BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334283 przez Kasiek
chcialam cos popisac ale Iga wariacji dostaje jak laptopa widzi :laugh: nie da rady :laugh: pisac w spokoju mozna tylko wtedy kiedy Iga spi :laugh: \

Domii bo tak jest z dziecmi ze skupic sie moga tylko na jednej rzeczy, nawet pisali o tym w "Mamo to ja", czyli jak Błażej skupia sie na mówieniu to raczkowanie poszlo w kąt :) Iga na odwrót, przestala gadac, milczy albo tylko piszczy za to skupia sie na łazikowaniu :laugh:

Kurcze dzis w DDTVN mowili o tym ze w komputerze rodzicow Madzi znalezli slady ze ktos szukal wiadomosci na temat jak wyglada zatrucie tlenkiem węgla.... :( i jak wygląda śmierc przez takie zatrucie :( Boże, ja nie tego nie pojmuje, jak nie chcieli dziecka czemu go nie oddali do adopcji??? tyle ludzi nie moze miec dzieci, na pewno znalazla by dom, taka mala sliczna dziewczynka....

Asik za niedlugo ta cala operacja i pobyt w szpitalu to bedzie tylko wspomnienie :) czas szybko biegnie, szybko zapomnicie i Ty i Szymek :) dobrze ze Marecki bedzie z Tobą :)

Kinia widzialam filmik jak Bella super raczkuje :) :) :) chyba trzy razy pod rzad go ogladalam :) Iga na razie ciagle tylko do tyłu sie porusza :) :dry: :laugh:

Angelika trzymamy kciuki :* czytalam na FB, kurdee masakra..... :angry: :angry: :angry:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #334522 przez Asik
hejka :)

nie było mnie bo na spacerku bylismy i u fryzjerqa 4 h siedziałam :D

teraz Szymek pożera swoje kaczki i samochodziki kąpielowe :D

AAA przyszło mi łóżeczko turystyczne bo trza było do Wawy kupić :D i jestem mega zadowolona :D

ło takie :D

allegro.pl/kojec-lozeczko-turystyczne-mo...rac-i2208834582.html

zmykam kończyc kąpiel Szymka i wkońcu kłaść go nyny :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 9 miesiąc temu #334576 przez domii
Asik a co robilas z wlosami?ale Ci zazdroszcze 4h u fryzjera :) Ja sobie odbije na weselu w kwietniu Blazejka zostawiamy z dziadkami przyjedziemy tylko na kapanie i wracamy na sale :) juz sie nie moge doczekac,musze wlasnie znalesc jaka fajna fryzurke.
Lozeczko swietne jaki kolor wzielas?

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334589 przez Edyta
my tez dzis spacerki bo na jednym sie nie skonczylo :) zakupy sloiczki soczkim kaszki mleko bo sie pokonczylo no i jedzonko do lodowki :)
co do fryziejra ja ide jutro i wracam do swojego balajarzu ciekawe jak teraz wyjdzie :P
Asik lozeczko sliczne i ja tez to samo kupuje :) tylko ze ja rozowe :P
domii przyjdzie czas i ty sie wyrwiesz tak jak piszesz na wesele ale ci zazdroszcze unas wesele brata meza sie szykuje w sierpniu w PL
unas turlanie po calej podlodze i dzis powiedziala mmmma :laugh: mala rzecz a cieszy :laugh:
musze wam powiedziec ze nie moge sie doczekac az siostra domnie przyjedzie a to juz w kwietniu bo ma byc chrzestna silvi :) no a ja nie mam w co sie ubrac na chrzciny moze cos doradzicie nie mam pojecia jak sie ubrac...
domii jak znajdziesz jakos fajna fryzure daj linka moze ja wkoncu zetne te moje dlugie wlosy bo ciagle przy silvi musze spinac tyle ze na spacer rozpuszczam i prostuje :)
12 lata 9 miesiąc temu #334641 przez Asik
Domii cięcie i baleyage :D kawa i biały do tego moje rude :D no zabieram się za siebie calkowicie :D jutro solarium , ćwiczenia... potem zmiana garderoby na taką super sexy alegąs :D heheeh :D

Łóżeczko pomarańczowe wzięłam :D pasuje mi do ścian w salonie :D
ojj poszalałabym sobie na jakimś weselichu :D zazdraszczammmm :D :D

Edytko :D :D :D w sierpniu w pl bedziesz .. hmmm a w jakich rejonach??

Jutro może zdjęcie fryzury zreobie to wrzucę :D

no zmykam poprzytulać sie do Mareckiego :D

12 lata 8 miesiąc temu #334831 przez Edyta
hej my juz po fryzjerze zrbila mi blond znow tam gdzie mialam zoltawe i powiedziala ze mam bardzo zniszczone wlosy i zebym przyszla tak za 3 tygodnie to zrobi mi spowrotem Moj balayage :) scielam grzywke tym razem na ukos :) i jutro ide sie opalac na laweczke i tez biore sie za siebie bo jak zobaczylam sie w lustrze to niezla zemnie klucha wiec chce czy nie musze sie odchudzac....jeszcze nie wiem jak to zrobie bo nigdy sie nie odchudzalam ale wiem ze chce szybko schudnac a ze juz nie karmie to moge :lol: pozatym zblizaja sie chrzciny i trzeba jakos wygladac....
Asik do PL jade do Ostrowca...
i lodzi :)
lece bo silvia zmeczona musze ja ululac bo pozniej na zakupy jedziemy
Milej Soboty :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 8 miesiąc temu #334888 przez kiniaa
Asik zrob fotke nowej fryzurce :)

Edytka tak samo pokaz sie nam :) co do wyjazdu my tez jedziemy w sierpniu do PL.

my tez dzis wycieczkowo - rodzinny wyjazd mielismy, najpierw na jedzonko pozniej na wspinaczke na linach dla Davidka. Chce go jakims sportem zainteresowac bo on to by tylko gral na komputerze. Chodzi na football i teraz te liny. No a wieczorkiem z Mezusiem do pubu :laugh:

tak sie zastanawiam wlasnie kiedy ostatnio u fryzjera bylam?? chyba w ciazy??? musze sie wybrac koniecznie
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #334925 przez Asik
Edytko no to super że włoski Ci się udało doprowadzić do porządku :D :D ja za 5 tyg ide jeszcze raz na baleyage :D mam czekoladę blond i moje rude :D a teraz dołoże więcej czekolady :D

Kinia :D :D suuper że sobie do pubu idziecie :D my jutro mamy wychodne :D

kupiłam Szymkowi spacerówkę :D bo do Wawy i potem na wczasy w sierpniu to łatwiej zabrać :D a kupiłam bo oparcie do pozycji leżacej się rozkłada no i cena :D ;D szkoda kasy na taką za 320zł :/ jak za spacerówkę dałam 140zł :D i tym sposobem mam spacerówkę i łóżeczko turystyczne za 260 zł :D :D
to link do spacerówki.. nie jest jakaś modna typu HAUCK itp ale tez jest fajna :D no i jeszcze raz powtórzę że wzgląd finansowy jest na duuży plus :)

allegro.pl/show_item.php?item=2217892418

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #334927 przez Edyta
jednak byl moj post to napisze tylko tyle Asik wozek swietny i nie drogi :)
tez za 3 tygodnie ide dokonczyc moj balayage na glowie :silly: ja zas Silvi kupilam sliczne butki i body z Haloo Kity czy jak sie to tam pisze :silly:
lece spac :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #334932 przez Asik
Edytko jest Twój post o fryzjerze i o
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

hmmm no chyba że jeszcze jeden pisałaś :D

12 lata 8 miesiąc temu #334934 przez Edyta
tak Asik mnie sie nie wyswietlil ale jest...Dobrej nocki
12 lata 8 miesiąc temu #334946 przez domii
Asik bardzo fajna i nie droga ta spacerowka,czekamy na foto fryzurki

Kinia zazdroszcze wyjascia do pubu

Edyta ja pisalam o fotce fryzurki na wesele,bo swoich dlugich nie chce narazie scinac,po domu tez chodze w spietych albo w kok albo w kucyk,a na wyjscie rozpuszczam i wtedy kombinuje.Wrzuc tez zdjecie fryzu :) A i gratuluje :silly: :lol:

My dzis z M robilismy porzadki przed swietami,wiec jestem wymeczona :dry:

A gdzie Kasiek i Angelika?

Do jutra dobrej nocki :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 8 miesiąc temu #334974 przez Kasiek
Domii jestem jestem :laugh: i bede :) tylko dzis sobota, m w domku to tak zlecial caly dzien :)

sluchajcie kurcze Igusi widac juz jedna górna dwójke :ohmy: :ohmy: :ohmy: masakra jakas, te zeby w takim tempie jej idą ze ja w szoku jestem :cheer: czy to nie za szybko??????
i dzis udalo jej sie popełznąć do przodu troszeczke :laugh:
a tak w ogole doszlam do wniosku ze teraz w tym okresie Iga jest najfajniejsza :laugh: caly czas sie smieje, i marszczy tak smiesznie ten nosek ze ja nie moge :) staje na głowie i spod kolanek wygląda czy ja patrze i od razu w smiech :) :)

Asik ja tez to łóżeczko mialam juz kupic i tez pomaranczowe bo mi sie najbradziej podobalo ale ze jednak wyjazd do Wawy odwolany to mi sie nie spieszy do zakupu na razie :)
zazdroszcze fryzjera, ja sie moze przed swietami wybiore jak moja siostra przyjedzie i zostanie z Iga :)koniecznie musze cos zrobic z wlosami bo takie dugie juz mam ze tylko w kucyk wiąże :huh: no i mi tez trzeba z trzy godziny na pasemka :) :)

Asik wózek bardzo fajny :) a jaki kolor kupilas?

Domii, Edytka fajnie ze szykuja sie wam wesela :) ja z checia bym poszla na wesele ale u nas nikt sie nie zeni :dry:

Edytka gratuluje :silly: :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kinia ale wam fajnie z tym wyjsciem, kiedy ja sie doczekam??? u nas nie ma komu zostac z Iga :( :( :(

Edytka tez bym sie ucieszyla gdyby Iga mmmammma powiedziala :) :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #334980 przez Kasiek
12 lata 8 miesiąc temu #334993 przez Asik
Kasiek :) Ojj szybciutko Igusi ząbki idą :D tak czasem się zdarza i nie ma w tym nic niepokojącego :D
Kupiłam niebieski wózek bo zielonego nie było :D

Ja scięłam z długości 30 cm :D w sumie już 45 :D włosy mi odżyły :D teraz mam lekko za ramiona ale mam ich cholernie dużo i musiała znowu wycinak potem degażować itp ":D i dopiero baleyage :D a i tak jeszcze mam full na głowie :D następnym razem znowu je przerzedzę bo nie mam sił do nich :D

Domii foto wstawie jak tylko zrobię :D jak na razie sklerosis mnie ogarnia żeby podładować baterie w aparacie :D oooo zaraz to zreobię :D
no wsadziłam do ładowary :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży