- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #313399 przez madzia0507
Hej Dziewczynki!
Ja do was dzisiaj piszę z pracy. Nawet nie jest tak źle. Daję radę! Mam nadzieję, że zostanie tak do końca. Ale trochę mi się już tęskni. Nikt mnie rano po twarzy nie wylizał i nie krzyczał radośnie "Aguuuu" na mój widok.
Ciekawe jak dzisiaj wytrzyma z ciotką, bo dzisiaj u nas ma być burza z piorunami, czyli kulminacyjny dzień skoku rozwojowego, a poza tym mojemu dziecku ostatnio coś się jednak odmienilo i mamusia jest jej niezbędna do życia jak powietrze.
Noc była taka w miarę, ale ja chyba z tych emocji nie mogłam zasnąć do 1:00 w nocy.
Acha! No i zębów nadal jak nie bylo, tak nie ma.
Biedronka, widziałam, że wstawiałaś kiedyś zdjecie tego fotelika i zapomniałam ci napisać, że ja go mam. Nawet takie jak był na tym twoim zdjeciu - zielony.
Domii, fajny fotelik ten pierwszy. I super ma kolory. Chyba bym sie nie umiala zdecydować, który wybrać. Błażejek świetnie wyglada w tej czapie. Julita też się wyspała na spacerze wczorajszym.
Asik, super, że sę trochę rozerwaliście. Ja wiem po tym blu strażackim, że trzeba sie od czasu do czasu wyszaleć i naładować akumulatory. masz zdjęcie jak jesteś taka "wylaszczona"???
100 lat dla Belli!!!
Moje dziecko nic nie mówi. Moje dziecko nadal warczy.
A ja się chyba zwolnie z pracy.
Ja do was dzisiaj piszę z pracy. Nawet nie jest tak źle. Daję radę! Mam nadzieję, że zostanie tak do końca. Ale trochę mi się już tęskni. Nikt mnie rano po twarzy nie wylizał i nie krzyczał radośnie "Aguuuu" na mój widok.
Ciekawe jak dzisiaj wytrzyma z ciotką, bo dzisiaj u nas ma być burza z piorunami, czyli kulminacyjny dzień skoku rozwojowego, a poza tym mojemu dziecku ostatnio coś się jednak odmienilo i mamusia jest jej niezbędna do życia jak powietrze.
Noc była taka w miarę, ale ja chyba z tych emocji nie mogłam zasnąć do 1:00 w nocy.
Acha! No i zębów nadal jak nie bylo, tak nie ma.
Biedronka, widziałam, że wstawiałaś kiedyś zdjecie tego fotelika i zapomniałam ci napisać, że ja go mam. Nawet takie jak był na tym twoim zdjeciu - zielony.
Domii, fajny fotelik ten pierwszy. I super ma kolory. Chyba bym sie nie umiala zdecydować, który wybrać. Błażejek świetnie wyglada w tej czapie. Julita też się wyspała na spacerze wczorajszym.
Asik, super, że sę trochę rozerwaliście. Ja wiem po tym blu strażackim, że trzeba sie od czasu do czasu wyszaleć i naładować akumulatory. masz zdjęcie jak jesteś taka "wylaszczona"???
100 lat dla Belli!!!
Moje dziecko nic nie mówi. Moje dziecko nadal warczy.
A ja się chyba zwolnie z pracy.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #313424 przez adee84
hej
1000 lat dla Belli
Maja już lepiej ja gorzej
Agusia byłam rano w przychodni dopiero weszłam na kompa
Beti, Asik cieszę się, że imprezki się udały
Asik fajnie, że odpoczęłaś i wyszłaś w miasto no i że z pracą tak fajnie wyszło
Sonia współczuję nocki
Hania współczuję powrotu do pracy
Pippin wczasuj się
Beti do kina? extra
Madzia udanego dnia i oby szybko zleciał
1000 lat dla Belli
Maja już lepiej ja gorzej
Agusia byłam rano w przychodni dopiero weszłam na kompa
Beti, Asik cieszę się, że imprezki się udały
Asik fajnie, że odpoczęłaś i wyszłaś w miasto no i że z pracą tak fajnie wyszło
Sonia współczuję nocki
Hania współczuję powrotu do pracy
Pippin wczasuj się
Beti do kina? extra
Madzia udanego dnia i oby szybko zleciał
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #313434 przez Nika_OK
Hejka
Cierpię ostatnio na brak czasu :/
A od poniedziałku do pracy :/
I mam ogólnego doła - ot tak chyba po prostu... Jestem już wszystkim zmęczona, znudzona i jakaś taka w ogóle do dupy
Nic to zmykam i nie smęce
Buziaki Kochane moje
I mam ogólnego doła - ot tak chyba po prostu... Jestem już wszystkim zmęczona, znudzona i jakaś taka w ogóle do dupy
Buziaki Kochane moje
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #313449 przez madzia0507
Nika_OK napisał:
Nika
A kto w końcu u was będzie zostawał z Kornelką?
Hejka
Buziaki Kochane moje
Nika
A kto w końcu u was będzie zostawał z Kornelką?
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #313472 przez marta_szh
witam Was kochane
Lolo chory i serce mi sie kraja jutro idziemy do lekarza dzisiaj juz nie ma miejsc chyba ze mialby juz goraczke, ma duzy katar i mokry kaszel, jak moge mu pomoc?
po ostatniej wizycie dostalam 2 skierowania do neurologa i moje pytaniejakie Wasze dzieci maja ciemiaczko i czy któras z Was uslyszala ze zarasta zbyt szybko???bo ja mam isc ze wzgledu na to ze zarasta zbyt szybko, chociaz jak sie urodzil to mial bardzo malutkie bo 1x1 a teraz ma 0,5cm.
a 2 skierowanie mam do kardiologa bo malutki ma jakies szmery w serduszku
beti spoznione zyczenia dla m, fajnie ze imprezka udana, nasza tez niczego sobie
a i super z tym kinem, po ile sa bilety?
Asik tez jakos nie lubie pracy za biurkiem pomimo ze takowe wykonywalam, wiec Cie rozumiem doskonale i super ze bedziesz robic to co lubisz i tyle czasu ile bedziesz chciala
Lolo chory i serce mi sie kraja jutro idziemy do lekarza dzisiaj juz nie ma miejsc chyba ze mialby juz goraczke, ma duzy katar i mokry kaszel, jak moge mu pomoc?
po ostatniej wizycie dostalam 2 skierowania do neurologa i moje pytaniejakie Wasze dzieci maja ciemiaczko i czy któras z Was uslyszala ze zarasta zbyt szybko???bo ja mam isc ze wzgledu na to ze zarasta zbyt szybko, chociaz jak sie urodzil to mial bardzo malutkie bo 1x1 a teraz ma 0,5cm.
a 2 skierowanie mam do kardiologa bo malutki ma jakies szmery w serduszku
beti spoznione zyczenia dla m, fajnie ze imprezka udana, nasza tez niczego sobie
a i super z tym kinem, po ile sa bilety?
Asik tez jakos nie lubie pracy za biurkiem pomimo ze takowe wykonywalam, wiec Cie rozumiem doskonale i super ze bedziesz robic to co lubisz i tyle czasu ile bedziesz chciala
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313541 przez madzia0507
Marta, nie pomogę ci, bo u nas ciemiączko badała lekarka chyba tylko raz, zaraz po porodzie i było 2 x 2 cm.
Dlaczego nikogo nie ma na forum??? Jak sobie pójdę, to pewnie będą tłumy. Buuuuuuu!!!
Dlaczego nikogo nie ma na forum??? Jak sobie pójdę, to pewnie będą tłumy. Buuuuuuu!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez madzia0507.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313548 przez jusia
Hej dziewczyny
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez jusia.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313564 przez madzia0507
Dlaczego takie tu dzisiaj pustki???
Dlaczego takie tu dzisiaj pustki???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez madzia0507.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #313565 przez jusia
Marta o kurcze buziaki dla Karolka u nas ciemiaczko jest 1x1 ale to juz od jakiegos czasu...tak mam w ksiazeczce... a serduszko moze nic nie wyjdzie bo u dzieci moga byc szmery i nie znaczyc wady serduszka trzymam kciuki za was
100 lat dla Isabelki
Adee i jak sie czujecie?? co lekarz mowil??
Asik super ze bedziesz pracowała
i super ze imprezki sie udały Beti spoznione 100lat dla M
Haniu gratulujemy ząbka
Agusia ale super ze jedziecie tez bym chciala
Beti daj znac czy fajny film
Soniu a pokazesz efekt koncowy wybielania?? moze i ja sie kiedys skusze ...z zaznaczeniem na kiedys
100 lat dla Isabelki
Adee i jak sie czujecie?? co lekarz mowil??
Asik super ze bedziesz pracowała
i super ze imprezki sie udały Beti spoznione 100lat dla M
Haniu gratulujemy ząbka
Agusia ale super ze jedziecie tez bym chciala
Beti daj znac czy fajny film
Soniu a pokazesz efekt koncowy wybielania?? moze i ja sie kiedys skusze ...z zaznaczeniem na kiedys
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona