszesz, małe dziecko, maly problem. Wiem że masz rację, ale tak jakoś za bardzo za sobą nie przepadamy,bo każde z nas ma inny styl życia i nie chce się poruszać takich tematów
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
no niebiosa mnie taką pogodę zesłały dzisiaj bo miałam te cholerne okna dzisiaj machnąc
aa Sis rządziłam dzisiaj na twej dzielni ale Ciebie nie widziałam
i na zakupach byłam switer kupiłam, but - nie weselny tylko jesienny i krema do pyska nawilżającego, jak Stary zapyta po ile to skłamię
co to miałam, aa mesy no taka postawa twa godna jest nasladowania bedzie picie i inne takie swawole
gosia gosia gosia, no cóż w domu bajzel na kółkach ale trzeba mieć piorytety kochanieńka, teraz skrosowane paluszki są najważniejsze
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Missy - ojjj, skąd ja to znam. ale musisz jakoś to przetrwać i zacisnąć zęby albo powiedzieć o co kaman tak jak Gosiak. wtedy się powinno skończyć gadanie i dogryzanie.
Anodka - progesteron jak wysoki to dobrze ja robiłam ostatnio jakoś ok. 23 dc i miałam ponad normę, to mi gin powiedział, że to super właśnie. jakby było go mało to by było gorzej. szkoda tylko, że nic mi to narazie nie daje... i efektu brak.
aaa, wiecie co - ja to się strasznie nie mogę doczekać jak któraś z naszej starej forumowo-starankowej kadry do której zaliczam Gosiaka, Gosię, Mesy, Ferri i siebie of kors tez pokaże w końcu te 2 krechy na teściku. ech, wiara by wróciła, że jednak jest możliwe wszystko, nie? więc ściskam, ściskam za... niech się ten worek otworzy w końcu!
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
2,5h zleci ani się obrócisz
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Kurka czas się brać za obiadokolacje bo staruszek za jakąś godz. bedzie a ja w czarnej....
Pada i pada....nawet kotowi się nie chce iść na dwór
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
aaa, wiecie co - ja to się strasznie nie mogę doczekać jak któraś z naszej starej forumowo-starankowej kadry do której zaliczam Gosiaka, Gosię, Mesy, Ferri i siebie of kors tez pokaże w końcu te 2 krechy na teściku. ech, wiara by wróciła, że jednak jest możliwe wszystko, nie? więc ściskam, ściskam za... niech się ten worek otworzy w końcu!
Noooo byłoby fantastycznie Ja myślę, że już niedługo
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Mala duuuuzo zdrowka dla dzieciaczkow
marzena no to trzymam kciuki za dwie krechy oby szybko sie pojawily
Gosiak trzeba tak czasem wywalic kawe na lawe niech wiedza ze takie gadanie cie wkurza ja tez z tych co tlumia w sobie pozniej jak sie nazbiera wybuchaja
Gosia28 ja tam caly czas kciuki trzymam
A ja wczoraj z moim na imprezie u niego w zakladzie pracy bylam chcialam sie troszke podpicowac wloski zrobilam makijaz strzelilam no czulam sie w koncu fajnie (ale jak bylam w ciazy to ciagle mialam uczulenie na cienie do powiek) i myslalam ze juz to dawno przeszlo a jednak budze sie dzisiaj a oko jak rocky po walce ledwo je otwrzylam no masakra musze chyba jakis oklad zrobic :/ aaaa i rano bylam na grzybach nawet cos tam mi sie udalo do domu przytaszczyc
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pati hehehe roki balboa
a ja jak robiłam przegląd w łazience to powyrzucałam wsio co mi zalega w kosmetyczkach i pułkach, czego nie używałam dłużej niż pół roku i okazało się że zostałam o tuszu, różu i kredce i to mi styka. Se dzisiaj nadszarpnęłam budżeta na krem , ale skoro tak mało mam w kosmetyczce to se pozwoliłam a cieni to nawet nie pamiętam kiedy używałam, kreska, tusz i już
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Sis taaak?? byłaś w mojej mieścinie? to piknie. a mnie szans nie miałaś spotkać dzisiaj na mieście, bo w robocie siedzę non stop i mnie tu pochlasta, jeszcze ze 2,5 godziny... 12 godzin to stanowczo za długo.
Missy - ojjj, skąd ja to znam. ale musisz jakoś to przetrwać i zacisnąć zęby albo powiedzieć o co kaman tak jak Gosiak. wtedy się powinno skończyć gadanie i dogryzanie.
Anodka - progesteron jak wysoki to dobrze ja robiłam ostatnio jakoś ok. 23 dc i miałam ponad normę, to mi gin powiedział, że to super właśnie. jakby było go mało to by było gorzej. szkoda tylko, że nic mi to narazie nie daje... i efektu brak.
Ja się zgłoszę w styczniu z II kreskami póki co czekam na @ i zaczynam 3 miesiące na antykach
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Mesy - nooo, ja myślę, inne opcji nie ma. ale przetłumacz mi, co to te antyki? antybiotyki jakieś? wybacz, bo ja już dzisiaj mało kumata jestem
Sis - a Ty tą fotę tatuażu to strzeliłas, bo ja szukam inspiracji, bo moja trzydziecha blisko... ale awatarka masz nowego - teraz widzę - sweetowy
nietoperzyca, nietoperzyca, a do mnie nietoperz dziś dzwonił, to sie dopiero napociłam
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
krosuje za styczeń zatem u nas wszystko się okaże jak Stary się przeglądnie
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
A my nasze staranka to sie okaze po wizycie u gina kiedy mozemy zaczynac ale napewno nie wczesniej niz grudzien wiec teraz musimy sie zabezpieczac (juz zapomnialam jak to jest tak uwazac )
ferritka superowy a bolalo?? ja sie przymierzam do tatoo ale jakos sie zdecydowac nie moge