BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 4 miesiąc temu #795834 przez agnesssa
Gosiaczku Tak potwornie mi przykro :( Wiem jaki to okropny ból, trzymaj się i służę ramieniem :dry: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #795839 przez Mała
Witam
Pani ja też dopiero chwile później byłam mega zmęczona. Ucałuj Zuźkę :kiss:

Ilonka Wiktorek się rozgada, najważniejsze że mądry chłopczyk. Nasza logopedka opowiadała o chłopcu, który nic nie mówił, aż w końcu znalazła na niego sposób i mówiła do niego szeptem, tak że prawie jej nie słyszał i co, zaczął się dopytywać,bo nie słyszał. Trzymam kciuki za wynalezienie sposobu na Wiktorka :kiss:

Studentka :kiss: :kiss: :kiss: wracaj szybko

Anoda trzymam kciuki za dobre wyniki. Powiedzieliście rodzince?

Monia dobrze będzie, a Jula da radę

Gosia super, trzymam kciuki za groszka :)

11 lata 4 miesiąc temu #795856 przez ferritka
ilonka :kiss: :kiss:
nie wiem, może uznasz, że to nie na miejscu, jeśli tak to wiesz że Cię uwielbiam i nie chciałam Cię urazić ..ale jakoś czuje że muszę Ci to napisac:

siedzi rodzina przy stole. mama. tata. 6 latek. Dziecko nigdy nie powiedziało słowa.
nagle dziecko pyta" mamo a gdzie kompot?" mama i taka zrywają się z krzeseł, w oczach łzy i pytają " synku od kiedy Ty mówisz?" na to malec " bo zawsze kompot był "
doczekasz się, Wiki to mądry chłopiec, zobaczysz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ja w niego mocno wierzę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #795858 przez Dave
Gosiaku - przytulam mocno :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 4 miesiąc temu #795860 przez Mała
Ferri jak tam u Ewki było?

11 lata 4 miesiąc temu #795869 przez ferritka
Mała :lol: fajnieeeeeeeeeeeee szalenie pozytywna osoba, że jej się tak chce z każdą się poprzytulać dobre słowo powiedzieć ....nooo fjna z niej babeczka :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #795874 przez Mała
Mnie coś w plecy wlazło, ała Musze się wziąć za siebie, bo lepiej się czułam jak ćwiczyłam. Co polecasz, głównie o brzuch mi chodzi?

11 lata 4 miesiąc temu #795882 przez ferritka
Kochana ja jestem dość monotonna w ćwiczeniach i wierna jak dziewica skalpelowi B) teraz sobie mieszam robie skalpela i skalpela wyzwanie z nowej płyty... nie wiem który lepszy oby uwielbiam, a na brzuch dorzucam abs mel b :lol:
Ewa mówiła mi dzisiaj żebym spróbowała total fitness skoro skalpel nie robi mi trudności powinnam dać radę i to...hmmm
Kręgiel kupił mi dzisiaj płytę z szok treningiem, ale jeszcze nie odfoliowałam ,muszę się do niego przekonać najpierw :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #795889 przez Mała
Ferri nie szalej tak, zawały ci już się nie zdarzają?

11 lata 4 miesiąc temu #795892 przez ferritka
spokojnie, ćwiczę raz dziennie 6 dni w tyg.... zawsze pod okiem Kręgla a potem mnie masuje ;p B) i rozciągamy się razem :lol: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #795998 przez ilona
Ferri absolutnie sie nie gniewam :laugh:
Znam ten kawal juz z dwa lata :side:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #796163 przez emka
Gosiaczku Kochany :kiss: :kiss: :kiss: Tulę Cię mocno, tak mi przykro i taka złosć mnie ogarnia, to takie niesprawiedliwe i takie okrutne!
Ale wiesz wyczuwam w Twoich postach taką nadzieje, dużo większą niż jeszcze kilka miesięcy temu. Bardzo mnie to cieszy, będę zaciskała jeszcze mocniej za Ciebie! :kiss: :kiss: :kiss: Wiem ze nie ma takich słów, które pomogłyby w tej sytuacji, nie będę się na nie silić. Pamietaj tylko ze jesteśmy z Tobą :kiss: :kiss: :kiss:

Pozdrawiam Was wszystkie :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

11 lata 4 miesiąc temu #796200 przez gosiak
Witam

Dzięki wielkie za Wasze dobre słowa dziewczyny :kiss:

Nie będę opisywać jak się czuję bo większość chyba z Was wie...jest smutek, żal, ale nie pytam dlaczego i dlaczego ja? bo nikomu kto pragnie dziecka nie powinno się to przydażyć, Wiem że wszystko dzieje się po coś i tak jak Emka pisze w moich wcześniejszych postach wyczuwa nadzieję i to prawda, choć przykro doświadczył nas los, to jednak mam więcej nadzieji że to szczęście do nas wróci...choć nachodzą mnie okropne myśli typu, że to był szczęśliwy traf, który zdarza się raz na milion...

Fizycznie jest już ok, myślę że w czwartek na kontroli wszystko będzie już "wyczyszczone" nic nie boli nic nie czuje...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 4 miesiąc temu #796222 przez Mała
Gosiak mądra z Ciebie kobieta, podziwiam Cię :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #796265 przez missyy
gosiak :kiss: :kiss: Jesteś na prawdę silna :) Cieszę się, że tak do tego podchodzisz, bo najgorsza rzecz jaką można zrobić, to załamać się i poddać.
A my się nie poddamy prawda Słońce? :kiss:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka