BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311411 przez Pippin
no cholerka nie nadrobię no

mały usnął agusia też husiałąm :dry: :dry: :dry:

ja robiłam ale nei zupkę tylko pzrecież jarzynowy z brokułem

a wczoraj np ze szpinakiem to tak kawałek marchewki kawałek pietruszki troszke ryżu brązowego trochę piersi z kurczaka i troszku szpinkau właśnei szpinak z masełkiem podgrzałąm reszte ugotowałam zblenderowałam razem aha i dodałam pietruszki zieleniny bo mam zamrożona od lata jeszcze z ogródka :lol: i gotowe i takiego obiadku potrafi i 120 ml zjeść :) a cycki jak banie później :pinch:

i tak samo z brokułem zamiast szpinaku brokuł tyle :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #311412 przez motylek
Hej :laugh:
u nas od rana sypie śnieg... ja chce już wiosne!!! nocka wyspana pobuka o 7.tylko 2 razy wstawała na jedzonk.dom od rana ogarnięty ,Kornelka śpi od godziny...super

Czy wasze dziecu zasypiają same w łóżeczkach :unsure: czy musicie jakieś czary nad nimi odprawiać typu noszenie,bujanie itp... :unsure: bo ostatnio mojej małej się coś przestawiło i tylko na rękach usypia ,a tak ladnie spała w łóżeczku :angry:

Sto lat dla Szymusia :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #311414 przez marta_szh
Monka, swietne rozwiazanie i Ty sie tez przy okazji rozerwiesz bo praca barmanki jest dosyc wdzieczna tzn wiadomo zalezy gdzie, co, jak ale ja bardzo milo wspominam
12 lata 10 miesiąc temu #311422 przez madzia0507
Hej Dziewczynki!
Mała śpi, wiec wpadłam na chwilę, bo nie wiem jak długo pośpi. Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić i odpisać wszystkim, a muszę wam napisać coś ważnego. Będę teraz trochę rzadziej wpadać na forum, bo wczoraj stało się coś, czego nikomu nie życzę, ale wiem, że kilka z was miało już nieprzyjemność to przeżyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #311425 przez adee84
czuję się jak alien dziś na forum :huh:
12 lata 10 miesiąc temu #311429 przez adee84
Madziu strasznie Ci współczuję przeżyć, stresu, bólu Julitki :( :( :( :kiss: :kiss: :kiss: to nie Twoja wina, wiesz o tym, malutka jest ruchliwa, najważniejsze,że nic poważniejszego się nie stało :kiss: :kiss: ucałuj ode mnie mocno Julitkę i trzymaj się cieplutko :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #311436 przez martucha
O BOZE MADZIA :ohmy: Współczuje przezycia....najwazniejsze ze nic Julitce powaznego sie nie stało :kiss: rany...powiem Ci ze ja tez czesto oprocz Boryska na rekach mam jeszcze kilka innych rzeczy :pinch:

hej dziewczyny :kiss: hej alienie :kiss: :lol:

Anetka dzieki za pamieć :lol: a ja ostatnio tez czytałam nasze smski z porodówki hihi i nawet fotke Filipka mam :lol: i Jasia też heeeeee

WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAJ DLA SZYMUSIA :ohmy:

pisze jedna reka ehh :pinch:

Betii Fifi super nurkuje hihi mój m jest zachwycony :ohmy:

zaraz spróbuje Was nadrobić dalej..
12 lata 10 miesiąc temu #311441 przez madzia0507
Adee, ja się czuję jakby to była tylko i wyłącznie moja wina. Nigdy jej nie zostawiałam samej na przewijaku. Jak musiałam gdzieś iść, to od razu do łóżeczka ją odkładałam, bo już raz by mi się ześlizgnęła, więc bardzo uważałam.
Wogóle to miałam przykleić jej ten przewijak do biurka, bo ona się razem z przewijakiem przesunęła, zsunęła z niego i spadła do przodu. Ale zapomniałam go przykleić.
Tak to
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
jest jak się myśli o 15 rzeczach na raz. :( :( :(
12 lata 10 miesiąc temu #311444 przez Renata Anna
Madzia biedna Julitka, ale nie obwiniaj się tak bardzo. Takie rzeczy, a nawet jeszcze gorsze się zdarzają. Nie przewidzisz wszystkiego. Całe szczęście, że nic poważnego się nie stało. Całuje Was obie :kiss: :kiss:
Adee jak Majeczki gardełko? Współczuję nocki na czuwaniu.

U nas ciągle sypie... Miałam się wybrać do mamy, ale chyba sobie odpuszczę pchanie wózka po śniegu... :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #311445 przez beti
Madzia, dobrze, że nic poważnego sie nie stało :ohmy: ucałuj Julisie od nas w ta wargusie :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #311451 przez adee84
Madzia wiem, ze tak się czujesz, pamiętasz jak Maja wypieła mi się z huśtwaki i spadła na buzię?wyłam ze 3 godz a ona po 10 min śmiała się jakby nigdy nic.
Współczuję naprawde :kiss:
Renatka ja to już tyle siedzę w domu, że nawet w śnieżyce bym chyba wyszła :dry: łaknę towarzystwa dużych ludzi :dry: :dry:
a tak siedzę i próbuję wyprzedać wsio na allegro i co?i nic!kurrrta :angry: :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #311456 przez martucha
Laski taka informacja ode mnie dla Was,może o tym wiecie, ale ja nie wiedziałam więc sie podzielę. Jesli będziecie dawać dzieciaczka "zywego" banana a nie ze słoiczka to nie ździwcie się jak na drugi dzień w kupce będą czarne niteczki! Ja jak to zobaczyłam to aż się przeraziłam i sprawdzałam czy ów niteczki nie mają oczu i się nie ruszają :silly: ale spokojnie, po bananie takie niteczki są normalne :lol: to tak na przyszłość :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #311458 przez Asik
Madzia :kiss: :kiss: całe szczęście że się nic więcej Julitce nie stało :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu #311461 przez madzia0507
Adee, jak wróciliśmy do domu, to Julita pokazywała mi język, pluła i się śmiała, a w łóżeczku wierzgała nogami i rączkami we wszystkie strony, a ja się dalej trzęsłam ze strachu i nie mogłam przestać płakać.
12 lata 10 miesiąc temu #311464 przez Renata Anna
martucha nasz ekspercie żywieniowy :lol: Ja właśnie wczoraj podałam Celince banana i rano miała kupkę czarną... ale myślałam, że to po deserku jagodowym :pinch:
Adee ja też non stop w domu siedzę... i z nudów zaczynam się objadać :angry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka