- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #362301 przez a!gusia
Edytka znalazlam na necie:
O mleku następnym 3
Mleka następne Humana 3 przeznaczone są dla niemowląt od 10 . miesiąca życia, które nie są już karmione piersią, a także, po uzgodnieniu z lekarzem, dla dzieci karmionych piersią jako uzupełnienie pokarmu naturalnego.
W diecie starszego dziecka nadal ważne jest mleko. Pamiętaj, że mleko krowie, ze względu na swój skład, nie jest dla dziecka odpowiednie. Zbyt duża zawartość białka i sodu może obciążać nerki, a zbyt mała ilość żelaza może prowadzić do jego niedoborów. Dlatego zaleca się podawanie mleka modyfikowanego do ukończenia przez dziecko 3 roku życia.
Mleka następne Humana 3 dostarczają dziecku wszystkich kluczowych składników odżywczych, witamin i minerałów. Dzięki zawartości prebiotyków (galaktooligosacharydów), które naturalnie występują w mleku matki , zapewniają dobre trawienie, wspierają w jelicie wzrost "dobrych" bakterii bifidogennych i wspomagają rozwój prawidłowej flory jelitowej.
W grupie mlek następnych Humana 3 nasza firma oferuje produkty zróżnicowane ze względu na specyficzne potrzeby żywieniowe niemowlęcia. Wybrednym niejadkom szczególnie polecamy bardzo smaczne mleko Humana 3 R Premium bananowo-waniliowa, które jest również idealnym posiłkiem po przebytej biegunce.
Jeżeli Twoje dziecko było dotychczas karmione preparatem typu HA, jako kontynuacja żywienia od 10. miesiąca życia idealnie nadaje się NOWOŚĆ - Humana HA 3 PREMIUM.
pokaze Wam co dzis na zakupach widzialm..zdjecia kiepskie ale mam jeszcze folie na aparacie w telefonie
O mleku następnym 3
Mleka następne Humana 3 przeznaczone są dla niemowląt od 10 . miesiąca życia, które nie są już karmione piersią, a także, po uzgodnieniu z lekarzem, dla dzieci karmionych piersią jako uzupełnienie pokarmu naturalnego.
W diecie starszego dziecka nadal ważne jest mleko. Pamiętaj, że mleko krowie, ze względu na swój skład, nie jest dla dziecka odpowiednie. Zbyt duża zawartość białka i sodu może obciążać nerki, a zbyt mała ilość żelaza może prowadzić do jego niedoborów. Dlatego zaleca się podawanie mleka modyfikowanego do ukończenia przez dziecko 3 roku życia.
Mleka następne Humana 3 dostarczają dziecku wszystkich kluczowych składników odżywczych, witamin i minerałów. Dzięki zawartości prebiotyków (galaktooligosacharydów), które naturalnie występują w mleku matki , zapewniają dobre trawienie, wspierają w jelicie wzrost "dobrych" bakterii bifidogennych i wspomagają rozwój prawidłowej flory jelitowej.
W grupie mlek następnych Humana 3 nasza firma oferuje produkty zróżnicowane ze względu na specyficzne potrzeby żywieniowe niemowlęcia. Wybrednym niejadkom szczególnie polecamy bardzo smaczne mleko Humana 3 R Premium bananowo-waniliowa, które jest również idealnym posiłkiem po przebytej biegunce.
Jeżeli Twoje dziecko było dotychczas karmione preparatem typu HA, jako kontynuacja żywienia od 10. miesiąca życia idealnie nadaje się NOWOŚĆ - Humana HA 3 PREMIUM.
pokaze Wam co dzis na zakupach widzialm..zdjecia kiepskie ale mam jeszcze folie na aparacie w telefonie

Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
Temat został zablokowany.
- Sylwik
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #362311 przez Sylwik
Hej 
my właśnie wróciliśmy ze spacerku, można by było dłużej pochodzić ale...zimno się już robi
przy wyjściu zaczął kropić deszcz ale nie wróciłam się i na szczęście szybciutko przeszło, tak więc spacerek zaliczony.
Widzę że mniej więcej menu naszych dzieciaczków jest podobne, u nas 5 razy dziennie je Gabryś.
Ja dziś też kupiłam synkowi 2 pary butków jedne sandałki, a drugie tenisówki, bo te co ma to już ciężko nam się zakłada.
Marta wiązanka śliczna taka delikatna , ja miałam cantadeski białe
Edytka może by tak do lekarza się wybrać , jak Cię tak kaszle?
Asik Szymuś rewelacyjny jak maszeruje z tym stolikiem
No i nie dałam rady Was nadrobić...postaram się wejść wieczorkiem, bo teraz musze mężusiowi kolację i jedzonko do pracy zrobić

my właśnie wróciliśmy ze spacerku, można by było dłużej pochodzić ale...zimno się już robi

Widzę że mniej więcej menu naszych dzieciaczków jest podobne, u nas 5 razy dziennie je Gabryś.
Ja dziś też kupiłam synkowi 2 pary butków jedne sandałki, a drugie tenisówki, bo te co ma to już ciężko nam się zakłada.
Marta wiązanka śliczna taka delikatna , ja miałam cantadeski białe

Edytka może by tak do lekarza się wybrać , jak Cię tak kaszle?
Asik Szymuś rewelacyjny jak maszeruje z tym stolikiem

No i nie dałam rady Was nadrobić...postaram się wejść wieczorkiem, bo teraz musze mężusiowi kolację i jedzonko do pracy zrobić

- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #362323 przez Edyta
Agus Bardzo dziekuej unas Humana nie przejdzie ale wiem chociaz ze od 10 miesiaca mam zmienic mleko w czerwcu do pediatry na szczepienie to sie wypytam wsio sukienusia sliczna a ze tak spytam ile kosztowala... 
butkow silvia ba duzo wiec kolejne kupie jej jakies sanadaleczki
tu kosztuja 5 euro wiec nie jest tragicznie 
sylwik
no jutro ide do lekarza z tym kaszlem bo juz usypiam na siedzaco by silvie nie budzic jak w nocy chrlam ale ona ostatnio juz nie reaguje spi jak zabita bo wczesniej plakala jak kaszlalam a raczej sie dusilam tak zalatwila nas moja siostrzyczka ktora przywiozla jakies cholerstwo
naszczecie silvia juz zdrowa 
teraz kolej namnie
wlasnie Agus jak Jerzy iak ty po spotkaniu unas juz silvia spi od 19

butkow silvia ba duzo wiec kolejne kupie jej jakies sanadaleczki

sylwik

teraz kolej namnie

wlasnie Agus jak Jerzy iak ty po spotkaniu unas juz silvia spi od 19

- martucha
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
12 lata 10 miesiąc temu #362344 przez martucha
hejka 
oszalałyście
tyle stron natrzepać

Madzia sie chyba obraziła o to że nikt jej nie powiedział że przenosimy sie na forum tylko że jakos tak samo wyszło dwa dni temu ze sie w końcu zgadałysmy i ja np z fb sie dowiedziałam więc jesli to o to chodzi to Madziu nie masz o co sie obrażać
cos Wam chciałam napsac ale sama juz nie wiem co...........................wybaczcie ale nie mam sił Wam wszystkim odpisac bo miałam meeeeega zapieprz w pracy, na szczęście jutro wolne
Happymamma czy ja nie wyraziłam sie wczoraj jasno

Agusia a co Ty tak ogladasz te ciuszki dla dziewczynki

Aaaaaaaaaaa Borys powoli zaczyna raczkować!!postepy sa z dnia na dzień

oszalałyście

Madzia sie chyba obraziła o to że nikt jej nie powiedział że przenosimy sie na forum tylko że jakos tak samo wyszło dwa dni temu ze sie w końcu zgadałysmy i ja np z fb sie dowiedziałam więc jesli to o to chodzi to Madziu nie masz o co sie obrażać

cos Wam chciałam napsac ale sama juz nie wiem co...........................wybaczcie ale nie mam sił Wam wszystkim odpisac bo miałam meeeeega zapieprz w pracy, na szczęście jutro wolne

Happymamma czy ja nie wyraziłam sie wczoraj jasno

Agusia a co Ty tak ogladasz te ciuszki dla dziewczynki

Aaaaaaaaaaa Borys powoli zaczyna raczkować!!postepy sa z dnia na dzień

- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Hania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Hania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #362377 przez Hania
a fifi od wczoraj paluszkiem wskazującym pokazuje interesujące go przedmioty;d
a z raczkowaniem jak na razie brak postępów, pupa na chwilę do gory a po chwili rozjeżdża się na żabę
.Ale do wstawania to pierwszy! jeszcze chwilę to wstanie i pójdzie!
a z raczkowaniem jak na razie brak postępów, pupa na chwilę do gory a po chwili rozjeżdża się na żabę

- martucha
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #362424 przez a!gusia
[/hide][/hide]no ale wlasnie najlepsze jest to ze skladalismy papiery 30 kwietnia a wyplaca nam od 27 kwietnia czyli jakby do tylu!!ale w ogole gdybym ja nie byla zatrudniona to bysmy dostali 3 razy wiecej i jeszcze doplate do czynszu -520e a czynsz mamy 550!doplate do ogrzewania i na dziecko..mowie Wam zyc nie umierac!i po co pracowac?tylko glupki tu pracuja-takie jak ja
[/hide]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona