- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313587 przez madzia0507
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja Julitę oddaję do prywatnego żlobka, bo tylko taki u nas będzie od wrzesnia. Ile u ciebie prywatny kosztje???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja Julitę oddaję do prywatnego żlobka, bo tylko taki u nas będzie od wrzesnia. Ile u ciebie prywatny kosztje???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez madzia0507.
Temat został zablokowany.
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313595 przez maga4
U nas zebow nadal brak. Ale za to od kilku dni po 3-5 kupek.
Pipin ja tez kiedys spotkalam psa gwalciciela. W dodatku to byl pies mojego M. Wtedy jeszcze nie bylismy razem. Moja suczka miala cieczke i jednego dnia pies mojego M poszedl za mna do szkoly. Wyl cala lekcje pod oknem klasy. Modlilam sie zeby go kto przypadkiem do srodka nie wpuscil bo dopiero bylby wstyd. Tylko moja kolezanka wiedziala dlaczego ten pies tak wyje
Pipin ja tez kiedys spotkalam psa gwalciciela. W dodatku to byl pies mojego M. Wtedy jeszcze nie bylismy razem. Moja suczka miala cieczke i jednego dnia pies mojego M poszedl za mna do szkoly. Wyl cala lekcje pod oknem klasy. Modlilam sie zeby go kto przypadkiem do srodka nie wpuscil bo dopiero bylby wstyd. Tylko moja kolezanka wiedziala dlaczego ten pies tak wyje
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez maga4.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #313603 przez jusia
Dzieki Madzia lepiej mi... M ani sis nie zostana, jutro sis wyjatkowo, ale do 11, bede musiala sie szybko zwijac z pracy
no a zlobek nie wiem jeszcze zaraz bede w necie szukac, niby mamy taki klub maluszka niby na godziny ale za meisiac z gory sie placi noi 8 godz to 800 zł duzo bardzo...nieweim co zrobimy
Maga kurcze rozumiem cie...ale co poradzic?? moja mama dopelnila dzisiaj zadzwonila do mojej sis i powiedziala jej ze mala glodna zostawilam i jej nagadala nosz zdolowalam sie, w niedziele chrzciny a my sie poklocilysmy nigdy juz malej z nia nie zostawie ((((( i do chrzcin i po tez jej nie zobaczy bo ja do niej jezdzic nie bede i ja wozic do pracy jak to byla ostatnio...
no a zlobek nie wiem jeszcze zaraz bede w necie szukac, niby mamy taki klub maluszka niby na godziny ale za meisiac z gory sie placi noi 8 godz to 800 zł duzo bardzo...nieweim co zrobimy
Maga kurcze rozumiem cie...ale co poradzic?? moja mama dopelnila dzisiaj zadzwonila do mojej sis i powiedziala jej ze mala glodna zostawilam i jej nagadala nosz zdolowalam sie, w niedziele chrzciny a my sie poklocilysmy nigdy juz malej z nia nie zostawie ((((( i do chrzcin i po tez jej nie zobaczy bo ja do niej jezdzic nie bede i ja wozic do pracy jak to byla ostatnio...
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313607 przez madzia0507
Jusia, to taka średnia cena, bo slyszałam nawet o żlobkch pruwatnych za 1500 zł. U nas podobno koło 500 zl za miesiąc ma być.
Jusia, to taka średnia cena, bo slyszałam nawet o żlobkch pruwatnych za 1500 zł. U nas podobno koło 500 zl za miesiąc ma być.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #313613 przez madzia0507
Jak to jest możliwe, że wasze dzieci mają 2 drzemki w ciągu dnia i potem przesypiają całą noc, a moja Julita ma od bardzo dawna 2 drzemki, a nocy nigdy nie przespała.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #313634 przez madzia0507
domii napisał:
Ta po 2 godziny śpi, a jak ma wene twórczą, to nawet 3 pociągnie, ale tylko ta pierwszą drzemkę.
Chodzi ci o to co jej daję na to ząbkowanie???
madzia moj nigdy nie przespal calej nocki a moze za dlugie te drzemki ma i pewnie tez przez zabki nie spi caleej nocy,a co dajesz jej na wieczor i w nocy?
Ta po 2 godziny śpi, a jak ma wene twórczą, to nawet 3 pociągnie, ale tylko ta pierwszą drzemkę.
Chodzi ci o to co jej daję na to ząbkowanie???
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313648 przez madzia0507
domii napisał:
Przed kąpaniem, na podwieczorek dostaje kaszkę, kleik owocowy albo jakiś przecier owocowy, po kąpaniu mleko, a w nocy nic nie chce jeść, tylko pije herbatę. I dzisiaj w nocy wogóle nie musiałam jej nawet brac na ręce. Napiła się, posmarowałam jej dziąsła i dalej spała. I tak 4 razy.
Nie o jedzenie wieczorne,a w nocy ja karmisz? moze sie budzi z przyzwyczajenia,albo z potrzeby bliskosci?
Moj synek zjadl wlasnie prawie 200ml zupy
Przed kąpaniem, na podwieczorek dostaje kaszkę, kleik owocowy albo jakiś przecier owocowy, po kąpaniu mleko, a w nocy nic nie chce jeść, tylko pije herbatę. I dzisiaj w nocy wogóle nie musiałam jej nawet brac na ręce. Napiła się, posmarowałam jej dziąsła i dalej spała. I tak 4 razy.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313665 przez domii
madzia no to masz odpowiedz budzi sie bo ja dziasla swedza i pic sie jej chce tez na zabkowanie.Moj wieczorem nie mogl usnac bo go bolaly i tak starsznie plakal ze podalam mu nurofen i dopiero sie uspokoil,podobno po 23 sie przebudzil ale ja nie slyszalam maz wstal poglaskal go dal mu smoka i poszedl spac stal o 1.30 na cyca pojadl i odrazu usnal wstal znowu o 4.40 i to samo i na dzien dobry o 7.30 wiec gdyby nie te zeby to moze budzil by sie tylko raz.A za kazdym razem w nocy smarujesz jej dziasla zelem? u nas jedynie Dentinox pomaga ale nie mozna wiecej niz 3 razy na dobe wiec w nocy mu tylko raz smaruje
A ty dzisiaj na 8 h w pracy bidulko ?
Marta sz biedny Karolek zdrowka dzisiaj jadl z ziemniaka buraka krolika i lyzeczki oliwy z oliwek. Na dwa dni to daje 2 srednie ziemniaki duzego buraka tre na tarce,osobno gotuje kawaleczek miesa z krolika pozniej to wszystko miksuje blenderem tylko to wode z miesa wylewam a ta zjarzyn dodaje jak jej za gesta papka i na koniec lyzeczka z oliwy z oliwek.Jutro np.robie z ziemniaka,bialej pietruszki,zielonego groszku i albo krolika albo indyka
100 lat dla IZABELLKI
jusia qurcze z tym cofaniem to trzeba tak uwazac,w sobote koles by we mnie wjechal ja cofalam on nie widzial i tez zaczal i dobrze ze w pore zareagowalam,najwazniejsze ze nic sie nie stalo,a co do Wikusi to moze poszukaj jakiejs opiekunki?
beti super ze impra sie udalal
Asik super ze sie wyspalas,impreza sie udala, i z ta praca wogole fajnie ze ci sie wkoncu wszystko uklada, A i pewnie bombowo wygladalas-skoro piszesz ze marecki obrusl w piorka z dumy
Anetka super nocka i gratuluje Filipkowi pierwszych slow
Soniaq pisz jak po wybielaniu
Pippin fajnie ze masz udany weekend
A ty dzisiaj na 8 h w pracy bidulko ?
Marta sz biedny Karolek zdrowka dzisiaj jadl z ziemniaka buraka krolika i lyzeczki oliwy z oliwek. Na dwa dni to daje 2 srednie ziemniaki duzego buraka tre na tarce,osobno gotuje kawaleczek miesa z krolika pozniej to wszystko miksuje blenderem tylko to wode z miesa wylewam a ta zjarzyn dodaje jak jej za gesta papka i na koniec lyzeczka z oliwy z oliwek.Jutro np.robie z ziemniaka,bialej pietruszki,zielonego groszku i albo krolika albo indyka
100 lat dla IZABELLKI
jusia qurcze z tym cofaniem to trzeba tak uwazac,w sobote koles by we mnie wjechal ja cofalam on nie widzial i tez zaczal i dobrze ze w pore zareagowalam,najwazniejsze ze nic sie nie stalo,a co do Wikusi to moze poszukaj jakiejs opiekunki?
beti super ze impra sie udalal
Asik super ze sie wyspalas,impreza sie udala, i z ta praca wogole fajnie ze ci sie wkoncu wszystko uklada, A i pewnie bombowo wygladalas-skoro piszesz ze marecki obrusl w piorka z dumy
Anetka super nocka i gratuluje Filipkowi pierwszych slow
Soniaq pisz jak po wybielaniu
Pippin fajnie ze masz udany weekend
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313679 przez madzia0507
Domii, dzisiaj w nocy smarowalam jej za każdym razem jak sie budziła. Ja kupilam tym razem Bobodent. Krzywi się jak jej smaruję, ale przynajmniej nie uczulił jej jak do tej pory. No i można 6 razy dziennie posmarować. Dałam jej czopek z Paracetamolem na noc, ale widocznie nic nie pomógł, a Ibum w syropie mi wypluwa. Dzisiaj wzielam Nurofen w czopku, może będzie lepiej.
W parcy jestem 7 godz. do 15:00, więc jeszcze tylko godzinka.
Ja się kiedys poświeciłam, ugotowałam Julicie własnoręcznie warzywa, zmieliłam i naprawdę dobre mi to wyszło, ale kompletnie jej nie posmakowało. Wypluła wszystko! Słoiczki rules!!!
A chciałam wam powiedzieć, że do ostatniego zamowinia z Hipp'a gratis dali mi... musztardę.
Edytuję:
Kto nam wystawia PIT za ten okres, kiedy byłyśmy na macierzyńskim??? Wogóle dostajemy PIT'a za ten czas???
W parcy jestem 7 godz. do 15:00, więc jeszcze tylko godzinka.
Ja się kiedys poświeciłam, ugotowałam Julicie własnoręcznie warzywa, zmieliłam i naprawdę dobre mi to wyszło, ale kompletnie jej nie posmakowało. Wypluła wszystko! Słoiczki rules!!!
A chciałam wam powiedzieć, że do ostatniego zamowinia z Hipp'a gratis dali mi... musztardę.
Edytuję:
Kto nam wystawia PIT za ten okres, kiedy byłyśmy na macierzyńskim??? Wogóle dostajemy PIT'a za ten czas???
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313695 przez domii
Ja sloiczki daje jak jestesmy u kogos, a takto zupki moje mu smakuja,ale daje jak sie obudzi i wiem ze glodny,bo jakbym dalam najpierw cycka to pewnie by nie zjadl.Blazej z hippa kocha Dynie z indykiem i owocki,gruszki,banany,morele i brzoskwinie.
martucha kupilas juz ta marynarke?
Agusia ale fajnie znowu jedziecie do zakopca
adee ciesze sie ze Majusia zdrowieje,a ty kiedy idziesz do jakiegos lekarza?
Happymammajak tam nocki u Jasia? A jak u Ali w szkole?
A co z Dorota i Kasiek?
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
A wiecie w sobote mojej milosci z czasow licealnych ur.sie blizniaki dziewczynka i chlopiec a maja juz 1,5 roczne dziecko-on calymi dniami pracuje a ona z 3 dzieci pomyslec ze ja moglam byc na miejscu tej laski ale mozna sie bylo tego spodziewac-on ma 5 rodzenstwa wiec pewnie nie chce byc gorszy od rodzicow
martucha kupilas juz ta marynarke?
Agusia ale fajnie znowu jedziecie do zakopca
adee ciesze sie ze Majusia zdrowieje,a ty kiedy idziesz do jakiegos lekarza?
Happymammajak tam nocki u Jasia? A jak u Ali w szkole?
A co z Dorota i Kasiek?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona