- Otrzymane podziękowania: 41
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312618 przez jusia
o widzisz Edyta a moja za nic nie umei pokazac gdzie jest cokolwiek a jak uczycie tego dzieci?? ja mojej wkolko pokazuje pieska i ptaszka na scianie i nie umie pokazac...
Agusia to cos nad nim??
ktoras Kornelia chyba byla w skoczku i wydawala sie bardzo zadowolona
M wola mnei pod prysznic papapaaaaaa
Agusia to cos nad nim??
ktoras Kornelia chyba byla w skoczku i wydawala sie bardzo zadowolona
M wola mnei pod prysznic papapaaaaaa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez jusia.
Temat został zablokowany.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312635 przez Edyta
Jusia ja chodze z silvia po domu i jej pokazuje rozne rzeczy mowie np to jest kwiatek do tej pory wysowalam jej raczke i kazala dotknac kwiatka oczywiscie kwiatek sztuczny bo w przedpokoju mamy wazon i meble wiklinowe i w wazonie sztuczna oliwke wiec dzis spytalam gdzie jest kwiatek stojac przed kwiatkiem wyciagnela raczke i wrecz szarpnela tego kwiatka i tak pare razy drugi przyklad za szyba w pokoju stoj kartka swiateczna kiedys jej podalam a teraz pytam gdzie jest kartka i pokazuje takie banalne ale na silvie to dziala duzo sucha obserwuje rusza ustami jak by chciala cos mowic ale jeszcze nie umie komicznie to wyglada dosc chwalenia powiedzcie mi lepiej co zrobic jak silvia siada jak trzyma sie mnie za palce i jak juz usiadzie to puszcza te palce co zrobic by nie puszczala wie ktoras i jak macie jakies niusy jak uczycie czegos dzieci to tez dajcie...moze sie przyda ja np. gwizdze silvi a ona sie smieje albo lubi jak jej szumie szyyyyyyyyyyy Jusia udanego prysznicowania ..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Edyta.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #312648 przez maga4
Jusia, Kuba uwielbia skoczka
Za tydzien przyjezdza T zajac sie Kuba jak ja jestem w pracy. Ma zostac do konca czerwca, a ja zaczynam sie zastanawiac czy dobrze zrobilismy i czy nie lepiej bylo wynajac opiekunke. Mam nadzieje, ze jakos bedziemy sie dogadywac i nie wsadze jej w samolot do Polski po tygodniu
Za tydzien przyjezdza T zajac sie Kuba jak ja jestem w pracy. Ma zostac do konca czerwca, a ja zaczynam sie zastanawiac czy dobrze zrobilismy i czy nie lepiej bylo wynajac opiekunke. Mam nadzieje, ze jakos bedziemy sie dogadywac i nie wsadze jej w samolot do Polski po tygodniu
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312659 przez a!gusia
Maga zawsze jak jestes na forum to mi teskno do irlandii gdzie pracujesz?
Adee pogadam z m
tak w ogole to ide spac bo mnie jutro znow czeka dzien sam na sam z Diabolkiem
strasznie niespokojnie spi,poplakuje przez sen i spi ze mna ocywiscie
dobranoc Dziewuszki !
Adee pogadam z m
tak w ogole to ide spac bo mnie jutro znow czeka dzien sam na sam z Diabolkiem
strasznie niespokojnie spi,poplakuje przez sen i spi ze mna ocywiscie
dobranoc Dziewuszki !
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312683 przez soniasg
hallo hallo
my mamy kolejny niespokojny dzień i napewno też niespokojną noc...
Majka w nocy budziła się często już nawet nie wiem ile razy...
całe szczęście o 8 dałam ją babci i przespałam się do 12...
wogóle na nic nie potrafię znaleźć czasu.. zaczynam się szykować do pracy bo muszę jakoś wyglądać. chyba wrócę już 1.03 żeby przepracować cały miesiąc. straszne !
a teraz czekamy z M na walkę Klitschko przy okazji będę Was nadrabiać
my mamy kolejny niespokojny dzień i napewno też niespokojną noc...
Majka w nocy budziła się często już nawet nie wiem ile razy...
całe szczęście o 8 dałam ją babci i przespałam się do 12...
wogóle na nic nie potrafię znaleźć czasu.. zaczynam się szykować do pracy bo muszę jakoś wyglądać. chyba wrócę już 1.03 żeby przepracować cały miesiąc. straszne !
a teraz czekamy z M na walkę Klitschko przy okazji będę Was nadrabiać
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312699 przez soniasg
Anetko piękna piosenka aż się popłakałam....
Jusia strasznie Wam współczuję :* moi dziadkowie są grubo po 70 i mają jak narazie więcej siły niz ja... i nie wyobrażam sobie życia przez nich....
Renatko zdrówka dla M
Haniu wiem co czujesz... ja z jednej strony nie chcę strasznie a z drugiej już nie potrafię się doczekać... dziwna jestem....
Asik i co tam podziałałaś na imprezkę?
Martucha i jak załatwiliście coś? my daliśmy za chrzciny 50zł.
Domi Majka robi tak z 3-4 kupki dziennie
Agusia Jerzyk stoi !! WOW !! i Ty mówisz, że Jerzyk nic nie potrafi a tymczasem masz zdolnego i mocnego Synusia
Maga cieszę się, że z siostrą i dzieciątkiem już lepiej
Adee jak gardło? i jak Majka? sukienka piękna
Madziu cieszę się , że wszystko w porządku :*
Jusia Wikunia ślicznie się śmieje co do skoczka to Majka ma i jest zachwycona. w środę jestem w przychodni rehabilitacyjnej i będę pytać jeeszcze to dam znać
Adee tak jak Agusia pisała musisz trafić w coś co Majce się podoba. Moja Majka co chwilę śmieje się z czegoś innego. i uwielbia jak jej policzki podgryzam ale też nie zawsze
Edytko zdolna Silvia
Jusia strasznie Wam współczuję :* moi dziadkowie są grubo po 70 i mają jak narazie więcej siły niz ja... i nie wyobrażam sobie życia przez nich....
Renatko zdrówka dla M
Haniu wiem co czujesz... ja z jednej strony nie chcę strasznie a z drugiej już nie potrafię się doczekać... dziwna jestem....
Asik i co tam podziałałaś na imprezkę?
Martucha i jak załatwiliście coś? my daliśmy za chrzciny 50zł.
Domi Majka robi tak z 3-4 kupki dziennie
Agusia Jerzyk stoi !! WOW !! i Ty mówisz, że Jerzyk nic nie potrafi a tymczasem masz zdolnego i mocnego Synusia
Maga cieszę się, że z siostrą i dzieciątkiem już lepiej
Adee jak gardło? i jak Majka? sukienka piękna
Madziu cieszę się , że wszystko w porządku :*
Jusia Wikunia ślicznie się śmieje co do skoczka to Majka ma i jest zachwycona. w środę jestem w przychodni rehabilitacyjnej i będę pytać jeeszcze to dam znać
Adee tak jak Agusia pisała musisz trafić w coś co Majce się podoba. Moja Majka co chwilę śmieje się z czegoś innego. i uwielbia jak jej policzki podgryzam ale też nie zawsze
Edytko zdolna Silvia
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312700 przez beti
Cześć kochane
Jusia, przykro mi z powodu babci
Anetka, cieszę się że Ci się udało tak tanie kupić a zabawka naprawdę fest
Renatka, Fifi też nie pełza a obraca się tylko z brzucha na plecki... mają jeszcze czas
Pippin...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Domii, śliczny avatarek Pokaż zdjęcie z niego w dużej wielkości...
Motylek, no jak niechciana, jak ja Cię nawet na kawę zapraszam???
Majusiu kochana, ciocia Ci przesyła pozytywne myśli, żeby to choróbsko sobie poszło precz!!!
Wiem że już 1000 razy dawałyście przepis na tiramisu, ale możecie jeszcze raz wstawić?? plissss
Agusia, bardzo ładne te firanki i naprawdę niedrogie
Happy Mama, to Jaś by się z Fifim dogadał, bo on ostatnio non stop gada ABA ABA ABA )
Jerzyś, co ciekawego widzisz za oknem??
Maga, super, że u siostry lepiej
Agusia, dlatego my chcemy zmienić na razie fotelik na Coneco Cocoon, zobacz go sobie, bo on jest też tyłem do kierunku jazdy montowany...
Wikusia z Fifim też by się dogadała, w tej pozycji jest najszczęśliwszy
Jerzyś przekochany, chyba wszystkie dzieci lubią najbardziej na golaska leżeć Fifi jak go chcemy w nocy przewinąć to płacze, ale w momencie zdjęcia pieluchy jest już lepiej, a jak jeszcze mu się zdarzy nas obsikać to już jest śmiech w głos...hmmmm
A mój M jutro kończy 35 l no i wczoraj po alkoholu zaprosił sobie gości na nd... więc ja robię teraz sernik teczowy, jajka faszerowane, sprzątam, jutro deserki z mascarpone, paszteciki, sajgonki itp itd.... ehhh....faceci....a pytałam go 2 tygodnie temu czy chce gości zapraszać żeby sobie robotę rozłożyć w czasie, to nieeee....zawsze na ostatnią chwilę
Jusia, przykro mi z powodu babci
Anetka, cieszę się że Ci się udało tak tanie kupić a zabawka naprawdę fest
Renatka, Fifi też nie pełza a obraca się tylko z brzucha na plecki... mają jeszcze czas
Pippin...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Domii, śliczny avatarek Pokaż zdjęcie z niego w dużej wielkości...
Motylek, no jak niechciana, jak ja Cię nawet na kawę zapraszam???
Majusiu kochana, ciocia Ci przesyła pozytywne myśli, żeby to choróbsko sobie poszło precz!!!
Wiem że już 1000 razy dawałyście przepis na tiramisu, ale możecie jeszcze raz wstawić?? plissss
Agusia, bardzo ładne te firanki i naprawdę niedrogie
Happy Mama, to Jaś by się z Fifim dogadał, bo on ostatnio non stop gada ABA ABA ABA )
Jerzyś, co ciekawego widzisz za oknem??
Maga, super, że u siostry lepiej
Agusia, dlatego my chcemy zmienić na razie fotelik na Coneco Cocoon, zobacz go sobie, bo on jest też tyłem do kierunku jazdy montowany...
Wikusia z Fifim też by się dogadała, w tej pozycji jest najszczęśliwszy
Jerzyś przekochany, chyba wszystkie dzieci lubią najbardziej na golaska leżeć Fifi jak go chcemy w nocy przewinąć to płacze, ale w momencie zdjęcia pieluchy jest już lepiej, a jak jeszcze mu się zdarzy nas obsikać to już jest śmiech w głos...hmmmm
A mój M jutro kończy 35 l no i wczoraj po alkoholu zaprosił sobie gości na nd... więc ja robię teraz sernik teczowy, jajka faszerowane, sprzątam, jutro deserki z mascarpone, paszteciki, sajgonki itp itd.... ehhh....faceci....a pytałam go 2 tygodnie temu czy chce gości zapraszać żeby sobie robotę rozłożyć w czasie, to nieeee....zawsze na ostatnią chwilę
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312706 przez Edyta
beti
Super Dlugi i Fajny post Tobie wyszedl przyjemnie sie Ciebie czyta
ale najlepsze i tak zostawilas na koniec no i oczywiscie
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA M
no nic lece spac Dobranoc.
Super Dlugi i Fajny post Tobie wyszedl przyjemnie sie Ciebie czyta
ale najlepsze i tak zostawilas na koniec no i oczywiscie
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA M
no nic lece spac Dobranoc.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #312713 przez maga4
Agusia, pracuje w Johnson&Johnson. Kontrakt na razie do konca czerwca, ale podobno maja znowu przedluzac. A mi sie teskni do Polski. Mam juz dosyc bycia obcokrajowcem:(
Kuba tez spi z nami od jakiegos tygodnia, bo bardzo mu chyba dokucza to zabkowanie i strasznie marudzi przez sen. Czy dzieci tak zle znosza wyzynanie sie wszystkich zebow, czy tylko pierwszego?
Sonia jak tam swedzenie? Mi przeszlo po Claritine. Kuba sie smieje jak mu uda podgryzam
Kuba tez spi z nami od jakiegos tygodnia, bo bardzo mu chyba dokucza to zabkowanie i strasznie marudzi przez sen. Czy dzieci tak zle znosza wyzynanie sie wszystkich zebow, czy tylko pierwszego?
Sonia jak tam swedzenie? Mi przeszlo po Claritine. Kuba sie smieje jak mu uda podgryzam
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312715 przez marta_szh
Beti najlepszego dla M, moj tez ma tego dnia urodzny i tak samo wszystko robie na ostatnia chwile..
Jusia ślicznie sie Wikusia smieje
Edyta no to brawo dla Sylwi ze tak juz pokazywac potrafi
AgusiA super ze Jerzyk juz staje
u nas zero postepow
Adee biedna chora Majeczka, widac ze i Ty biedactwo jestes przemeczona, co?
Domi my tez mamy jakies takie nocki nie fajne, mały non stop sie budzi z rykiem, nie wiem czym to jest spowodowane zamiast wydluzac sobie noce to on je sobie skraca
przyznac sie ktora mi pelzaka sprzed nosa sprzatnela?
Martucha milo ze przyjaciolkom nie przeszkadza ze jest Borysek itd, znaczy sa prawdziwymi przyjaciolkami bo ja mialam wsrod znajomych i takie osoby ktore sie odsunely od kiedy mam dziecko..
Happymama to ja pytalam o farbe, farbowalam toffi z czyms tam i kolor wyszedl calkiem niezły
Jusia ślicznie sie Wikusia smieje
Edyta no to brawo dla Sylwi ze tak juz pokazywac potrafi
AgusiA super ze Jerzyk juz staje
u nas zero postepow
Adee biedna chora Majeczka, widac ze i Ty biedactwo jestes przemeczona, co?
Domi my tez mamy jakies takie nocki nie fajne, mały non stop sie budzi z rykiem, nie wiem czym to jest spowodowane zamiast wydluzac sobie noce to on je sobie skraca
przyznac sie ktora mi pelzaka sprzed nosa sprzatnela?
Martucha milo ze przyjaciolkom nie przeszkadza ze jest Borysek itd, znaczy sa prawdziwymi przyjaciolkami bo ja mialam wsrod znajomych i takie osoby ktore sie odsunely od kiedy mam dziecko..
Happymama to ja pytalam o farbe, farbowalam toffi z czyms tam i kolor wyszedl calkiem niezły
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312718 przez Edyta
Hej Dziewczyny
unas niedosc ze pobudka 00.30 na jedzonko to jeszcze o 5 rano
teraz jest 5,53 i wlasnie odplynela w sen morfeusza co i ja zachwile zrobie
szkoda za Silvia nie wie co to Niedziela....
tak w skrocie to chcialam napisach ze...
Madzia
Jusia
Kondolecje z powodu Babci
marta sz
dzis sie upewnialam i pokazuje raczka nadal ale jak np. spytam gdzie Tata to nie pokazuje
ide jeszcze spac....
Moje Dziecko odkrylo dzis szczebelki w lozeczku to chyba bedzie sie teraz dzialo
Milej Niedzieli
unas niedosc ze pobudka 00.30 na jedzonko to jeszcze o 5 rano
teraz jest 5,53 i wlasnie odplynela w sen morfeusza co i ja zachwile zrobie
szkoda za Silvia nie wie co to Niedziela....
tak w skrocie to chcialam napisach ze...
Madzia
Jusia
Kondolecje z powodu Babci
marta sz
dzis sie upewnialam i pokazuje raczka nadal ale jak np. spytam gdzie Tata to nie pokazuje
ide jeszcze spac....
Moje Dziecko odkrylo dzis szczebelki w lozeczku to chyba bedzie sie teraz dzialo
Milej Niedzieli
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 10 miesiąc temu #312737 przez a!gusia
hej
Jerzyk spal prawie cala noc- 1 pobudka na jedzonko ale cala noc sie wiercil przez sen wiec ja nie spalam m juz na kursie wiec musialam wstac o 7:30.. w ogole dziwne ze Jerz sie strasznie poci przez glowke az mu woda kapie z wloskow..????!!!o 2 sie obudzilam i mialam mokra reke az sie wystraszylam!!!o co chodzi?? ide bo juz jest yyyyyyy
Jerzyk spal prawie cala noc- 1 pobudka na jedzonko ale cala noc sie wiercil przez sen wiec ja nie spalam m juz na kursie wiec musialam wstac o 7:30.. w ogole dziwne ze Jerz sie strasznie poci przez glowke az mu woda kapie z wloskow..????!!!o 2 sie obudzilam i mialam mokra reke az sie wystraszylam!!!o co chodzi?? ide bo juz jest yyyyyyy
Moderatorzy: ilona