- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313809 przez domii
madzia gratulacje dla brata
happymamma napewno to chwilowe i zostanie u dziadkow-ja zapomnialam ze nie ejstesmy z jednego miasta i ze ferie sa teraz u was-u nas juz byly A to Jasio daje sie rodzicom wyspac-grzeczny chlopak
Edyta dobrze ze Silvia nie ma problemow w nocy ze spaniem-u mnie to teraz pospi moze do 16 i pozniej dopiero go klade19.30-20
HANIA moze z ta elektrownia to tylko takie gadanie?
Ja 9 marca do hematologa i juz sie boje jak tam moje plytki
Wiecie moje kalosze to strzal w 10,takie ciapsko na chodnikach a ja wkoncu nie mam przemoczonych butow
Beti w wawie jest multibaby? ale bym sie do kina wybralala -moge zapomniec:dry:
happymamma napewno to chwilowe i zostanie u dziadkow-ja zapomnialam ze nie ejstesmy z jednego miasta i ze ferie sa teraz u was-u nas juz byly A to Jasio daje sie rodzicom wyspac-grzeczny chlopak
Edyta dobrze ze Silvia nie ma problemow w nocy ze spaniem-u mnie to teraz pospi moze do 16 i pozniej dopiero go klade19.30-20
HANIA moze z ta elektrownia to tylko takie gadanie?
Ja 9 marca do hematologa i juz sie boje jak tam moje plytki
Wiecie moje kalosze to strzal w 10,takie ciapsko na chodnikach a ja wkoncu nie mam przemoczonych butow
Beti w wawie jest multibaby? ale bym sie do kina wybralala -moge zapomniec:dry:
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
Temat został zablokowany.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #313829 przez Edyta
domi a tam nie ma ostatnio spi jedna drzemke chodz trze oczy i marudzi to nie chce zasnac dzis np w nocy to obudzila mi sie o 2 zjadla pozniej o 5 ale wczoraj poszla spac o 19.30 i padla powoli jej przestawiam z 19 na 20 spanie i tak jakos jej sie dzis pomieszalo calkowicie a i nowe slowo silvi to ga ga i zaczyna siedziec stabilnie nie puszcza juz roczek jak trzyma za palce
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #313842 przez maga4
Madziu, gratulacje dla brata. A co studiowal?
Happymamma, no odwolac sie juz nie da niestety, bo bilety kupione, a T tez pozamykala kilka spraw w Polsce. Ale powiedzialam M, ze jak sie bedzie wtracac to ja odsylamy i sie zgodzil.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Happymamma, no odwolac sie juz nie da niestety, bo bilety kupione, a T tez pozamykala kilka spraw w Polsce. Ale powiedzialam M, ze jak sie bedzie wtracac to ja odsylamy i sie zgodzil.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #313881 przez beti
Madzia, i co dalej, na wychowawczy??
Marta Szh 15 zł i na Taergówku też grają
Jusia pomyśl, że z takich nerwów mogło się coś poważniejszego stać, a na szczęście się nie stało a zderzak, no cóż trochę wydasz ale to tylko zderzak
A co do stłuczek, to ja 3 lata temu w ciągu dwóch miesięcy miałam stłuczki nie z mojej winy, w tym jeden samochód poszedł do kasacji... w firmie do tej pory się ze mnie śmieją
Maga
Madzia, Filip też nie przespał nocy nigdy a śpi ok 1 h dziennie
Gratulacje dla brata
A ja Wam polecam ten film i takie wypady do kina, w wielu miastach są takie seanse dla mam z dziećmi
Marta Szh 15 zł i na Taergówku też grają
Jusia pomyśl, że z takich nerwów mogło się coś poważniejszego stać, a na szczęście się nie stało a zderzak, no cóż trochę wydasz ale to tylko zderzak
A co do stłuczek, to ja 3 lata temu w ciągu dwóch miesięcy miałam stłuczki nie z mojej winy, w tym jeden samochód poszedł do kasacji... w firmie do tej pory się ze mnie śmieją
Maga
Madzia, Filip też nie przespał nocy nigdy a śpi ok 1 h dziennie
Gratulacje dla brata
A ja Wam polecam ten film i takie wypady do kina, w wielu miastach są takie seanse dla mam z dziećmi
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #313887 przez maga4
Beti, tez sobie nie wyobrazam. Tak w ogole to bylam przeciwna jej przyjazdowi, ale moj M mnie przekonal, ze lepiej jak ona posiedzi z Kuba poki jest taki maly niz jak by miala sie nim zajmowac jaka obca osoba. Chcialam przedszkole ale trzeba czekac kilka miesiecy na miejsce.
Marta u nas ciemiaczko tylko raz bylo sprawdzane na poczatku.
Marta u nas ciemiaczko tylko raz bylo sprawdzane na poczatku.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #314010 przez jusia
[/quote]
A ja Wam polecam ten film i takie wypady do kina, w wielu miastach są takie seanse dla mam z dziećmi [/quote]
Hahahha jasne Beti za dużo wymagasz u nas napewno nie ma takich opcji
A Fifi silny jest demontuje huśtawke hahahah
wiecie co ten tydzien to na wariackich papierach organizacja chrzcin i wsyztsko...noi chyba dziecie mi sie zaziębiło dobrze ze mamy wizyte u pediatry w srode...
powoli mi sie ludzie wykruszaja z chrzcin, z 35 osob wyszlo 25...
no nic zmykam musze obdzwonic rodzinke
A ja Wam polecam ten film i takie wypady do kina, w wielu miastach są takie seanse dla mam z dziećmi [/quote]
Hahahha jasne Beti za dużo wymagasz u nas napewno nie ma takich opcji
A Fifi silny jest demontuje huśtawke hahahah
wiecie co ten tydzien to na wariackich papierach organizacja chrzcin i wsyztsko...noi chyba dziecie mi sie zaziębiło dobrze ze mamy wizyte u pediatry w srode...
powoli mi sie ludzie wykruszaja z chrzcin, z 35 osob wyszlo 25...
no nic zmykam musze obdzwonic rodzinke
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #314012 przez Hania
pusto tu jakoś ostatnio
pisałyście o bliźniętach... w mojej rodzinie od trzeciego pokolenia druga ciąża zawsze byla mnoga.
jusia, współczuje stłuczki
beti, fifi to mały rozrabiaka;)
A ja własnie wrócilam z nieudanch zakupów chciałam kupić sobie buty, kurtkę albo płaszczyk, torebkę a kupiłam tylko stanik i skarpetki z hamulcami dla Fifika.
idę pod prysznic i moze jescze zajrzę do waz
pisałyście o bliźniętach... w mojej rodzinie od trzeciego pokolenia druga ciąża zawsze byla mnoga.
jusia, współczuje stłuczki
beti, fifi to mały rozrabiaka;)
A ja własnie wrócilam z nieudanch zakupów chciałam kupić sobie buty, kurtkę albo płaszczyk, torebkę a kupiłam tylko stanik i skarpetki z hamulcami dla Fifika.
idę pod prysznic i moze jescze zajrzę do waz
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #314015 przez domii
Adee dobrze ze udalo ci sie Majke uspic,moze troche odpoczniesz
Beti Fifi demolka i jaki wzrok mialas wrzucic mi fotke tego sernika.Musze zobaczyc czy w Kraku sa takie seanse?a grzeczny byl w kinie?
A co z Angelika?
Pisalam do Kasiek i ma sie dzisiaj pojawic-jak da rade. Z Iga sa problemy bo dalej jej nie chce jesc a nie wiadomo czemu i troche to juz trwa,robili badania teraz czekaja na wyniki a jutro do pediatry ida
Beti Fifi demolka i jaki wzrok mialas wrzucic mi fotke tego sernika.Musze zobaczyc czy w Kraku sa takie seanse?a grzeczny byl w kinie?
A co z Angelika?
Pisalam do Kasiek i ma sie dzisiaj pojawic-jak da rade. Z Iga sa problemy bo dalej jej nie chce jesc a nie wiadomo czemu i troche to juz trwa,robili badania teraz czekaja na wyniki a jutro do pediatry ida
Moderatorzy: ilona