- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- chorobliwa zazdrość... obsesja zdrady...
chorobliwa zazdrość... obsesja zdrady...
- angela660
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
Choć nie do końca wiem jak to opisać...
Najważniejsze, ze nie daję mu żadnych powodów do zazdrości, po za tym że rzadko się kochamy- dla mnie to żaden argument, a on nie potrafi zrozumieć, że mogę nie mieć takiej potrzeby...albo że najpierw trzeba okazać troszkę czułości i uczucia...
Niby zawsze mówi to pół, żartem pół serio że:" pewnie jakiś gach przyjdzie" albo " ja was złapie" mówiąc "was" oczywiście nie ma nikogo konkretnego na myśli...
Zawsze miałam wielu kolegów, a teraz nie mam kontaktu praktycznie z żadnym... nawet na siłownię nie chodzę,( co zamierzam zmienić;p)
Jak tylko powiedziałam, ze wracam na siłownie, usłyszałam : " co? wszystkich znajomych tam masz, trzeba kontakty odnowić..." - mniej więcej tak to brzmiało.
Ostatnio nawet o kuzyna był zazdrosny, jak już wspomniałam mówi to niby w żartach, ale też było... " ja mu powiem, że się do wszystkie przyznałaś, ciekawe co mi powie" , oczywiście nie miałam do czego się przyznawać, chciał jedynie wziąć go "pod włos" sprawdzić jego reakcję, a wzięło się to z tego że razem wracaliśmy z kuzynką z urodzin do niej i tam siedzieliśmy, jakby nie było i tak było nas 4 więc ...
Nie rozumiem go kompletnie.
Czasem zastanawiam się, czy tak mi nie ufa, czy sam na boku odwala mi takie numery i patrząc przez swój pryzmat męczy mnie takimi gadkami...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
- Otrzymane podziękowania: 1
a on do domu tez czesto jak wracal to wpada do sypialni z tekstem "kto tu byl" "gdzie on jest" ehh faceci
oststnio poznalam faceta a ten mi na wstepie powiedzial ze nie lubi jak kobieta spotyka sie z innymi mezczyznami, ze nie lubi jak ma duzo kolegow i ze chce zeby tylko jemu poswiecala swoj czas i bez niego nie widywala sie z zadnym facetem:/
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
- angela660
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
Nie potrafię zrozumieć dlaczego on jest taki prostolinijny, albo białe albo czarne...
Ja akurat nie jestem szczególnie zazdrosna, a może powinnam... może jak zacznę męczyć go takimi gadkami zobaczy jak to jest, próbowałam mu wczoraj wytłumaczyć, że to jest denerwujące, ale sprawiał wrażenie jakby i tak nic sobie z tego nie robił...
- SISUNIA88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa mama :) KAF'ka
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rany jakby na mnie rękę podniósł, to bym go chyba zatłukła. Mój mąż dostał ode mnie w twarz za nazwanie mnie dziwką, przemoc jest żadnym rozwiązaniem, ale on mnie poniżył psychicznie, ja go fizycznie. Wet za wet. Dziękuję Bogu, że to jemu już mija, i mam nadzieję, że nie będę musiał nigdy więcej w ten sposób postępować.oczywiście w przypływie tej zazdrości zdarzało mu się podnieść na mnie rękę..echhhh koszmar!!! dobrze że mam to za sobą...
- angela660
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
Tylko nie rozumiem jak można coś takiego ukryć mieszkając razem, przecież-załóżmy że ma kochankę- musi się z nią jakoś kontaktować i nie wierzę, że ta laska nie wpadłaby na to żeby do niego napisać, zadzwonić kiedy byłabym z nim w domu czy gdziekolwiek...
Nawet mu to powiedziałam, że ocenia mnie przez swój pryzmat, ale z całej wypowiedzi wyciął ten wątek i nie odpowiedział mi nic na to...
A jeśli chodzi o pewność siebie i wygląd to tu uważam, że akurat jest ok... i nie wiele mogę już zmienić...
- SISUNIA88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- angela660
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
Myślę, ze nie mamy być zazdrosne o "takie" kobiety, bo są i takie które zarabiają swoim ciałem i co wtedy? Jej winić nie możemy...
Tak samo wtedy kiedy "ta druga" nie wie, że facet ma dziecko i kobietę czy żonę...
A facet jak będzie chciał to sposób znajdzie na wszystko ...
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie sisunia, my kobiety mamy znać swoją wartość, i zajmować się sprawami wartymi zachodu. Ja jestem dla mego męża warta zachodu i to on straci wszystko to co mamy jak odstawi mi choć jeden taki numer, albo znów zacznie szopki z inwigilacją!
- angela660
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
Utrzymujesz teraz kontakty z jakimiś kolegami? Zwalczyłaś prześwietlanie telefonu i @?
U mnie jest ten minus, że mój ma mnóstwo nie zapisanych numerów, on ma książkę telefoniczną w głowie...
- SISUNIA88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- angela660
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
Mam nadzieję, że się zmieni, albo jeśli kręci coś na boku uda mi się go szybko przyłapać
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Ostatnio zmieniłam fryzurę i mówie Wam jakie było zdziwienie że ja zrobiłam coś za jego plecami i pewnie dla tego drugiego
Paranoja