BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #311965 przez soniasg
Renatko ja też muszę pomacać dlatego pojadę go zobaczyć. chciałam kupić ten z fisher price ale go "pomacałam" w tesco i nie spodobał mi się, taki lichawy był... a cożTwój M od Ciebie chce taki okąpany? :P :P

Anetko no to super, że Fifi wytrzymał :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311969 przez Pippin
eehh nie chce mi sie gadać

adee zgadzam się z przedmówczyniami zorganizuj chciaz chwilke czasu dla siebie piękna jesteś i masz prześliczną córę :kiss: :kiss: :kiss:

soniu zazdraszczam mikroczegośtam i wybielania ząbków moje uzębienie woła o pomstę do nieba :ohmy: jak tylko troche kasy będzie to podwijam kiece i lece do zębologa bo nei ma żartów :( :)

happymama nie dziwię sie ze wszyscy Jasiem zachwyceni :blink: :kiss:

no fotelik w rewelacyjnej cenie :ohmy:

Renatka wypełzł powiadasz hehehhehe :laugh: :laugh: :laugh:

a mi z dnia na dzień coraz gorzej wychodzi usypianie Antka ale dzisiaj to już było apogeum po prostu :( :( :(

soniu ile takie wybielanie u Was kosztuje?
12 lata 10 miesiąc temu #311973 przez adee84
niech mnie któraś oświeci ile ten fotelik bo ja ślepa i nie widzę ceny???idę uspać Maje i wracam
12 lata 10 miesiąc temu #311977 przez Pippin
149 zł
12 lata 10 miesiąc temu #311982 przez a!gusia
Pippin to nasze dzieci moga sobie podac raczki ,mi tezcoraz trudniej Brzdaca uspac!w ogole jak pomysle ze zbliza sie wieczor to mam dosc...
12 lata 10 miesiąc temu #311983 przez soniasg
Pippin nasze dzieciaki teraz skok przechodzą więc wiem co czujesz ale to niebawem minie:*
ząbków nie musisz odrazu wybielać wystarczy, że pójdziesz tak jak ja dzisiaj do dentysty z nfz na usunięcie kamienia. jak trafisz na fajnego to Ci oczyści ząbki :) u mnie widać straszną różnice już po dzisiejszym zabiegu za free. żadnego nalotu po fajkach i coli nic nie zostało... a wybielanie kupił M za 99zł na gruponie
12 lata 10 miesiąc temu #311999 przez Pippin
yhm kurcze bo ja chodzę do kolesia który teoretycznie prywatnie przyjmuje a praktycznie wychodzi mnie taniej niż z nfzu ............nei pytajcie dlaczego -tylko w Polsce :huh: :angry: u facecika z nfzetu jak chodziłam co wizytę 100 zł za plomby swiatłoutwardzalne etc a u obecnego połowę z tego i jak mi w ciazy zeba zatruwał to nie wziął nic kasy za drugi raz zatruwania- bo po pierwszym truciu jeszcze coś czułam ale sie zapytam moze akurat :)
12 lata 10 miesiąc temu #312002 przez a!gusia
Sonia to czyszczenie kamienia jest za free????
12 lata 10 miesiąc temu #312008 przez Asik
Renatko :) :kiss: korzystaj z okazji :0 a potem poprzytulaj sie do M :) to super terapia :D
za Martule sie biorę od poniedziałku :D

Anetko to super :) :) no zobaczymy jak nocka przejdzie :D

Szymek śpi już godzinkę :D

Sonia ta cena jest super :0 tu masz linka o tym foteliku :)

wozeczkowo.pl/produkt-fotelik-samochodow...nderkraft-szary,3649

Pippin witaj kochana :kiss:

nooo teraz pokończyłam :)

Mykam sie odpręzać :D

może jeszcze wejde pózniej poczytać :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu #312016 przez Pippin
mi sie oczy same zamykają chyba też muszę sie isć "odprężyć" do jutra :dry: :huh:

dobrej nocy kochane moje :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #312022 przez soniasg
Asik dziękuję za linka :)

Agusia tak raz do roku jest za free tylko nie można tego mylić z piaskowaniem. bo piaskowanie oczyszcza zęby. tym środkiem którym się usuwa kamień nie można czyścić ząbków bo się je niszczy chyba, że bardzo delikatnie - co właśnie dziś mi Pani z nudów zrobiła i sama była w szoku, że tak ładnie zeszło.

Pippin Polska to piękny kraj :p tam gdzie ja dziś byłam NFZ stwierdził, że nie mogą robić nic ponad nfz czyli np jak masz ubytek i chcesz plombe to tylko tą ciemną. nie ma opcji dopłaty za światłoutwardzalną....
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312025 przez a!gusia
pa Pippinku ;) :kiss:
Pa Asiku :) :kiss:

Sonia a jak mikro? ja tez dzis bylam..ile trwala?co Ci robili? :)
12 lata 10 miesiąc temu #312033 przez soniasg
Agusia nie mam porównania bo miałam pierwszy raz robione. ogólnie to czyściła mi twarz tą głowicą diamentową, póniej jakieś serum z ultradzwiękami i maska algowa.następny zabiegza tydzień
12 lata 10 miesiąc temu #312037 przez adee84
jest tu ktoś jeszcze?
ja uspałam Maje, Raf mnie męczy żebym coś zjadła a mi sie chce spać, ale o23 trzeba dać malutkiej antybiotyk to posiedzę jeszcze ciut chociaż.
fajny ten fotelik i cena też fajna, ale i tak nie dla mnie :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #312046 przez a!gusia
ja znikam bo m wrocil i Maluch sie ciagle budzi,juz sie posprzeczalismy.. :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby