BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #311739 przez Asik
Anetko no pisze na forum tylko jak doładuję konto to z automatu wysyła te co nie wysłało :D

Agusia a czemu nie :) tylko żeby forum nie zasmiecać to na priva można albo sms :D albo gg :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #311748 przez domii
No moj dzie wstal 2 drzemka 1h 10minut :)

Anetka sprobuje ten sposob z kaszka :)

odezwe sie pozniej

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311750 przez aneta2611
nom, spróbuj. Ja byłam przerażona bo mleko w piersiach się kończyło a MM nie chciał pić, a ze kaszki Mu smakują... :)

ja przyznam że po tym jak chciałam zakończyć karmienie to stwierdziłam, że jeszcze 2 mies pociągniemy, ale okazało sę że Fifi za mnie zdecydował. Tak mało jadł, że pokarm sam zaniknął. Po tym jak Go odstawiłam odciągałam tylko RAZ :ohmy: teraz minęła 4 doba a cyce miękkie.

Domi, wczoraj miałam już Ci napisać, że śliczna ta piżamka, tylko klawiatura mi padła. Chyba też się na nią skusimy :) ale to za jakiś czas. :) na razie śpi w pajacach :) :ohmy:
12 lata 10 miesiąc temu #311752 przez Asik
:D Domii no prosze prosze jaka drzemka :)

Szymek też się obudzil 2godzinki prawie spał :D :D

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311756 przez aneta2611
Asik, a od której?

Fifi śpi nadal. Ciekawe jak długo :huh: :laugh:

Z KAŻDYM DNIEM CORAZ BARDZIEJ UTWIERDZAM SIĘ W PRZEKONANIU, ŻE BEZ WAS BYM ZGINĘŁA. w ŻADNEJ KSIĄŻCE NIE ZNAJDĘ TYLU DOBRYCH RAD CO TUTAJ. BEZ WAS CHYBA BYM NIE DAŁA RADY. JESTEŚCIE THE BEST :D :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311758 przez Renata Anna
a!gusia napisał:

.
a ja mam mate piankowa puzzle i ona jest super bo nie jest sliska,codziennie wieczorem ja myje szybko schnie..moze cos takiego bys kupila Renatko i mozesz to wtedy rozlozyc na dywanie...na allegro sa po 13 zl...
allegro.pl/duze-puzzle-piankowe-30x30-ma...ory-i2113965040.html

fajnie ze Wam dzieci same zasypiaja u mnie to niemozliwe...Jerzyk chocby byl nie wiem jak padniety to marudzi az go wezme na rece...czasami tylko go wezme i zasypia,nawet nie musze husiac...ale sam nie zasnie! a na noc to zasypia przy cycu..i dlatego pisalam ze ja wiem ze to moje bledy do tego doprowadzily :( a teraz juz ciezko bedzie to zmienic..

Agusia ja mam tę matę, ale Celina i tak wpada na niej w poślizgi :silly:
Motylek co do usypiania, to zazwyczaj Celina chce się przytulić, a potem jak już trze oczy, to kładę ją do łóżeczka, daję smoczek i mała po chwili zasypia. Zdarza się oczywiście, że czasami muszę ją wziąć na ręce... ale staram się tego nie robić przy usypianiu bez powodu
Domii avatar wymiata... Błażejek KRÓL DŻUNGLI a co! :silly:
Anetka podpisuję się pod Twoimi słowami obiema rękoma i nogami :S
12 lata 10 miesiąc temu #311761 przez Pippin
anetka własnie nie ponieważ był to swieżo wybudowany dom okno balkonowe otwarte było i nikt tego nie zauważył

agusia mój też jak mnei widzi to jest marudzenei o już sie drze jakby go ktoś ze skóry obdzierał......ręce opadaja
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311764 przez Asik
Padł mi około 14 :D więc prawie 2 h spał a wczesniej około 11 tylko 20 min niestety i pewnie dlatego go tak zmorzyło .. za to teraz muszę go przetrzymać :D ale byle do 19 bo w kąpieli jakis żwawszy się robi a potem to już z górki :D

Anetkoooo :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Boshh Szymek kupe za kupą wali :D hmm no jak tak chce uczcić te swoje pół roczku to hmm ciekawe ile strzeli na roczek?? :D :D

12 lata 10 miesiąc temu #311787 przez a!gusia
Asik :kiss: sprobuje od rana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311788 przez Asik
Agusia jakbys miała jeszcze jakieś pytanko to bez krępacji pisz śmiało :D :D

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311791 przez aneta2611
no i śpi dalej :)

wygląda na to, że za jednym zamachem uda mi się Go przestawić z kąpaniem na 20tą :)

Powiem tak... gdyby nie Wy, to chodziłabym zmęczona, niezorganizowana i niewyspana :D

aaaaaaaaa gdyby któraś chciała to mam przepis na pyszne, tanie i łatwe danie :) sznycelki z jajek :D
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311797 przez adee84
Boże dziewczyny jak mi jest szkoda Majeczki :( :( katar się leje, wymiotuje flegmą, kaszelją drze, a spray do nosa wywołuje u niej histerie :( :(
Pippin Ty to masz kociokwik w domu z tymi dziećmi ;)
Hania ładnie się obrobiłaś :)
MOTYLKU CO TY GADASZ :ohmy: :ohmy: :ohmy: CHCIANA OWSZEM A NIE TO CHYBA PRZEZ JAKIŚ BŁĄD WPISAŁAŚ :)
Domi ładny awatarek :)
Agusia Maja też yyyy robi do mnie najwięcej :dry: a jak było u kosmetyczki?
ja to przy WAS naprawde beznadziejna matka jestem, Wasze maluchy śpią same, zasypiają same a MMaja nie dość, że zasypia przy cycu to jeszcze od 2 miesięcy śpi z nami :(
Anetko podpisuję się pod Twoimi słowami wssystkimi członkami ruchomymi mojego ciała, BEZ WAS BYM ZGINĘŁA MARNIE!!! KOCHAM WAS NAJBARDZIEJ OD NAJBARDZIEJA :kiss: :kiss:
Maja cały czas placze, z przerwami na uśmiech i znów płacz :( :( :( :(
Anetka poproszę przepis :)
12 lata 10 miesiąc temu #311798 przez aneta2611
ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... no to idę.
12 lata 10 miesiąc temu #311799 przez adee84
Anetka podasz mi przepis?
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311802 przez a!gusia
Adee moje dziecko tez zasypia przy cycu albo husiane a spi ze mna od miesiaca.. :( :dry:

Anetka nie pytaj tylko dawaj przyda sie ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia