BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #362301 przez a!gusia
Edytka znalazlam na necie:
O mleku następnym 3

Mleka następne Humana 3 przeznaczone są dla niemowląt od 10 . miesiąca życia, które nie są już karmione piersią, a także, po uzgodnieniu z lekarzem, dla dzieci karmionych piersią jako uzupełnienie pokarmu naturalnego.

W diecie starszego dziecka nadal ważne jest mleko. Pamiętaj, że mleko krowie, ze względu na swój skład, nie jest dla dziecka odpowiednie. Zbyt duża zawartość białka i sodu może obciążać nerki, a zbyt mała ilość żelaza może prowadzić do jego niedoborów. Dlatego zaleca się podawanie mleka modyfikowanego do ukończenia przez dziecko 3 roku życia.

Mleka następne Humana 3 dostarczają dziecku wszystkich kluczowych składników odżywczych, witamin i minerałów. Dzięki zawartości prebiotyków (galaktooligosacharydów), które naturalnie występują w mleku matki , zapewniają dobre trawienie, wspierają w jelicie wzrost "dobrych" bakterii bifidogennych i wspomagają rozwój prawidłowej flory jelitowej.

W grupie mlek następnych Humana 3 nasza firma oferuje produkty zróżnicowane ze względu na specyficzne potrzeby żywieniowe niemowlęcia. Wybrednym niejadkom szczególnie polecamy bardzo smaczne mleko Humana 3 R Premium bananowo-waniliowa, które jest również idealnym posiłkiem po przebytej biegunce.

Jeżeli Twoje dziecko było dotychczas karmione preparatem typu HA, jako kontynuacja żywienia od 10. miesiąca życia idealnie nadaje się NOWOŚĆ - Humana HA 3 PREMIUM.

pokaze Wam co dzis na zakupach widzialm..zdjecia kiepskie ale mam jeszcze folie na aparacie w telefonie :)
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #362311 przez Sylwik
Hej :)
my właśnie wróciliśmy ze spacerku, można by było dłużej pochodzić ale...zimno się już robi :dry: przy wyjściu zaczął kropić deszcz ale nie wróciłam się i na szczęście szybciutko przeszło, tak więc spacerek zaliczony.
Widzę że mniej więcej menu naszych dzieciaczków jest podobne, u nas 5 razy dziennie je Gabryś.
Ja dziś też kupiłam synkowi 2 pary butków jedne sandałki, a drugie tenisówki, bo te co ma to już ciężko nam się zakłada.
Marta wiązanka śliczna taka delikatna , ja miałam cantadeski białe :)
Edytka może by tak do lekarza się wybrać , jak Cię tak kaszle?
Asik Szymuś rewelacyjny jak maszeruje z tym stolikiem :laugh:
No i nie dałam rady Was nadrobić...postaram się wejść wieczorkiem, bo teraz musze mężusiowi kolację i jedzonko do pracy zrobić :)
12 lata 10 miesiąc temu #362316 przez adee84
Agusia cudowne :) :) :)
jak było na spotkaniu z innymi mamami?
ide uspać moją lalę, niedługo będę
12 lata 10 miesiąc temu #362323 przez Edyta
Agus Bardzo dziekuej unas Humana nie przejdzie ale wiem chociaz ze od 10 miesiaca mam zmienic mleko w czerwcu do pediatry na szczepienie to sie wypytam wsio sukienusia sliczna a ze tak spytam ile kosztowala... :unsure:
butkow silvia ba duzo wiec kolejne kupie jej jakies sanadaleczki :) tu kosztuja 5 euro wiec nie jest tragicznie :)
sylwik :kiss: no jutro ide do lekarza z tym kaszlem bo juz usypiam na siedzaco by silvie nie budzic jak w nocy chrlam ale ona ostatnio juz nie reaguje spi jak zabita bo wczesniej plakala jak kaszlalam a raczej sie dusilam tak zalatwila nas moja siostrzyczka ktora przywiozla jakies cholerstwo :angry: naszczecie silvia juz zdrowa :)
teraz kolej namnie :)
wlasnie Agus jak Jerzy iak ty po spotkaniu unas juz silvia spi od 19 :)
12 lata 10 miesiąc temu #362344 przez martucha
hejka :lol:

oszalałyście :unsure: :ohmy: tyle stron natrzepać :unsure: :lol: :silly:

Madzia
sie chyba obraziła o to że nikt jej nie powiedział że przenosimy sie na forum tylko że jakos tak samo wyszło dwa dni temu ze sie w końcu zgadałysmy i ja np z fb sie dowiedziałam więc jesli to o to chodzi to Madziu nie masz o co sie obrażać ;)

cos Wam chciałam napsac ale sama juz nie wiem co...........................wybaczcie ale nie mam sił Wam wszystkim odpisac bo miałam meeeeega zapieprz w pracy, na szczęście jutro wolne :lol:

Happymamma czy ja nie wyraziłam sie wczoraj jasno :unsure: :ohmy:

Agusia a co Ty tak ogladasz te ciuszki dla dziewczynki :unsure: :lol: :silly:

Aaaaaaaaaaa Borys powoli zaczyna raczkować!!postepy sa z dnia na dzień :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #362353 przez adee84
idę coś zjeść
12 lata 10 miesiąc temu #362374 przez Hania
Asik, nigdy nie bylismy u alergologa, pediatra nawet o tym nie wspomniała :angry:
pippin, ja kupiłam sandałki rozm.20 o pół rozm. za duze (fifi będzie miał szłapkę po ojcu 46/7)
martucha, gdzie pracujesz?
agusia, te buciki są cudowne!;)
12 lata 10 miesiąc temu #362377 przez Hania
a fifi od wczoraj paluszkiem wskazującym pokazuje interesujące go przedmioty;d

a z raczkowaniem jak na razie brak postępów, pupa na chwilę do gory a po chwili rozjeżdża się na żabę;).Ale do wstawania to pierwszy! jeszcze chwilę to wstanie i pójdzie!;)
12 lata 10 miesiąc temu #362380 przez martucha
Hania pracuje obecnie w restauracji...

gratulacji dla Filipka :lol: Borys jaszcze nie umie ppokazywać paluszkiem ale całą rączką tak :)
12 lata 10 miesiąc temu #362396 przez adee84
Gratki dla Filipka :)
Maja czasem, jak ma chęć to pokaże gdzie ktoś ma oczko albo gdzie jest mama
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #362404 przez a!gusia
no jestem.
i mam w koncu chwile zeby napisac :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #362414 przez a!gusia
aaa Martucha ciuszki ogladalam bo szukalam czarnych geterkow dla Majki od Adee :) Adee sa tylko takie imitujace b.ciemny jeans-ale sprawdzalam dopiero w 1 sklepie :)
12 lata 10 miesiąc temu #362421 przez adee84
dzięki Agusia :kiss:
dobrze, że się udało z tym zasiłkiem, kurde żeby u nas dawali tak chętnie i tyle :dry:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #362424 przez a!gusia
[/hide][/hide]no ale wlasnie najlepsze jest to ze skladalismy papiery 30 kwietnia a wyplaca nam od 27 kwietnia czyli jakby do tylu!!ale w ogole gdybym ja nie byla zatrudniona to bysmy dostali 3 razy wiecej i jeszcze doplate do czynszu -520e a czynsz mamy 550!doplate do ogrzewania i na dziecko..mowie Wam zyc nie umierac!i po co pracowac?tylko glupki tu pracuja-takie jak ja :)[/hide]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #362427 przez adee84
jadę do Ciebie, tylko wezmę ze sobą Maje i Rafa :) :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia