- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311247 przez aneta2611
happymamma napisał:
dzieki
Adee współczuję nocki
Asik tak tak zrób zdj diabełkowi
Anetko tutaj tańsza wersja kuli, a też fajna allegro.pl/magiczna-hula-kula-do-raczkow...ier-i2099003693.html
dzieki
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311255 przez Edyta
Dzien Dobry
STO LAT DLA SZYMONKA
beti super Filipek nurkowal a nie plakal pozniej...
Agus wspolczuje tego zanoszenia sie u Jerzyka tez bym chyba umarla ze strachu
a my nie mamy takiej kuli
Happymamma dziekuje za rade sprawdze czy na sloikach jest gluten
silvia mi zasypia wlasnie...
noc byla z jedna pobudka bo ja buszowalam i cos mi spadlo i sie dziec obudzil a glupia mama zamiast dac jej jesc i spac to zaczela gadac i tak moj dziec nie spal od 2 w nocy do 3
STO LAT DLA SZYMONKA
beti super Filipek nurkowal a nie plakal pozniej...
Agus wspolczuje tego zanoszenia sie u Jerzyka tez bym chyba umarla ze strachu
a my nie mamy takiej kuli
Happymamma dziekuje za rade sprawdze czy na sloikach jest gluten
silvia mi zasypia wlasnie...
noc byla z jedna pobudka bo ja buszowalam i cos mi spadlo i sie dziec obudzil a glupia mama zamiast dac jej jesc i spac to zaczela gadac i tak moj dziec nie spal od 2 w nocy do 3
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311261 przez aneta2611
happymamma napisał:
buhahahahahahaaha
Adee współczuję nocki
Asik tak tak zrób zdj diabełkowi
Anetko tutaj tańsza wersja kuli, a też fajna allegro.pl/magiczna-hula-kula-do-raczkow...ier-i2099003693.html
edytuję
właśnie czytam sms od Anetki z 13.07: "zostaję w szptalu.lekarz powiedział, że przyjechalśmy w ostatnim momencie.szyjka gotowa do pordu.zgładzona."
buhahahahahahaaha
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311275 przez happymamma
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez happymamma.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311284 przez domii
Hej
Chcialam przetrzymac Blazeja 4 h bez spania ale nie da sie po 3h padl w minute w lozeczku
Adee wspolczuje nocki
Agusia to straszne znowu Jerzyk sie zawiesil?a lekarz co mowil czemu tak sie dzieje?
Asik ja juz wyczilam ta kule dawno,Tesciowa obiecala ze kupi Blazejowi jak zacznie raczkowac-no zobaczymy
Anetka jak nocka dzisiaj?
Beti Fifi super nurkuje
Soniaq wspolczuje,napewno to skok,a co do wybielania to wybieli ci ale plombe bedziesz musiala wymienic bo bedzie roznica
Happymamma jak tam wywiesilas ta kartke na klatce?
Hania Renata powodzenia w szukaniu pracy
Jusia a z Twoja mama Wikusia nie moze zostawac?dalej placze?
Kinia napewno to zeby-pewnie gorne jej ida
A co z KASIEK,NIKA,MARTA SZ,MARTUCHA
U nas dalszy ciag wychodzenia zebow Po kapieli usnal juz przed 20 wstal przed 12 zjadl i nie chcial usnac,wiercilsie, krecil sie ,zaczal plakac posmarowalismy dziasla zele i dalej placz,wogole nie mozna bylo go uspokoic,ani na rekach ani przy cyku plakal i plakal az wkoncu dalismy Nurofen w syropie i po 20minutach jak zaczal dzialac to pieknie usnal tylko u nas w lozku i spal 4h zjadl cyca po 5 i wstal 7.40 Ale ile sie nacierpial w nocy a my z nim Normalnie serce mnie boli jak placze
Madzia jak Julitka wczoraj i w nocy?
Edyta ja zjadlam 3 paczki,hiszpana i troche faworkow
Chcialam przetrzymac Blazeja 4 h bez spania ale nie da sie po 3h padl w minute w lozeczku
Adee wspolczuje nocki
Agusia to straszne znowu Jerzyk sie zawiesil?a lekarz co mowil czemu tak sie dzieje?
Asik ja juz wyczilam ta kule dawno,Tesciowa obiecala ze kupi Blazejowi jak zacznie raczkowac-no zobaczymy
Anetka jak nocka dzisiaj?
Beti Fifi super nurkuje
Soniaq wspolczuje,napewno to skok,a co do wybielania to wybieli ci ale plombe bedziesz musiala wymienic bo bedzie roznica
Happymamma jak tam wywiesilas ta kartke na klatce?
Hania Renata powodzenia w szukaniu pracy
Jusia a z Twoja mama Wikusia nie moze zostawac?dalej placze?
Kinia napewno to zeby-pewnie gorne jej ida
A co z KASIEK,NIKA,MARTA SZ,MARTUCHA
U nas dalszy ciag wychodzenia zebow Po kapieli usnal juz przed 20 wstal przed 12 zjadl i nie chcial usnac,wiercilsie, krecil sie ,zaczal plakac posmarowalismy dziasla zele i dalej placz,wogole nie mozna bylo go uspokoic,ani na rekach ani przy cyku plakal i plakal az wkoncu dalismy Nurofen w syropie i po 20minutach jak zaczal dzialac to pieknie usnal tylko u nas w lozku i spal 4h zjadl cyca po 5 i wstal 7.40 Ale ile sie nacierpial w nocy a my z nim Normalnie serce mnie boli jak placze
Madzia jak Julitka wczoraj i w nocy?
Edyta ja zjadlam 3 paczki,hiszpana i troche faworkow
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311288 przez Pippin
aloha
witam się u nas śnieguu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
że maskara
i betiiiii świetny filmik z basenu Filipka ja też będę chciała Antka zabrać ale jak ciepło już będzie aallleee Filipek wymiata!!!!!!!! a jakie kapielówki mu zakładasz???że tak powiem ???
i zaraz nadrobię tylko marudkę uśpie
a wiecie co zrobiłam zatrzasnęłam zatrzaska na szyi Antkowi biedny płakusiał teraz ma czerwone kółeczko odciśnięte co ze mnie za matka
witam się u nas śnieguu
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i betiiiii świetny filmik z basenu Filipka ja też będę chciała Antka zabrać ale jak ciepło już będzie aallleee Filipek wymiata!!!!!!!! a jakie kapielówki mu zakładasz???że tak powiem ???
i zaraz nadrobię tylko marudkę uśpie
a wiecie co zrobiłam zatrzasnęłam zatrzaska na szyi Antkowi biedny płakusiał teraz ma czerwone kółeczko odciśnięte co ze mnie za matka
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311290 przez Monka193
Dzień Dobry :*
Wszystkiego najlepszego dla Szymusia :*:*
Adee wiem co to znaczy i współczuję bardzo
Brti zabawa w basenie super My od marca mamy karnet już wykupiony bo M będzie już wtedy w domu
Asik MY też mamy taką kule Domiś dostał na Chrzest od Prababci no i czekamy na focie Szymusia Diablątka
zastanawiam się tylko jak ja przetrwam całą noc na nogach w pracy a na dodatek czuje się wrednie że zostawiam Dominisia na weekend z babcią wiem że krzywda mu się nie stanie ale już mi się tęskni za nim ;(
idę was jeszcze po nadrabiać bo w weekend raczej nie będę miała kiedy trzymajcie się cieplutko i zdrówka życzę dla WSZYSTKICH :*:* Jak wrócę dodam filmik jak Dominik tańczy :D
Wszystkiego najlepszego dla Szymusia :*:*
Adee wiem co to znaczy i współczuję bardzo
Brti zabawa w basenie super My od marca mamy karnet już wykupiony bo M będzie już wtedy w domu
Asik MY też mamy taką kule Domiś dostał na Chrzest od Prababci no i czekamy na focie Szymusia Diablątka
zastanawiam się tylko jak ja przetrwam całą noc na nogach w pracy a na dodatek czuje się wrednie że zostawiam Dominisia na weekend z babcią wiem że krzywda mu się nie stanie ale już mi się tęskni za nim ;(
idę was jeszcze po nadrabiać bo w weekend raczej nie będę miała kiedy trzymajcie się cieplutko i zdrówka życzę dla WSZYSTKICH :*:* Jak wrócę dodam filmik jak Dominik tańczy :D
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311297 przez domii
Pippin ja zatrzasnac nie zatrzasnelam ale nie raz uszczypnelam jak zapinalam bodziaka czy podrapalam paznokciem,raz nawet jak mu smarowalam dziasla wbilam paznokcia-oczywiscie nie chcacy w dziaslo i byl mega ryk,wiec sie nie przejmuj kazdemu sie zdarza
A moj dziec podczas zabawy wczoraj tak mnie scisnal za nos i wbil paznokcia ze krew z nosa sie puscila
Happymamma adajesz Jasiowi juz Ryby? a soczki pije? Blazej tak 50ml czasem wypije z jabluszka i tylko jak mu sama zrobie bo tych kupnych nie chce
SZYMUS STO LAT CI ZYCZE
A moj dziec podczas zabawy wczoraj tak mnie scisnal za nos i wbil paznokcia ze krew z nosa sie puscila
Happymamma adajesz Jasiowi juz Ryby? a soczki pije? Blazej tak 50ml czasem wypije z jabluszka i tylko jak mu sama zrobie bo tych kupnych nie chce
SZYMUS STO LAT CI ZYCZE
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311299 przez Edyta
domii to pojadlas zamnie tych slodkosci tylko z ta roznica Ty spalisz je na zumbie a ja gdzie wiec wolalam nie jesc
beti eh...to zdolniacha ten Twoj syn jak tak nurkuje ciekawa jestem czy silvia by tak umiala
Monia milej pracy co by szybko zlecialo
beti eh...to zdolniacha ten Twoj syn jak tak nurkuje ciekawa jestem czy silvia by tak umiala
Monia milej pracy co by szybko zlecialo
Moderatorzy: ilona