BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #311246 przez adee84
Agusia a co robisz u kosmetyczki dzis?
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #311247 przez aneta2611
happymamma napisał:

Adee współczuję nocki :(

Asik tak tak zrób zdj diabełkowi :lol:

Anetko tutaj tańsza wersja kuli, a też fajna :) allegro.pl/magiczna-hula-kula-do-raczkow...ier-i2099003693.html

dzieki :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #311251 przez beti
Anetka, możesz sobie też wpisać na allegro fisher pełzak i jest dużo używanych za grosze :)
12 lata 10 miesiąc temu #311252 przez happymamma
Anetko edutowałam post wyżej :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #311255 przez Edyta
Dzien Dobry :laugh:
STO LAT DLA SZYMONKA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
beti super Filipek nurkowal a nie plakal pozniej... :unsure:
Agus wspolczuje tego zanoszenia sie u Jerzyka tez bym chyba umarla ze strachu :(
a my nie mamy takiej kuli :P
Happymamma dziekuje za rade sprawdze czy na sloikach jest gluten :blink:
silvia mi zasypia wlasnie...
noc byla z jedna pobudka bo ja buszowalam i cos mi spadlo i sie dziec obudzil a glupia mama zamiast dac jej jesc i spac to zaczela gadac i tak moj dziec nie spal od 2 w nocy do 3 :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #311256 przez aneta2611
a co z tym żółtkiem?
12 lata 10 miesiąc temu #311260 przez beti
Edytka, w ogóle nie płakał :D otrząsnął się i zaczął gadać :D :D
12 lata 10 miesiąc temu #311261 przez aneta2611
happymamma napisał:

Adee współczuję nocki :(

Asik tak tak zrób zdj diabełkowi :lol:

Anetko tutaj tańsza wersja kuli, a też fajna :) allegro.pl/magiczna-hula-kula-do-raczkow...ier-i2099003693.html

edytuję

właśnie czytam sms od Anetki z 13.07: "zostaję w szptalu.lekarz powiedział, że przyjechalśmy w ostatnim momencie.szyjka gotowa do pordu.zgładzona." :lol:

buhahahahahahaaha :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #311273 przez aneta2611
Dzięki Beti :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311275 przez happymamma
Anetko ja mam taki na lodówce :)

a tu dla karmonych MM
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311284 przez domii
Hej

Chcialam przetrzymac Blazeja 4 h bez spania ale nie da sie po 3h padl w minute w lozeczku

Adee wspolczuje nocki

Agusia to straszne znowu Jerzyk sie zawiesil?a lekarz co mowil czemu tak sie dzieje?

Asik ja juz wyczilam ta kule dawno,Tesciowa obiecala ze kupi Blazejowi jak zacznie raczkowac-no zobaczymy :dry:

Anetka jak nocka dzisiaj?

Beti Fifi super nurkuje :)

Soniaq wspolczuje,napewno to skok,a co do wybielania to wybieli ci ale plombe bedziesz musiala wymienic bo bedzie roznica :dry:

Happymamma jak tam wywiesilas ta kartke na klatce?

Hania Renata powodzenia w szukaniu pracy

Jusia a z Twoja mama Wikusia nie moze zostawac?dalej placze?

Kinia napewno to zeby-pewnie gorne jej ida :kiss:

A co z KASIEK,NIKA,MARTA SZ,MARTUCHA :unsure:

U nas dalszy ciag wychodzenia zebow :dry: Po kapieli usnal juz przed 20 wstal przed 12 zjadl i nie chcial usnac,wiercilsie, krecil sie ,zaczal plakac :( posmarowalismy dziasla zele i dalej placz,wogole nie mozna bylo go uspokoic,ani na rekach ani przy cyku :( plakal i plakal az wkoncu dalismy Nurofen w syropie i po 20minutach jak zaczal dzialac to pieknie usnal :) tylko u nas w lozku :dry: i spal 4h :ohmy: zjadl cyca po 5 i wstal 7.40 :ohmy: Ale ile sie nacierpial w nocy a my z nim :( Normalnie serce mnie boli jak placze :(

Madzia jak Julitka wczoraj i w nocy?

Edyta ja zjadlam 3 paczki,hiszpana i troche faworkow :blush: :dry:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #311288 przez Pippin
aloha

witam się u nas śnieguu
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
że maskara :ohmy:

i betiiiii świetny filmik z basenu Filipka :):):) ja też będę chciała Antka zabrać ale jak ciepło już będzie aallleee Filipek wymiata!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: a jakie kapielówki mu zakładasz???że tak powiem ???

i zaraz nadrobię tylko marudkę uśpie :)

a wiecie co zrobiłam :( :( :( :( :( :( zatrzasnęłam zatrzaska na szyi Antkowi :( :( :( :( biedny płakusiał teraz ma czerwone kółeczko odciśnięte :( :( :( :( co ze mnie za matka :( :( :( :( :(
12 lata 10 miesiąc temu #311290 przez Monka193
Dzień Dobry :*

Wszystkiego najlepszego dla Szymusia :*:*

Adee wiem co to znaczy :( i współczuję bardzo

Brti zabawa w basenie super :) My od marca mamy karnet już wykupiony bo M będzie już wtedy w domu :)

Asik MY też mamy taką kule Domiś dostał na Chrzest od Prababci :):) no i czekamy na focie Szymusia Diablątka :D

zastanawiam się tylko jak ja przetrwam całą noc na nogach w pracy a na dodatek czuje się wrednie że zostawiam Dominisia na weekend z babcią wiem że krzywda mu się nie stanie ale już mi się tęskni za nim ;(

idę was jeszcze po nadrabiać bo w weekend raczej nie będę miała kiedy trzymajcie się cieplutko i zdrówka życzę dla WSZYSTKICH :*:* Jak wrócę dodam filmik jak Dominik tańczy :D:D

[link=http://nasze-wesele.net.pl/phototicker] [/link]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311297 przez domii
Pippin ja zatrzasnac nie zatrzasnelam ale nie raz uszczypnelam jak zapinalam bodziaka czy podrapalam paznokciem,raz nawet jak mu smarowalam dziasla wbilam paznokcia-oczywiscie nie chcacy w dziaslo :( i byl mega ryk,wiec sie nie przejmuj kazdemu sie zdarza

A moj dziec podczas zabawy wczoraj tak mnie scisnal za nos i wbil paznokcia ze krew z nosa sie puscila :huh: :dry:

Happymamma adajesz Jasiowi juz Ryby? a soczki pije? Blazej tak 50ml czasem wypije z jabluszka i tylko jak mu sama zrobie bo tych kupnych nie chce :(

SZYMUS STO LAT CI ZYCZE :kiss: :kiss: :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #311299 przez Edyta
domii to pojadlas zamnie tych slodkosci :blink: tylko z ta roznica Ty spalisz je na zumbie a ja gdzie wiec wolalam nie jesc :)
beti eh...to zdolniacha ten Twoj syn jak tak nurkuje ciekawa jestem czy silvia by tak umiala :)
Monia milej pracy co by szybko zlecialo :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia