- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311911 przez kiniaa
hej
ja rzadko jestem sama ale czesto samotna Isabelka dzis juz lepiej tzn byly tylko 2 kupki wiec super
Sto lat dla Szymusia
Beti swietny filmik z Fifim
Happymama pocieszylas mnie ze u Jasia tak samo z kupkami, pamietam jak pisalas ze robi raz na tydz i moja tez wtedy tak rzadko robila wiec moze teraz maja okres i minie im
Anetka znalam ten przepis na kotleciki z jajek sa pyszne
Adee tak mi zal Majeczki ucaluj ja od cioci
Motylku moja Belle nauczylam zasypiac bez bujania ale musze sie z nia polozyc w lozku. W dzien spi u nas w lozku a na noc ja przekladam do lozeczka u mnie to zdaje egzamin
Agusia zazdraszczam kosmetyczki
Jusia moje kondolencje
Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja rzadko jestem sama ale czesto samotna Isabelka dzis juz lepiej tzn byly tylko 2 kupki wiec super
Sto lat dla Szymusia
Beti swietny filmik z Fifim
Happymama pocieszylas mnie ze u Jasia tak samo z kupkami, pamietam jak pisalas ze robi raz na tydz i moja tez wtedy tak rzadko robila wiec moze teraz maja okres i minie im
Anetka znalam ten przepis na kotleciki z jajek sa pyszne
Adee tak mi zal Majeczki ucaluj ja od cioci
Motylku moja Belle nauczylam zasypiac bez bujania ale musze sie z nia polozyc w lozku. W dzien spi u nas w lozku a na noc ja przekladam do lozeczka u mnie to zdaje egzamin
Agusia zazdraszczam kosmetyczki
Jusia moje kondolencje
Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez kiniaa.
Temat został zablokowany.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311916 przez soniasg
hej
my po całym dniu gonitwy wkońcu w domu. Byłam na tej mikrodermabrazji i u dentysty ząbki przygotować na wybielanie nie byłam 5 lat u dentysty i nie mam ani jednego ubytku Pani mi tylko "na NFZ" pokombinowała usuwanie osadu
teraz pędzę Was nadrobić
Adee Maja śliczna poliki jakie czerwone i te ząbki z Ciebie też piękna kobietka ale widać, że zmęczona jesteś musisz trochę wypocząć :*
my po całym dniu gonitwy wkońcu w domu. Byłam na tej mikrodermabrazji i u dentysty ząbki przygotować na wybielanie nie byłam 5 lat u dentysty i nie mam ani jednego ubytku Pani mi tylko "na NFZ" pokombinowała usuwanie osadu
teraz pędzę Was nadrobić
Adee Maja śliczna poliki jakie czerwone i te ząbki z Ciebie też piękna kobietka ale widać, że zmęczona jesteś musisz trochę wypocząć :*
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311919 przez domii
Asik
Anetka ja znam ten przepis tylko jako sznycelki
Adee Super Majeczka i jaka usmiechnieta wogole nie widac ze chora
Agusia mnie sie podobaja te koraliki-bo ja tez sroka lubie wszystko blyszczace
Kinia dobrze ze Bella zmniejszyla czestotliwosc kupek
Soniaq no to super i tylko pozazdroscic takich zabkow A idziesz dizs na zumbe?
Ja na 20.30 mykam na MixDance
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
pogadaj z Martula wiadomo ze ma szkole i takie tam ale skoro przyjelas ja pod swoj dach to powinna ci chociaz troche pomagac w domu no i przy braciszku
Anetka ja znam ten przepis tylko jako sznycelki
Adee Super Majeczka i jaka usmiechnieta wogole nie widac ze chora
Agusia mnie sie podobaja te koraliki-bo ja tez sroka lubie wszystko blyszczace
Kinia dobrze ze Bella zmniejszyla czestotliwosc kupek
Soniaq no to super i tylko pozazdroscic takich zabkow A idziesz dizs na zumbe?
Ja na 20.30 mykam na MixDance
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311921 przez happymamma
Wpadlam się zameldować i nadrobię Was jutro - padam na twarz, ponieważ jak pojechaliśmy do tego lekarza o 11.30, tak wróciliśmy o 16.30 Wstąpiliśmy po wizycie do mnie do pracy, Jaś ładnie usnął, więc postanowiłam, że wrócimy do domu na piechotę Moje mięśnie i kręgosłup twierdzą, że to był baaaaardzo głupi pomysł
Masiulek waży 8200, nie wiem ile mierzy, bo nie dał się zmierzyć - uciekał z przewijaka Wyniki posiewu ok Jasio wzbudził zachwyt pani doktor, pielęgniarek, recepcjonistki i oczekujących w poczekalni, ponieważ ze wszystkim ochoczo rozmawiał (od kilku dni ba-ba-ba-ba może powtarzać od rana do nocy ) i rozdawał uśmiechy na prawo i lewo
Dobranoc i do jutra Dziewuszki
Masiulek waży 8200, nie wiem ile mierzy, bo nie dał się zmierzyć - uciekał z przewijaka Wyniki posiewu ok Jasio wzbudził zachwyt pani doktor, pielęgniarek, recepcjonistki i oczekujących w poczekalni, ponieważ ze wszystkim ochoczo rozmawiał (od kilku dni ba-ba-ba-ba może powtarzać od rana do nocy ) i rozdawał uśmiechy na prawo i lewo
Dobranoc i do jutra Dziewuszki
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311927 przez soniasg
100 lat dla Szymusia
Kinia a może faktycznie ząbki?
Beti WOW jestem w szoku normalnie ! Fifi jest świetny !a gastrologa mamy w marcu przed tym musimy zrobić kolejne badanie krwi, moczu i kału zrobić...
Dorotko współczuję :*
Happymamma szukałam opinii ale nie znalazłam... troszkę mnie wystraszyłaś.... i dziękuje za schemat żywienia zaraz idzie do druku i na lodówkę
Asik Szymek jest poprostu niemożliwy możesz być dumna z Synusia:D a co do zabawek to nawet nie wiesz ile ja bym dała za to żeby zabawki Majki gadały po niemiecku
Agusia no widzisz jaki Jerzyk grzeczny
Domi Biedny Błażejek oby mu te ząbki szybko wyszły :* co do wybielania to wiem o tych plombach ale ja ich dużo nie mam i tylko z tylu więc nie widać
Pippin co Ty pleciesz? każdemu się może zdarzyć :*
Madziu kurcze strasznie Ci współczuję :* najważniejsze, że Julitce nic się nie stało :* całuski dla Niej:* trzymajcie się ciepło :*
Jusia moje kondolencje:*
Kinia a może faktycznie ząbki?
Beti WOW jestem w szoku normalnie ! Fifi jest świetny !a gastrologa mamy w marcu przed tym musimy zrobić kolejne badanie krwi, moczu i kału zrobić...
Dorotko współczuję :*
Happymamma szukałam opinii ale nie znalazłam... troszkę mnie wystraszyłaś.... i dziękuje za schemat żywienia zaraz idzie do druku i na lodówkę
Asik Szymek jest poprostu niemożliwy możesz być dumna z Synusia:D a co do zabawek to nawet nie wiesz ile ja bym dała za to żeby zabawki Majki gadały po niemiecku
Agusia no widzisz jaki Jerzyk grzeczny
Domi Biedny Błażejek oby mu te ząbki szybko wyszły :* co do wybielania to wiem o tych plombach ale ja ich dużo nie mam i tylko z tylu więc nie widać
Pippin co Ty pleciesz? każdemu się może zdarzyć :*
Madziu kurcze strasznie Ci współczuję :* najważniejsze, że Julitce nic się nie stało :* całuski dla Niej:* trzymajcie się ciepło :*
Jusia moje kondolencje:*
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311936 przez Renata Anna
Adee moi znajomi też jakoś dziwnie zniknęli... Próbowałam się pare razy skontaktować, umówić z niektórymi. Udało się raz jedyny jakieś 3 miesiące temu... Dałam sobie więc spokój. Majeczka radosna. Policzki czerwoniutkie... a ty mamusiu musisz chyba wypocząć, bo widać zmęczenie na twojej buzi
Asik pogadaj z Martulą. Myślę, że jakoś się dostosuje. Przecież to dorosła i mądra dziewczyna A co do tej czranulki :D Szymuś ma gust Moja Celina uwielbia oglądać Teleexpress i "Pingwiny z Madagaskaru".
Agusia mnie się podoba, bo ja jestem sroką nad srokami
Hapyymamma Jasiek podbija niewieście serca
Przepraszam, że nie odpisałam Wam wszystkim, ale tak z doskoku jestem. M moczy się w gorącej kąpieli, bo się przeziębił... Ja korzystam więc z sytuacji i zaglądam
A gdzie nasze dziewczynki -- Edzia, Angellika, Monka, Kamila, jkardasz, Sylwik i Zuza?? NO PYTAM SIĘ!
Asik pogadaj z Martulą. Myślę, że jakoś się dostosuje. Przecież to dorosła i mądra dziewczyna A co do tej czranulki :D Szymuś ma gust Moja Celina uwielbia oglądać Teleexpress i "Pingwiny z Madagaskaru".
Agusia mnie się podoba, bo ja jestem sroką nad srokami
Hapyymamma Jasiek podbija niewieście serca
Przepraszam, że nie odpisałam Wam wszystkim, ale tak z doskoku jestem. M moczy się w gorącej kąpieli, bo się przeziębił... Ja korzystam więc z sytuacji i zaglądam
A gdzie nasze dziewczynki -- Edzia, Angellika, Monka, Kamila, jkardasz, Sylwik i Zuza?? NO PYTAM SIĘ!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Renata Anna.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311951 przez Renata Anna
soniasg napisał:
Sonia fotelik bardzo fajny i co najważniejsze testowany, a cena rewelacyjna. Bardzo fajna oferta. Tylko, że ja jestem z takich co muszą towar pomacać.
Ok kochane moje. Może jeszcze uda mi się zajrzeć. M wypełzał z wanny i woła...
dziewczyny co sądzicie o tym foteliku bo cena kusi...
biedronka.pl/fotelik/
Sonia fotelik bardzo fajny i co najważniejsze testowany, a cena rewelacyjna. Bardzo fajna oferta. Tylko, że ja jestem z takich co muszą towar pomacać.
Ok kochane moje. Może jeszcze uda mi się zajrzeć. M wypełzał z wanny i woła...
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311953 przez aneta2611
Właśnie Filipka położyłam spać. Jestem w szoku, że bez problemu wytrzymał do 20
ciekawe do której będzie spał. Nocy całej raczej nie prześpi bo zjadł tylko 150ml kaszki. Zrobiłam błąd, dałam mu z tego smoczka do kaszki, bo wydawała mi się być gęsta. No ale jutro go naprawię
ciekawe do której będzie spał. Nocy całej raczej nie prześpi bo zjadł tylko 150ml kaszki. Zrobiłam błąd, dałam mu z tego smoczka do kaszki, bo wydawała mi się być gęsta. No ale jutro go naprawię
Moderatorzy: ilona