- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311750 przez aneta2611
nom, spróbuj. Ja byłam przerażona bo mleko w piersiach się kończyło a MM nie chciał pić, a ze kaszki Mu smakują...
ja przyznam że po tym jak chciałam zakończyć karmienie to stwierdziłam, że jeszcze 2 mies pociągniemy, ale okazało sę że Fifi za mnie zdecydował. Tak mało jadł, że pokarm sam zaniknął. Po tym jak Go odstawiłam odciągałam tylko RAZ teraz minęła 4 doba a cyce miękkie.
Domi, wczoraj miałam już Ci napisać, że śliczna ta piżamka, tylko klawiatura mi padła. Chyba też się na nią skusimy ale to za jakiś czas. na razie śpi w pajacach
ja przyznam że po tym jak chciałam zakończyć karmienie to stwierdziłam, że jeszcze 2 mies pociągniemy, ale okazało sę że Fifi za mnie zdecydował. Tak mało jadł, że pokarm sam zaniknął. Po tym jak Go odstawiłam odciągałam tylko RAZ teraz minęła 4 doba a cyce miękkie.
Domi, wczoraj miałam już Ci napisać, że śliczna ta piżamka, tylko klawiatura mi padła. Chyba też się na nią skusimy ale to za jakiś czas. na razie śpi w pajacach
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez aneta2611.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311756 przez aneta2611
Asik, a od której?
Fifi śpi nadal. Ciekawe jak długo
Z KAŻDYM DNIEM CORAZ BARDZIEJ UTWIERDZAM SIĘ W PRZEKONANIU, ŻE BEZ WAS BYM ZGINĘŁA. w ŻADNEJ KSIĄŻCE NIE ZNAJDĘ TYLU DOBRYCH RAD CO TUTAJ. BEZ WAS CHYBA BYM NIE DAŁA RADY. JESTEŚCIE THE BEST
Fifi śpi nadal. Ciekawe jak długo
Z KAŻDYM DNIEM CORAZ BARDZIEJ UTWIERDZAM SIĘ W PRZEKONANIU, ŻE BEZ WAS BYM ZGINĘŁA. w ŻADNEJ KSIĄŻCE NIE ZNAJDĘ TYLU DOBRYCH RAD CO TUTAJ. BEZ WAS CHYBA BYM NIE DAŁA RADY. JESTEŚCIE THE BEST
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311758 przez Renata Anna
a!gusia napisał:
Agusia ja mam tę matę, ale Celina i tak wpada na niej w poślizgi
Motylek co do usypiania, to zazwyczaj Celina chce się przytulić, a potem jak już trze oczy, to kładę ją do łóżeczka, daję smoczek i mała po chwili zasypia. Zdarza się oczywiście, że czasami muszę ją wziąć na ręce... ale staram się tego nie robić przy usypianiu bez powodu
Domii avatar wymiata... Błażejek KRÓL DŻUNGLI a co!
Anetka podpisuję się pod Twoimi słowami obiema rękoma i nogami
.
a ja mam mate piankowa puzzle i ona jest super bo nie jest sliska,codziennie wieczorem ja myje szybko schnie..moze cos takiego bys kupila Renatko i mozesz to wtedy rozlozyc na dywanie...na allegro sa po 13 zl...
allegro.pl/duze-puzzle-piankowe-30x30-ma...ory-i2113965040.html
fajnie ze Wam dzieci same zasypiaja u mnie to niemozliwe...Jerzyk chocby byl nie wiem jak padniety to marudzi az go wezme na rece...czasami tylko go wezme i zasypia,nawet nie musze husiac...ale sam nie zasnie! a na noc to zasypia przy cycu..i dlatego pisalam ze ja wiem ze to moje bledy do tego doprowadzily a teraz juz ciezko bedzie to zmienic..
Agusia ja mam tę matę, ale Celina i tak wpada na niej w poślizgi
Motylek co do usypiania, to zazwyczaj Celina chce się przytulić, a potem jak już trze oczy, to kładę ją do łóżeczka, daję smoczek i mała po chwili zasypia. Zdarza się oczywiście, że czasami muszę ją wziąć na ręce... ale staram się tego nie robić przy usypianiu bez powodu
Domii avatar wymiata... Błażejek KRÓL DŻUNGLI a co!
Anetka podpisuję się pod Twoimi słowami obiema rękoma i nogami
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Renata Anna.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311764 przez Asik
Padł mi około 14 więc prawie 2 h spał a wczesniej około 11 tylko 20 min niestety i pewnie dlatego go tak zmorzyło .. za to teraz muszę go przetrzymać ale byle do 19 bo w kąpieli jakis żwawszy się robi a potem to już z górki
Anetkoooo
Boshh Szymek kupe za kupą wali hmm no jak tak chce uczcić te swoje pół roczku to hmm ciekawe ile strzeli na roczek??
Anetkoooo
Boshh Szymek kupe za kupą wali hmm no jak tak chce uczcić te swoje pół roczku to hmm ciekawe ile strzeli na roczek??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Asik.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311791 przez aneta2611
no i śpi dalej
wygląda na to, że za jednym zamachem uda mi się Go przestawić z kąpaniem na 20tą
Powiem tak... gdyby nie Wy, to chodziłabym zmęczona, niezorganizowana i niewyspana
aaaaaaaaa gdyby któraś chciała to mam przepis na pyszne, tanie i łatwe danie sznycelki z jajek
wygląda na to, że za jednym zamachem uda mi się Go przestawić z kąpaniem na 20tą
Powiem tak... gdyby nie Wy, to chodziłabym zmęczona, niezorganizowana i niewyspana
aaaaaaaaa gdyby któraś chciała to mam przepis na pyszne, tanie i łatwe danie sznycelki z jajek
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311797 przez adee84
Boże dziewczyny jak mi jest szkoda Majeczki katar się leje, wymiotuje flegmą, kaszelją drze, a spray do nosa wywołuje u niej histerie
Pippin Ty to masz kociokwik w domu z tymi dziećmi
Hania ładnie się obrobiłaś
MOTYLKU CO TY GADASZ CHCIANA OWSZEM A NIE TO CHYBA PRZEZ JAKIŚ BŁĄD WPISAŁAŚ
Domi ładny awatarek
Agusia Maja też yyyy robi do mnie najwięcej a jak było u kosmetyczki?
ja to przy WAS naprawde beznadziejna matka jestem, Wasze maluchy śpią same, zasypiają same a MMaja nie dość, że zasypia przy cycu to jeszcze od 2 miesięcy śpi z nami
Anetko podpisuję się pod Twoimi słowami wssystkimi członkami ruchomymi mojego ciała, BEZ WAS BYM ZGINĘŁA MARNIE!!! KOCHAM WAS NAJBARDZIEJ OD NAJBARDZIEJA
Maja cały czas placze, z przerwami na uśmiech i znów płacz
Anetka poproszę przepis
Pippin Ty to masz kociokwik w domu z tymi dziećmi
Hania ładnie się obrobiłaś
MOTYLKU CO TY GADASZ CHCIANA OWSZEM A NIE TO CHYBA PRZEZ JAKIŚ BŁĄD WPISAŁAŚ
Domi ładny awatarek
Agusia Maja też yyyy robi do mnie najwięcej a jak było u kosmetyczki?
ja to przy WAS naprawde beznadziejna matka jestem, Wasze maluchy śpią same, zasypiają same a MMaja nie dość, że zasypia przy cycu to jeszcze od 2 miesięcy śpi z nami
Anetko podpisuję się pod Twoimi słowami wssystkimi członkami ruchomymi mojego ciała, BEZ WAS BYM ZGINĘŁA MARNIE!!! KOCHAM WAS NAJBARDZIEJ OD NAJBARDZIEJA
Maja cały czas placze, z przerwami na uśmiech i znów płacz
Anetka poproszę przepis
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez adee84.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia