- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311050 przez Edyta
Agus no w sumie moge wlasnie moze to i jakies rozwiazanie he zapomnialam ze moge samolotem super pomysl ale zemnie traba nie pomyslalam
SILVIA zato dzis przeszla sama siebie spala mi wiekszosc dnia wstala o 7.40 pozniej drzemka o 10 pozniej o 13 pozniej o 4 i tak do 18,30 pozniej zabawa o przed 20 kapiel i 20,30 odjechala w krajne morfeusza krecila sie przez jakis czas ale teraz widze ze spi gleboko i nawet zasnela bez karuzeli bo baterie nam padly
SILVIA zato dzis przeszla sama siebie spala mi wiekszosc dnia wstala o 7.40 pozniej drzemka o 10 pozniej o 13 pozniej o 4 i tak do 18,30 pozniej zabawa o przed 20 kapiel i 20,30 odjechala w krajne morfeusza krecila sie przez jakis czas ale teraz widze ze spi gleboko i nawet zasnela bez karuzeli bo baterie nam padly
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Edyta.
Temat został zablokowany.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311059 przez Edyta
edytowalam...no super poprostu pomysl musze sie zorientowac przeciesz to super rozwiazanie ty przeciesz latalas pamietam ze pisalas i jaka oszczednosc czasu jest poprostu jakos wylecialo mi latanie z glowy ale ty mi przypomnialas ciekawe ile bilety beda kosztowac
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311066 przez a!gusia
powinnas...wlasnie dlatego pisalam o tej kaszy mannie...
fajnie ze Silvia taki senny dzien miala
a zoltko to poprostu kolejna nowosc jaka dajemy dziecku do jedzenia..
fajnie ze Silvia taki senny dzien miala
a zoltko to poprostu kolejna nowosc jaka dajemy dziecku do jedzenia..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311069 przez Edyta
podaje jej moje mleko mm na zmiane deserki czyli marchewka i bananowy z kaszka i jablkiem i samo jablko i obiadki dynia miesko i marchewka,pozniej miesko marchewka ziemniaczki,pomidory ryz i marchewka i takie rozne inne gotowce to jej jutro kupie kaszke z glutenem dalam jej raz pientke pomemlala chwile i nie chciala a tak to raczej nie bedzie z tych dzieci co duzo jedza jakos dobrze wyglada ale nie za bardzo je
co do snu od niemowlaka dobrze sypiala chodz rzucala sie bardzo i ja ja bralam na brzuch i spala doslownie namnie pozniej troche zemna bo brzuszek ja bolal czesto i w nocy masowanie bylo a pozniej w lozeczku i teraz nawet nie chce zemna spac czasem protestuje lubi wygibasy w lozeczku
co do snu od niemowlaka dobrze sypiala chodz rzucala sie bardzo i ja ja bralam na brzuch i spala doslownie namnie pozniej troche zemna bo brzuszek ja bolal czesto i w nocy masowanie bylo a pozniej w lozeczku i teraz nawet nie chce zemna spac czasem protestuje lubi wygibasy w lozeczku
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311070 przez a!gusia
to powinnas jej do tego dodawac kaszke manne albo gluten w innej postaci ja gotuje lyzeczke manny blyskawicznej w odrobinie wody i daje pol lyzeczki do zupki,reszte mam w sloiczku w lodowce na nastepny dzien
no wlasnie albo kaszke z glutenem
ide juz spac bo nie wiadomo jak dlugo bedzie mi dane pospac
buziaczki do jutra!
no wlasnie albo kaszke z glutenem
ide juz spac bo nie wiadomo jak dlugo bedzie mi dane pospac
buziaczki do jutra!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311072 przez Edyta
edytowalam ...
czyli co kaszke blyskawiczna dodaje do sloiczka tak to zrozumialam i podaje jej jako danie 1 czy jako obiadek... a dzieci tak samo zoltko jedza
sory za glupie pytania ale nie wiem poczytala bym moze ale kiedy ja czas znajde
widze ze tez edytowalas.... no lec spac Dobranoc
czyli co kaszke blyskawiczna dodaje do sloiczka tak to zrozumialam i podaje jej jako danie 1 czy jako obiadek... a dzieci tak samo zoltko jedza
sory za glupie pytania ale nie wiem poczytala bym moze ale kiedy ja czas znajde
widze ze tez edytowalas.... no lec spac Dobranoc
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311082 przez soniasg
MAjka znowu wstała i trzeba byłą ją bujać...
Edytko super, ze Silvia tak ładnie śpi ja żółtka też jeszcze nie dawałam. dziewczyny chyba gotują i wrzucają do obiadku
Agusia spokojnej nocy
ja jutro z rana idę na pierwszą mikro, ciekawe jakie będą efekty
dobranoc
Edytko super, ze Silvia tak ładnie śpi ja żółtka też jeszcze nie dawałam. dziewczyny chyba gotują i wrzucają do obiadku
Agusia spokojnej nocy
ja jutro z rana idę na pierwszą mikro, ciekawe jakie będą efekty
dobranoc
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #311083 przez jusia
Hej dziewczyny co słychac?? czytam was
100 lat dla Mai ))
wspolczuje maruderkow... Agusia co z Jerzykiem?? czemu sie poplakal??
heheheh ale fajnie Fifi wyglada z marchewą chyba jutro małej tez dam do pogryzienia
A Szymek!! wow moja przy nim wyglada jakby byla kilka miesiecy mlodsza!! nie jest nawet w 10% tak ruchliwa
Agusia co to za ksiazka???
jak dajecie żółtko maluszkom?? szukacie jaksi wiejskich jaj czy z marketu??
Haniu Wiki tez podnosi pupke hihihihi
Agusia zabki byly najpierw malenkie
Asik super super to krzesełko :)a Szymek sie tak fajnie cieszy gdzie takie mozna kupic???
hehehe rozmawialam z kolezanka rodzila w styczniu i normalnie szok!! pierwsze dziecko jak poczula slkurcze to juz miala 4 cm a za 1,5 godz Mati byl z nią tej to sie udało naturalnie i ekspresem
Motylku Nelcia cudna naprawde jest przeprze sliczna
Anetka fajny artykuł )) trzyma w emocjach hehehhe
Anetka dzieki dzieki oj pomecze was jeszcze nie raz swoimi problemami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Edyta my po kąpieli mleczko i lulu, zadnej zabawy i spi czaem pogada sobie grzecznie i usypia
nio to chyba tyle szkoda ze juz tak pozno:( ide spac dobranoc
100 lat dla Mai ))
wspolczuje maruderkow... Agusia co z Jerzykiem?? czemu sie poplakal??
heheheh ale fajnie Fifi wyglada z marchewą chyba jutro małej tez dam do pogryzienia
A Szymek!! wow moja przy nim wyglada jakby byla kilka miesiecy mlodsza!! nie jest nawet w 10% tak ruchliwa
Agusia co to za ksiazka???
jak dajecie żółtko maluszkom?? szukacie jaksi wiejskich jaj czy z marketu??
Haniu Wiki tez podnosi pupke hihihihi
Agusia zabki byly najpierw malenkie
Asik super super to krzesełko :)a Szymek sie tak fajnie cieszy gdzie takie mozna kupic???
hehehe rozmawialam z kolezanka rodzila w styczniu i normalnie szok!! pierwsze dziecko jak poczula slkurcze to juz miala 4 cm a za 1,5 godz Mati byl z nią tej to sie udało naturalnie i ekspresem
Motylku Nelcia cudna naprawde jest przeprze sliczna
Anetka fajny artykuł )) trzyma w emocjach hehehhe
Anetka dzieki dzieki oj pomecze was jeszcze nie raz swoimi problemami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Edyta my po kąpieli mleczko i lulu, zadnej zabawy i spi czaem pogada sobie grzecznie i usypia
nio to chyba tyle szkoda ze juz tak pozno:( ide spac dobranoc
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311084 przez kiniaa
czesc dziewczyny,
nie pisalam kilka dni ale staram sie czytac na bierzaco. Brak czasu i humoru tez Bella robi ostatnio 7-8 kupek na dobe dzis wyjatkowo byly tylko 4 . Ostatnie 2 noce tez sie budzila 2 razy na kupke w srodku nocy nie wiem co jej jest, chyba zabki, bo kupki raczej nie sa sraczkowate
Domi dziekuje za pamiec jedyna zauwazylas ze zniknelam a okresu wspolczuje, ja nawet nie chce myslec o tym ze niedlugo ten okres wroci
Motylku zakochalam sie w Kornelce
Asik Szymek jest swietny raczkowanie to kwestia dni albo godzin
Jusia
a co do AZS to nie strasze... zreszta straszne nie jest bez przesady. Teraz juz pol roku mamy spokoj tfu tfu odpukac w niemalowane . Tylko trzeba uzywac tych oilatum do kapieli i kremow natluszczajacych a sterydy to tylko kilka razy uzylam a David ma juz 5 lat wiec nie jest zle A ta raczka Wiki to mi wyglada identycznie jak u Davidka, najlepiej odwiedz dermatologa albo alergologa
Adee zdrowka dla Majki i spoznione 100 lat z okazji skonczenia 6 mcy slicznie wyszlyscie na fotkach
dla Mateuszka rowniez najlepsze zyczenia
ja na razie nic nie wprowadzam zadnego glutenu ani nic. Jedyna zupke jaka podaje to dynia z kukurydza, reszta jak sie kupki uspokoja
ok, tez lece spac aha zapomnialam
Soniu Twoja Maja tez przepiekna i slicznie zastawilas stol
Haniu Fifi z marchewa super
nie pisalam kilka dni ale staram sie czytac na bierzaco. Brak czasu i humoru tez Bella robi ostatnio 7-8 kupek na dobe dzis wyjatkowo byly tylko 4 . Ostatnie 2 noce tez sie budzila 2 razy na kupke w srodku nocy nie wiem co jej jest, chyba zabki, bo kupki raczej nie sa sraczkowate
Domi dziekuje za pamiec jedyna zauwazylas ze zniknelam a okresu wspolczuje, ja nawet nie chce myslec o tym ze niedlugo ten okres wroci
Motylku zakochalam sie w Kornelce
Asik Szymek jest swietny raczkowanie to kwestia dni albo godzin
Jusia
a co do AZS to nie strasze... zreszta straszne nie jest bez przesady. Teraz juz pol roku mamy spokoj tfu tfu odpukac w niemalowane . Tylko trzeba uzywac tych oilatum do kapieli i kremow natluszczajacych a sterydy to tylko kilka razy uzylam a David ma juz 5 lat wiec nie jest zle A ta raczka Wiki to mi wyglada identycznie jak u Davidka, najlepiej odwiedz dermatologa albo alergologa
Adee zdrowka dla Majki i spoznione 100 lat z okazji skonczenia 6 mcy slicznie wyszlyscie na fotkach
dla Mateuszka rowniez najlepsze zyczenia
ja na razie nic nie wprowadzam zadnego glutenu ani nic. Jedyna zupke jaka podaje to dynia z kukurydza, reszta jak sie kupki uspokoja
ok, tez lece spac aha zapomnialam
Soniu Twoja Maja tez przepiekna i slicznie zastawilas stol
Haniu Fifi z marchewa super
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez kiniaa.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311091 przez beti
Wszystkiego naj dla Szymusia bo już po północy
Kornelka, ale Ty śliczna jesteś!!!
Szymczysław superowy w kąpieli, ja też już mam dla Fifika takie krzesełko tylko trochę tańsze i składane, żeby mniej miejsca zajmowało
Ale kica słodko, już się nie mogę doczekać, jak Filip tak zacznie
Renatka, ale smaka narobiłaś
Asik, a Ty mu miksujesz ten wywar z mięsa??Bo podobno nie wolno...
Filip z marchewą!!!! Ale super
Sonia, kiedy macie tego gastrologa??
Jusia, a żłobka nie chcecie poszukać jakiegoś kameralnego?
Wstawię Wam moją dumę i chlubę
Kornelka, ale Ty śliczna jesteś!!!
Szymczysław superowy w kąpieli, ja też już mam dla Fifika takie krzesełko tylko trochę tańsze i składane, żeby mniej miejsca zajmowało
Ale kica słodko, już się nie mogę doczekać, jak Filip tak zacznie
Renatka, ale smaka narobiłaś
Asik, a Ty mu miksujesz ten wywar z mięsa??Bo podobno nie wolno...
Filip z marchewą!!!! Ale super
Sonia, kiedy macie tego gastrologa??
Jusia, a żłobka nie chcecie poszukać jakiegoś kameralnego?
Wstawię Wam moją dumę i chlubę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez beti.
Moderatorzy: ilona