BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 1 miesiąc temu #787268 przez aggi
Gosiak gratuluję z całego serca :kiss: :kiss: (przyszłam przy okazji się pozarażać hehe :S )

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #787271 przez anoda89
Dawno już takiego ruchu na wątku staraczkowym nie było :lol: :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #787275 przez emka
BOŻESZ TY MÓJ!!!!! CHwile mnie nie było a tu się TYLE dzieje!!!! Gosiaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Każdego dnia kiedy otwierałąm to forum po cichu liczłam na takie wieśći i w końcu Są!!!! Trzymaj się i oszczędzaj! A najważniejsze nie denerwuj! Buziaki MŁA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

11 lata 1 miesiąc temu #787281 przez julka2404
Emka teraz kolej na Ciebie, ociągasz się ociągasz :silly: :silly: :silly:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787284 przez ferritka
Gsiaczku czyli potwierdzasz regułę że "luz bluz i bzykanko" sprawdza się zawsze B)

wiesz ja dużo czytałam o hodowli groszków i tak...Groszki lubią ciepełko, dobrze jest je odpowiednio nawadniać i do nich mówić :lol: :lol: :kiss: :kiss:
Natura jednak wie co robi :lol: :lol:

aa dobrze, żeście busa nie sprzedali, czy byś Groszki woziła :S :S :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #787288 przez Ada2424
studentkaae, Mała, Dave dziękuję za miłe przywitanie :)
gosiak i ja gratuluję! ;)

Widzę, że bardzo dużo piszecie co mnie cieszy bo będzie co poczytać :) tylko, że kochane nie dam rady nadrobić aż tylu stron a mam do Was kilka pytanek, pewnie one gdzieś już sie pojawiły ale raczej nie ma szans żebym je odnalazła w tylu stronach także wybaczcie jeśli sie powtarzam. Powiedzcie mi proszę jakie badania robiłyście przed ciążą? Czy któraś z Was ma minusową grupę a partner plusową? Po jakim czasie od odstawienia tabletek anty zaczełyście starania? A i czy możecie mi polecić jakieś ciekawe poradniki dla przyszłych mam? Przepraszam że tyle pytam ale po prostu jestem tu nowa w tych tematach ;)

[/url] [/url]

11 lata 1 miesiąc temu #787290 przez gabi28
A Gosiaku... miałaś objawy na @ ? czy od początku czułaś,że @ nie będzie?

11 lata 1 miesiąc temu #787295 przez ferritka
hej Ada :) i ja Cię witam, jestem stara ciotka Ferri i jak któraś tu jest niedrzeczna to sadzam ją na jeża B)

kochaniuńka, najlepszym poradnikiem dla przyszłych mam są staraczki B) tu dowiesz się najpewniejszych wiadomości bo od dziewczyn z przejściami, mamusiek i staraczek weteranek :lol:

badanka to podstawowe hormonki warto sprawdzić czy wsio gra..jak brałaś anty no to tym bardziej warto przejrzeć co tam się dzieje, tylko hmmm zastanawia mnie po jakim czasie od odstawienia powinno się zbadać hormony żeby się wypłukało to co powinno, hmmmm może po miesiącu?? ale jak Ty odstawiłaś tabsy to szybciutko testa wrzucisz, coś tak mi sie czuje :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #787297 przez emka
julka2404 napisał:

Emka teraz kolej na Ciebie, ociągasz się ociągasz :silly: :silly: :silly:

NO co? Czekałam na Gosiaka :) MIałą pierwszeństwo :) :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #787298 przez Mała
Ada do ginka idź na przegląd podwozia i popytaj, jakby widział przygotowanie do ciąży. Na 100% kwas foliowy jedz już

Gosiak ile to czasu się staraliście 3-4 lata, jeszcze mi się żołądek telepie :blush: :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787303 przez gosiak
Feruś dokładnie to w tym czasie mieliśmy dwa seksy :blush: nie pamiętam nawet kiedy chyba w 14 i 16 dc...i jak widać się udało a niekiedy codziennie w dni owulacji było i co nic z tego bo spina była :dry:

Gabrysiu, wszystko szablonowo szło ok 20 dc tak jak zawsze zaczęły mnie boleć piersi, brzuch małpowo wszystko tak samo, jedynie co mnie skusiło by kupić tego testa to to że przed wczoraj jakby piersi mniej bolały a na wieczór zaś masakra no i rosną :blush: w końcu cycki będę miała hahaha :blush: no i sutki takie ciemne i większe się zrobiły także cycki jedyny taki objaw...w ogóle to przed wczoraj szyjkę badałam i była nisko :dry: więc nie wiem czy ja źle badam czy co :unsure: teraz tam nie będę gmyrać bo się boję :dry:

Mała 3,5 roku B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 1 miesiąc temu #787307 przez emka
Witaj Ada rozgość się! Nie gniewaj się że dziś będziemy monotematyczne GOSIAK dziś króluje :)

11 lata 1 miesiąc temu #787311 przez Mała
Gosia kawał czasu, oj ciężka droga przed Wami była, ale teraz jeszcze cięższa czeka :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #787318 przez gosiak
Kochane jesteście dziewczyny :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 1 miesiąc temu #787320 przez Ada2424
Dziękuję Dziewczyny :) fajnie, że mogę pogadać z kimś kto też jest w tych samych tematach :)
ferritka tabletek jeszcze nie odstawiłam, planuje odstawić w lutym i od maja zacząć starania, zobacze co mi jeszcze gin doradzi bo idę w grudniu na wizytę ze wszystkim się zapoznać.Chcę właśnie tez zrobić jakieś badania żeby sie upewnić czy wszystko ok zanim zajdę w ciąże.

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka