- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361944 przez domii
Hej
Ja tylko na chwile,jestem w Krakowie u rodzicow,bo bylam w pracy po ostatnia kase
Jusia to mowisz ze nasze dzieci maja taki sam harmonogram dnia
Angelika to Blazej tez wazy 9200 a cm to gdzies 80 ma,a jakie te ciasteczka?
Asik szafy boskie
Agusia naprawde to ze Jerzyk nie bije brawo nie robi papa i kosi kosi to nie problem kiedys sie nauczy,ciesz sie ze zdrowy i sie dobrze rowija,a co do namiarow na neurologa to napisz mi gdzie ona przyjmuje i ile bierze?ale najpierw zobacze jak pojade sie dzisiaj o termin dowiedziec tam gdzie mam skierowanie ,bo tam tez prywatnie mozna.
Happymamma gratuluje zakupu poloweczki
Martucha sliczny ten sweterk dla M kupilas,moj tez lubi taki styl
Hania Pippin super ze macie wolne
U nas tez pada i jest zimno
madzia
A co z Kasiek nie ma jej i nie ma, no i Renatki
Ja tylko na chwile,jestem w Krakowie u rodzicow,bo bylam w pracy po ostatnia kase
Jusia to mowisz ze nasze dzieci maja taki sam harmonogram dnia
Angelika to Blazej tez wazy 9200 a cm to gdzies 80 ma,a jakie te ciasteczka?
Asik szafy boskie
Agusia naprawde to ze Jerzyk nie bije brawo nie robi papa i kosi kosi to nie problem kiedys sie nauczy,ciesz sie ze zdrowy i sie dobrze rowija,a co do namiarow na neurologa to napisz mi gdzie ona przyjmuje i ile bierze?ale najpierw zobacze jak pojade sie dzisiaj o termin dowiedziec tam gdzie mam skierowanie ,bo tam tez prywatnie mozna.
Happymamma gratuluje zakupu poloweczki
Martucha sliczny ten sweterk dla M kupilas,moj tez lubi taki styl
Hania Pippin super ze macie wolne
U nas tez pada i jest zimno
madzia
A co z Kasiek nie ma jej i nie ma, no i Renatki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez domii.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 7 miesiąc temu #361951 przez Asik
Ja piore w zwykłych proszkach , razem z naszymi ciuchami od listopada , czyli jak Szymek skończył 3 mce, nie byłam w stanie kupowac proszków i płynów dla dzieci , zreszta Marcie też jak skończyła 3 mce to w dorosłych prałam i nic sie nie działo.
Ja k Majeczka nie ma alergioi albo AZS mocnego to nic sie jej nie stanie norlmalnie przejdz już na dorosłe pranie
Ja k Majeczka nie ma alergioi albo AZS mocnego to nic sie jej nie stanie norlmalnie przejdz już na dorosłe pranie
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #361956 przez Biedronka160
Ale te wasze dzieciaczki duże. Moja to może ma gdzieś 70 cm i 8100 g
Lekarz mówi, że w normie - zwłaszcza, że my nie pijemy mleka tylko cały czas ten produkt mlekozastępczy, ale z dobrych wieści od czwartku zaczynamy mieszać ze zwykłym mlekiem.
Zamówiłam też Madziuli obiadki i deserki z bobovity przez internet i tak teraz liczę że w porównaniu z naszymi cenami w sklepach to zaoszczędziłam jakieś 50 zł na zamówieniu za 200 zł bo przesyłkę mam gratis.
Jak się sprawdzi to będę tak robić częściej jak będą fundusze
A tak w ogóle to dzień dobry i miłego dnia Teraz mam 3 dni chrześnicę męża popołudniami, więc trza się psychicznie nastawić na 3 diabełki w domu
Lekarz mówi, że w normie - zwłaszcza, że my nie pijemy mleka tylko cały czas ten produkt mlekozastępczy, ale z dobrych wieści od czwartku zaczynamy mieszać ze zwykłym mlekiem.
Zamówiłam też Madziuli obiadki i deserki z bobovity przez internet i tak teraz liczę że w porównaniu z naszymi cenami w sklepach to zaoszczędziłam jakieś 50 zł na zamówieniu za 200 zł bo przesyłkę mam gratis.
Jak się sprawdzi to będę tak robić częściej jak będą fundusze
A tak w ogóle to dzień dobry i miłego dnia Teraz mam 3 dni chrześnicę męża popołudniami, więc trza się psychicznie nastawić na 3 diabełki w domu
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #361966 przez Edyta
mialysmy wychodzic na spacera a tu co.....deszcz wrrrrrrrrr ale jestem zla
Angelika silvia raczej czesto zajmuje sie sama soba teraz np gada i czolga sie po podlodze
Asik fajna szafa
Madzia co sie stalo....
Haniu jak ja ci zazdroszcze tej zmiany garderoby bo umnie to wszystko za male i nie mam jakos weny na odchudzaniea wygladam juz jak mala swinka
ja nie wiem ile silvia wazy ale jak ja na wadze domowej wazylam to jakies 10kg chodz nie wyglada ale dowiemy sie w czerwcu dokladnie jak bedziemy na szczepienie szly... ooooooooooooooj ale unas ciemno i leje dzis nie pojdziemy na spacer...
Angelika silvia raczej czesto zajmuje sie sama soba teraz np gada i czolga sie po podlodze
Asik fajna szafa
Madzia co sie stalo....
Haniu jak ja ci zazdroszcze tej zmiany garderoby bo umnie to wszystko za male i nie mam jakos weny na odchudzaniea wygladam juz jak mala swinka
ja nie wiem ile silvia wazy ale jak ja na wadze domowej wazylam to jakies 10kg chodz nie wyglada ale dowiemy sie w czerwcu dokladnie jak bedziemy na szczepienie szly... ooooooooooooooj ale unas ciemno i leje dzis nie pojdziemy na spacer...
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona