BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #311048 przez a!gusia
Edytka a samolotem nie mozesz?
Sonia wspolczuje...ja teraz sie wystraszylam ale juz Jerzus spi..mam nadzieje ze tak dobrze jak poprzedniej nocy!!!!bo poza tym to spi strasznie malo i w nocy strasznie kiepsko tez...
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311050 przez Edyta
Agus no w sumie moge wlasnie moze to i jakies rozwiazanie :) he zapomnialam ze moge samolotem super pomysl ale zemnie traba :lol: nie pomyslalam :)
SILVIA zato dzis przeszla sama siebie spala mi wiekszosc dnia wstala o 7.40 pozniej drzemka o 10 pozniej o 13 pozniej o 4 i tak do 18,30 pozniej zabawa o przed 20 kapiel i 20,30 odjechala w krajne morfeusza :) krecila sie przez jakis czas ale teraz widze ze spi gleboko i nawet zasnela bez karuzeli bo baterie nam padly :)
12 lata 10 miesiąc temu #311055 przez a!gusia
nie no tak tylko pomyslalam :)ja juz lecialam 3 razy z Jerzykiem tam i spowrotem i spoko bylo :)
12 lata 10 miesiąc temu #311059 przez Edyta
edytowalam...no super poprostu pomysl musze sie zorientowac przeciesz to super rozwiazanie ty przeciesz latalas pamietam ze pisalas i jaka oszczednosc czasu jest poprostu jakos wylecialo mi latanie z glowy ale ty mi przypomnialas ciekawe ile bilety beda kosztowac
12 lata 10 miesiąc temu #311062 przez Edyta
a co do tego zoltka to trzeba na co je sie podaje i czemu ma to sluzyc... :huh:
moje dziecko kaszek malo co je bardziej takie gotowe niz blyskawiczne i rzadko :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #311063 przez a!gusia
a podajesz jej juz gluten?
12 lata 10 miesiąc temu #311065 przez Edyta
nie
a powinnam juz...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311066 przez a!gusia
powinnas...wlasnie dlatego pisalam o tej kaszy mannie...

fajnie ze Silvia taki senny dzien miala :)

a zoltko to poprostu kolejna nowosc jaka dajemy dziecku do jedzenia..
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311069 przez Edyta
podaje jej moje mleko mm na zmiane deserki czyli marchewka i bananowy z kaszka i jablkiem i samo jablko i obiadki dynia miesko i marchewka,pozniej miesko marchewka ziemniaczki,pomidory ryz i marchewka i takie rozne inne gotowce to jej jutro kupie kaszke z glutenem :) dalam jej raz pientke pomemlala chwile i nie chciala :laugh: a tak to raczej nie bedzie z tych dzieci co duzo jedza jakos dobrze wyglada ale nie za bardzo je :dry:
co do snu od niemowlaka dobrze sypiala chodz rzucala sie bardzo i ja ja bralam na brzuch i spala doslownie namnie pozniej troche zemna bo brzuszek ja bolal czesto i w nocy masowanie bylo a pozniej w lozeczku i teraz nawet nie chce zemna spac czasem protestuje :laugh: lubi wygibasy w lozeczku :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311070 przez a!gusia
to powinnas jej do tego dodawac kaszke manne albo gluten w innej postaci :) ja gotuje lyzeczke manny blyskawicznej w odrobinie wody i daje pol lyzeczki do zupki,reszte mam w sloiczku w lodowce na nastepny dzien :)
no wlasnie albo kaszke z glutenem :)
ide juz spac bo nie wiadomo jak dlugo bedzie mi dane pospac :)

buziaczki do jutra!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311072 przez Edyta
edytowalam ... :)
czyli co kaszke blyskawiczna dodaje do sloiczka tak to zrozumialam i podaje jej jako danie 1 czy jako obiadek... :unsure: a dzieci tak samo zoltko jedza :unsure: :ohmy:
sory za glupie pytania ale nie wiem poczytala bym moze ale kiedy ja czas znajde :laugh:
widze ze tez edytowalas.... no lec spac Dobranoc :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #311082 przez soniasg
MAjka znowu wstała i trzeba byłą ją bujać...

Edytko super, ze Silvia tak ładnie śpi :) ja żółtka też jeszcze nie dawałam. dziewczyny chyba gotują i wrzucają do obiadku

Agusia spokojnej nocy

ja jutro z rana idę na pierwszą mikro, ciekawe jakie będą efekty

dobranoc
12 lata 10 miesiąc temu #311083 przez jusia
Hej dziewczyny co słychac?? :) czytam was :)
100 lat dla Mai :)))
wspolczuje maruderkow... Agusia co z Jerzykiem?? czemu sie poplakal??
heheheh ale fajnie Fifi wyglada z marchewą :) chyba jutro małej tez dam do pogryzienia :)
A Szymek!! wow :) moja przy nim wyglada jakby byla kilka miesiecy mlodsza!! :) nie jest nawet w 10% tak ruchliwa :laugh:
Agusia co to za ksiazka???
jak dajecie żółtko maluszkom?? szukacie jaksi wiejskich jaj czy z marketu??:)
Haniu Wiki tez podnosi pupke :) hihihihi
Agusia zabki byly najpierw malenkie :)
Asik super super to krzesełko :)a Szymek sie tak fajnie cieszy :laugh: :laugh: :laugh: gdzie takie mozna kupic???
hehehe rozmawialam z kolezanka :) rodzila w styczniu i normalnie szok!! pierwsze dziecko :) jak poczula slkurcze to juz miala 4 cm a za 1,5 godz Mati byl z nią :laugh: :laugh: :laugh: tej to sie udało :) naturalnie i ekspresem :)
Motylku Nelcia cudna :) naprawde jest przeprze sliczna :)
Anetka fajny artykuł :))) trzyma w emocjach :) hehehhe
Anetka dzieki dzieki :) oj pomecze was jeszcze nie raz swoimi problemami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Edyta my po kąpieli mleczko i lulu, zadnej zabawy i spi :) czaem pogada sobie grzecznie i usypia :)
nio to chyba tyle :( szkoda ze juz tak pozno:( ide spac dobranoc
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311084 przez kiniaa
czesc dziewczyny,

nie pisalam kilka dni ale staram sie czytac na bierzaco. Brak czasu i humoru tez :dry: Bella robi ostatnio 7-8 kupek na dobe :dry: :huh: dzis wyjatkowo byly tylko 4 . Ostatnie 2 noce tez sie budzila 2 razy na kupke :cheer: w srodku nocy :huh: :ohmy: nie wiem co jej jest, chyba zabki, bo kupki raczej nie sa sraczkowate

Domi dziekuje za pamiec :kiss: jedyna zauwazylas ze zniknelam ;) a okresu wspolczuje, ja nawet nie chce myslec o tym ze niedlugo ten okres wroci :dry:

Motylku zakochalam sie w Kornelce :kiss:

Asik Szymek jest swietny :lol: raczkowanie to kwestia dni :) albo godzin :laugh:

Jusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a co do AZS to nie strasze... zreszta straszne nie jest bez przesady. Teraz juz pol roku mamy spokoj tfu tfu odpukac w niemalowane ;) . Tylko trzeba uzywac tych oilatum do kapieli i kremow natluszczajacych a sterydy to tylko kilka razy uzylam a David ma juz 5 lat wiec nie jest zle :) A ta raczka Wiki to mi wyglada identycznie jak u Davidka, najlepiej odwiedz dermatologa albo alergologa :)

Adee zdrowka dla Majki :kiss: i spoznione 100 lat z okazji skonczenia 6 mcy :) slicznie wyszlyscie na fotkach

dla Mateuszka rowniez najlepsze zyczenia :kiss:

ja na razie nic nie wprowadzam zadnego glutenu ani nic. Jedyna zupke jaka podaje to dynia z kukurydza, reszta jak sie kupki uspokoja :(

ok, tez lece spac aha zapomnialam
Soniu Twoja Maja tez przepiekna i slicznie zastawilas stol :)

Haniu Fifi z marchewa super :lol:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311091 przez beti
Wszystkiego naj dla Szymusia :kiss: bo już po północy :)

Kornelka, ale Ty śliczna jesteś!!! :ohmy: :kiss:

Szymczysław superowy w kąpieli, ja też już mam dla Fifika takie krzesełko tylko trochę tańsze i składane, żeby mniej miejsca zajmowało :)
Ale kica słodko, już się nie mogę doczekać, jak Filip tak zacznie :)

Renatka, ale smaka narobiłaś :D

Asik, a Ty mu miksujesz ten wywar z mięsa??Bo podobno nie wolno...

Filip z marchewą!!!! Ale super :D :D

Sonia, kiedy macie tego gastrologa??

Jusia, a żłobka nie chcecie poszukać jakiegoś kameralnego?

Wstawię Wam moją dumę i chlubę :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka