- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311101 przez dorotas29
Dzień dobry!!!
Mam 50 stron do nadrobienia i czasu brak,więc przepraszam...
Złoże spoźnione życzenia dla Kasieńki, Majeczki i Mateuszka oraz oczywiście dla dzisiejszego solenizanta- Szymusia!!!!! 100 lat,wszystkiego najlepszego!!!!
Widziałam Filipka pływajacego- suuuuper, moja Jula jest tez pod wrażeniem...
Miłego dnia!!!!
Mam 50 stron do nadrobienia i czasu brak,więc przepraszam...
Złoże spoźnione życzenia dla Kasieńki, Majeczki i Mateuszka oraz oczywiście dla dzisiejszego solenizanta- Szymusia!!!!! 100 lat,wszystkiego najlepszego!!!!
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Ja mam sajgon w domu,nie ogarniam niczego,dzieci nie dają mi minuty spokoju...nie mogę sie z niczym wyrobić...lapie doła...waga rośnie....wyglądam okropnie i jeszcze gorzej się czuję....
Widziałam Filipka pływajacego- suuuuper, moja Jula jest tez pod wrażeniem...
Miłego dnia!!!!
Temat został zablokowany.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311106 przez Renata Anna
Dzień dobry
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZECO DLA SZYMUSIA !!! Z OKAZJI UKOŃCZENIA PÓŁROCZKU
Asik Szymek lada chwila będzie raczkować. Jest rewelacyjny !
Haniu Filipek jaki zadowolony na tym zdjęciu Nie ma jak marcheweczka, która przynosi ulgę dziąsełkom.
beti Filipek to prawdziwy delfinek Brawo!
Jusia przykro się czyta o tych Twoich relacjach z T....
Dorotka co to jest 50 stron
Anetko czyżby Fifi rozwalił klawiaturę? Podczytuj nast troszkę
Mimo, że pogoda dziś lekko do doopy, ja mam nawet niezły humor. Nie wiem czemu... Chyba dlatego, że się wyspałam. W dzisiejszych planach mam sprzątanie mieszkania i poszukiwanie pracy przez internet.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZECO DLA SZYMUSIA !!! Z OKAZJI UKOŃCZENIA PÓŁROCZKU
Asik Szymek lada chwila będzie raczkować. Jest rewelacyjny !
Haniu Filipek jaki zadowolony na tym zdjęciu Nie ma jak marcheweczka, która przynosi ulgę dziąsełkom.
beti Filipek to prawdziwy delfinek Brawo!
Jusia przykro się czyta o tych Twoich relacjach z T....
Dorotka co to jest 50 stron
Anetko czyżby Fifi rozwalił klawiaturę? Podczytuj nast troszkę
Mimo, że pogoda dziś lekko do doopy, ja mam nawet niezły humor. Nie wiem czemu... Chyba dlatego, że się wyspałam. W dzisiejszych planach mam sprzątanie mieszkania i poszukiwanie pracy przez internet.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Renata Anna.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311141 przez happymamma
Hej
STO LAT STO LAT NECH SZYMUŚ ŻYJE NAM!!! NIEEEEEEEEEECH ŻYYYYYYYJEEEEEEEE NAAAAAAAAAM!!!
Sonia a czytałaś opinie o tym spa? Bo ja miałam tam grupon, ale zrezygnowałam...
Daj znać po wizycie, trzymamy kciuki za Majeczkę
Agusia piszesz, że się zapomniał, czyli znowu przestał oddychać? Chyba bym spanikowała A pytałaś o to lekarza? Biedny Jerzus, ucałuj od cioci
Adee jak Majusia???
Edytko jak podajesz Silvi słoiczki, sprawdzaj na nich, czy zawierają gluten, bo jedne zawierają inne nie. Jeżeli nie zawierają - dodajesz kaszke manne np do twojego mleka lub tego obiadku. Jeżeli tak - tego dnia już nie musisz dodawać Żółtka nie podajesz "na coś" tylko po prostu, jako rozszerzenie diety - po to, by w przyszłości uniknąć ew. alergii
Kinia taka przemiana po prostu - Jaś ma to samo
Beti cudnie Fifi pływa - aż nabrałam chęci na basen (enty raz już chyba ) Ale powiem ci, że ... słuszną linię ma nasza władza
Dorotka razem z zimą odejdą smutaski - wiosną bedziey się wiecej ruszały, więcej bedzie słoneczka i od razu życie będzie piękniejsze
STO LAT STO LAT NECH SZYMUŚ ŻYJE NAM!!! NIEEEEEEEEEECH ŻYYYYYYYJEEEEEEEE NAAAAAAAAAM!!!
Sonia a czytałaś opinie o tym spa? Bo ja miałam tam grupon, ale zrezygnowałam...
Daj znać po wizycie, trzymamy kciuki za Majeczkę
Agusia piszesz, że się zapomniał, czyli znowu przestał oddychać? Chyba bym spanikowała A pytałaś o to lekarza? Biedny Jerzus, ucałuj od cioci
Adee jak Majusia???
Edytko jak podajesz Silvi słoiczki, sprawdzaj na nich, czy zawierają gluten, bo jedne zawierają inne nie. Jeżeli nie zawierają - dodajesz kaszke manne np do twojego mleka lub tego obiadku. Jeżeli tak - tego dnia już nie musisz dodawać Żółtka nie podajesz "na coś" tylko po prostu, jako rozszerzenie diety - po to, by w przyszłości uniknąć ew. alergii
Kinia taka przemiana po prostu - Jaś ma to samo
Beti cudnie Fifi pływa - aż nabrałam chęci na basen (enty raz już chyba ) Ale powiem ci, że ... słuszną linię ma nasza władza
Dorotka razem z zimą odejdą smutaski - wiosną bedziey się wiecej ruszały, więcej bedzie słoneczka i od razu życie będzie piękniejsze
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 10 miesiąc temu #311142 przez Asik
hejka
Sonia noo dzieci potrafią wykończyć
Agusia Martula tez tak robiła a w późniejszym wieku dodatkowo wymiotowała po akcji ..
Szymek też krzyknął kilka razy wczoraj koło 22 ale potem już spał snem nieprzerwanym
Sonia powodzenia u gastrologa a co do wybielania to fakt, plomb mogą nie wybielić.
Jusia bo Szymek już ruchliwy w brzuchu był wiec teraz mam podwójną dawkę
a krzesełko to ja akurat dostałam ale uidzie na allegro kupic linki wstawiłam ale wystarczy wpisac krzesełko aquababy
Kiniaa może faktycznie ząbki Isabelli idą kupka w nocy to kiedys też się Szymkowi przydarzyła całe szczęście że raz
Betii Szymek już ponad miesiąc je zupki i tak dopiero od kilku dni gotuje razem wsio i miksuje nie powiem że się nie obawiałam ale ja jak gotuje to tego wywaru jest mało i uzupełniam wodą czytałam że niby toksyny do wywaru przenikają i że można razem z warzywami gotować ale odcedzać .. hmm dla mnie to bez sensu bo jak sie gotuje razem to tak czy siak do warzyw cos wniknie, no i druga sprawa to lepiej przyzwyczajać dziecko do tego "zwykłego" jedzenia. ja np nigdy nie używałam innej wody jak kranówy , a to dlatego że u mojego kuzyna i u mojego chrześniaka woda butelkowana była przyczyną sczernienia i wykruszenia się zebów.
Filipek super pływa
Szymus dziekuje za zyczenia ale dzisiaj jest wsciekusek mały z niego , nie chce byc w kojcu tylko na dywanie
Sonia noo dzieci potrafią wykończyć
Agusia Martula tez tak robiła a w późniejszym wieku dodatkowo wymiotowała po akcji ..
Szymek też krzyknął kilka razy wczoraj koło 22 ale potem już spał snem nieprzerwanym
Sonia powodzenia u gastrologa a co do wybielania to fakt, plomb mogą nie wybielić.
Jusia bo Szymek już ruchliwy w brzuchu był wiec teraz mam podwójną dawkę
a krzesełko to ja akurat dostałam ale uidzie na allegro kupic linki wstawiłam ale wystarczy wpisac krzesełko aquababy
Kiniaa może faktycznie ząbki Isabelli idą kupka w nocy to kiedys też się Szymkowi przydarzyła całe szczęście że raz
Betii Szymek już ponad miesiąc je zupki i tak dopiero od kilku dni gotuje razem wsio i miksuje nie powiem że się nie obawiałam ale ja jak gotuje to tego wywaru jest mało i uzupełniam wodą czytałam że niby toksyny do wywaru przenikają i że można razem z warzywami gotować ale odcedzać .. hmm dla mnie to bez sensu bo jak sie gotuje razem to tak czy siak do warzyw cos wniknie, no i druga sprawa to lepiej przyzwyczajać dziecko do tego "zwykłego" jedzenia. ja np nigdy nie używałam innej wody jak kranówy , a to dlatego że u mojego kuzyna i u mojego chrześniaka woda butelkowana była przyczyną sczernienia i wykruszenia się zebów.
Filipek super pływa
Szymus dziekuje za zyczenia ale dzisiaj jest wsciekusek mały z niego , nie chce byc w kojcu tylko na dywanie
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311153 przez adee84
witam
10000 lat i wszystkiego co najlepsze dla Szymusia
Sonia powodzenia
Jusia też bym ię wściekła tulę
Hej Kinia
Beti Fifi świetny, też bym poszła na basen
Dototka
Renatka fajnie, że humor dopisuje
ja szukam pracy dodatkowej dla Rafa
humor mam tragiczny, wkurr wielki, noc kijową za sobą więc się nie udzielam
10000 lat i wszystkiego co najlepsze dla Szymusia
Sonia powodzenia
Jusia też bym ię wściekła tulę
Hej Kinia
Beti Fifi świetny, też bym poszła na basen
Dototka
Renatka fajnie, że humor dopisuje
ja szukam pracy dodatkowej dla Rafa
humor mam tragiczny, wkurr wielki, noc kijową za sobą więc się nie udzielam
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311201 przez Asik
Adee wcale Ci się noie dziwię.. jak nocka ujowa to i humor do dooopyyyy
pewnie Maja biedna się całą nockę męczyła a Wy przy okazji z nią.
A u mnie Szymek szczęśliwy na dywanie, nasteopnego guza zaliczył.. teraz wyglada jak diabełek bo ma czerwone plamy po bokach ,, jakby mu różki się przebijały
polecam taką piłkę do nauki raczkowania
allegro.pl/vtech-tup-tup-kula-pilka-do-n...nia-i2110531450.html
ohhh jaka jak wdzięczna jestem mojej szwagierce za te wsie gadżety jedyny fekler że wsio mo szprecha po dojczlandzku , ewentualnie można zmienic na anglijskij jazyk
pewnie Maja biedna się całą nockę męczyła a Wy przy okazji z nią.
A u mnie Szymek szczęśliwy na dywanie, nasteopnego guza zaliczył.. teraz wyglada jak diabełek bo ma czerwone plamy po bokach ,, jakby mu różki się przebijały
polecam taką piłkę do nauki raczkowania
allegro.pl/vtech-tup-tup-kula-pilka-do-n...nia-i2110531450.html
ohhh jaka jak wdzięczna jestem mojej szwagierce za te wsie gadżety jedyny fekler że wsio mo szprecha po dojczlandzku , ewentualnie można zmienic na anglijskij jazyk
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311214 przez aneta2611
hej Kochane
klawiatura mi się odwiesiła. Odłączyłam kompa od gniazdka i hula
Dzięki Asik
Dziewczyny, a z tym żółtkiem to nie po 7 mies?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
czy mi się wydaje, czy Martuchy dawno nie było?
Szymuś STO LAT
Beti ja też już wywar z mięsa miksuję. Nie wolno na początku. Fifi je mięsko już ponad 3 tyg więc już robię na wywarze
o kurcze BETI, jak super Fifi pływa!!! ja też tak chcem z moim u nas w tej dziurze dzieci na basen wpuszczają dopiero po roczku
Renatka, wczoraj myślałam że faktycznie Fifi ją rozwalił, ale po jego zabawie jeszcze z Wami pisałam... na szczęście się naprawiła, bo bym uschła z tęsknoty
u nas pogoda śliczna, cieplutko, delikatnie pruszy śnieg... chyba zabiorę Filipka na spacer, tylko jest tyle rozlaptanego śniegu na drodze, że nie wiem jak pójdę z wózkiem
Dorotka
Asik co do wywaru... Mama mówiła, że jak my byliśmy mali to najpierw dawało się wywar a potem mięsko.... wiem ze wtedy bylo inaczej, ale wychowała nas pięcioro i żadnemu nic się nie działo...
super ta kula, tylko czemy taka droga?
klawiatura mi się odwiesiła. Odłączyłam kompa od gniazdka i hula
Dzięki Asik
Dziewczyny, a z tym żółtkiem to nie po 7 mies?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
czy mi się wydaje, czy Martuchy dawno nie było?
Szymuś STO LAT
Beti ja też już wywar z mięsa miksuję. Nie wolno na początku. Fifi je mięsko już ponad 3 tyg więc już robię na wywarze
o kurcze BETI, jak super Fifi pływa!!! ja też tak chcem z moim u nas w tej dziurze dzieci na basen wpuszczają dopiero po roczku
Renatka, wczoraj myślałam że faktycznie Fifi ją rozwalił, ale po jego zabawie jeszcze z Wami pisałam... na szczęście się naprawiła, bo bym uschła z tęsknoty
u nas pogoda śliczna, cieplutko, delikatnie pruszy śnieg... chyba zabiorę Filipka na spacer, tylko jest tyle rozlaptanego śniegu na drodze, że nie wiem jak pójdę z wózkiem
Dorotka
Asik co do wywaru... Mama mówiła, że jak my byliśmy mali to najpierw dawało się wywar a potem mięsko.... wiem ze wtedy bylo inaczej, ale wychowała nas pięcioro i żadnemu nic się nie działo...
super ta kula, tylko czemy taka droga?
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311218 przez beti
Cześć laseczki,
Asik, Filip ma też taką, tylko fishera: allegro.pl/fisher-price-pelzak-kula-do-r...per-i2121457725.html
to nasze krzesełko
allegro.pl/krzeselko-do-kapieli-gratis-g...aby-i2116952410.html
Zrób Szymkowi zdjęcie "z rożkami"
Miłego dnia Wam życzę, bo dziś mam tzw bysy day
Asik, Filip ma też taką, tylko fishera: allegro.pl/fisher-price-pelzak-kula-do-r...per-i2121457725.html
to nasze krzesełko
allegro.pl/krzeselko-do-kapieli-gratis-g...aby-i2116952410.html
Zrób Szymkowi zdjęcie "z rożkami"
Miłego dnia Wam życzę, bo dziś mam tzw bysy day
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 10 miesiąc temu #311219 przez a!gusia
hej
u nas kolejna jako taka noc..
Happymamma tak,przestal oddychac ale dmuchnelam mu w twarz i sie opamietal ..pytalam pediatre t tak kazala mi robic..
Asik ja mam taka :
allegro.pl/fisher-price-pelzak-kula-do-r...owa-i2097786152.html
u nas kolejna jako taka noc..
Happymamma tak,przestal oddychac ale dmuchnelam mu w twarz i sie opamietal ..pytalam pediatre t tak kazala mi robic..
Asik ja mam taka :
allegro.pl/fisher-price-pelzak-kula-do-r...owa-i2097786152.html
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311222 przez Asik
Anetko:D no dokładnie wczesniej na wywarze sie robiło a potem miecho tez tak dawałam Martuli , teraz ponoć niepewne zródła miesa są ale w końcu i tak jeść będą nasze dzieci to samo co my więc trza przyuczaś
a ta kula to sama sie kula poo podłodze , gada, migocze i jak tak sie kula to dziec za nią ma starac się raczkować potem wrzuce filmik jak Szymek za nią stara sie nadążyć ale mu to jeszcze nie wychodzi
Adee no to faktycznie tragesdia w nocy
a ta kula to sama sie kula poo podłodze , gada, migocze i jak tak sie kula to dziec za nią ma starac się raczkować potem wrzuce filmik jak Szymek za nią stara sie nadążyć ale mu to jeszcze nie wychodzi
Adee no to faktycznie tragesdia w nocy
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311241 przez happymamma
Adee współczuję nocki
Asik tak tak zrób zdj diabełkowi
Anetko tutaj tańsza wersja kuli, a też fajna allegro.pl/magiczna-hula-kula-do-raczkow...ier-i2099003693.html
edytuję
właśnie czytam sms od Anetki z 13.07: "zostaję w szptalu.lekarz powiedział, że przyjechalśmy w ostatnim momencie.szyjka gotowa do pordu.zgładzona."
Asik tak tak zrób zdj diabełkowi
Anetko tutaj tańsza wersja kuli, a też fajna allegro.pl/magiczna-hula-kula-do-raczkow...ier-i2099003693.html
edytuję
właśnie czytam sms od Anetki z 13.07: "zostaję w szptalu.lekarz powiedział, że przyjechalśmy w ostatnim momencie.szyjka gotowa do pordu.zgładzona."
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez happymamma.
Moderatorzy: ilona