- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312745 przez adee84
Hej
zdycham dosłownie a Maja postawiła za cel sobie dobić mnie. wczoraj poszła spać o 23
nie mam sił nadrobić aktualnie, ale chciałąm zauważyć, że od dawna nie zaglądały do nas Nika, Avika i Jkardasz
no i 1000 lat dla Mężów Beti i Marty
zdycham dosłownie a Maja postawiła za cel sobie dobić mnie. wczoraj poszła spać o 23
nie mam sił nadrobić aktualnie, ale chciałąm zauważyć, że od dawna nie zaglądały do nas Nika, Avika i Jkardasz
no i 1000 lat dla Mężów Beti i Marty
Temat został zablokowany.
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312748 przez Biedronka160
Hej dziewczyny !!
Mam 50 stron do nadrobienia, więc najpierw ponadrabiam i jak starczy czasu to się odezwę.
Mam teraz troszkę odwyku od kompa i internetu więc u was mam tutaj dużo zaległości
Mam 50 stron do nadrobienia, więc najpierw ponadrabiam i jak starczy czasu to się odezwę.
Mam teraz troszkę odwyku od kompa i internetu więc u was mam tutaj dużo zaległości
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312759 przez martucha
Haniu gratulujemy ząbka!!!
Adee współczuje ale Borys te,z czsem lubi powriować sobie do 23
Maga to sa moje najlepsze najukochańsze i najwspnialsze przyjciółki i serce by mi pękło gdyby mnie zostawiły i chyba tylko dlatego przychodzą hah nie no a tak serio to one uwielbiają Boryska i go rozpieszczają a ostatnio prawie sie pokłóciły ktrora bedzie jego ulubioną cicocia uuufffff siedziałyśmy do 3...a Borys obudził sie o 6.30...nie widzę na oczy
mój m powoli wraca....ale on to bardziej warzywo dzisiaj będzie przypominał niz człowieka...
Borys tez jeszcze nie pokazuje róźnych rzeczy ale zawsze wie gdzie jest tata i baba-uwielbia swoja prababcie ,jak tylko ją zobaczy to od razu sie śmieje
czas na kawke mmmm U~~
no bym zpomniała Agusia Jerzyk jest sliczny!!!a jego oczka!!! oj bedzie łamał serca kobietom
Adee współczuje ale Borys te,z czsem lubi powriować sobie do 23
Maga to sa moje najlepsze najukochańsze i najwspnialsze przyjciółki i serce by mi pękło gdyby mnie zostawiły i chyba tylko dlatego przychodzą hah nie no a tak serio to one uwielbiają Boryska i go rozpieszczają a ostatnio prawie sie pokłóciły ktrora bedzie jego ulubioną cicocia uuufffff siedziałyśmy do 3...a Borys obudził sie o 6.30...nie widzę na oczy
mój m powoli wraca....ale on to bardziej warzywo dzisiaj będzie przypominał niz człowieka...
Borys tez jeszcze nie pokazuje róźnych rzeczy ale zawsze wie gdzie jest tata i baba-uwielbia swoja prababcie ,jak tylko ją zobaczy to od razu sie śmieje
czas na kawke mmmm U~~
no bym zpomniała Agusia Jerzyk jest sliczny!!!a jego oczka!!! oj bedzie łamał serca kobietom
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez martucha.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312784 przez domii
Hej
Wczoraj pozno wrocilismy i juz nie mialas sily odpisywac
Moj kochany tatus kupil Blazejkowi 4 nowe bodziaki,deserki i smoczek
Hania Gratuluje 1 zabka pochwal sie zdjeciem a ktory to ząbek?
Agusia Jerzyk stoi a mowilas ze nic nie potrafi super wyglada,a zdjecie z zaslonietym ptaszkiem boskie
a co ztym fotelikiem bo nie zrozumialam? przeciezjak jest zamaly to trzeba zmienic?to o co temu ekspertowi chodzi?przeciez mozna zmienic na wiekszy tylko taki ktory sie jeszcze tylem montuje prawda?
Jusia jaka Wikusia szczesliwa u nas pozycja na samolocik tez jest ulubiona,a slina mu cieknie wtedy jak buldogowi
Happymamma super ze badania wyszly i ladnie juz Jasko wazy
Beti wszystkiego naj dla meza,a jaki to sernik teczowy?
Adee wspolczuje,odpocznij troche
maga 4 dobrze ze z siostra lepiej i u nas te nocki to czesto tak wygladaja a zebow brak
kinia super ze masz kranet na silownie
martucha to wieczor sie udal i nie narzekaj ze Borysek o 6.30 sie obudzil jak cala noc spal
marta sz u nas nocki tez niespokojne, a i sto lat dla meza
madzia
biedronka witaj
No wlasnie co z Kasiek,Nika ,Joanna,Avika no i gdzie Motylek i reszta dziewczyn
Soniaq no to widze ze u was tez duzo kupek
Edyta super ze Silvia pokazuje, u nas Blazej jak powie zeby chwycil zaslone to lapie,albo jak sie spytam gdzie swinka jest to krzyczy i jej szuka wzrokiem-jak jestesmy u nas w pokoju
A Beti especially for you dziewczyny juz widzialy na nk
Wczoraj pozno wrocilismy i juz nie mialas sily odpisywac
Moj kochany tatus kupil Blazejkowi 4 nowe bodziaki,deserki i smoczek
Hania Gratuluje 1 zabka pochwal sie zdjeciem a ktory to ząbek?
Agusia Jerzyk stoi a mowilas ze nic nie potrafi super wyglada,a zdjecie z zaslonietym ptaszkiem boskie
a co ztym fotelikiem bo nie zrozumialam? przeciezjak jest zamaly to trzeba zmienic?to o co temu ekspertowi chodzi?przeciez mozna zmienic na wiekszy tylko taki ktory sie jeszcze tylem montuje prawda?
Jusia jaka Wikusia szczesliwa u nas pozycja na samolocik tez jest ulubiona,a slina mu cieknie wtedy jak buldogowi
Happymamma super ze badania wyszly i ladnie juz Jasko wazy
Beti wszystkiego naj dla meza,a jaki to sernik teczowy?
Adee wspolczuje,odpocznij troche
maga 4 dobrze ze z siostra lepiej i u nas te nocki to czesto tak wygladaja a zebow brak
kinia super ze masz kranet na silownie
martucha to wieczor sie udal i nie narzekaj ze Borysek o 6.30 sie obudzil jak cala noc spal
marta sz u nas nocki tez niespokojne, a i sto lat dla meza
madzia
biedronka witaj
No wlasnie co z Kasiek,Nika ,Joanna,Avika no i gdzie Motylek i reszta dziewczyn
Soniaq no to widze ze u was tez duzo kupek
Edyta super ze Silvia pokazuje, u nas Blazej jak powie zeby chwycil zaslone to lapie,albo jak sie spytam gdzie swinka jest to krzyczy i jej szuka wzrokiem-jak jestesmy u nas w pokoju
A Beti especially for you dziewczyny juz widzialy na nk
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312787 przez beti
Domii, Błażejek ma super bystre spojrzenie, przystojniak Ci rośnie
Kurcze, ja na nk już nie wchodziłam chyba z miesiąc...wśród moich znajomych nk już nie funkcjonuje w ogóle
A sernik tęczowy to taki sernik z galaretkami,dostałam od wrześniówek rozrabiasz galaretke w polowie wody z przepisu na opakowaniu po ostygniecia(ale zanim stężeje galaretka) dodajesz serek homogenizowany- najlepiej waniliowy i tak ile chcesz kolorow i smakow.pozniej albo w tortownicy albo w misce albo w salaterkach wylewasz kolorami jak juz poszczegolne galaretki beda na tyle sciete zeby sie nie wymiszac, czyli robisz jedną, wlewasz do tortownicy, czekasz aż stężeje i dopiero robisz następną
Kurcze, ja na nk już nie wchodziłam chyba z miesiąc...wśród moich znajomych nk już nie funkcjonuje w ogóle
A sernik tęczowy to taki sernik z galaretkami,dostałam od wrześniówek rozrabiasz galaretke w polowie wody z przepisu na opakowaniu po ostygniecia(ale zanim stężeje galaretka) dodajesz serek homogenizowany- najlepiej waniliowy i tak ile chcesz kolorow i smakow.pozniej albo w tortownicy albo w misce albo w salaterkach wylewasz kolorami jak juz poszczegolne galaretki beda na tyle sciete zeby sie nie wymiszac, czyli robisz jedną, wlewasz do tortownicy, czekasz aż stężeje i dopiero robisz następną
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez beti.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312792 przez madzia0507
Jusia, moja mama była w Muszynie, za to ja byłam w Wysowej 2 tygodnie temu, na tym balu strażackim.
Beti, 100 lat dla męża!!!
A dotarła do ciebie paczka ode mnie???
Hania, gratki dla Fifiego!
U nas dalej nic.
Domii, zapomniałam ci powiedzieć, że Julita też tak ostatnio przygryza dolną wargę jak Błażejem na tym zdjęciu. Fajnie to wygląda. Jakby o czymś intensywnie myślała.
Dziewczynki, dziękuję bardzo za buziaki dla mojej Julitki!
I za słowa pocieszenia dla mnie! Bardzo dużo to dla mnie znaczy.
Edytuję:
Agusia, na tym zdjęciu, na którym Jerzuś ogląda świat, masz taki jakby wałek. To jest taki do nauki raczkowania??? Bo widziałam takie na Allegro i się nad nim zastanawiam.
Beti, 100 lat dla męża!!!
A dotarła do ciebie paczka ode mnie???
Hania, gratki dla Fifiego!
U nas dalej nic.
Domii, zapomniałam ci powiedzieć, że Julita też tak ostatnio przygryza dolną wargę jak Błażejem na tym zdjęciu. Fajnie to wygląda. Jakby o czymś intensywnie myślała.
Dziewczynki, dziękuję bardzo za buziaki dla mojej Julitki!
I za słowa pocieszenia dla mnie! Bardzo dużo to dla mnie znaczy.
Edytuję:
Agusia, na tym zdjęciu, na którym Jerzuś ogląda świat, masz taki jakby wałek. To jest taki do nauki raczkowania??? Bo widziałam takie na Allegro i się nad nim zastanawiam.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez madzia0507.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312795 przez domii
Beti fajny przepis jak zrobisz i wyciagniesz z tortownicy to zrob fotke jak w przekroju wyglada? a ten fotelik mowisz ze dobry jest?Blazej juz sie ledwo miesci i czas pomyslec o nowym tylko nie wiem jaki?
Madzia a ty juz kupowalas nastepny fotelik smaochodowy?
Madzia a ty juz kupowalas nastepny fotelik smaochodowy?
Moderatorzy: ilona