BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #314406 przez Hania
Musze lecieć, pozniej was narobię
;D
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314412 przez Renata Anna
Witajcie!

Przepraszam, że ostatnio rzadko zaglądam, ale brak mi czasu. Podczytuję jak mi się uda chwilkę dla siebie zorganizować.
Jusia współczuję stłuczki. Ale teraz możesz powiedzieć, że rasowy z Ciebie kierowca, bo oni wszyscy mają takie zdarzenia za sobą :)
Pippin ja też podle się czuję, mam nerwy na wszystko...
Adee czy to Ty pisałaś coś o serniku tęczowym??? Jeśli tak, to ja chcę przepis :)

Wczoraj moja Celinka miała gorączkę. Tak z niczego prawie 38 stopni. Wystraszyłam się bo Celina to okaz zdrowia. Poza tym nie ma kataru, nie kaszle, kupa w porządku... więc nie wiem co się stało. Dałam jej czopek i po 40 minutach gorączka jej spadła.
Spała od 19:00 do 7:00 :lol: :lol: :lol: I dziś ma humor jak nie wiem co. Chyba świętuje swoje pół roczku. Aaaaa no i właśnie...

STO LAT DLA MADZIULKI z okazji ukończenia połowy roczku :)

No i oczywiście pamiętałam również o naszej ASIK

Kochana niech się spełnią wszystkie Twoje najskrytsze marzenia. Bądź zdrowa i zawsze uśmiechnięta. Niech los ześle Ci ogromny wór kasy i wiele wiele szczęścia!!! Tego życzymy Ci my - Renata i Celinka :kiss:
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314455 przez Nika_OK
Nika_OK napisał:

Hejka :)

Cierpię ostatnio na brak czasu :/
A od poniedziałku do pracy :/
I mam ogólnego doła - ot tak chyba po prostu... Jestem już wszystkim zmęczona, znudzona i jakaś taka w ogóle do dupy :dry:

Nic to zmykam i nie smęce :)

Buziaki Kochane moje :kiss:

Stanęło na tym, że Teściowa... Ale z mężusiem coś czujemy w kościach, że to będzie rozwiązanie tymczasowe, bo zaraz cosik wymyśli typu "nie daję rady", "nie czuję się na siłach", itp. Dlatego też zostawia sobie póki co jeszcze 2 tyg. tacierzyńskiego...

adee po prostu chandra... Najzwyklejsza babska chandra :dry:

happymamma ciąża wykluczona :P Wiosenne przesilenie chyba faktycznie, jakoś nie pomyślałam o tym, a tu wiosna faktycznie tuż, tuż...

WIELKI BUZIAK dla Madzi :kiss:

ASIK
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #314462 przez soniasg
hej

Celinko i Madziulko 100 lat :)

No i naszej Asik również 100 lat i jedną zimę :D

ja już zdążyłam być w laboratorium i tak szybko jak tam pojechałam tak szybko wróciłam. na test obciążenia glukozą przychodzi się podobno o 7... pierwsze słyszę ale niech im będzie. wizyta do diabetologa przesunięta na za tydzień

Nika chandra niedługo minie :*

Renatko ja też nie mam na nic czasu więc doskonale Cię rozumie :*

teraz idę się szykować bo jadę z Majką do firmy i muszę jakoś wyglądać :D
12 lata 10 miesiąc temu #314465 przez Pippin
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MADZI I CELINKI :kiss: :kiss: :kiss:

I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ASIK :) :lol: :kiss:

łeb mi pęka

happymama powiadasz półnagich facetów?? :laugh: :laugh: :laugh:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 10 miesiąc temu #314466 przez happymamma
STO LAT DLA MADZI I CELINKI Z OKAZJI PÓŁ ROCZKU :woohoo: :woohoo: :woohoo:

STO LAT DLA ASIK Z OKAZJI OSIEMNASTKI :woohoo: :woohoo: :woohoo:

I Dzień Dobry :)

Jusia niektóre sklepy internetowe wysyłają tylko w konkretne dn tygodnia - trzeba sprawdzać zawsze niestety :dry:

Renatko najpewniej zębolki u Celinki się szykują :)

Hania wpadła i wypadla jak zwykle :P :)

Nika moze teściowej jednak się "spodoba" - trzymam kciuki :)
12 lata 10 miesiąc temu #314492 przez adee84
10000 lat dla Celinki i Madzi :kiss: :kiss: :kiss:
10000 lat i duuuużo szczęścia dla Asik :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314525 przez beti
Dzień dobry :)

Wszystkiego naj dla naszych maluszków już nie takich małych :D dla Madzi i Celinki :kiss:

Asik, a Tobie życzę więcej dni z Mareckim i takich sił
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak do tej pory :D
12 lata 10 miesiąc temu #314531 przez adee84
Beti dobrze powiedziane :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314560 przez Kasiek
dzien dobry kochane :)

1000 latek dla Celinki i Madzi z okazji ukonczenia pół roczku :kiss: :laugh:

Asik Tobie równiez najlepszego, zdrowia zdrowia zdrowia i jeszcze raz pieniedzy :) i czego sobie zyczysz kochana :kiss:

my zaraz jedziemy do pediatry, trzymajcie kciuki :dry:

aha za nami masakryczna noc, Iga wstala o 4 i nadawała do 6.15 :dry: a potem zasnela i wstala o 7 :huh: przez to nadawanie w nocy nauczyla sie mowic ta-ta-ta-ta-ta :) ja nie wiem dlaczego akurat tata a nie mama :) przeciez to ja z nia siedze od rana do nocy :P

buziaki

aha zapomnialam wam napisac ze w czwartek zlozylam wniosek o wychowawczy na pol roku-do konca sierpnia :) szefowa mnie nie zabila nawet ;) wiec bede sie z wami udzielac na forum, cieszycie sie? :laugh: :silly: :silly: :)
12 lata 10 miesiąc temu #314625 przez madzia0507
Hej!
Drugi dzień w pracy. Nie to, że nie mam co robić. Po prostu mi sie nie chce. :P

Dziękuję w imieniu brata, który niestety nie wrócil jeszcze do domu. :laugh:

Maga, robił magisterskie zaocznie w SGSP (Szkoła Główna Służby Pożarniczej) w Warszawie. 6 lat!!! Chyba bym tyle nie wytrzymała.

Beti, zastanawiam się czy się nie zwolnić z pracy, żeby iść na bezrobocie i w sierpniu zacząć szukać nowej.
A moi byli??? Chyba zdecydowanie coś z głową mieli nie tak. :dry:
Fifi rozkoszny!!! Chyba dogadaliby się z Julitą, bo ona też ostatnio z radością wszystko psuje. :laugh:

Jusia, a w czym Wiki wystąpi w kościele??? No i pochwal się w co ty się wystroisz. :) A z tymi gośćmi, no to co zrobisz. Zawsze to mniejsze koszty dla was.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hania, no to zakupy bardzo nieudane. Taka kicha teraz w sklepach? Bo ja się z Michałem wybieram w sobotę do KRK na jakiś szoping.

U mnie też były bliźniaki w rodzinie, więc mam szanse. :)

Sonia, bo Julita skończyła wczoraj 26 tydzień i z tego wykresu, który kiedyś tam ktoś wstawił na forum wynika, że burza z piorunami to w 26 tygodniu właśnie. Ale na szczęście grzeczna była, tylko w nocy oczywiście dała czadu. :dry:

Kasiek, obyś dzisiaj tylko dobre wieści od lekarza przyniosła. :kiss:

A wiecie co. Miałam dzisiaj w aptece laskę, która ma 3-miesięczną córkę. Lekarz stwierdził, że ma za duże ciemiączko i kazał dawać dziecku wit. D3 w kaps. 2 x dziennie, a do tego jeszcze 1 x 2 krople Devikapu. :unsure: :unsure: :unsure:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314637 przez madzia0507
happymamma napisał:

Dziewczyny a o czym wy myslicie :ohmy: :ohmy: :huh: :huh: :silly: :silly:

Beti mój M teraz biega z gromadą półnagich facetów, więc co ja mogę i co ja mam o tym mysleć :dry: :silly:

Mój M. biegał tak wczoraj z banda półnagich strażaków i to w godzinach pracy. Ja nie wiem, czy w tym kraju nikt nie pracuje???

Moja mama nosiła pas poporodowy po operacji i była zachwycona. A bieliznę wyszczuplającą też miała i z kolei mówiła, że do dupy.

Biedronka, 100 lat dla Madzi!!!] :kiss: :kiss: :kiss:

Renatka, 100 lat dla Celinki!!! :kiss: :kiss: :kiss:

No i wszystkiego naj, naj, najlepszego dla Asik!!!
12 lata 10 miesiąc temu #314643 przez maga4
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow tych malych i tej troche wiekszej :kiss: :) :)
12 lata 10 miesiąc temu #314667 przez kiniaa
czesc Sliczne,

wlasnie nadrabiam :) powinnam sprzatac puki mala spi ale co tam :silly:

dziekujemy pieknie za wczorajsze zyczenia dla Belli :kiss:

i wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow Celinki i Madzi buziakow sto i radosci :)

Asik Dla Ciebie rowniez 100 lat i duzo radosci, milosci i spelnienia marzen :kiss: :kiss: :kiss: :laugh: :laugh: :laugh: Happy birthday !!!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314676 przez Pippin
hej a wiec tak okna umyte podłogi umyte łazienka umyta kuchnia też pranie jedno zrobione drugie się pierze trzecie sie będzie prało wreszcie wygląda tu jak w normalnym domu a nie na melinie....... :dry: :dry: :dry: masakra jeszcze mi wanno prysznic został ehhehehe i takie drobnice więc spoko większość mam za sobą

madziu powodzenia w pracy :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

kasiek współczuje nocy
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży