BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #313709 przez domii
Kamila albo zabki albo skok :(

Madzia chyba dostajemy Pita :unsure:

[url=http://www.suwaczki.com
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313710 przez madzia0507
Domii, spoko. Mogłabym mieć bliźniaki. :) Mówię serio!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

AAAAAAAAAA!!!! Wiadomośc z ostatniej chwili!!! Mój brat się obronił i jest magistrem!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Domii, ale kto nam tego PIT'a wystawia??? ZUS??? Bo dzisiaj odebralam tego z pracy i widzę, że to na pewno nie jest PIT za cały rok, tylko za połowę.
Muszę moją osobista księgową o to dopytać.

Kamila, witamy wśród przypadków beznadziejnych. Ja juz tez nie wiem co jeszcze moglabym dać mojemu dzieciowi na ząbkowanie.

Juz odliczam minuty do wyjścia. :)
12 lata 10 miesiąc temu #313725 przez adee84
Nika co się dzieje?
Jusia strasznie Ci współczuję stłuczki, ciesze się, że skończyło się bez tragedii, auto ok ważne, ale najważniejsza jesteś Ty.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Marta nie wiem co Ci powiedzieć o tym ciemiączku bo Maja ma 1x1 od dawna i nic nam nie mówią w związku z tym :unsure: a o szmery się nie martw, dużo dzieci ma i potem same zanikają, ja miałam do 4 r.ż. a potem amba fatima było i ni ma :laugh:
Madzia ja zazwyczaj jak wejdę na forum to też nikogo nie ma ;)
Maga współczuję, ale olej, co się będziesz spinać, Twoje dziecko Twoje decyzje a ona ma pomoagać a nie przeszkadzać, a jak jej nie pasuje, to z czystej przyzwoitości czy też kultury powinna stulić pape :dry:
Madzia pit za macierzyński wysyła Ci ZUS
Domi podkradam Twoje pomysły na zupki :)
Kamila współczuję marudzenia, u nas mędzi od ok tyg ale to przez chorobę.
Ja dziś miałam pójść do gastro na kontrolę ale Raf ma 2 zmianę a ona od 14 przyjmuje to bym rady nie dała, zresztą ledwo ciepła jestem to raz a dwa nie mam kasy na leki więc narazie sobie odpuszczę, pójdę za tydz tylko dowiem się jak moje wyniki.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313738 przez domii
A to widzicie nie wiedzialam ze za macierzynski to Zus? a oni do domu wysylaja czy jak?

Madzia no to rzeczywiscie mialas tych chlopakow :( najwazniejsze ze meza masz dobrego :)

Adee spoko podkradaj :)

Moje dziecko przymierza sie do 2 drzemki :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 10 miesiąc temu #313744 przez adee84
Domi u nas pocztą do domu przysyłają :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313748 przez domii
Adee a przyslali ci juz?

No i juz spi :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #313758 przez adee84
nie i z tego co się dowiadywałam dopiero pod koniec lutego zabierają się za tą robotę, więc liczę, że do końca marca mi wyśla :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #313760 przez madzia0507
A ja się zbieram do domu i do mojej Gwiazdy! :)
12 lata 10 miesiąc temu #313775 przez adee84
Domi ZUS zrobił mi niespodziankę i właśnie mi przyszedł PIT :)
znowu nikogo nie ma to i ja spadam :(
12 lata 10 miesiąc temu #313780 przez domii
Adee no widzisz,super ze ci przyslali-moze i ja niedlugo dostane.A i ja jestem tylko siedze na necie i czytam o fotelikach

12 lata 10 miesiąc temu #313783 przez adee84
a ja czytam pierdoły :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313791 przez domii
Shit T wrocila :angry: jak bedzie halasic i mi go obudzi-zabije :angry: A wiesz ze dostaniemy zwrot zpodatku na dziecko?jakies 500 zl

12 lata 10 miesiąc temu #313794 przez happymamma
Dzień Dobry Bobry :)

Agusia może tak być, bo dzieciaczkom często pocą się główki z braku wit. D :) 22 st jets ok :)

Pipin wypoczywaj - należy Ci się :)

Asik zazdroszcę wyjścia z M :) Chętnie wybrła bym się gdzieś z Sylwkiem, ale to nie prędko

Haniu szukała - nie ma, ale mam nadzieję, że wyjdzie w przeciągu miesiąca, bo potrzebna mi jest sukienka ;) Czad - elektrownia w Gąskach :dry: :angry:

Nika stawiam na wiosenne przesilenie lub ciążę :silly:

Marta dużo zdrówka dla Karolka :)Co do ciemiączka Jasio już ma bardzo malutkie, ale pediatra nic nie mówiła :unsure:

Madziu Julitka podwójnie obślini Cię po powrocie :lol: :lol:

U nas prywatny żłobek kosztuje 1200 :dry: :(

Domii :kiss: Jasiulek przebudza sie teraz z zegrakiem w ręku o 2.30, pojęczy chwilkę, żeby rodzice nie zapomnieli, że mają niemowlaka w domu ;) i śpi dalej do 7.30 - również z zegarkiem w ręku (lub dupce jak to Agusia pisze :silly: ) A Alicja teraz ma ferie - juz tydzień jest u dziadków :) wczoraj jednak dopadł ją jakiś kryzys i zadzwoniła z płaczem, że Ona chc do mamy, że tęskni itp :( A rodzice starają się jak mogą - narty, sanki, basen, kino... Mam nadzieję, że to chwilowe :(

Madziu a widzisz - do trzech razy sztuka :lol: Nie mniej jednak faktycznie - straszne dupki :angry: Gratuluję brata magistra :woohoo:

Adee szkoda że nie dałaś rady pójść - martwi mnie to Twoje zdrowie :(
12 lata 10 miesiąc temu #313797 przez Edyta
a ja jestem przelotem bo silvia lezy od 15 w lozeczku po spacerku i nie chce zasnac :angry: a o 15,30 to juz powinnam ja budzic a ona nie spala :( no i pewnie zasnie mi przed 18 :angry: eh...
12 lata 10 miesiąc temu #313805 przez adee84
Madzia gratulacje dla brata :)
Domi wiem, to ok 380 zl chyba będzie
Happymama to jak Ali nie ma pewnie szalejecie :silly:
u mnie nerwy dlatego pewnie ze zdrowiem jest jak jest, a w tym tyg nerwów więcej niż zwykle :angry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia