- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #312217 przez domii
Renatazdrowka dla meza
Martucha my dalismy 100zl-mialam dac 200 ale stwierdzilam ze laski nie robia ze dziecko mi ochrzcza-ksiadz wogole od nas nie chcial wziasc a niektorzy u nas w parafi wogole nie dali
Agusia jak dla was to nie problem to moze jeszcze w lutym wpadne z Blazejkiem -tylko napewno nie w tym tyg.moze w nastepnym oki?
Moje dziecko ma pierwsza drzemke
Martucha my dalismy 100zl-mialam dac 200 ale stwierdzilam ze laski nie robia ze dziecko mi ochrzcza-ksiadz wogole od nas nie chcial wziasc a niektorzy u nas w parafi wogole nie dali
Agusia jak dla was to nie problem to moze jeszcze w lutym wpadne z Blazejkiem -tylko napewno nie w tym tyg.moze w nastepnym oki?
Moje dziecko ma pierwsza drzemke
Temat został zablokowany.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312221 przez Pippin
a moje dziecko nie chce spac Domii jak czytam o Waszych pobudkach to jakby u nas
Renatko zdrówka dla mężusia
Jusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
agusia też z pół godziny Antek pośpi max
dziękuję mam wielką nadzieję ze w końcu się wyśpie ale wątpię
martucha na mnie kawa tez nie działa .....
Asik powodzenia w przygotowaniach różnego rodzaju
Renatko zdrówka dla mężusia
Jusia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
agusia też z pół godziny Antek pośpi max
dziękuję mam wielką nadzieję ze w końcu się wyśpie ale wątpię
martucha na mnie kawa tez nie działa .....
Asik powodzenia w przygotowaniach różnego rodzaju
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Pippin.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312236 przez a!gusia
domii napisał:
Domii super,dam Ci znac bo nie wiem czy znow do mamy nie pojade ale sie zgadamy i to zaden problem! zapraszamy!!!!!!
)
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312245 przez Pippin
domii u nas kupka jest co 2-3 dni.........
adee pracoholiczko
aguś świetne zdjęcie
mój diabełek zasnął pzred momentem ale słuchajcie wyczaił ze na rączkach i kolana idzie się fajnie pobujać więc przybiera pozycję jak do raczkowania i sie buja wygląda to przekomicznie bo jeszcze niedawno tylko leżał a tu juz coś takiego MASAKRA
adee pracoholiczko
aguś świetne zdjęcie
mój diabełek zasnął pzred momentem ale słuchajcie wyczaił ze na rączkach i kolana idzie się fajnie pobujać więc przybiera pozycję jak do raczkowania i sie buja wygląda to przekomicznie bo jeszcze niedawno tylko leżał a tu juz coś takiego MASAKRA
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312256 przez a!gusia
no stoi mowie Wam on juz nie chce lezec ani siedziec tylko stac..i tak stoi calymi dniami..tylko oczywiscie go trzymam ale jak sie czegos chwyci to stoi sam chwile..a na tej podusi stoi bo jest za niski nie widzial swiata jak stal na samym lozku.. teraz wlasnie lezy na macie z gola dupka i rozwala ta zabawke co mu niedawno kupilam
idziemy na spacer bo juz marudzi..do potem
idziemy na spacer bo juz marudzi..do potem
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #312276 przez maga4
Witam!
Nie nadrobie. Wczoraj probowalam ale Kuba nie pozwolil. W czwartek i piatek bylam w pracy a M z malym w domu. Podobno moje dziecko jest bardzo grzeczne. M ugotowal,posprzatal, zrobil pranie i na play station mial czas pograc, a jak siedze w domu to ledwo mam jak sniadanie sobie zrobic. Moje dziecko mnie wykorzystuje i chce byc caly czas na rekach.
Poza tym chyba sie tych zebow nie doczekamy. Kuba calymi nocami spi z nami bo inaczej musialabym co 10 min wstawac. I caly czas sie kreci i jeczy przez sen. Masakra
Siostra byla na badaniach i dzidzia przybrala na wadze i wazy juz 1900g. Zmniejszyli liczbe wizyt z 3 do 1 tygodniowo, wiec jest lepiej
Nie nadrobie. Wczoraj probowalam ale Kuba nie pozwolil. W czwartek i piatek bylam w pracy a M z malym w domu. Podobno moje dziecko jest bardzo grzeczne. M ugotowal,posprzatal, zrobil pranie i na play station mial czas pograc, a jak siedze w domu to ledwo mam jak sniadanie sobie zrobic. Moje dziecko mnie wykorzystuje i chce byc caly czas na rekach.
Poza tym chyba sie tych zebow nie doczekamy. Kuba calymi nocami spi z nami bo inaczej musialabym co 10 min wstawac. I caly czas sie kreci i jeczy przez sen. Masakra
Siostra byla na badaniach i dzidzia przybrala na wadze i wazy juz 1900g. Zmniejszyli liczbe wizyt z 3 do 1 tygodniowo, wiec jest lepiej
Moderatorzy: ilona