- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311557 przez adee84
Renatka wszystko jest tak z Twoją Celinką. każde dziecko ma indywidualne tempo rozwoju, wszystko jest w najlepszym porządku na 10000 %. u nas zamiast
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jest
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a sierść jest wszędzie, dlatego na podłodze rozkładam Majce starą kołdrę, na to koc i zabawki i tam się bawi
jest
a sierść jest wszędzie, dlatego na podłodze rozkładam Majce starą kołdrę, na to koc i zabawki i tam się bawi
Temat został zablokowany.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311564 przez Renata Anna
Ech te
No nic muszę zmykać Adee, bo Celina właśnie przebudziła się z drzemki... Papapa. Do potem... Zajrzę koło 16-17
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
jebane sierściuchy
No nic muszę zmykać Adee, bo Celina właśnie przebudziła się z drzemki... Papapa. Do potem... Zajrzę koło 16-17
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311621 przez Pippin
a co to jest pełzaczek???
Jusia przyjmij również i moje kondolencje???
a co to jest pełzaczek???
Jusia przyjmij również i moje kondolencje???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Pippin.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311642 przez Hania
adee, buziaki dla was
Asik, walczy Szymuś walczy..
beti, Fifi nurkuje? piękne nagranie!!!!
pippin, zdarza się...buziaki dla Antosia
madziu, bardzo współczuję buziaki dla Julitki
jusia, przykro mi:( trzymaj sie słońce
Renatko, hihihi... "psiego...."
Wysprzątałam chalupę i zrobilam pierogi;) araz jadę na zakupy i mam nadzieję, że bez żadnych poślizgow cał a wrocę do domu
Asik, walczy Szymuś walczy..
beti, Fifi nurkuje? piękne nagranie!!!!
pippin, zdarza się...buziaki dla Antosia
madziu, bardzo współczuję buziaki dla Julitki
jusia, przykro mi:( trzymaj sie słońce
Renatko, hihihi... "psiego...."
Wysprzątałam chalupę i zrobilam pierogi;) araz jadę na zakupy i mam nadzieję, że bez żadnych poślizgow cał a wrocę do domu
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311666 przez domii
Madzia boze dobrze ze wszystko sie tak skonczylo :(Trzymaj sie cieplutko jestem z Toba ucaluj Julitke ode mnie i Blazejka
Pippin ty to masz w tym domu
Jusia moje kondolencje
Renata ja klade kocyk obracam mate i na to kocyk i rozkladam zabawki,blazej turla sie na boczki i na nich lezy wiec bez problemu moze fiknac na brzuch a od jakiegos czasu tego nie robi-widac jest leniuszkiem,pewnie Twoja Celinka tez.Na brzuszku lezy rano 30 minut pozniej tak po 10 bo sie mu nudzi
Moj dziec ma 2 drzemke pierwsza byla 1,5h zobaczymy jak druga dlugo potrwa ale powiem ze da sie z 3 drzemek 2 zrobic
Co do ksiazki to juz w polowie jestem,u mnie nie ma problemu z zasypianiem w lozeczku czy na lozku-bez mojej pomocy-tylko z tym jedzeniem w nocy i budzeniem sie na przytulenie no nic doczytam do konca i bede nad tym pracowac
Motylku no co ty jak niechciana,u nas tak ajk pisalam nie ma problemu ze spaniem w lozeczku
Pippin ty to masz w tym domu
Jusia moje kondolencje
Renata ja klade kocyk obracam mate i na to kocyk i rozkladam zabawki,blazej turla sie na boczki i na nich lezy wiec bez problemu moze fiknac na brzuch a od jakiegos czasu tego nie robi-widac jest leniuszkiem,pewnie Twoja Celinka tez.Na brzuszku lezy rano 30 minut pozniej tak po 10 bo sie mu nudzi
Moj dziec ma 2 drzemke pierwsza byla 1,5h zobaczymy jak druga dlugo potrwa ale powiem ze da sie z 3 drzemek 2 zrobic
Co do ksiazki to juz w polowie jestem,u mnie nie ma problemu z zasypianiem w lozeczku czy na lozku-bez mojej pomocy-tylko z tym jedzeniem w nocy i budzeniem sie na przytulenie no nic doczytam do konca i bede nad tym pracowac
Motylku no co ty jak niechciana,u nas tak ajk pisalam nie ma problemu ze spaniem w lozeczku
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311668 przez Asik
No dokładnie Motylku a zbiegło sie Twoje poytanie z wczesniejszymi postami dziewczyn o usypianiu ja non stop pisze ze Szymek sam w łóżeczku zasypia, bez husiania bez kilania, nic a nic ale to każda wie a jak Ci nikt nie odpisuje n to najlepiej pytaj ponownie :Dhehe:D jak wiekszość tutaj robi
Ja Ciebie też chcęęęęęę
A mój dziec spał 2 h ale super bo tak normalnie to 30 min i pobudka
Domii extra avatarek
Ja Ciebie też chcęęęęęę
aleee nie w sexualnym znaczeniu hehehe
A mój dziec spał 2 h ale super bo tak normalnie to 30 min i pobudka
Domii extra avatarek
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Asik.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311675 przez a!gusia
I'm back..
kurcze nie bylo mnie 3 godz a tu tyle zdazen!!!
Madzia straszne co przezylas biedna Julitka...i nie obwiniaj sie,wszystkiego nie przewidzimy!
Jusia przykro mi z powodu babci..
Adee dlaczego alien?
Motylku no co Ty!!!kochamy Cie przeciez!!
Haniu tez husiacie Filipka?dobrze ze nie jestem jedyna
Renatko moj synus to jest dopiero zacofany..nic sie nie martw,nie ma sensu,ja odpuscilam bo bym osiwiala!
jak wrocilam do domu to Jerzys siedzial z tata na kanapie i ogladali kabarety a moj synus odrazu zaczal swoje yyyyyyy i marudzenie jak mnie zobaczyl..on mi to na zlosc robi!!!!!!!!!!przy tatusiu jest grzeczniutki..
kurcze nie bylo mnie 3 godz a tu tyle zdazen!!!
Madzia straszne co przezylas biedna Julitka...i nie obwiniaj sie,wszystkiego nie przewidzimy!
Jusia przykro mi z powodu babci..
Adee dlaczego alien?
Motylku no co Ty!!!kochamy Cie przeciez!!
Haniu tez husiacie Filipka?dobrze ze nie jestem jedyna
Renatko moj synus to jest dopiero zacofany..nic sie nie martw,nie ma sensu,ja odpuscilam bo bym osiwiala!
jak wrocilam do domu to Jerzys siedzial z tata na kanapie i ogladali kabarety a moj synus odrazu zaczal swoje yyyyyyy i marudzenie jak mnie zobaczyl..on mi to na zlosc robi!!!!!!!!!!przy tatusiu jest grzeczniutki..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311678 przez domii
Agusia moze sie stesknil za Toba i chcial zebys go przytulila?Blazej wczoraj tez robil yyyyyy a jak Lukasz wrocil z pracy to jak go zobaczyl to banan na buzi tak jak kiedys pisalam maluchy tez chca sobie czasem od nas odpoczac-tak jak my od nich
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311680 przez a!gusia
domii napisał:
o Matko moje dziecko to ani 5 minut na brzuchu nie lezy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko on juz chce stac.mi sie wydaje ze raczkowanie to on ominie..
a ja mam mate piankowa puzzle i ona jest super bo nie jest sliska,codziennie wieczorem ja myje szybko schnie..moze cos takiego bys kupila Renatko i mozesz to wtedy rozlozyc na dywanie...na allegro sa po 13 zl...
allegro.pl/duze-puzzle-piankowe-30x30-ma...ory-i2113965040.html
fajnie ze Wam dzieci same zasypiaja u mnie to niemozliwe...Jerzyk chocby byl nie wiem jak padniety to marudzi az go wezme na rece...czasami tylko go wezme i zasypia,nawet nie musze husiac...ale sam nie zasnie! a na noc to zasypia przy cycu..i dlatego pisalam ze ja wiem ze to moje bledy do tego doprowadzily a teraz juz ciezko bedzie to zmienic..
o Matko moje dziecko to ani 5 minut na brzuchu nie lezy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko on juz chce stac.mi sie wydaje ze raczkowanie to on ominie..
a ja mam mate piankowa puzzle i ona jest super bo nie jest sliska,codziennie wieczorem ja myje szybko schnie..moze cos takiego bys kupila Renatko i mozesz to wtedy rozlozyc na dywanie...na allegro sa po 13 zl...
allegro.pl/duze-puzzle-piankowe-30x30-ma...ory-i2113965040.html
fajnie ze Wam dzieci same zasypiaja u mnie to niemozliwe...Jerzyk chocby byl nie wiem jak padniety to marudzi az go wezme na rece...czasami tylko go wezme i zasypia,nawet nie musze husiac...ale sam nie zasnie! a na noc to zasypia przy cycu..i dlatego pisalam ze ja wiem ze to moje bledy do tego doprowadzily a teraz juz ciezko bedzie to zmienic..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311689 przez domii
Agusia na poczatku nie chcial wogole lezec i kladlam po pare minut i na coraz dluzej,a rano jest wypoczety i zadowolony wiec daje mu zabawki na okolo i lezy podnosi dupke,probuje pelzac,troche sie obraca wokol wlasnej osi i oczywiscie trzyma w paszczy jakas maskotke i ja memla Klade go jak najczesciej bo wiem ze tak dziecko powinno spedzac najwiecej czasu-wzmacnia miesnie itd,ale wiadomo jak zje to musze odczekac przynajmniej 30minut zeby nie zwrocil A co do tej maty to maszdla danego wieku?bo wiekszosc tych mat jest po 3 roku a moze ze 2 sa po 6 miesiacu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona