- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314304 przez happymamma
he he ja wieeeeeeem, tylko wiesz, jeszcze drugie dziecię w domu
mleko mi przypłyneło, a zwykle o tej porze nie przyływa
mleko mi przypłyneło, a zwykle o tej porze nie przyływa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez happymamma.
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314306 przez beti
Hmmmm...chyba tak Nie muszą rowerów wystawiać, tylko co w takim razie Happymama robi teraz przed komputerem, zamiast korzystać???
Przyznać mi się, która z Was nosi bieliznę poporodową??? Bo się zastanawiam, czy to coś daje..??
Przyznać mi się, która z Was nosi bieliznę poporodową??? Bo się zastanawiam, czy to coś daje..??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez beti.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314312 przez happymamma
Dziewczyny a o czym wy myslicie
Beti mój M teraz biega z gromadą półnagich facetów, więc co ja mogę i co ja mam o tym mysleć
Beti mój M teraz biega z gromadą półnagich facetów, więc co ja mogę i co ja mam o tym mysleć
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez happymamma.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #314375 przez jusia
Hej dziewczyny sis przyszla pogadalysmy i juz mi lepiej
ja tez czasem nosze ten pas ale moge powiedziec tylko tyle ze wrzyna mi sie w boczki
Sonia dzieki mam nadzieje ze Wika sobie poprostu ubzdurala to wyginanie i wstrzymywanie oddechu, ze to jej taka zabawa, jak nagram to wam pokaze, chce nagrac filmik i pediatrze pokazac w srode...
Pippin bosh...jakbys pisala o mnie najgorsze jest to ze odkrywam swoja złą strone jestem wredna i zła wiecznie...tzn ostatnio, jak zwykle przed okresem...juz w ciazy bylam lepsza mimo tych hormonow
Kasiek zdrowka dla niejadka twojego
Sonia zazdroszcze bialych zebow ja mam zolte tak od zawsza a moja dentystka powiedziala ze jak wybiele to mam sie u niej nie pokazywac wiec nie robilam tego...moze kiedys sie skusze bo to jest moj kompleks...
super ze zwrot pieniazkow bedzie za dziecię
Adee ja nie dostalam zadnych probek, a nie z hippa dostalam ale kurcze nie pamietam ile czekalam
Beti mowisz ze napiecia bym nie przegapila...oby oby ale z drugiej strony czemu ona tak robi...
Happymamma
ja tez czasem nosze ten pas ale moge powiedziec tylko tyle ze wrzyna mi sie w boczki
Sonia dzieki mam nadzieje ze Wika sobie poprostu ubzdurala to wyginanie i wstrzymywanie oddechu, ze to jej taka zabawa, jak nagram to wam pokaze, chce nagrac filmik i pediatrze pokazac w srode...
Pippin bosh...jakbys pisala o mnie najgorsze jest to ze odkrywam swoja złą strone jestem wredna i zła wiecznie...tzn ostatnio, jak zwykle przed okresem...juz w ciazy bylam lepsza mimo tych hormonow
Kasiek zdrowka dla niejadka twojego
Sonia zazdroszcze bialych zebow ja mam zolte tak od zawsza a moja dentystka powiedziala ze jak wybiele to mam sie u niej nie pokazywac wiec nie robilam tego...moze kiedys sie skusze bo to jest moj kompleks...
super ze zwrot pieniazkow bedzie za dziecię
Adee ja nie dostalam zadnych probek, a nie z hippa dostalam ale kurcze nie pamietam ile czekalam
Beti mowisz ze napiecia bym nie przegapila...oby oby ale z drugiej strony czemu ona tak robi...
Happymamma
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314389 przez jusia
Adee jak do mnie przyszła paczka z hippa to byla otwarta...
a wogole wkurzylam sie ale to kilka dni temu zamowilam ubranko do chrztu z neta zaczarowane sny czy jakos tak w srode i zaplacilam od razu, byla 12:20 i napisali mi maila ze wysla w poniedzialek dopiero po kij placilam o drazu i bralam kuriera jak musze tyle czekac, moze jutro bedzie...tydzien!!
ja tez zmykam dobranoc
a wogole wkurzylam sie ale to kilka dni temu zamowilam ubranko do chrztu z neta zaczarowane sny czy jakos tak w srode i zaplacilam od razu, byla 12:20 i napisali mi maila ze wysla w poniedzialek dopiero po kij placilam o drazu i bralam kuriera jak musze tyle czekac, moze jutro bedzie...tydzien!!
ja tez zmykam dobranoc
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez jusia.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #314399 przez soniasg
Adee ja nie pamiętam ile czekałam ale na poczcie zdarzają się takie przypadki, że rzeczy giną lub nie dochodzą tak jak mają dochodzić
Jusia cieszę się, że już Ci lepiej :* Wiki pewnie się bawi nie musisz się tym przejmować :* ale jak pokażesz piediatrze będziesz spokojniejsza
ja też uciekam dobranoc :*
Jusia cieszę się, że już Ci lepiej :* Wiki pewnie się bawi nie musisz się tym przejmować :* ale jak pokażesz piediatrze będziesz spokojniejsza
ja też uciekam dobranoc :*
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d