BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313809 przez domii
madzia gratulacje dla brata

happymamma napewno to chwilowe i zostanie u dziadkow-ja zapomnialam ze nie ejstesmy z jednego miasta i ze ferie sa teraz u was-u nas juz byly :laugh: A to Jasio daje sie rodzicom wyspac-grzeczny chlopak :)

Edyta dobrze ze Silvia nie ma problemow w nocy ze spaniem-u mnie to teraz pospi moze do 16 i pozniej dopiero go klade19.30-20

HANIA moze z ta elektrownia to tylko takie gadanie?

Ja 9 marca do hematologa i juz sie boje jak tam moje plytki :huh:

Wiecie moje kalosze to strzal w 10,takie ciapsko na chodnikach a ja wkoncu nie mam przemoczonych butow :lol:

Beti w wawie jest multibaby? ale bym sie do kina wybralala -moge zapomniec:dry:

[url=http://www.suwaczki.com
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #313829 przez Edyta
domi a tam nie ma ostatnio spi jedna drzemke chodz trze oczy i marudzi to nie chce zasnac :dry: dzis np w nocy to obudzila mi sie o 2 zjadla pozniej o 5 :cheer: ale wczoraj poszla spac o 19.30 i padla powoli jej przestawiam z 19 na 20 spanie i tak jakos jej sie dzis pomieszalo calkowicie :laugh: a i nowe slowo silvi to ga ga :laugh: i zaczyna siedziec stabilnie nie puszcza juz roczek jak trzyma za palce :) :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #313836 przez domii
Edyta no to super ze juz coraz lepiej siedzi-u nas pewnie jeszcze miesiac i juz sam siadzie :)

Mykam gotowac mu jabluszko-póki jeszcze spi wpadne pozniej :)

12 lata 10 miesiąc temu #313842 przez maga4
Madziu, gratulacje dla brata. A co studiowal?

Happymamma, no odwolac sie juz nie da niestety, bo bilety kupione, a T tez pozamykala kilka spraw w Polsce. Ale powiedzialam M, ze jak sie bedzie wtracac to ja odsylamy i sie zgodzil.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #313881 przez beti
Madzia, i co dalej, na wychowawczy??

Marta Szh 15 zł i na Taergówku też grają :)

Jusia :kiss: pomyśl, że z takich nerwów mogło się coś poważniejszego stać, a na szczęście się nie stało :kiss: a zderzak, no cóż trochę wydasz ale to tylko zderzak :kiss:
A co do stłuczek, to ja 3 lata temu w ciągu dwóch miesięcy miałam stłuczki nie z mojej winy, w tym jeden samochód poszedł do kasacji... w firmie do tej pory się ze mnie śmieją :P :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Maga

Madzia, Filip też nie przespał nocy nigdy a śpi ok 1 h dziennie :ohmy: :angry:
Gratulacje dla brata :)

A ja Wam polecam ten film i takie wypady do kina, w wielu miastach są takie seanse dla mam z dziećmi :)
12 lata 10 miesiąc temu #313885 przez Pippin
hej jestem padnieta moje dziecko ma ADHD chyba
12 lata 10 miesiąc temu #313887 przez maga4
Beti, tez sobie nie wyobrazam. Tak w ogole to bylam przeciwna jej przyjazdowi, ale moj M mnie przekonal, ze lepiej jak ona posiedzi z Kuba poki jest taki maly niz jak by miala sie nim zajmowac jaka obca osoba. Chcialam przedszkole ale trzeba czekac kilka miesiecy na miejsce.

Marta u nas ciemiaczko tylko raz bylo sprawdzane na poczatku.
12 lata 10 miesiąc temu #313888 przez adee84
Moje dziecko bez przerwy od połtorej godz marudzi i się drze, na złość mi chyba :dry:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313932 przez beti
Ulubiona ostatnio zabawa Filipa :)
12 lata 10 miesiąc temu #313957 przez marta_szh
no prosze jaki słodziutki łobuziak :laugh:

ale tu pustki normalnie w szoku jestem
12 lata 10 miesiąc temu #313961 przez beti
No właśnie, cicho, głucho, pusto... ocb???
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313991 przez adee84
Fifi rozrabiaka :laugh:
gdzie się wszystkie podziały :unsure: :unsure:

Ale nuda, uspałam marude, zobaczymy na jak długo a tu nie ma z kim pogadać :(
12 lata 10 miesiąc temu #314010 przez jusia
[/quote]
A ja Wam polecam ten film i takie wypady do kina, w wielu miastach są takie seanse dla mam z dziećmi :)[/quote]

Hahahha jasne Beti :) za dużo wymagasz :) u nas napewno nie ma takich opcji ;)

A Fifi silny jest :) demontuje huśtawke :) hahahah

wiecie co ten tydzien to na wariackich papierach :( organizacja chrzcin i wsyztsko...noi chyba dziecie mi sie zaziębiło :( dobrze ze mamy wizyte u pediatry w srode...
powoli mi sie ludzie wykruszaja z chrzcin, z 35 osob wyszlo 25...

no nic zmykam musze obdzwonic rodzinke :)
12 lata 10 miesiąc temu #314012 przez Hania
pusto tu jakoś ostatnio :dry:

pisałyście o bliźniętach... w mojej rodzinie od trzeciego pokolenia druga ciąża zawsze byla mnoga.
jusia, współczuje stłuczki :kiss: :kiss: :kiss:
beti, fifi to mały rozrabiaka;)

A ja własnie wrócilam z nieudanch zakupów :dry: chciałam kupić sobie buty, kurtkę albo płaszczyk, torebkę a kupiłam tylko stanik i skarpetki z hamulcami dla Fifika.

idę pod prysznic i moze jescze zajrzę do waz
12 lata 10 miesiąc temu #314015 przez domii
Adee dobrze ze udalo ci sie Majke uspic,moze troche odpoczniesz

Beti Fifi demolka :laugh: i jaki wzrok :) mialas wrzucic mi fotke tego sernika.Musze zobaczyc czy w Kraku sa takie seanse?a grzeczny byl w kinie?

A co z Angelika?

Pisalam do Kasiek i ma sie dzisiaj pojawic-jak da rade. Z Iga sa problemy bo dalej jej nie chce jesc :( :( a nie wiadomo czemu i troche to juz trwa,robili badania teraz czekaja na wyniki :( a jutro do pediatry ida

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka