BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #361981 przez Asik
Biedronka my tez na mlekozastepczym jedziemy :) aleeee jeszcze dwie puchy a trzecią juz z HA zacznę mieszać :) i przez kilka tygodni na HA zeby wreszcie przejsc na zwykle bebiko :D i kupować mleczno-ryzowe kaszki :D aaaa juz nie moge się doczekac :D :D

nooo Mareckiemu prowiant uszykowałam :)

Edytkoo na gg Ci wysłałam wiadomość :D :D :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #361983 przez marta_szh
ja tez czasami piore juz z naszymi rzeczami i nic sie nie dzieje, przewanie tak robie jak cos jest tak brudne ze zwykła lovela sobie z tym nie poradzi;/

Edytka na pewno nie jest az tak zle, wrzuc jakas swoja fotke z Sylwunia :)

dziewcynki jakie miałyscie wiązanki ślubne??
12 lata 10 miesiąc temu #361993 przez Edyta
Asik odczytalam :laugh:
marta sz nie no co ty nie pokarze foty wystarczy ze musze siebie codziennie w lustrze ogladac :laugh: moze jak wkoncu sie odchudze to wtedy wrzuce ale to pewnie za jakies 100 lat :silly: no coz widocznie kiepsko sie staram skoro nie biore sie za odchudzanie tylko umnie nie polega problem na tym ze jem duzo tylko ze sie malo ruszam i dla tego nie spalam :( no i suma sumarum jestem gruba :( :P co do wiazanki ja mialam z roz ecri :)
moje dziecko zamiast spac to spiewa :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #361994 przez angellika1
Domii te ciasteczka to HERO BABY :)

Pippin a Niki raczkował na trawie u mojego brata w domu hmmm tzn nie raczkował tylko stał na czworaka bo sie trawy boi ;)

A ja matka polka masochistka jedna byłam z Nikim na dworzu i zrobiło sie zimno a ze Niki spał smacznie to nie miałam serca go budzoic i tachałam wózek na 4 pietro... wysiadam
12 lata 10 miesiąc temu #361995 przez Zuza
Hello
Witam sie troche poczytałam ale nie mam jak napisac moje dziecko woła mamamamma wiec lece może pozniej uda mi sie wejsc:)

Miloego popłudnia

A ja na obiuadek robie ćwiartki z kurczaka w naczyniu zaroodporym i w tym piecza sie czaski ziemniaków :) pycha i sałatka z sałaty pomidorków i ogorka :) lece papa

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

12 lata 10 miesiąc temu #362009 przez motylek
Hej :laugh:
Dotarłam tu i ja :laugh: u nas od rana deszcz,nici ze spaceru i moje dziecko przechodzi samo siebie w domu a ja poczytalam was troszkie.
Ja też już dawno piore w normalnych płynach i nic się nie dzieje.
Zato mamy problem z mlekiem bo Kornelka wymiotuje po MM.Ostatnio dostawała po łyżece codziennie kaszki mleczno ryżowej i póki to było mało to nic się niev działo a jak tylko dostała więcej to odrazu wzymiotowała wszystko a tam gdzie miała kaszkie ma buzi to pokazały się czerwone plamy.a ostatni raz MM piła w styczniu :( Mamy za tydzień na kontrole do pediatry iść do musze porozmawiać z nią bo chciała bym powoli przestać karmić cycem hy... jak narazie jestem załamana :(
12 lata 10 miesiąc temu #362049 przez dorotas29
Hellołłł, Kobietki!!!

Pogoda do bani,dobrze,że chociaż humor w miarę dopisuje:-), Kubi spal dwie godziny :cheer:
12 lata 10 miesiąc temu #362056 przez Hania
domii, dlaczego ostatnia wypł.?
pippin, a takie zimno :unsure: :ohmy:
Asik, a fifi nadal na pepti2 :dry:
angellika, szacun za te 4p.!
Edytko, nie ma czego zazdrościć kupę kasy wywaliłam na nowe szmatki :dry:

Mam grzywkę, gęstą krótką krzywkę! wyglądam jak..? nie potrafię nawet tego określić! albo się przyzwyczaję albo ogolę się na palę! :angry:
12 lata 10 miesiąc temu #362072 przez Asik
Hania mnie alergolog powiedziała żebym w maju spróbowała mu zmienić na HA i jak nic sie dziać nie będzie to na zwykłe przejdziemy :)
ja już pomału próbowałam na Szymku np Jogobelli łyżeczkę bo tak mi mówiła i nic Szymkowi nie było :)

A kiedy maciew wizytę u alergologa? może tez Wam zaproponuje HA :)

Hello Dorotko :) a u mnie słoneczko się przebija :D Szymek spał godzinkę tylko , zmierzłyyyy , szlejący , krzyczący i rzucający się po podłodzwe mały diabełek

Motylku kurcze może alergia na jakis składnik? najlepiej jak pediatra Ci zaproponuje cos innego :)

Zuza odgapiam obiad :) w sobotę jak Marecki może będzie to zrobię :D :D

Angellikaaaa siłaczko :) ja tez tachałam ale spacerówka razem z Szymkiem waży 14 kilo :D więc lajcik :)

12 lata 10 miesiąc temu #362075 przez marta_szh
Hania dawaj fotke :) ocenimy, ja uwielbiam grzywki :)

Laski jaką piosenkę na pierwszy taniec, rzucajcie propozycje :)

jestem prawie łysa wiecie?? wlosy wypadają mi na potęge nie wiem jak to opanowac, buuuuu
12 lata 10 miesiąc temu #362079 przez Asik
tak tak zgadzam się z Martą .. Hania dawaj fotkę :) :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #362082 przez adee84
Marta ja miałam kalie fiolrtowe w takim "rożku", na pierwszy taniec "prócz Ciebie nic",
na obiad zrobiłam w końcu też smażony ryż curry :) zostałam z 3 zł do 10go czerwca ale za to się wreszcie swoim obiadem najadłam a nie serkiem homo :)
Hania rzuć fotkę
Marta i podzielam Twój los, włosy lecą mi jak nie wiem, wyglądam jak pół dupy zza krzaka :angry:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #362087 przez marta_szh
wiązanka, co myślicie, dla swiadkowej ta na raczke :)
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #362094 przez Hania
Asik, nie dała nam żadnego skierowania. W sierpniu kazała przyjść na szczepienie i morfologię :dry: może pójde do lek. wcześniej i poproszę o skierowanie do alergologa.

adee, a jak tam Twój brzusio? dokucza..? obiadek pyszności;)

dzieczyny, nie wrzucę fotki :( NEVER!!!! ja nawet w lustro nie spojrzę
12 lata 10 miesiąc temu #362096 przez Hania
marta, piękna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby