- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312427 przez martucha
Adee żeby nie było że się od Majki zaraziłaś...kuruj sie
Kinia chwal sie kiecką jak kupisz!
Adee mi sie najbardziej podoba ta ostatnia
Mała ja Ci nie pomoge bo podaje małemu kaszkę błyskawiczną z glutenem
A mój m pojechał właśnie na impreze formową i zostałam sama...ale wieczorkiem wpadna psiapsiółki wiec jestem uratowana hehe będa u mnie spały wiec juz sie boję o której pójdę spać
A Agusia miałam Ci napisać że Jerzyk pięknie stoi Borysowi też się spodobało i wścieka się nawet jak siedzi bo on chce na nóżki zwariuje
Kinia chwal sie kiecką jak kupisz!
Adee mi sie najbardziej podoba ta ostatnia
Mała ja Ci nie pomoge bo podaje małemu kaszkę błyskawiczną z glutenem
A mój m pojechał właśnie na impreze formową i zostałam sama...ale wieczorkiem wpadna psiapsiółki wiec jestem uratowana hehe będa u mnie spały wiec juz sie boję o której pójdę spać
A Agusia miałam Ci napisać że Jerzyk pięknie stoi Borysowi też się spodobało i wścieka się nawet jak siedzi bo on chce na nóżki zwariuje
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez martucha.
Temat został zablokowany.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312436 przez adee84
Martucha udanego wieczoru życzę
Pippin mi by się też przydała, ale nie da rady nie dość, że znaleźć to zostawić Mai bo nie mam z kim. Moja Bożenka na emeryture pójdzie teraz za 12 lat to może jak coś się znajdzie to dopiero jak Maja do przedszkola będzie chodzić
Pippin mi by się też przydała, ale nie da rady nie dość, że znaleźć to zostawić Mai bo nie mam z kim. Moja Bożenka na emeryture pójdzie teraz za 12 lat to może jak coś się znajdzie to dopiero jak Maja do przedszkola będzie chodzić
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312441 przez martucha
Pippin no ja poszaleć niestety nie moge ,bo mały przecież jest, ale dziewczyny pewnie zaszaleją
W poniedziałek jednak tez ide do pracy, z jednej strony fajnie bo kasa sie przyda ale od 10-21 kręgosłup mi pęknie...
w ogóle to mam dylemat w co się ubrac na chrzciny...masakra jakaś...trzeci dzień myslę i nic
W poniedziałek jednak tez ide do pracy, z jednej strony fajnie bo kasa sie przyda ale od 10-21 kręgosłup mi pęknie...
w ogóle to mam dylemat w co się ubrac na chrzciny...masakra jakaś...trzeci dzień myslę i nic
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez martucha.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312443 przez madzia0507
Hej!
Wczoraj, zgodnie z zaleceniami lekarza, który nas przyjmował na Izbie Przyjęć, byłam na kontroli u pediatry, czy wszystko jest ok. Na szczęście wszystko w porządku. Poza tym lekarka powiedziała nam, że Mała ma już tak rozpulchnione dziąsła, że lada dzień coś się może pojawić. Mam nadzieję, bo w nocy wstawaliśmy do niej chyba ze 20 razy. Jestem nieprzytomna dzisiaj z tego powodu, a na dodatek mama dzisiaj wróciła z sanatorium i szaleje po domu.
Wczoraj, zgodnie z zaleceniami lekarza, który nas przyjmował na Izbie Przyjęć, byłam na kontroli u pediatry, czy wszystko jest ok. Na szczęście wszystko w porządku. Poza tym lekarka powiedziała nam, że Mała ma już tak rozpulchnione dziąsła, że lada dzień coś się może pojawić. Mam nadzieję, bo w nocy wstawaliśmy do niej chyba ze 20 razy. Jestem nieprzytomna dzisiaj z tego powodu, a na dodatek mama dzisiaj wróciła z sanatorium i szaleje po domu.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312457 przez kiniaa
Adee dzieki, ladne kiecki tylko ze ja nie najlepiej w sukienkach sie prezentuje. I to jeszcze tutaj jest teraz moda na skater-style i koronki a mi wlasnie ten styl nie odpowiada. No ale jutro bede szukac dalej
no i kuruj sie bo z bakteriami nie ma zartow plukaj gardlo czesto
Madzia swietnie ze wszystko dobrze z Julitka
Martucha to przyjezdzaj do mnie to pojdziemy na zakupy haha ja tez buszuje w internecie w poszukiwaniu sukienki albo czegos co sie nadaje na wyjscie i fajnego wieczoru z psiapsiolami
no i kuruj sie bo z bakteriami nie ma zartow plukaj gardlo czesto
Madzia swietnie ze wszystko dobrze z Julitka
Martucha to przyjezdzaj do mnie to pojdziemy na zakupy haha ja tez buszuje w internecie w poszukiwaniu sukienki albo czegos co sie nadaje na wyjscie i fajnego wieczoru z psiapsiolami
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu #312505 przez martucha
O kurczaki Adee no pewnie!bierz ile chcesz!! a na jakim programie ten pogrzeb??chyba go nie mam...
Borys wpada w szał jak nie stoi albo nie podskakuje na moich kolanach wrzask płacz żeby tylko mama zrobiła magiczne "patataj patataj patataj"....prrrr wysiadam....
Borys wpada w szał jak nie stoi albo nie podskakuje na moich kolanach wrzask płacz żeby tylko mama zrobiła magiczne "patataj patataj patataj"....prrrr wysiadam....
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312530 przez happymamma
Hej hej
Sylwik ja używałam tego podwójnego Syoss - całkiem ok
Motylku Jasiuek usypia w łóżeczku - odpukać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jusia nasze kondolencje
Motyyyyyyyyylkuuuuuuu, no wieeeeeesz
Asik może powiedz Martuli wprost - w końcu "stara" baba z niej, pomóc powinna
Adee kolejne całuski dla chorowitki I pięknie wyglądacie
Pipin znoooooooooooooooooowu???o co??
Nadrobiłam do 490 str - reszta jutro Dobrnoc pchly na noc
Sylwik ja używałam tego podwójnego Syoss - całkiem ok
Motylku Jasiuek usypia w łóżeczku - odpukać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jusia nasze kondolencje
Motyyyyyyyyylkuuuuuuu, no wieeeeeesz
Asik może powiedz Martuli wprost - w końcu "stara" baba z niej, pomóc powinna
Adee kolejne całuski dla chorowitki I pięknie wyglądacie
Pipin znoooooooooooooooooowu???o co??
Nadrobiłam do 490 str - reszta jutro Dobrnoc pchly na noc
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Moderatorzy: ilona