- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310826 przez happymamma
My na razie dajemy Jasiowi słoiczki i przyznam szczerze, że jeszcze ani razu nie ugotowałam mu nic Wrzucę Wam filmik ze Stefkiem (bratankiem moim) 4 tyg młodszy od Jasia i tak robi już (przy końcu prawie filmiku):
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak się wchodzi, to się nie otwiera - trzeba kliknąć "przeglądaj" i wybrać program jaki macie do odtwarzania filmów
Adee we love you tooooooooo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak się wchodzi, to się nie otwiera - trzeba kliknąć "przeglądaj" i wybrać program jaki macie do odtwarzania filmów
Adee we love you tooooooooo
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez happymamma.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 10 miesiąc temu #310832 przez a!gusia
tak Adee na podlodze stawiasz garnek z wrzatkiem i kilkoma kroplami olejku albo tymianku-dzila odkrztusnie i na kolanach kladziesz Maje na brzuszku glowa w strone garnka,poloz jej jakas zabawke obok garnka zeby patrzyla w dol..i oklepuj jak ona to wdycha-moze nawet zwymiotowac flegma ale spoko uwazaj na wrzatek zeby Ci Maja nie wpadla pisze tak tylko na wszelki wypadek wiem ze wiesz
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310861 przez motylek
Kornelka dziękuje wszystkim za miłe słowa
Asikpączki kiedyś podobne robiłam tylko z serem białym Szymonek jaki uśmiechnięty fajne to krzesełko ...a jeszcze fajniejsza cena .Jaki śmieszny krasnal i faktycznie zaraz ruszy przed siebie
happymamma Ty dobrze wiesz jak się robi takie piękne dzieci Sama masz przystojniaczka w domu
Renatappyyyccchhhaaaa...
HaniaKornelka dużo nie gada ale za to cały czas by się śmiała w głos,wszystko ją śmieszy,uwielbia jak się ją łaskocz:laugh: ,a ma takie łaskotki
adeez tego co mi wiadomo dziecko od 6miesiąca powinno mieć wprowadzany jeden stały posiłek (zupka }
Asikpączki kiedyś podobne robiłam tylko z serem białym Szymonek jaki uśmiechnięty fajne to krzesełko ...a jeszcze fajniejsza cena .Jaki śmieszny krasnal i faktycznie zaraz ruszy przed siebie
happymamma Ty dobrze wiesz jak się robi takie piękne dzieci Sama masz przystojniaczka w domu
Renatappyyyccchhhaaaa...
HaniaKornelka dużo nie gada ale za to cały czas by się śmiała w głos,wszystko ją śmieszy,uwielbia jak się ją łaskocz:laugh: ,a ma takie łaskotki
adeez tego co mi wiadomo dziecko od 6miesiąca powinno mieć wprowadzany jeden stały posiłek (zupka }
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez motylek.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310875 przez happymamma
Spróbuję go jakoś inaczej zapisać, ale właśnie Stefek robi coś takiego jak Asikowy Szymek, a nie ma jeszcze 6 miesięcy
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310884 przez domii
Asik Szymek boski,zaraz to ruszy do przodu jak nic zreszta od pocztku on taki silny-super A co do zoltka to co drugi dzien tylko narazie daje tak pol lyzeczki a po jakis 2 tyg,mam dawac juz pol zoltka co 2 dzien
U nas ze sloiczkow to Dynia z ziemniakiem,morele,brzoskwinie i banany
Adee nie stresuj sie,nam pediatra mowila zeby po skonczonym 5 miesiacu czyli gdy zaczal 6 dawac zupke jarzynowa i tak robilismy pozniej miesko a po 6 czyli w 7 zoltko,ale skoro Tobie nic lekarz nie mowi to przeciez nic sie nie dzieje spokojnie teraz mozesz zaczac wprowadza powoli zupki
Agusia ja na poczatku dawalam zupke i zaraz potem cyca to nie raz mi nie zjadl calej,a teraz daje miedzy cycaniem jak np,z drzemki wstanie i jak ma apetyt to 180g zje
Hania ale kozacko wyglada Fifi z marchewka
Moj dziec juz spi od 19.40 i to bez smoka,balam sie ze nie usnie ale widac nie potrzebny jest mu do usypiania,wiec moze jak sie przebudzi to szybko usnie-bo tak jak w ksiazce napisali wszystko bedzie na swoim miejscu
A co z Kinia
U nas ze sloiczkow to Dynia z ziemniakiem,morele,brzoskwinie i banany
Adee nie stresuj sie,nam pediatra mowila zeby po skonczonym 5 miesiacu czyli gdy zaczal 6 dawac zupke jarzynowa i tak robilismy pozniej miesko a po 6 czyli w 7 zoltko,ale skoro Tobie nic lekarz nie mowi to przeciez nic sie nie dzieje spokojnie teraz mozesz zaczac wprowadza powoli zupki
Agusia ja na poczatku dawalam zupke i zaraz potem cyca to nie raz mi nie zjadl calej,a teraz daje miedzy cycaniem jak np,z drzemki wstanie i jak ma apetyt to 180g zje
Hania ale kozacko wyglada Fifi z marchewka
Moj dziec juz spi od 19.40 i to bez smoka,balam sie ze nie usnie ale widac nie potrzebny jest mu do usypiania,wiec moze jak sie przebudzi to szybko usnie-bo tak jak w ksiazce napisali wszystko bedzie na swoim miejscu
A co z Kinia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
Moderatorzy: ilona