- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334283 przez Kasiek
chcialam cos popisac ale Iga wariacji dostaje jak laptopa widzi nie da rady pisac w spokoju mozna tylko wtedy kiedy Iga spi \
Domii bo tak jest z dziecmi ze skupic sie moga tylko na jednej rzeczy, nawet pisali o tym w "Mamo to ja", czyli jak Błażej skupia sie na mówieniu to raczkowanie poszlo w kąt Iga na odwrót, przestala gadac, milczy albo tylko piszczy za to skupia sie na łazikowaniu
Kurcze dzis w DDTVN mowili o tym ze w komputerze rodzicow Madzi znalezli slady ze ktos szukal wiadomosci na temat jak wyglada zatrucie tlenkiem węgla.... i jak wygląda śmierc przez takie zatrucie Boże, ja nie tego nie pojmuje, jak nie chcieli dziecka czemu go nie oddali do adopcji??? tyle ludzi nie moze miec dzieci, na pewno znalazla by dom, taka mala sliczna dziewczynka....
Asik za niedlugo ta cala operacja i pobyt w szpitalu to bedzie tylko wspomnienie czas szybko biegnie, szybko zapomnicie i Ty i Szymek dobrze ze Marecki bedzie z Tobą
Kinia widzialam filmik jak Bella super raczkuje chyba trzy razy pod rzad go ogladalam Iga na razie ciagle tylko do tyłu sie porusza
Angelika trzymamy kciuki :* czytalam na FB, kurdee masakra.....
Domii bo tak jest z dziecmi ze skupic sie moga tylko na jednej rzeczy, nawet pisali o tym w "Mamo to ja", czyli jak Błażej skupia sie na mówieniu to raczkowanie poszlo w kąt Iga na odwrót, przestala gadac, milczy albo tylko piszczy za to skupia sie na łazikowaniu
Kurcze dzis w DDTVN mowili o tym ze w komputerze rodzicow Madzi znalezli slady ze ktos szukal wiadomosci na temat jak wyglada zatrucie tlenkiem węgla.... i jak wygląda śmierc przez takie zatrucie Boże, ja nie tego nie pojmuje, jak nie chcieli dziecka czemu go nie oddali do adopcji??? tyle ludzi nie moze miec dzieci, na pewno znalazla by dom, taka mala sliczna dziewczynka....
Asik za niedlugo ta cala operacja i pobyt w szpitalu to bedzie tylko wspomnienie czas szybko biegnie, szybko zapomnicie i Ty i Szymek dobrze ze Marecki bedzie z Tobą
Kinia widzialam filmik jak Bella super raczkuje chyba trzy razy pod rzad go ogladalam Iga na razie ciagle tylko do tyłu sie porusza
Angelika trzymamy kciuki :* czytalam na FB, kurdee masakra.....
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Kasiek.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 9 miesiąc temu #334522 przez Asik
hejka
nie było mnie bo na spacerku bylismy i u fryzjerqa 4 h siedziałam
teraz Szymek pożera swoje kaczki i samochodziki kąpielowe
AAA przyszło mi łóżeczko turystyczne bo trza było do Wawy kupić i jestem mega zadowolona
ło takie
allegro.pl/kojec-lozeczko-turystyczne-mo...rac-i2208834582.html
zmykam kończyc kąpiel Szymka i wkońcu kłaść go nyny
nie było mnie bo na spacerku bylismy i u fryzjerqa 4 h siedziałam
teraz Szymek pożera swoje kaczki i samochodziki kąpielowe
AAA przyszło mi łóżeczko turystyczne bo trza było do Wawy kupić i jestem mega zadowolona
ło takie
allegro.pl/kojec-lozeczko-turystyczne-mo...rac-i2208834582.html
zmykam kończyc kąpiel Szymka i wkońcu kłaść go nyny
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #334576 przez domii
Asik a co robilas z wlosami?ale Ci zazdroszcze 4h u fryzjera Ja sobie odbije na weselu w kwietniu Blazejka zostawiamy z dziadkami przyjedziemy tylko na kapanie i wracamy na sale juz sie nie moge doczekac,musze wlasnie znalesc jaka fajna fryzurke.
Lozeczko swietne jaki kolor wzielas?
Lozeczko swietne jaki kolor wzielas?
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334589 przez Edyta
my tez dzis spacerki bo na jednym sie nie skonczylo zakupy sloiczki soczkim kaszki mleko bo sie pokonczylo no i jedzonko do lodowki
co do fryziejra ja ide jutro i wracam do swojego balajarzu ciekawe jak teraz wyjdzie
Asik lozeczko sliczne i ja tez to samo kupuje tylko ze ja rozowe
domii przyjdzie czas i ty sie wyrwiesz tak jak piszesz na wesele ale ci zazdroszcze unas wesele brata meza sie szykuje w sierpniu w PL
unas turlanie po calej podlodze i dzis powiedziala mmmma mala rzecz a cieszy
musze wam powiedziec ze nie moge sie doczekac az siostra domnie przyjedzie a to juz w kwietniu bo ma byc chrzestna silvi no a ja nie mam w co sie ubrac na chrzciny moze cos doradzicie nie mam pojecia jak sie ubrac...
domii jak znajdziesz jakos fajna fryzure daj linka moze ja wkoncu zetne te moje dlugie wlosy bo ciagle przy silvi musze spinac tyle ze na spacer rozpuszczam i prostuje
co do fryziejra ja ide jutro i wracam do swojego balajarzu ciekawe jak teraz wyjdzie
Asik lozeczko sliczne i ja tez to samo kupuje tylko ze ja rozowe
domii przyjdzie czas i ty sie wyrwiesz tak jak piszesz na wesele ale ci zazdroszcze unas wesele brata meza sie szykuje w sierpniu w PL
unas turlanie po calej podlodze i dzis powiedziala mmmma mala rzecz a cieszy
musze wam powiedziec ze nie moge sie doczekac az siostra domnie przyjedzie a to juz w kwietniu bo ma byc chrzestna silvi no a ja nie mam w co sie ubrac na chrzciny moze cos doradzicie nie mam pojecia jak sie ubrac...
domii jak znajdziesz jakos fajna fryzure daj linka moze ja wkoncu zetne te moje dlugie wlosy bo ciagle przy silvi musze spinac tyle ze na spacer rozpuszczam i prostuje
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Edyta.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #334641 przez Asik
Domii cięcie i baleyage kawa i biały do tego moje rude no zabieram się za siebie calkowicie jutro solarium , ćwiczenia... potem zmiana garderoby na taką super sexy alegąs heheeh
Łóżeczko pomarańczowe wzięłam pasuje mi do ścian w salonie
ojj poszalałabym sobie na jakimś weselichu zazdraszczammmm
Edytko w sierpniu w pl bedziesz .. hmmm a w jakich rejonach??
Jutro może zdjęcie fryzury zreobie to wrzucę
no zmykam poprzytulać sie do Mareckiego
Łóżeczko pomarańczowe wzięłam pasuje mi do ścian w salonie
ojj poszalałabym sobie na jakimś weselichu zazdraszczammmm
Edytko w sierpniu w pl bedziesz .. hmmm a w jakich rejonach??
Jutro może zdjęcie fryzury zreobie to wrzucę
no zmykam poprzytulać sie do Mareckiego
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #334831 przez Edyta
hej my juz po fryzjerze zrbila mi blond znow tam gdzie mialam zoltawe i powiedziala ze mam bardzo zniszczone wlosy i zebym przyszla tak za 3 tygodnie to zrobi mi spowrotem Moj balayage scielam grzywke tym razem na ukos i jutro ide sie opalac na laweczke i tez biore sie za siebie bo jak zobaczylam sie w lustrze to niezla zemnie klucha wiec chce czy nie musze sie odchudzac....jeszcze nie wiem jak to zrobie bo nigdy sie nie odchudzalam ale wiem ze chce szybko schudnac a ze juz nie karmie to moge pozatym zblizaja sie chrzciny i trzeba jakos wygladac....
Asik do PL jade do Ostrowca...
i lodzi
lece bo silvia zmeczona musze ja ululac bo pozniej na zakupy jedziemy
Milej Soboty
Asik do PL jade do Ostrowca...
i lodzi
lece bo silvia zmeczona musze ja ululac bo pozniej na zakupy jedziemy
Milej Soboty
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
a no i musze sie wam pochwalic ze od poczatku ciazy az prawie do teraz bylam dziewica no i wczoraj Moj M mnie rozdziewiczyl no w ciazy raz byl sex ale tam sie nie liczy i wczoraj wkoncu i ja sie doczekalam dzis nie moglam chodzic ale bylo mmmmmmmmmmmmmm super
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #334888 przez kiniaa
Asik zrob fotke nowej fryzurce
Edytka tak samo pokaz sie nam co do wyjazdu my tez jedziemy w sierpniu do PL.
my tez dzis wycieczkowo - rodzinny wyjazd mielismy, najpierw na jedzonko pozniej na wspinaczke na linach dla Davidka. Chce go jakims sportem zainteresowac bo on to by tylko gral na komputerze. Chodzi na football i teraz te liny. No a wieczorkiem z Mezusiem do pubu
tak sie zastanawiam wlasnie kiedy ostatnio u fryzjera bylam?? chyba w ciazy??? musze sie wybrac koniecznie
Edytka tak samo pokaz sie nam co do wyjazdu my tez jedziemy w sierpniu do PL.
my tez dzis wycieczkowo - rodzinny wyjazd mielismy, najpierw na jedzonko pozniej na wspinaczke na linach dla Davidka. Chce go jakims sportem zainteresowac bo on to by tylko gral na komputerze. Chodzi na football i teraz te liny. No a wieczorkiem z Mezusiem do pubu
tak sie zastanawiam wlasnie kiedy ostatnio u fryzjera bylam?? chyba w ciazy??? musze sie wybrac koniecznie
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #334925 przez Asik
Edytko no to super że włoski Ci się udało doprowadzić do porządku ja za 5 tyg ide jeszcze raz na baleyage mam czekoladę blond i moje rude a teraz dołoże więcej czekolady
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kinia suuper że sobie do pubu idziecie my jutro mamy wychodne
kupiłam Szymkowi spacerówkę bo do Wawy i potem na wczasy w sierpniu to łatwiej zabrać a kupiłam bo oparcie do pozycji leżacej się rozkłada no i cena ;D szkoda kasy na taką za 320zł :/ jak za spacerówkę dałam 140zł i tym sposobem mam spacerówkę i łóżeczko turystyczne za 260 zł
to link do spacerówki.. nie jest jakaś modna typu HAUCK itp ale tez jest fajna no i jeszcze raz powtórzę że wzgląd finansowy jest na duuży plus
allegro.pl/show_item.php?item=2217892418
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kinia suuper że sobie do pubu idziecie my jutro mamy wychodne
kupiłam Szymkowi spacerówkę bo do Wawy i potem na wczasy w sierpniu to łatwiej zabrać a kupiłam bo oparcie do pozycji leżacej się rozkłada no i cena ;D szkoda kasy na taką za 320zł :/ jak za spacerówkę dałam 140zł i tym sposobem mam spacerówkę i łóżeczko turystyczne za 260 zł
to link do spacerówki.. nie jest jakaś modna typu HAUCK itp ale tez jest fajna no i jeszcze raz powtórzę że wzgląd finansowy jest na duuży plus
allegro.pl/show_item.php?item=2217892418
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Asik.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #334927 przez Edyta
jednak byl moj post to napisze tylko tyle Asik wozek swietny i nie drogi
tez za 3 tygodnie ide dokonczyc moj balayage na glowie ja zas Silvi kupilam sliczne butki i body z Haloo Kity czy jak sie to tam pisze
lece spac
tez za 3 tygodnie ide dokonczyc moj balayage na glowie ja zas Silvi kupilam sliczne butki i body z Haloo Kity czy jak sie to tam pisze
lece spac
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Edyta.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #334946 przez domii
Asik bardzo fajna i nie droga ta spacerowka,czekamy na foto fryzurki
Kinia zazdroszcze wyjascia do pubu
Edyta ja pisalam o fotce fryzurki na wesele,bo swoich dlugich nie chce narazie scinac,po domu tez chodze w spietych albo w kok albo w kucyk,a na wyjscie rozpuszczam i wtedy kombinuje.Wrzuc tez zdjecie fryzu A i gratuluje
My dzis z M robilismy porzadki przed swietami,wiec jestem wymeczona
A gdzie Kasiek i Angelika?
Do jutra dobrej nocki
Kinia zazdroszcze wyjascia do pubu
Edyta ja pisalam o fotce fryzurki na wesele,bo swoich dlugich nie chce narazie scinac,po domu tez chodze w spietych albo w kok albo w kucyk,a na wyjscie rozpuszczam i wtedy kombinuje.Wrzuc tez zdjecie fryzu A i gratuluje
My dzis z M robilismy porzadki przed swietami,wiec jestem wymeczona
A gdzie Kasiek i Angelika?
Do jutra dobrej nocki
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #334974 przez Kasiek
Domii jestem jestem i bede tylko dzis sobota, m w domku to tak zlecial caly dzien
sluchajcie kurcze Igusi widac juz jedna górna dwójke masakra jakas, te zeby w takim tempie jej idą ze ja w szoku jestem czy to nie za szybko??????
i dzis udalo jej sie popełznąć do przodu troszeczke
a tak w ogole doszlam do wniosku ze teraz w tym okresie Iga jest najfajniejsza caly czas sie smieje, i marszczy tak smiesznie ten nosek ze ja nie moge staje na głowie i spod kolanek wygląda czy ja patrze i od razu w smiech
Asik ja tez to łóżeczko mialam juz kupic i tez pomaranczowe bo mi sie najbradziej podobalo ale ze jednak wyjazd do Wawy odwolany to mi sie nie spieszy do zakupu na razie
zazdroszcze fryzjera, ja sie moze przed swietami wybiore jak moja siostra przyjedzie i zostanie z Iga :)koniecznie musze cos zrobic z wlosami bo takie dugie juz mam ze tylko w kucyk wiąże no i mi tez trzeba z trzy godziny na pasemka
Asik wózek bardzo fajny a jaki kolor kupilas?
Domii, Edytka fajnie ze szykuja sie wam wesela ja z checia bym poszla na wesele ale u nas nikt sie nie zeni
Edytka gratuluje
Kinia ale wam fajnie z tym wyjsciem, kiedy ja sie doczekam??? u nas nie ma komu zostac z Iga
Edytka tez bym sie ucieszyla gdyby Iga mmmammma powiedziala
sluchajcie kurcze Igusi widac juz jedna górna dwójke masakra jakas, te zeby w takim tempie jej idą ze ja w szoku jestem czy to nie za szybko??????
i dzis udalo jej sie popełznąć do przodu troszeczke
a tak w ogole doszlam do wniosku ze teraz w tym okresie Iga jest najfajniejsza caly czas sie smieje, i marszczy tak smiesznie ten nosek ze ja nie moge staje na głowie i spod kolanek wygląda czy ja patrze i od razu w smiech
Asik ja tez to łóżeczko mialam juz kupic i tez pomaranczowe bo mi sie najbradziej podobalo ale ze jednak wyjazd do Wawy odwolany to mi sie nie spieszy do zakupu na razie
zazdroszcze fryzjera, ja sie moze przed swietami wybiore jak moja siostra przyjedzie i zostanie z Iga :)koniecznie musze cos zrobic z wlosami bo takie dugie juz mam ze tylko w kucyk wiąże no i mi tez trzeba z trzy godziny na pasemka
Asik wózek bardzo fajny a jaki kolor kupilas?
Domii, Edytka fajnie ze szykuja sie wam wesela ja z checia bym poszla na wesele ale u nas nikt sie nie zeni
Edytka gratuluje
Kinia ale wam fajnie z tym wyjsciem, kiedy ja sie doczekam??? u nas nie ma komu zostac z Iga
Edytka tez bym sie ucieszyla gdyby Iga mmmammma powiedziala
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #334980 przez Kasiek
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Kasiek.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #334993 przez Asik
Kasiek Ojj szybciutko Igusi ząbki idą tak czasem się zdarza i nie ma w tym nic niepokojącego
Kupiłam niebieski wózek bo zielonego nie było
Ja scięłam z długości 30 cm w sumie już 45 włosy mi odżyły teraz mam lekko za ramiona ale mam ich cholernie dużo i musiała znowu wycinak potem degażować itp " i dopiero baleyage a i tak jeszcze mam full na głowie następnym razem znowu je przerzedzę bo nie mam sił do nich
Domii foto wstawie jak tylko zrobię jak na razie sklerosis mnie ogarnia żeby podładować baterie w aparacie oooo zaraz to zreobię
no wsadziłam do ładowary
Kupiłam niebieski wózek bo zielonego nie było
Ja scięłam z długości 30 cm w sumie już 45 włosy mi odżyły teraz mam lekko za ramiona ale mam ich cholernie dużo i musiała znowu wycinak potem degażować itp " i dopiero baleyage a i tak jeszcze mam full na głowie następnym razem znowu je przerzedzę bo nie mam sił do nich
Domii foto wstawie jak tylko zrobię jak na razie sklerosis mnie ogarnia żeby podładować baterie w aparacie oooo zaraz to zreobię
no wsadziłam do ładowary
Moderatorzy: ilona