BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu #332019 przez Asik
Jejciu Agusia biedny Jerzyk :( :( :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dobrze że już po wszystkim... ehhhh to podejscie niektórych pielegniarek to wola o pomste do nieba !!!!

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #332023 przez jkardasz
Biedny Jerzulek :(( u nas na cale szczescie super lekarka od zastrzyków bo Lesiunia nawet nie zaplacze tak go zagada, rozsmieszy..
Wlasnie palaszowalismy budyn z Asikowego przepisu - caaaala wielka miska zjedzona!! i jeszczebyl wrzask ze matka za malo zrobila i synus sobie tylko smaka narobil )

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 9 miesiąc temu #332150 przez Asik
Hahahaha :) to Lesio tak jak Szymek :D jak budyń widzi to się aż cały trzęsie żeby już mu dać :D :D :D
wymęczyło mnie dzisiaj to moje młodsze dziecię !!!!! tak zapierdziela na czterech i już zaczyna przy meblach na dwóch że ja cała oblana potem jestem na wieczór... trochę ze zmęczenia a więcej ze strachu bo co chwilę jak mu się znudzi łazić na dwóch to puszcza się i siada z takim impetem na pampera że potem do tyłu leci ... i bummmm w głowę :ohmy:

Edytko gg mi się wieszaaa !!!! nie umiem odpisac :( więc tutaj napiszę :D
juz mam prawie wsio :) długo to idzie ale damy radę :D powinnam wsio w tym tygodniu zakończyć :D :D :D :D

a teraz zmykam kąpać się i chyba walnę się nyny :D

12 lata 9 miesiąc temu #332165 przez happymamma
Hej :)

Biedny Jerzulek :kiss: Jasio też zawsze płacze mimo zabawiania i super podejscia pielęgniarek :( Całe szczęści do roku już spokój :)

Adee Ala dzielna była i nawet dentystkę oszczędziła ;) Tylko, że musimy iść do ortodonty - jeszcze mleczaki nie powypadały, a stałe się pchają i krzywo rosną, więc nie obędzie się bez aparatu chyba :(

Zmykam się położyć, bo cały dzień na nogach dzisiaj - spacerki i takie tam ;) Pa! :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #332174 przez adee84
Happymama mam nadzieje, że obejdzie się bez aparatu :( dobranoc :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #332177 przez Edyta
Asik :blink: nie ma problemu jak juz skonczysz wsio to daj jakos znac :) :kiss:
no i odpoczywaj :) bo Szymus to zywy chlopiec... :)
ja poszlam na latwizne kupila dzis Tesciowa chodzik dla malej wlozylam ja ale jeszcze nozki za krotkie i jakos nie umial jeszcze w nim sie porusza ale to nic narazie bedzie stal i czekal az urosnie prezent to prezent widzilam dzis w sklepie fajne spychacze ale narzaie to juz w domu mam maly plac zabaw wiec sie wstrzymalam...
Agus :kiss: biedy Jerzus To sie naplakalucaluj go od Cioci Edyty :) no i chyba jako jedyna sie stesknilas ale ty zawsze omnie pamietasz :)
no lece spac.... :kiss: bom padnieta
:)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332374 przez Asik
HEjkaaa :)

Edytko :) :) nooo udało się :D :D jeszcze tylko trochę muzykli i mozna kończyć :D

Happymamma nibu fajnie jak się ma długo mleczaki ale jak drugie chcą szybko wyjść to już nie za fajnie.

a u nas nocka okk , nad ranem o 6 sie przebudził mój książę ale dałam niunka i spaliśmy do 7:30 :D

a teraz siedzę sobie, kawke ;piję a Szymek na kolanach mi siedzi i ziewa :D

Wszystkiego najlepszzego dla Celinki i MAdzi :D :D :D :D

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332381 przez happymamma
hej :)

Asik to podobnie jak u as - Jasio obudził się z uśmiechem n ustach o 5.30 :ohmy: Byłam lekko przerażona ;) ale dałam smoka i usnął - też do 7.30 :laugh: I też piję teraz kawkę i jem śniadanko :)
12 lata 9 miesiąc temu #332474 przez Asik
:D całe szczęście że dzieciaki lubią sobie dospać :D a ja drugą kawkę sobie zrobiłam :D zaraz kończę prasowanie :) posprzatane już mam , zeberka się pieką :D zostało obrać ziemniaki i surówkę z pekińskiej zrobić :D potem pomalować paznokcie u stóp bo wczoraj juz mi się nie chciało :D

12 lata 9 miesiąc temu #332496 przez happymamma
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaach bo to Marecki zjeżdża :lol: no to maluj maluj i to zapewne na czerwono ;)
12 lata 9 miesiąc temu #332508 przez Asik
eheheheheheheheh nooo zjeżdża :D i faktycznie na czerwono maluję :D :D :D jakoś tak najbardziej mi pasuje ten kolor :D :D :D

12 lata 9 miesiąc temu #332541 przez Edyta
Dzien Dobry chcialam wam cos napisac ale sie nie da silvia nie chce mi spac :angry:
wymysla cuda na kiju by nie spac :dry:
Asik juz sie doczekac nie moge :lol:
no i koniec pisania silvia nie dje odezwe sie jak pojdzie spac :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #332585 przez jkardasz
Asik to super ze Marecki w domu zawita :D ja tez juz czekam na sobotni wieczor bo malzonek po nas przyjedzie i w koncu do domu smigam... u rodzicow super ale we wlasnym domu najlepiej :P

tez sobie kawusie zrobilm bo Leszek juz 2 drzemkę sobie dzis machnal :D:D

STO LATEK dla Celinki i Madzi :laugh:

Happymamma lepiej od razu zalozyc aparat niz zwlekac.. bo potem i tak pewnie na aparacie sie skonczy a i trza bedzie usuwać niekore stale zeby by zrobic miejce dla innych (niestety ja takowy zbyt pozno nosilam i nie mam teraz obu 3 stalych bo na nie juz miejca nie styklo:))

12 lata 9 miesiąc temu #332606 przez Asik
Asia noo zawita :) wprawdzie na moment bo bedzie koło 23 a jutro juz w trasę jedzie znowu ale to zawdsze choc kilka godzin :)

ojj to sie pewnie soboty doczekac nie możesz :D własnie Szymek zjadł budyń z dwoma biszkoptami i połową jabłka :D :D i teraz placze mi sie pod nogami i kurrrrcze na ta kanapę sie wspina i wspina ! nosz nie wytrzymam ...

12 lata 9 miesiąc temu #332624 przez jkardasz
A Leszek wlasnie fiknal siedzac na kanapie i walnal sie o laptopa... :( spojrzal na mnie, zrobil dziobek i poiedzial "o oooo" :D twardziel hehehe

a teraz bawi sie ulotka z king Crossa bo taka zafoliowana przyszla, choc i tak ulubiona "zabawka" jest nie hula-kula, nie masa klocków itp ale.. butelka po wodzie nestle aquarel :D:D:D skropie, drapie, a ile przy tym radosci hihihi

my zaraz bedziemy robic kisel z nektaru bobofruta i mleka, zobaczymy jak wyjdzie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka