- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310756 przez Asik
Mięsko już gotuje razem z marchewką pietruszką ( połową) większym ziemniaczkiem jak już jest miękkie to wsypuję dwie-trzy małe łyżeczki kaszki , nie mam błyskawicznej, gotuje jeszcze z 5 min i potem wsio miksuję i dodaję oliwę z oliwek
Króliczka zakupie jak tylko pieniązki za mieszkanie mi na konto wpłyną
Króliczka zakupie jak tylko pieniązki za mieszkanie mi na konto wpłyną
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #310767 przez happymamma
Renatko wiem wiem, Jasiulek jest przesłodki i dla mnie najpiękniejszy na świecie Biszkopt wygląda przepysznie, mniam
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310771 przez domii
Asik ja z warzyw uzywam ziemniaka,marchew-chociaz nie lubi za bardzo,pietroszke biala i zielona,szpinak,burak,por.Z groszkiem i brokulami jeszcze nie robilam. Krolika Tesciowa mu dzisiaj kupila bo sie skonczyl a Mezus w pracy zalatwia i bedzie za tydzien moze dwa.A jak dajesz tego lososia? A i my zoltko juz dajemy
Renata mniam mniam ten biszkopt -przynajmniej tak wyglada
Renata mniam mniam ten biszkopt -przynajmniej tak wyglada
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310776 przez Asik
Tak jak mięsko z tym że jak już jest podgotowane to dopiero dorzucam łososia
Szpinak tez juz dawałam no i zielona pietrucha i koperek
no ja żółtko sie własnie zastanawiam czy już dawać pół żólteczka chyba dwa razy w tyg .. nie pamietam tego .. a jak Ty dajesz?
Szpinak tez juz dawałam no i zielona pietrucha i koperek
no ja żółtko sie własnie zastanawiam czy już dawać pół żólteczka chyba dwa razy w tyg .. nie pamietam tego .. a jak Ty dajesz?
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310794 przez Asik
Hmm jutro pół roczku kończy no to może od poniedziałku zacznę bo po szczepieniu będziemy i po wizycie u pediatry i może pozwoli :)Agusia bo to do zupki dodajesz ?
Jestem w szoku bo Szymek dalej grzeczniutki i roześmiany a zawsze o tej porze to marudzić zaczynał a tu nic za godzinkę kąpu kąpu i potem szamanko aż niemożliwe że tak szybko się przestawił jeden dzień meeeeeega wstręciuszek był a teraz aniołeczek noo ale żebym tylko nie przechwaliła
Jestem w szoku bo Szymek dalej grzeczniutki i roześmiany a zawsze o tej porze to marudzić zaczynał a tu nic za godzinkę kąpu kąpu i potem szamanko aż niemożliwe że tak szybko się przestawił jeden dzień meeeeeega wstręciuszek był a teraz aniołeczek noo ale żebym tylko nie przechwaliła
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310796 przez adee84
hej
Kornelka piękna
Majka drzemki ma zazwyczaj ok10 potem ok14 chyba ze pominie to ok17 a potem po 20 idzie spać no dziś wyjątkowo ciężko ze spaniem ale jednak ululana zasnęła niedawno bidulka, potem będziemy robić inhalacje
Asik krzesełko świetne, ale nei na moją kieszeń, nawet używane
Domi ciuszki świetne
Hania mądrego masz synusia
Renatka lae mam chęć na Twoje ciacho!!!!
Asik Szymek wymiata tak w ogóle a co do pójścia do pracy to u mnie tez będzie lipa bo nie mam z kim Mai zostawiać,mama na emeryture pójdzie teraz za 12 lat a nikogo innego nie mam, na żłobek mnei nie stać ani na nianie
Wy piszecie o różnych zupkach i dodatkach, ja to chyba głupia jakaś jestem albo kijowa matka, bo Mai dopiero 2x zupke ugotowałam, daję jej owocki i tyle, ona dalej woli cyc a inne jedzenie to taki dodatek, chyba muszę zacząć częściej jej gotować. i jak mam dawać to żółtko
Kornelka piękna
Majka drzemki ma zazwyczaj ok10 potem ok14 chyba ze pominie to ok17 a potem po 20 idzie spać no dziś wyjątkowo ciężko ze spaniem ale jednak ululana zasnęła niedawno bidulka, potem będziemy robić inhalacje
Asik krzesełko świetne, ale nei na moją kieszeń, nawet używane
Domi ciuszki świetne
Hania mądrego masz synusia
Renatka lae mam chęć na Twoje ciacho!!!!
Asik Szymek wymiata tak w ogóle a co do pójścia do pracy to u mnie tez będzie lipa bo nie mam z kim Mai zostawiać,mama na emeryture pójdzie teraz za 12 lat a nikogo innego nie mam, na żłobek mnei nie stać ani na nianie
Wy piszecie o różnych zupkach i dodatkach, ja to chyba głupia jakaś jestem albo kijowa matka, bo Mai dopiero 2x zupke ugotowałam, daję jej owocki i tyle, ona dalej woli cyc a inne jedzenie to taki dodatek, chyba muszę zacząć częściej jej gotować. i jak mam dawać to żółtko
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310801 przez a!gusia
Adee wierz mi ze ja tez nie mam weny do tego gotowania i dlatego kupuje sloiczki...do niedawna dawalam Jerzusiowi 1 sloiczek na 2 dni bo on tez woli cyca...ale teraz czekam godzine od cycusia i daje mu zupke/danko i zje caly sloiczek a potem po godzinie znow cycus..on w sumie glownie na cycusiu bazuje
ide sie pobawic z tym moim Skarbkiem
ide sie pobawic z tym moim Skarbkiem
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310821 przez a!gusia
ja sie tak czuje jak piszecie ze Wasze dzieci juz to i tamto umieja to mi sie wydaje ze ja sie nie bawie odpowiednio z Jerzykiem ale co do jedzenia to nie masz cie co martwic,do 6 mies wystarcza tylko piers...a i dwa trzy dni po 6 mies tez wystarczy
ta moja kolezanka strasznie traktuje ta swoja coreczke jakby byla starsza niz jest..ona np zoltko juz w 5 mies dawala..i to chyba nie jest dobre tez..?
ta moja kolezanka strasznie traktuje ta swoja coreczke jakby byla starsza niz jest..ona np zoltko juz w 5 mies dawala..i to chyba nie jest dobre tez..?
Moderatorzy: ilona