BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312420 przez adee84
jeszcze te dwie mi się podobają,

Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312427 przez martucha
Adee żeby nie było że się od Majki zaraziłaś...kuruj sie :kiss:

Kinia chwal sie kiecką jak kupisz!

Adee mi sie najbardziej podoba ta ostatnia :)

Mała ja Ci nie pomoge bo podaje małemu kaszkę błyskawiczną z glutenem

A mój m pojechał właśnie na impreze formową i zostałam sama...ale wieczorkiem wpadna psiapsiółki wiec jestem uratowana hehe będa u mnie spały wiec juz sie boję o której pójdę spać :P

A Agusia miałam Ci napisać że Jerzyk pięknie stoi :lol: Borysowi też się spodobało i wścieka się nawet jak siedzi bo on chce na nóżki :S zwariuje :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #312435 przez Pippin
no jak dla mnie to tez ostatnia :) kiecka

martucha nie szalejcie za bardzo :kiss:

Haniu :( :( :( mi by sie przydała na pół etatu praca ale tez bym cierpiała bardzo gdybym juz ja miała heh
12 lata 10 miesiąc temu #312436 przez adee84
Martucha udanego wieczoru życzę :)
Pippin mi by się też przydała, ale nie da rady nie dość, że znaleźć to zostawić Mai bo nie mam z kim. Moja Bożenka na emeryture pójdzie teraz za 12 lat to może jak coś się znajdzie to dopiero jak Maja do przedszkola będzie chodzić :dry:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312441 przez martucha
Pippin no ja poszaleć niestety nie moge ,bo mały przecież jest, ale dziewczyny pewnie zaszaleją :lol:

W poniedziałek jednak tez ide do pracy, z jednej strony fajnie bo kasa sie przyda ale od 10-21 :S kręgosłup mi pęknie...

w ogóle to mam dylemat w co się ubrac na chrzciny...masakra jakaś...trzeci dzień myslę i nic :pinch:
12 lata 10 miesiąc temu #312443 przez madzia0507
Hej!
Wczoraj, zgodnie z zaleceniami lekarza, który nas przyjmował na Izbie Przyjęć, byłam na kontroli u pediatry, czy wszystko jest ok. Na szczęście wszystko w porządku. Poza tym lekarka powiedziała nam, że Mała ma już tak rozpulchnione dziąsła, że lada dzień coś się może pojawić. Mam nadzieję, bo w nocy wstawaliśmy do niej chyba ze 20 razy. Jestem nieprzytomna dzisiaj z tego powodu, a na dodatek mama dzisiaj wróciła z sanatorium i szaleje po domu. :dry: :dry: :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #312449 przez adee84
Martucha napewno coś znajdziesz :)
Madzia cieszę się, że wszystko dobrze i że zęby są w natarciu :)
12 lata 10 miesiąc temu #312457 przez kiniaa
Adee dzieki, ladne kiecki tylko ze ja nie najlepiej w sukienkach sie prezentuje. I to jeszcze tutaj jest teraz moda na skater-style i koronki a mi wlasnie ten styl nie odpowiada. No ale jutro bede szukac dalej :laugh:
no i kuruj sie bo z bakteriami nie ma zartow :blink: plukaj gardlo czesto

Madzia swietnie ze wszystko dobrze z Julitka

Martucha to przyjezdzaj do mnie to pojdziemy na zakupy haha :lol: ja tez buszuje w internecie w poszukiwaniu sukienki albo czegos co sie nadaje na wyjscie :blink: i fajnego wieczoru z psiapsiolami :)
12 lata 10 miesiąc temu #312464 przez adee84
Kinia ja w sukienkach wyglądam jak koczkodan ale i tak mi się podobają, a Ty laska jesteś to każda Ci pasuje :) a koronkowe mi się ogromnie podobają ale nie są dla mnie niestety :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #312466 przez martucha
Madzia super że z Juitka wszystko dobrze

Kiniaa chętnie :lol: :P

A ja ogladam znowu gesslerowa i znowu chce mi się jeść :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #312470 przez adee84
ja oglądam pogrzeb Whitney, a apetytu zero, Martucha dasz troche?
12 lata 10 miesiąc temu #312505 przez martucha
O kurczaki Adee no pewnie!bierz ile chcesz!! a na jakim programie ten pogrzeb??chyba go nie mam...

Borys wpada w szał jak nie stoi albo nie podskakuje na moich kolanach :pinch: wrzask płacz żeby tylko mama zrobiła magiczne "patataj patataj patataj"....prrrr wysiadam....
12 lata 10 miesiąc temu #312516 przez adee84
kurde a Maja stawać może i chce ale nie za bardzo, sama jeszcze nie siedzi :( i nie śmieje się w głos :(
12 lata 10 miesiąc temu #312530 przez happymamma
Hej hej :)

Sylwik ja używałam tego podwójnego Syoss - całkiem ok :)

Motylku Jasiuek usypia w łóżeczku - odpukać ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jusia nasze kondolencje :( :kiss: :kiss:

Motyyyyyyyyylkuuuuuuu, no wieeeeeesz ;) :kiss:

Asik może powiedz Martuli wprost - w końcu "stara" baba z niej, pomóc powinna :)

Adee kolejne całuski dla chorowitki :kiss: :kiss: :kiss: I pięknie wyglądacie :)

Pipin znoooooooooooooooooowu???o co?? :dry:

Nadrobiłam do 490 str - reszta jutro :) Dobrnoc pchly na noc :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #312542 przez martucha
Oj to trzeba naprodukować postów żebyś jutro miała wiecej niz 4 str do czytania :silly: :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia