- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312059 przez kamila_86
Hej, meldujemy się po kilku dniowej nieobecności - u nas wszystko ok nie zapeszająć Mati prawie od tygodnia zasypia w łóżeczku
Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków, my dzisiaj tez bylismy u lekarza bo myślałam ze jakas infekcja u Matiego się zaczyna, ale na szczescie jest czysto profilaktycznie dostalismy wit C a temprature podwyzszona pewnie ma przez te zęby ktorych jeszcze nie widac...
Mati dziękuje wszystkim ciociom za życzona i my równiez składamy najlepsze życzonka dla KASI, MAJECZKI, SZYMKA ... najlepszego dla wszystkich solenizantów
a jesli chodzi o marudzenie to Mati tez cos ostatnio mędzi...
Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków, my dzisiaj tez bylismy u lekarza bo myślałam ze jakas infekcja u Matiego się zaczyna, ale na szczescie jest czysto profilaktycznie dostalismy wit C a temprature podwyzszona pewnie ma przez te zęby ktorych jeszcze nie widac...
Mati dziękuje wszystkim ciociom za życzona i my równiez składamy najlepsze życzonka dla KASI, MAJECZKI, SZYMKA ... najlepszego dla wszystkich solenizantów
a jesli chodzi o marudzenie to Mati tez cos ostatnio mędzi...
Temat został zablokowany.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #312097 przez jusia
Hej dziewczyny wkoncu jestem ale wybaczcie nie nadrobie ide spac zaraz bo rano wstaje
Wikusia marudzila, niby sie bawila z nami ale coraz sie krzywila... no a teraz śpi chyba jej juz kąpać nie bedziey dzisiaj, niech spi spokojnie...
Zdrówka dla Mai
Domi śliczny awatarek
wiecej nie nadrobilam poczytm jutro... M wyjezdza na weekend...jedzie na pogrzeb na niedziele a my zostajemy w domu bo Babcia mieszkala 150 km od nas wiecie przykro jest nam ale z drugiej strony babcia miala juz skonczone 96 lat i od dawna sie zle czula...wiec mozna powiedziec ze spodziewalismy sie najgorszego
Był u nas pan od szafy i zamawiamy sobie duuużą szafe a w zasadzie bedzie to mini garderoba jak będzie to sie pochwale z tym że nie weimy jakie drzwi wybrać...doradzicie cos?? chcemy albo same lustra (4 drzwi) albo 2 lustra w srodku i po bokach biale szkło albo 3 drzwi biełe szkło z czarnym paskiem pośrodku...co o tym myślicie?? nie mam zdjęc zadnych wiec nie pokarze, a może wy macie jakies ciekawe szafy????
Dobranoc
Wikusia marudzila, niby sie bawila z nami ale coraz sie krzywila... no a teraz śpi chyba jej juz kąpać nie bedziey dzisiaj, niech spi spokojnie...
Zdrówka dla Mai
Domi śliczny awatarek
wiecej nie nadrobilam poczytm jutro... M wyjezdza na weekend...jedzie na pogrzeb na niedziele a my zostajemy w domu bo Babcia mieszkala 150 km od nas wiecie przykro jest nam ale z drugiej strony babcia miala juz skonczone 96 lat i od dawna sie zle czula...wiec mozna powiedziec ze spodziewalismy sie najgorszego
Był u nas pan od szafy i zamawiamy sobie duuużą szafe a w zasadzie bedzie to mini garderoba jak będzie to sie pochwale z tym że nie weimy jakie drzwi wybrać...doradzicie cos?? chcemy albo same lustra (4 drzwi) albo 2 lustra w srodku i po bokach biale szkło albo 3 drzwi biełe szkło z czarnym paskiem pośrodku...co o tym myślicie?? nie mam zdjęc zadnych wiec nie pokarze, a może wy macie jakies ciekawe szafy????
Dobranoc
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312130 przez Renata Anna
Hej!
Jestem jeszcze na chwilkę...
M wykąpany i pachnący... ale co z tego jak przeziębiony. Kaszle, smarka się i prycha... Nie tykam go wcale, choć powiem Wam, że miałam dziś ochotę...
Adee biedna ta Twoja Majeczka. Niech szybko zdrowieje.
Kamila hurra jesteś!!! Fajnie, że Mateo zasypia sam w łóżeczku. Gratki mamusiu
Jusia marzy mi się taka szafa.. ale kasy brak
Agusia a o co się posprzeczaliście? Mam nadzieję, że nic poważnego...
Anetka znam tę piosenkę i bardzo lubię
Dobra idę spać, bo i tak żadna ze mną nie gada...
Jestem jeszcze na chwilkę...
M wykąpany i pachnący... ale co z tego jak przeziębiony. Kaszle, smarka się i prycha... Nie tykam go wcale, choć powiem Wam, że miałam dziś ochotę...
Adee biedna ta Twoja Majeczka. Niech szybko zdrowieje.
Kamila hurra jesteś!!! Fajnie, że Mateo zasypia sam w łóżeczku. Gratki mamusiu
Jusia marzy mi się taka szafa.. ale kasy brak
Agusia a o co się posprzeczaliście? Mam nadzieję, że nic poważnego...
Anetka znam tę piosenkę i bardzo lubię
Dobra idę spać, bo i tak żadna ze mną nie gada...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Renata Anna.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu #312168 przez martucha
Pippin baw sie dobrze
Hania współczuje,chociaż ja w przyszłym tygodniu też ide do pracy ale tylko na 3-4dni
My spaliśmy do 7 ale tak mi sie chce spać że do teraz nie doszłam do siebie,oczy mi opadają a kawa już na mnie nie działa
Hania współczuje,chociaż ja w przyszłym tygodniu też ide do pracy ale tylko na 3-4dni
My spaliśmy do 7 ale tak mi sie chce spać że do teraz nie doszłam do siebie,oczy mi opadają a kawa już na mnie nie działa
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312171 przez Asik
Hejka kochane
Myśmy pospali dzisiaj nie rewelacyjnie ale bez żadnej pobudki do 6:30 więc w miarę chyba się Szymek przestawia bo wczesniej do 4 cięgiem spał a potem to niekoniecznie no noc mam nadzieję że teraz zacznie wydłużać sen do 7 bo po przestawieniu czasu jego pora wstawania bedzie w miarę znośna
Ja dzisiaj mało się udzielać bede bo jutro imprezkę robię i muszę poszykować ciacha i sałatki a najpierw je wymyśleć
Adee dotarł mail zapomniałam podziekować fenkjuuuuuuuuuuuuuuu za przepisy
aa no i Marecki zjeżdża więc hmmm.... no wiadomo
Pippin udanego weekendu mam nadzieję że się u mamy wyspisz
Renatko nafaszeruj M witaminkami :0 aa no i wiesz... najlepiej sie w czasie choroby wypocić .. a dobrze sie poci w trakcie ćwiczeń więc poćwiczcie razem
Jusia moje kondolencje kurcze .. moja babusia ma skończone 90 i chcialabym żeby jak najdłużej byla z nami ...
Kamila super że mati zasypia sam w łóżeczku
Anetko ta piosenka jest super to jest ta laska z wojsów of poland super głos
Hania ojj współczuję "iścia" do pracy ... widomo że by się chciało bo kaska itp a z drugiej strony chęć zostania z dzidziolkiem jest ogromna
Martucha a bo to taki dzień dzisiaj chyba .,.. cisnienie na czachy bije
zmykam babulki
Myśmy pospali dzisiaj nie rewelacyjnie ale bez żadnej pobudki do 6:30 więc w miarę chyba się Szymek przestawia bo wczesniej do 4 cięgiem spał a potem to niekoniecznie no noc mam nadzieję że teraz zacznie wydłużać sen do 7 bo po przestawieniu czasu jego pora wstawania bedzie w miarę znośna
Ja dzisiaj mało się udzielać bede bo jutro imprezkę robię i muszę poszykować ciacha i sałatki a najpierw je wymyśleć
Adee dotarł mail zapomniałam podziekować fenkjuuuuuuuuuuuuuuu za przepisy
aa no i Marecki zjeżdża więc hmmm.... no wiadomo
Pippin udanego weekendu mam nadzieję że się u mamy wyspisz
Renatko nafaszeruj M witaminkami :0 aa no i wiesz... najlepiej sie w czasie choroby wypocić .. a dobrze sie poci w trakcie ćwiczeń więc poćwiczcie razem
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
pozycje sexulane
Jusia moje kondolencje kurcze .. moja babusia ma skończone 90 i chcialabym żeby jak najdłużej byla z nami ...
Kamila super że mati zasypia sam w łóżeczku
Anetko ta piosenka jest super to jest ta laska z wojsów of poland super głos
Hania ojj współczuję "iścia" do pracy ... widomo że by się chciało bo kaska itp a z drugiej strony chęć zostania z dzidziolkiem jest ogromna
Martucha a bo to taki dzień dzisiaj chyba .,.. cisnienie na czachy bije
zmykam babulki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Asik.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 10 miesiąc temu #312176 przez a!gusia
hejka
ja tak wczesnie bo m dzis ma kurs wiec ja zostaje z Maluchem smialismy sie bo m mial na 7 budzik nastawiony a minute przed budzikiem obudzil sie nasz MAly Budzik Naturalny jak on to robi ze codzinennie punkt 7 sie budzi???!!!w ogole to lezal na macie ladnie sie bawiac a jak tylko m zamknal drzwi od zewnatrz to sie yyyyy zaczelo!!!!on wie ze ze mna moze robic co chce...ehhh rozpuscilam go.....
ja tak wczesnie bo m dzis ma kurs wiec ja zostaje z Maluchem smialismy sie bo m mial na 7 budzik nastawiony a minute przed budzikiem obudzil sie nasz MAly Budzik Naturalny jak on to robi ze codzinennie punkt 7 sie budzi???!!!w ogole to lezal na macie ladnie sie bawiac a jak tylko m zamknal drzwi od zewnatrz to sie yyyyy zaczelo!!!!on wie ze ze mna moze robic co chce...ehhh rozpuscilam go.....
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312180 przez Renata Anna
Witajcie!
U nas nocka tragiczna, ale nie przez Celinkę, bo ta słodko spała do 7:00, tylko przez mojego M. Chyba się chłopak rozkłada. Kaszel, katar, gorączka, dreszcze... Leki które brał wieczorem nic nie pomogły... Zobaczymy jak będzie się czuł jak wróci z pracy. Jak się nic nie poprawi to do lekarza go wyślę.
Celinka właśnie robi sobie drzemkę. Jak wstanie to nakarmię ją i spadam do mamy. Nie chce mi się samej dziś w domu siedzieć.
U nas nocka tragiczna, ale nie przez Celinkę, bo ta słodko spała do 7:00, tylko przez mojego M. Chyba się chłopak rozkłada. Kaszel, katar, gorączka, dreszcze... Leki które brał wieczorem nic nie pomogły... Zobaczymy jak będzie się czuł jak wróci z pracy. Jak się nic nie poprawi to do lekarza go wyślę.
Celinka właśnie robi sobie drzemkę. Jak wstanie to nakarmię ją i spadam do mamy. Nie chce mi się samej dziś w domu siedzieć.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312186 przez domii
Hej
Oczywiscie nocka beznadziejna,pierwsze 4 h spal ladnie ,pozniej co 2 sie budzil a pozniej zasypial i za 5 minut plaacz od 6 tyg.moze 5 nocek bylo w miare,wiec Pippin rozumiem Cie doskonale
Ja tez dzis do rodzicow jade,maz w pracy do 13 wiec zgarne go w Krakowie,ech nic mi sie nie chce po takich nockach
Sorki ze nie odpisze kazdej z osobna
Oczywiscie nocka beznadziejna,pierwsze 4 h spal ladnie ,pozniej co 2 sie budzil a pozniej zasypial i za 5 minut plaacz od 6 tyg.moze 5 nocek bylo w miare,wiec Pippin rozumiem Cie doskonale
Ja tez dzis do rodzicow jade,maz w pracy do 13 wiec zgarne go w Krakowie,ech nic mi sie nie chce po takich nockach
Sorki ze nie odpisze kazdej z osobna
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #312199 przez jusia
Dzień dobry wszystkim
współczuje nieprzespanych nocy :(u nas moze nie tak zle, ale Wika obudzila sie o 4 a o 7 całkiem pobudka... wogole w szoku bylam, w nocy nei mialam wody gotowej wiec M robil mleko a ja zeby uspokoic małą do cycusai przystawilam...mimo ze nie karmie od jakiegos tygodnia, a ona ladnie sie rpzyssala i nawet costam jej polecialo, ale prawie nic bo potem 200ml zjadla ale i tak bylam w szoku bo zwykle marudzila jeszcze bardziej jak ją do cycusia bralam...
Treaz chcialam ją wziąć na dworek ale usnela w miedzyczasie
Martucha ja daje ksiedzu 200zł
Renatka zdrowka dla M
wiecie co ciesze sie tak z tej szafy wkoncu skanczy sie balagan w sypialni
współczuje nieprzespanych nocy :(u nas moze nie tak zle, ale Wika obudzila sie o 4 a o 7 całkiem pobudka... wogole w szoku bylam, w nocy nei mialam wody gotowej wiec M robil mleko a ja zeby uspokoic małą do cycusai przystawilam...mimo ze nie karmie od jakiegos tygodnia, a ona ladnie sie rpzyssala i nawet costam jej polecialo, ale prawie nic bo potem 200ml zjadla ale i tak bylam w szoku bo zwykle marudzila jeszcze bardziej jak ją do cycusia bralam...
Treaz chcialam ją wziąć na dworek ale usnela w miedzyczasie
Martucha ja daje ksiedzu 200zł
Renatka zdrowka dla M
wiecie co ciesze sie tak z tej szafy wkoncu skanczy sie balagan w sypialni
Moderatorzy: ilona