BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310680 przez a!gusia
Domii poczytaj ta ksiazke tam jest wlasnie napisane jak zrobic tylko 2 drzemki...

ja bym chciala zeby te nasze drzemki byly dluzsze i tam tez jest napisane jak to zrobic..tylko ja najpierw chce cala ta ksiazke przeczytac zeby nie okazalo sie ze zaczelam od d..strony..
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #310683 przez aneta2611
Domi jaka pizamka? bo coś mi chyba umkneło :blush:
12 lata 10 miesiąc temu #310687 przez domii
Anetka z Bobem Budowniczym tez wrzucilam na str,468

Agusia wlasnie czytam ksiazke,tylko z tego co wiem jezeli np,zabki wychodza i dziec sie w nocy budzi z tego powodu albo jesli jest chory to nie powinno sie wprowadzac tych metod tylko poczekac

Happymamma wlasnie fuck fuck fuck :angry: Blazej ostatnio sie przy cycku obija,ladnie je tylko w nocy i to jest wlasnie tego skutek.
A komplecik wiekszy wiec moze do wakacji nie wyrosnie ale wczesniej na body z dlugim rekawem tez bede ubierac

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #310688 przez Hania
domii, widzęęę... piękny komplecik i piżamka:)

Anetko, sms-y z porodówki jedynie zostały i wspomnienia z naszego "starego forum"

Asik, swojskie pączki- mniam! i te wydobywające się zapachy... pycha!:)

Asik, no to pięknie Szymuś wykombinował wyjście z fotelika :ohmy:

Fifi jak na razie turla się po podłodze i trzeba go szukac a znowości to dźwiga pupe do góry a buźkę wtula w podlogę ;) :)

agusia, książka również na fifika zadziałała:)

motylku, z Kornelką do reklamy! jest piękna!:)

Asik, ale fajnie Szymuś wygląda!:)

happymamma, swojskie pączusie- pychotka jak u Asik:)

Fifi dziś spał książkowo 2x1,5h wieczorem zasypia między 19-19.30 i tak bez żadnej przerwy do 6.30-7.00 :lol:
iiii powtórzył dziś słowo MAMA! :lol: i wie gdzie jest zegar i lampa :lol: no dobra dosyć chwalenia ;) :)
mykam do chłopaków
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310692 przez domii
Hania to super ze tyle rzeczy juz Fifi robi :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #310697 przez a!gusia
no..i jednak moj Krolewicz drzemie :) ale sie sporo bawilismy to sie zmeczyl :)

Haniu Jerzyk zawsze wie gdzie jest tata jak go pytam ;)
super ze ksiazka dziala ja czytam wlasnie :)

Domii moze faktycznie lepiej przeczekac to zabkowanie..apropos,dziewczyny ktorych dzieci maja juz zabki-odrazu byly takie 'duze' :) ? bo Jerzykowi wyszly takie 'pilki' i nie chca dalej rosnac ??!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310710 przez Renata Anna
Ta dam!!!!

biszkopt kakaowy, przekładany jagodami i gruszkami z marynaty w galaretce pomarańczowej, ozdobiony bananami i jagodami w galaretce truskawkowej... :lol: :blush:

Asik Szymek to naprawdę rewelacyjny chłopak i jaki spryciula :)
Domii widziałam tę koszulkę z czapeczką. Gdybym miała synka, to może bym się skusiła. Okres... chu*owa sprawa :dry:
Anetka wygląda na to, że galaretka się trzyma biszkoptu, także dzięki za radę :)
Haniu Celina śpi identycznie jak Filipek, tylko, że ona ma 3 drzemki w ciągu dnia, takie po godzince zazwyczaj :) Wcześniej potrafiła mi spać nawet po 2 - 3 godziny w czasie jednej drzemki. Aż ją trochę wybudzałam, bo bałam się, że w nocy mi nie będzie chciała spać.
Happymamma czemu pytasz Motylka jak się takie ładniutkie dzieci robi??? Przecież Jasiowi nic nie brakuje. Jest słodki i uroczy :)
Motylku Twoja córeczka ma naprawdę wyjątkową urodę :blush:
Adee a jak tam gardełko Majeczki?
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #310712 przez a!gusia
uuuummmmmmmniam Renatka!!!!!suuuper!wyglada cudownie!a jaka to marynata z galaretki?????
12 lata 10 miesiąc temu #310715 przez Renata Anna
a!gusia napisał:

uuuummmmmmmniam Renatka!!!!!suuuper!wyglada cudownie!a jaka to marynata z galaretki?????

chodziło mi o gruszki marynowane :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #310717 przez a!gusia
acha :) to tez super...kurcze ale mi smaka narobilas!!!!!!!!!!!!
12 lata 10 miesiąc temu #310725 przez Asik
Renatkooo mniamm mniaaammmmm :D :D :D :D

:D

Agusia Szymkowi "stopnęły" ząbki :D nic a nic na razie nie rosną,, taka tylko góreczka z kawałeczkiem ząbka :D

A co do spania Szymkowego to wczesniej spał trzy , cztery razy w ciągu dnia :D po pół godziny :D
dzisiaj Szymek jest tak grzeczny .. jakby go wogóle nie było , nawet nie ma tego yyyyyyyyy yyyy :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu #310728 przez Renata Anna
Asik napisał:

Renatkooo mniamm mniaaammmmm :D :D :D :D

:D

Agusia Szymkowi "stopnęły" ząbki :D nic a nic na razie nie rosną,, taka tylko góreczka z kawałeczkiem ząbka :D

A co do spania Szymkowego to wczesniej spał trzy , cztery razy w ciągu dnia :D po pół godziny :D
dzisiaj Szymek jest tak grzeczny .. jakby go wogóle nie było , nawet nie ma tego yyyyyyyyy yyyy :D

Asik no właśnie mnie oświeciłaś. Zastanawiałam się dlaczego dziś mi tak fajnie, lekko, bosko z Celinką... I już wiem... U nas też nie było YYYYYYYYYYYYYYYYYYY i wczoraj chyba też nie :) WOW :cheer:
12 lata 10 miesiąc temu #310739 przez Asik
Renatko heheh jak niewiele nam teraz do szczęścia potrzeba :D :D :D :D wystarczy że nie bedzie yyy eee i już od razu w humorkach i życ sie chce i piec itp :D

ja dzisiaj produkuje zupki dla Szymonka :D wekuję do słoików coby było na minimum tydzień :D mam już wołową ( cielęciny nie kupuję bo hmmm uważam ze jak polędwiczkę kupie to wystarczy :D ) z ziemniaczkami i marcheweczką :) indyczek , ziemniaczek marcheweczka i buraczek :) a zaraz zaczne z łososiem :D w leclerku była promołszyn i dzwonka były po 27zł to zakupiłam sztuk ajnc :D a potem z piersi kurczakowej z brokułami i marcheweczką i ziemniakiem :D a jak się kończyc bedą to zrobię z marchewką , groszkiem ziemniaczkiem i króliczkiem (którego zamierzam zakupić) nooo i hmm potem pomyslę co by tu jeszcze wymłodzić :D

Agusia , Anetko i inne zainteresowane tym krzeselkiem kapielowym .. ja Szymka na dywanie tez w to sadzam jak muszę np poodkurzać w innych pokojach a w kojcu siedziec nie chce :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310746 przez Renata Anna
Asik ja staram się codziennie Celince ugotować normalny obiadek. Ale nie zawsze chce jeść, więc dokładam jej łyżeczkę bądź dwie obiadku ze słoiczka, żeby ją oszukać. Wtedy zjada ze smakiem.
Z mięs mam w domu do dyspozycji tylko cielęcinkę i pierś z kurczaka...
Na razie nie mam kasy, ale mama obiecała, że załatwi króliczka :)

Jak przygotowujesz przykładowe danie dla Szymka?

Ech... No dobra. Widzę, że pouciekałyście, więc ja też zmykam. Pa!
12 lata 10 miesiąc temu #310755 przez a!gusia
ja nie gotuje bo Jerz nie chce jesc moich dan..kupuje sloiczki..
Renatko a co robisz z rszta sloiczka?bo to mozna do 48h po otwarciu przechowywac..
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia