- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 9 miesiąc temu #332023 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Biedny Jerzulek ( u nas na cale szczescie super lekarka od zastrzyków bo Lesiunia nawet nie zaplacze tak go zagada, rozsmieszy..
Wlasnie palaszowalismy budyn z Asikowego przepisu - caaaala wielka miska zjedzona!! i jeszczebyl wrzask ze matka za malo zrobila i synus sobie tylko smaka narobil )
Wlasnie palaszowalismy budyn z Asikowego przepisu - caaaala wielka miska zjedzona!! i jeszczebyl wrzask ze matka za malo zrobila i synus sobie tylko smaka narobil )
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332150 przez Asik
Hahahaha to Lesio tak jak Szymek jak budyń widzi to się aż cały trzęsie żeby już mu dać
wymęczyło mnie dzisiaj to moje młodsze dziecię !!!!! tak zapierdziela na czterech i już zaczyna przy meblach na dwóch że ja cała oblana potem jestem na wieczór... trochę ze zmęczenia a więcej ze strachu bo co chwilę jak mu się znudzi łazić na dwóch to puszcza się i siada z takim impetem na pampera że potem do tyłu leci ... i bummmm w głowę
Edytko gg mi się wieszaaa !!!! nie umiem odpisac więc tutaj napiszę
juz mam prawie wsio długo to idzie ale damy radę powinnam wsio w tym tygodniu zakończyć
a teraz zmykam kąpać się i chyba walnę się nyny
wymęczyło mnie dzisiaj to moje młodsze dziecię !!!!! tak zapierdziela na czterech i już zaczyna przy meblach na dwóch że ja cała oblana potem jestem na wieczór... trochę ze zmęczenia a więcej ze strachu bo co chwilę jak mu się znudzi łazić na dwóch to puszcza się i siada z takim impetem na pampera że potem do tyłu leci ... i bummmm w głowę
Edytko gg mi się wieszaaa !!!! nie umiem odpisac więc tutaj napiszę
juz mam prawie wsio długo to idzie ale damy radę powinnam wsio w tym tygodniu zakończyć
a teraz zmykam kąpać się i chyba walnę się nyny
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #332165 przez happymamma
Hej
Biedny Jerzulek Jasio też zawsze płacze mimo zabawiania i super podejscia pielęgniarek Całe szczęści do roku już spokój
Adee Ala dzielna była i nawet dentystkę oszczędziła Tylko, że musimy iść do ortodonty - jeszcze mleczaki nie powypadały, a stałe się pchają i krzywo rosną, więc nie obędzie się bez aparatu chyba
Zmykam się położyć, bo cały dzień na nogach dzisiaj - spacerki i takie tam Pa!
Biedny Jerzulek Jasio też zawsze płacze mimo zabawiania i super podejscia pielęgniarek Całe szczęści do roku już spokój
Adee Ala dzielna była i nawet dentystkę oszczędziła Tylko, że musimy iść do ortodonty - jeszcze mleczaki nie powypadały, a stałe się pchają i krzywo rosną, więc nie obędzie się bez aparatu chyba
Zmykam się położyć, bo cały dzień na nogach dzisiaj - spacerki i takie tam Pa!
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332177 przez Edyta
Asik nie ma problemu jak juz skonczysz wsio to daj jakos znac
no i odpoczywaj bo Szymus to zywy chlopiec...
ja poszlam na latwizne kupila dzis Tesciowa chodzik dla malej wlozylam ja ale jeszcze nozki za krotkie i jakos nie umial jeszcze w nim sie porusza ale to nic narazie bedzie stal i czekal az urosnie prezent to prezent widzilam dzis w sklepie fajne spychacze ale narzaie to juz w domu mam maly plac zabaw wiec sie wstrzymalam...
Agus biedy Jerzus To sie naplakalucaluj go od Cioci Edyty no i chyba jako jedyna sie stesknilas ale ty zawsze omnie pamietasz
no lece spac.... bom padnieta
no i odpoczywaj bo Szymus to zywy chlopiec...
ja poszlam na latwizne kupila dzis Tesciowa chodzik dla malej wlozylam ja ale jeszcze nozki za krotkie i jakos nie umial jeszcze w nim sie porusza ale to nic narazie bedzie stal i czekal az urosnie prezent to prezent widzilam dzis w sklepie fajne spychacze ale narzaie to juz w domu mam maly plac zabaw wiec sie wstrzymalam...
Agus biedy Jerzus To sie naplakalucaluj go od Cioci Edyty no i chyba jako jedyna sie stesknilas ale ty zawsze omnie pamietasz
no lece spac.... bom padnieta
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332374 przez Asik
HEjkaaa
Edytko nooo udało się jeszcze tylko trochę muzykli i mozna kończyć
Happymamma nibu fajnie jak się ma długo mleczaki ale jak drugie chcą szybko wyjść to już nie za fajnie.
a u nas nocka okk , nad ranem o 6 sie przebudził mój książę ale dałam niunka i spaliśmy do 7:30
a teraz siedzę sobie, kawke ;piję a Szymek na kolanach mi siedzi i ziewa
Wszystkiego najlepszzego dla Celinki i MAdzi
Edytko nooo udało się jeszcze tylko trochę muzykli i mozna kończyć
Happymamma nibu fajnie jak się ma długo mleczaki ale jak drugie chcą szybko wyjść to już nie za fajnie.
a u nas nocka okk , nad ranem o 6 sie przebudził mój książę ale dałam niunka i spaliśmy do 7:30
a teraz siedzę sobie, kawke ;piję a Szymek na kolanach mi siedzi i ziewa
Wszystkiego najlepszzego dla Celinki i MAdzi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Asik.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332381 przez happymamma
hej
Asik to podobnie jak u as - Jasio obudził się z uśmiechem n ustach o 5.30 Byłam lekko przerażona ale dałam smoka i usnął - też do 7.30 I też piję teraz kawkę i jem śniadanko
Asik to podobnie jak u as - Jasio obudził się z uśmiechem n ustach o 5.30 Byłam lekko przerażona ale dałam smoka i usnął - też do 7.30 I też piję teraz kawkę i jem śniadanko
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez happymamma.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332474 przez Asik
całe szczęście że dzieciaki lubią sobie dospać a ja drugą kawkę sobie zrobiłam zaraz kończę prasowanie posprzatane już mam , zeberka się pieką zostało obrać ziemniaki i surówkę z pekińskiej zrobić potem pomalować paznokcie u stóp bo wczoraj juz mi się nie chciało
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 9 miesiąc temu #332585 przez jkardasz
Asik to super ze Marecki w domu zawita ja tez juz czekam na sobotni wieczor bo malzonek po nas przyjedzie i w koncu do domu smigam... u rodzicow super ale we wlasnym domu najlepiej
tez sobie kawusie zrobilm bo Leszek juz 2 drzemkę sobie dzis machnal :D
STO LATEK dla Celinki i Madzi
Happymamma lepiej od razu zalozyc aparat niz zwlekac.. bo potem i tak pewnie na aparacie sie skonczy a i trza bedzie usuwać niekore stale zeby by zrobic miejce dla innych (niestety ja takowy zbyt pozno nosilam i nie mam teraz obu 3 stalych bo na nie juz miejca nie styklo:))
tez sobie kawusie zrobilm bo Leszek juz 2 drzemkę sobie dzis machnal :D
STO LATEK dla Celinki i Madzi
Happymamma lepiej od razu zalozyc aparat niz zwlekac.. bo potem i tak pewnie na aparacie sie skonczy a i trza bedzie usuwać niekore stale zeby by zrobic miejce dla innych (niestety ja takowy zbyt pozno nosilam i nie mam teraz obu 3 stalych bo na nie juz miejca nie styklo:))
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332606 przez Asik
Asia noo zawita wprawdzie na moment bo bedzie koło 23 a jutro juz w trasę jedzie znowu ale to zawdsze choc kilka godzin
ojj to sie pewnie soboty doczekac nie możesz własnie Szymek zjadł budyń z dwoma biszkoptami i połową jabłka i teraz placze mi sie pod nogami i kurrrrcze na ta kanapę sie wspina i wspina ! nosz nie wytrzymam ...
ojj to sie pewnie soboty doczekac nie możesz własnie Szymek zjadł budyń z dwoma biszkoptami i połową jabłka i teraz placze mi sie pod nogami i kurrrrcze na ta kanapę sie wspina i wspina ! nosz nie wytrzymam ...
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 9 miesiąc temu #332624 przez jkardasz
A Leszek wlasnie fiknal siedzac na kanapie i walnal sie o laptopa... spojrzal na mnie, zrobil dziobek i poiedzial "o oooo" twardziel hehehe
a teraz bawi sie ulotka z king Crossa bo taka zafoliowana przyszla, choc i tak ulubiona "zabawka" jest nie hula-kula, nie masa klocków itp ale.. butelka po wodzie nestle aquarel :D:D skropie, drapie, a ile przy tym radosci hihihi
my zaraz bedziemy robic kisel z nektaru bobofruta i mleka, zobaczymy jak wyjdzie
a teraz bawi sie ulotka z king Crossa bo taka zafoliowana przyszla, choc i tak ulubiona "zabawka" jest nie hula-kula, nie masa klocków itp ale.. butelka po wodzie nestle aquarel :D:D skropie, drapie, a ile przy tym radosci hihihi
my zaraz bedziemy robic kisel z nektaru bobofruta i mleka, zobaczymy jak wyjdzie
Moderatorzy: ilona