BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #311898 przez a!gusia
jestem Wami ale musze sie Jerzulem zajmowac bo jest marudny znow..tylko by chcial stac...a ja mu wymyslam zabawy a on ma mine mowiaca mam cie w d... :) :) :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #311904 przez adee84
Maja też już się obudziła, ok20 ją wykapię chyba :)
s to mój chorowitek minutę temu, na mnie nie patrzcie bo wyglądam jakbym nie wyglądała :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311911 przez kiniaa
hej :)

ja rzadko jestem sama ale czesto samotna :) Isabelka dzis juz lepiej tzn byly tylko 2 kupki wiec super :laugh:

Sto lat dla Szymusia :kiss: :kiss: :kiss:

Beti swietny filmik z Fifim :laugh:

Happymama pocieszylas mnie ze u Jasia tak samo z kupkami, pamietam jak pisalas ze robi raz na tydz i moja tez wtedy tak rzadko robila wiec moze teraz maja okres i minie im :laugh:

Anetka znalam ten przepis na kotleciki z jajek :laugh: sa pyszne :laugh:

Adee tak mi zal Majeczki :kiss: ucaluj ja od cioci :kiss:

Motylku moja Belle nauczylam zasypiac bez bujania ale musze sie z nia polozyc w lozku. W dzien spi u nas w lozku a na noc ja przekladam do lozeczka :) u mnie to zdaje egzamin :laugh:
Agusia zazdraszczam kosmetyczki ;)

Jusia moje kondolencje :( :kiss:

Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #311915 przez a!gusia
musialam mu dupke rozebrac i z golym ptaszkiem lezy na macie to jest spokojny ;)
Adee jakie Majusia ma rumience Bidulka....
12 lata 10 miesiąc temu #311916 przez soniasg
hej :D
my po całym dniu gonitwy wkońcu w domu. Byłam na tej mikrodermabrazji i u dentysty ząbki przygotować na wybielanie :D nie byłam 5 lat u dentysty i nie mam ani jednego ubytku :D Pani mi tylko "na NFZ" pokombinowała usuwanie osadu :D

teraz pędzę Was nadrobić

Adee Maja śliczna poliki jakie czerwone :D i te ząbki :D z Ciebie też piękna kobietka ale widać, że zmęczona jesteś musisz trochę wypocząć :*
12 lata 10 miesiąc temu #311919 przez domii
Asik
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Anetka ja znam ten przepis tylko jako sznycelki :lol:

Adee Super Majeczka i jaka usmiechnieta :) wogole nie widac ze chora

Agusia mnie sie podobaja te koraliki-bo ja tez sroka lubie wszystko blyszczace :laugh:

Kinia dobrze ze Bella zmniejszyla czestotliwosc kupek :)

Soniaq no to super i tylko pozazdroscic takich zabkow :) A idziesz dizs na zumbe?

Ja na 20.30 mykam na MixDance :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #311921 przez happymamma
Wpadlam się zameldować i nadrobię Was jutro - padam na twarz, ponieważ jak pojechaliśmy do tego lekarza o 11.30, tak wróciliśmy o 16.30 :dry: Wstąpiliśmy po wizycie do mnie do pracy, Jaś ładnie usnął, więc postanowiłam, że wrócimy do domu na piechotę :ohmy: Moje mięśnie i kręgosłup twierdzą, że to był baaaaardzo głupi pomysł :dry:

Masiulek waży 8200, nie wiem ile mierzy, bo nie dał się zmierzyć - uciekał z przewijaka :lol: Wyniki posiewu ok :) Jasio wzbudził zachwyt pani doktor, pielęgniarek, recepcjonistki i oczekujących w poczekalni, ponieważ ze wszystkim ochoczo rozmawiał (od kilku dni ba-ba-ba-ba może powtarzać od rana do nocy ;)) i rozdawał uśmiechy na prawo i lewo :lol:

Dobranoc i do jutra Dziewuszki :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #311924 przez adee84
Domi Tobie fajnie z tymi tańcami :)
Kinia dobrze, że qpek mmniej :)
Sonia świetnie, że u dentysty wsiio ok :)
Happymama podrywacz Wam rośnie, idź odpocząć :)
12 lata 10 miesiąc temu #311927 przez soniasg
100 lat dla Szymusia :)

Kinia a może faktycznie ząbki?

Beti WOW jestem w szoku normalnie ! Fifi jest świetny !a gastrologa mamy w marcu przed tym musimy zrobić kolejne badanie krwi, moczu i kału zrobić...

Dorotko współczuję :*

Happymamma szukałam opinii ale nie znalazłam... troszkę mnie wystraszyłaś.... i dziękuje za schemat żywienia zaraz idzie do druku i na lodówkę :)

Asik Szymek jest poprostu niemożliwy :) możesz być dumna z Synusia:D a co do zabawek to nawet nie wiesz ile ja bym dała za to żeby zabawki Majki gadały po niemiecku :p

Agusia no widzisz jaki Jerzyk grzeczny :)

Domi Biedny Błażejek oby mu te ząbki szybko wyszły :* co do wybielania to wiem o tych plombach ale ja ich dużo nie mam i tylko z tylu więc nie widać :)

Pippin co Ty pleciesz? każdemu się może zdarzyć :*

Madziu kurcze strasznie Ci współczuję :* najważniejsze, że Julitce nic się nie stało :* całuski dla Niej:* trzymajcie się ciepło :*

Jusia moje kondolencje:*
12 lata 10 miesiąc temu #311930 przez soniasg
Domi wytańcz się za mnie :P ja odkąd Majka śpi tak niespokojnie nigdzie nie wychodzę wieczorem...

Happymamma Jasiulek casanova :D
12 lata 10 miesiąc temu #311934 przez adee84
idę kąpać i uspać Maje, będę niedługo o ile ktoś jeszcze będzie :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311936 przez Renata Anna
Adee moi znajomi też jakoś dziwnie zniknęli... Próbowałam się pare razy skontaktować, umówić z niektórymi. Udało się raz jedyny jakieś 3 miesiące temu... Dałam sobie więc spokój. Majeczka radosna. Policzki czerwoniutkie... a ty mamusiu musisz chyba wypocząć, bo widać zmęczenie na twojej buzi :kiss: :kiss: :kiss:
Asik pogadaj z Martulą. Myślę, że jakoś się dostosuje. Przecież to dorosła i mądra dziewczyna :) A co do tej czranulki :D:D Szymuś ma gust :) Moja Celina uwielbia oglądać Teleexpress i "Pingwiny z Madagaskaru".
Agusia mnie się podoba, bo ja jestem sroką nad srokami :lol:
Hapyymamma Jasiek podbija niewieście serca :silly:

Przepraszam, że nie odpisałam Wam wszystkim, ale tak z doskoku jestem. M moczy się w gorącej kąpieli, bo się przeziębił... Ja korzystam więc z sytuacji i zaglądam :)

A gdzie nasze dziewczynki -- Edzia, Angellika, Monka, Kamila, jkardasz, Sylwik i Zuza?? NO PYTAM SIĘ!
12 lata 10 miesiąc temu #311946 przez soniasg
dziewczyny co sądzicie o tym foteliku bo cena kusi...

biedronka.pl/fotelik/
12 lata 10 miesiąc temu #311951 przez Renata Anna
soniasg napisał:

dziewczyny co sądzicie o tym foteliku bo cena kusi...

biedronka.pl/fotelik/

Sonia fotelik bardzo fajny i co najważniejsze testowany, a cena rewelacyjna. Bardzo fajna oferta. Tylko, że ja jestem z takich co muszą towar pomacać.

Ok kochane moje. Może jeszcze uda mi się zajrzeć. M wypełzał z wanny i woła... :angry:
12 lata 10 miesiąc temu #311953 przez aneta2611
Właśnie Filipka położyłam spać. Jestem w szoku, że bez problemu wytrzymał do 20 ;)
ciekawe do której będzie spał. Nocy całej raczej nie prześpi bo zjadł tylko 150ml kaszki. Zrobiłam błąd, dałam mu z tego smoczka do kaszki, bo wydawała mi się być gęsta. No ale jutro go naprawię :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia