- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311411 przez Pippin
no cholerka nie nadrobię no
mały usnął agusia też husiałąm
ja robiłam ale nei zupkę tylko pzrecież jarzynowy z brokułem
a wczoraj np ze szpinakiem to tak kawałek marchewki kawałek pietruszki troszke ryżu brązowego trochę piersi z kurczaka i troszku szpinkau właśnei szpinak z masełkiem podgrzałąm reszte ugotowałam zblenderowałam razem aha i dodałam pietruszki zieleniny bo mam zamrożona od lata jeszcze z ogródka i gotowe i takiego obiadku potrafi i 120 ml zjeść a cycki jak banie później
i tak samo z brokułem zamiast szpinaku brokuł tyle
mały usnął agusia też husiałąm
ja robiłam ale nei zupkę tylko pzrecież jarzynowy z brokułem
a wczoraj np ze szpinakiem to tak kawałek marchewki kawałek pietruszki troszke ryżu brązowego trochę piersi z kurczaka i troszku szpinkau właśnei szpinak z masełkiem podgrzałąm reszte ugotowałam zblenderowałam razem aha i dodałam pietruszki zieleniny bo mam zamrożona od lata jeszcze z ogródka i gotowe i takiego obiadku potrafi i 120 ml zjeść a cycki jak banie później
i tak samo z brokułem zamiast szpinaku brokuł tyle
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Pippin.
Temat został zablokowany.
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311412 przez motylek
Hej
u nas od rana sypie śnieg... ja chce już wiosne!!! nocka wyspana pobuka o 7.tylko 2 razy wstawała na jedzonk.dom od rana ogarnięty ,Kornelka śpi od godziny...super
Czy wasze dziecu zasypiają same w łóżeczkach czy musicie jakieś czary nad nimi odprawiać typu noszenie,bujanie itp... bo ostatnio mojej małej się coś przestawiło i tylko na rękach usypia ,a tak ladnie spała w łóżeczku
Sto lat dla Szymusia
u nas od rana sypie śnieg... ja chce już wiosne!!! nocka wyspana pobuka o 7.tylko 2 razy wstawała na jedzonk.dom od rana ogarnięty ,Kornelka śpi od godziny...super
Czy wasze dziecu zasypiają same w łóżeczkach czy musicie jakieś czary nad nimi odprawiać typu noszenie,bujanie itp... bo ostatnio mojej małej się coś przestawiło i tylko na rękach usypia ,a tak ladnie spała w łóżeczku
Sto lat dla Szymusia
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311422 przez madzia0507
Hej Dziewczynki!
Mała śpi, wiec wpadłam na chwilę, bo nie wiem jak długo pośpi. Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić i odpisać wszystkim, a muszę wam napisać coś ważnego. Będę teraz trochę rzadziej wpadać na forum, bo wczoraj stało się coś, czego nikomu nie życzę, ale wiem, że kilka z was miało już nieprzyjemność to przeżyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mała śpi, wiec wpadłam na chwilę, bo nie wiem jak długo pośpi. Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić i odpisać wszystkim, a muszę wam napisać coś ważnego. Będę teraz trochę rzadziej wpadać na forum, bo wczoraj stało się coś, czego nikomu nie życzę, ale wiem, że kilka z was miało już nieprzyjemność to przeżyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu #311436 przez martucha
O BOZE MADZIA Współczuje przezycia....najwazniejsze ze nic Julitce powaznego sie nie stało rany...powiem Ci ze ja tez czesto oprocz Boryska na rekach mam jeszcze kilka innych rzeczy
hej dziewczyny hej alienie
Anetka dzieki za pamieć a ja ostatnio tez czytałam nasze smski z porodówki hihi i nawet fotke Filipka mam i Jasia też heeeeee
WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAJ DLA SZYMUSIA
pisze jedna reka ehh
Betii Fifi super nurkuje hihi mój m jest zachwycony
zaraz spróbuje Was nadrobić dalej..
hej dziewczyny hej alienie
Anetka dzieki za pamieć a ja ostatnio tez czytałam nasze smski z porodówki hihi i nawet fotke Filipka mam i Jasia też heeeeee
WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAJ DLA SZYMUSIA
pisze jedna reka ehh
Betii Fifi super nurkuje hihi mój m jest zachwycony
zaraz spróbuje Was nadrobić dalej..
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311441 przez madzia0507
Adee, ja się czuję jakby to była tylko i wyłącznie moja wina. Nigdy jej nie zostawiałam samej na przewijaku. Jak musiałam gdzieś iść, to od razu do łóżeczka ją odkładałam, bo już raz by mi się ześlizgnęła, więc bardzo uważałam.
Wogóle to miałam przykleić jej ten przewijak do biurka, bo ona się razem z przewijakiem przesunęła, zsunęła z niego i spadła do przodu. Ale zapomniałam go przykleić.
Tak tojest jak się myśli o 15 rzeczach na raz.
Wogóle to miałam przykleić jej ten przewijak do biurka, bo ona się razem z przewijakiem przesunęła, zsunęła z niego i spadła do przodu. Ale zapomniałam go przykleić.
Tak to
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
kurwa
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311444 przez Renata Anna
Madzia biedna Julitka, ale nie obwiniaj się tak bardzo. Takie rzeczy, a nawet jeszcze gorsze się zdarzają. Nie przewidzisz wszystkiego. Całe szczęście, że nic poważnego się nie stało. Całuje Was obie
Adee jak Majeczki gardełko? Współczuję nocki na czuwaniu.
U nas ciągle sypie... Miałam się wybrać do mamy, ale chyba sobie odpuszczę pchanie wózka po śniegu...
Adee jak Majeczki gardełko? Współczuję nocki na czuwaniu.
U nas ciągle sypie... Miałam się wybrać do mamy, ale chyba sobie odpuszczę pchanie wózka po śniegu...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311451 przez adee84
Madzia wiem, ze tak się czujesz, pamiętasz jak Maja wypieła mi się z huśtwaki i spadła na buzię?wyłam ze 3 godz a ona po 10 min śmiała się jakby nigdy nic.
Współczuję naprawde
Renatka ja to już tyle siedzę w domu, że nawet w śnieżyce bym chyba wyszła łaknę towarzystwa dużych ludzi
a tak siedzę i próbuję wyprzedać wsio na allegro i co?i nic!kurrrta
Współczuję naprawde
Renatka ja to już tyle siedzę w domu, że nawet w śnieżyce bym chyba wyszła łaknę towarzystwa dużych ludzi
a tak siedzę i próbuję wyprzedać wsio na allegro i co?i nic!kurrrta
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu #311456 przez martucha
Laski taka informacja ode mnie dla Was,może o tym wiecie, ale ja nie wiedziałam więc sie podzielę. Jesli będziecie dawać dzieciaczka "zywego" banana a nie ze słoiczka to nie ździwcie się jak na drugi dzień w kupce będą czarne niteczki! Ja jak to zobaczyłam to aż się przeraziłam i sprawdzałam czy ów niteczki nie mają oczu i się nie ruszają ale spokojnie, po bananie takie niteczki są normalne to tak na przyszłość
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311461 przez madzia0507
Adee, jak wróciliśmy do domu, to Julita pokazywała mi język, pluła i się śmiała, a w łóżeczku wierzgała nogami i rączkami we wszystkie strony, a ja się dalej trzęsłam ze strachu i nie mogłam przestać płakać.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311464 przez Renata Anna
martucha nasz ekspercie żywieniowy Ja właśnie wczoraj podałam Celince banana i rano miała kupkę czarną... ale myślałam, że to po deserku jagodowym
Adee ja też non stop w domu siedzę... i z nudów zaczynam się objadać
Adee ja też non stop w domu siedzę... i z nudów zaczynam się objadać
Moderatorzy: ilona