- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331484 przez happymamma
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez happymamma.
Temat został zablokowany.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331490 przez Kasiek
heej
Istny szatan z tej mojej córci w ogole nie chce spac tak jej sie podoba w ciągu dnia az placze ze zmeczenia a jak tylko klade do lozeczka to ryk w nieboglosy. Nawet usypiania przy piersi próbuje a ona nic na spacerze tez juz spac nie chce, paranoja jakas tyle dobrego ze wieczorem pada w minute dosłownie
Angelika zdjecie "gdzie jest bobas" super rewelacja i gratuluje wygranej w konkursie
Hania jak tam ucho? troche lepiej?
Renatko jak Celinka pomyka w chodziku
Asik Szymek wymiata pewnie juz tej nocy Szymus lepiej pospi a ten kask jak zobaczylam to padlam
Domii a czemu sie umowilas z fizjoterapeutka?? cos Cie niepokoi u Błażejka??
Agusia w Irlandii pewnie bedzie Wam lepiej, wiadomo tu rodzina ale perspektywy nikłe
Adee jak tam przygotowania do chrztu? znalazlas juz jakąś sukieneczke?
Marta_Sz witaj w koncu zawitalas
Renatko mnie tez sie wydaje ze ludzie rezygnuja z bycia chrzestnym ze wzgledow finansowych, i to nie tych teraz, tylko pewnie jak pomysla przyszłościowo ze za pare lat komunia to wtedy odmawiaja
a gdzie jest cala reszta dziewczynek ja sie pytam , Edytka, Martucha, Happymama, Madzia, Nika, Sonia, Anetka, Beti, Zuza, Pippin, Sylwik, Avika, Jusia, Kasia, Dorotka, Biedronka, Kamila, Monka, Jkardasz, Motylek????????
cos sie dzieje z nimi??? ktos cos wie??
tak malo nas ostatnio buuu, ja wiem ze wiosna, czesc wrocila do pracy ale tak calkiem na amen nas zostawily?
Istny szatan z tej mojej córci w ogole nie chce spac tak jej sie podoba w ciągu dnia az placze ze zmeczenia a jak tylko klade do lozeczka to ryk w nieboglosy. Nawet usypiania przy piersi próbuje a ona nic na spacerze tez juz spac nie chce, paranoja jakas tyle dobrego ze wieczorem pada w minute dosłownie
Angelika zdjecie "gdzie jest bobas" super rewelacja i gratuluje wygranej w konkursie
Hania jak tam ucho? troche lepiej?
Renatko jak Celinka pomyka w chodziku
Asik Szymek wymiata pewnie juz tej nocy Szymus lepiej pospi a ten kask jak zobaczylam to padlam
Domii a czemu sie umowilas z fizjoterapeutka?? cos Cie niepokoi u Błażejka??
Agusia w Irlandii pewnie bedzie Wam lepiej, wiadomo tu rodzina ale perspektywy nikłe
Adee jak tam przygotowania do chrztu? znalazlas juz jakąś sukieneczke?
Marta_Sz witaj w koncu zawitalas
Renatko mnie tez sie wydaje ze ludzie rezygnuja z bycia chrzestnym ze wzgledow finansowych, i to nie tych teraz, tylko pewnie jak pomysla przyszłościowo ze za pare lat komunia to wtedy odmawiaja
a gdzie jest cala reszta dziewczynek ja sie pytam , Edytka, Martucha, Happymama, Madzia, Nika, Sonia, Anetka, Beti, Zuza, Pippin, Sylwik, Avika, Jusia, Kasia, Dorotka, Biedronka, Kamila, Monka, Jkardasz, Motylek????????
cos sie dzieje z nimi??? ktos cos wie??
tak malo nas ostatnio buuu, ja wiem ze wiosna, czesc wrocila do pracy ale tak calkiem na amen nas zostawily?
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331543 przez Asik
Hejjjjjkaaa kochane w ten piękny wiosenny poranek
Nareszcie wiosna nadeszła pogoda cudowna więc wybywamy dzisiaj z domku na hmmm,,,, no jak się da to na cały dzień
Szymek całą noc bez zajęknięcia przespał więc humor mi dopisuje wczoraj robiłam lekkie przemeblowanie bo komodę kupiłam do Martuli pokoju w IKEA oooo taką www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70121763/
A ten kask to kurcze polecam naprawdę!!!! Szymek szaleje , na czterech już tak szybko pomyka że czasem nogi mu się plączą i w cos głową majtnie , albo jak wstaje własnie przy stoliku albo kanapie i po jakimś czasie się nagle puści i bumm na pupę i potem na głowę bęc i ten kask to dla Szymka i dla mnie jest zbawienie
no zmykamy do babci i prabaci Szymonka
Wszystkiego naaajlepszego dla Isabelli
miłego dzinka :* :* :*
Nareszcie wiosna nadeszła pogoda cudowna więc wybywamy dzisiaj z domku na hmmm,,,, no jak się da to na cały dzień
Szymek całą noc bez zajęknięcia przespał więc humor mi dopisuje wczoraj robiłam lekkie przemeblowanie bo komodę kupiłam do Martuli pokoju w IKEA oooo taką www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70121763/
A ten kask to kurcze polecam naprawdę!!!! Szymek szaleje , na czterech już tak szybko pomyka że czasem nogi mu się plączą i w cos głową majtnie , albo jak wstaje własnie przy stoliku albo kanapie i po jakimś czasie się nagle puści i bumm na pupę i potem na głowę bęc i ten kask to dla Szymka i dla mnie jest zbawienie
no zmykamy do babci i prabaci Szymonka
Wszystkiego naaajlepszego dla Isabelli
miłego dzinka :* :* :*
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Asik.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331560 przez Kasiek
hej
ja od 6 juz na nogach, Iga wiosne poczuła i chyba stwierdzila ze nie ma co dnia marnowac na spanie
no ale przed chwila zasnela, troche wczesnie bo zawsze chodzi spac o 10 ale dzis jej daruje
Iga polubila jogurciki bo wczesniej za nic nie chciala zjesc i ugotowalam jej wczoraj ryz z jabłkiem i bananem i zjadla polowe wiec ciesze sie bo zjadla w koncu cos innego niz piers
Asik bardzo fajna ta komoda
no i przynajmniej nie musisz sie matwic ze Szymek głowe rozbije
ja chyba kupie Idze te nakolanniki bo tez sie slizga po panelach i w nerw taki wpada ze szok te nerwy to ona chyba ma po mnie, potrafi nawet warczec ze złości
Isabelko 1000 latek
Domii to Błażejek sie przekonal do mm??a próbowałas kilka rodzajów? i jakie pije?
Ja wyliczylam ze wczoraj przez caly dzien karmilam piersia 4 razy, wiec tez juz nie jest żle dwa razy rano, potem tuz przed spacerem i przed snem, bede powoli rezygnowac z porannego karmienia na początku a wieczorne i nocne tez na sam koniec zostawie
ja od 6 juz na nogach, Iga wiosne poczuła i chyba stwierdzila ze nie ma co dnia marnowac na spanie
no ale przed chwila zasnela, troche wczesnie bo zawsze chodzi spac o 10 ale dzis jej daruje
Iga polubila jogurciki bo wczesniej za nic nie chciala zjesc i ugotowalam jej wczoraj ryz z jabłkiem i bananem i zjadla polowe wiec ciesze sie bo zjadla w koncu cos innego niz piers
Asik bardzo fajna ta komoda
no i przynajmniej nie musisz sie matwic ze Szymek głowe rozbije
ja chyba kupie Idze te nakolanniki bo tez sie slizga po panelach i w nerw taki wpada ze szok te nerwy to ona chyba ma po mnie, potrafi nawet warczec ze złości
Isabelko 1000 latek
Domii to Błażejek sie przekonal do mm??a próbowałas kilka rodzajów? i jakie pije?
Ja wyliczylam ze wczoraj przez caly dzien karmilam piersia 4 razy, wiec tez juz nie jest żle dwa razy rano, potem tuz przed spacerem i przed snem, bede powoli rezygnowac z porannego karmienia na początku a wieczorne i nocne tez na sam koniec zostawie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Kasiek.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331599 przez domii
Asik a Szymek sie nie zlosci jak mu zakladasz go ? i nie chce sciagnac? Komoda sliczna -wogole ja kocham Komody
Kasiek dalam mu Bebiko i mu posmakowalo wiec nie szukalam innego cyca w nocy je raz a przez dzien 2 razy raz kolo popoludnia i raz wieczorem-takto dostaje butelki,teraz wypil 120ml a ostatni raz jadl w nocy o 1 wiec 8 h wytrzymal i sie nie upominal wczoraj tylko 80 ml a przedwczoraj po 150ml wiec roznie zalezy jak ma apetyt
A co do wizyty to ide bo sie martwie tym co ta pediatra mi powiedzialam o tym sadzaniu (jest swietnym lekarzem jezeli chodzi o choroby,ale o rozwoj to ma prehistoryczne metody)a pozatym Iga juz pelza czy raczkuje tak? a Blazejek sie przymierzal a od kilku dni cisza zbada go i zobaczy czy sie prawidlowo rozwija i moze jakies cwiczenia stymulujace go do dalszego rozwoju pokaze
IZABELKO STO LAT
Kasiek dalam mu Bebiko i mu posmakowalo wiec nie szukalam innego cyca w nocy je raz a przez dzien 2 razy raz kolo popoludnia i raz wieczorem-takto dostaje butelki,teraz wypil 120ml a ostatni raz jadl w nocy o 1 wiec 8 h wytrzymal i sie nie upominal wczoraj tylko 80 ml a przedwczoraj po 150ml wiec roznie zalezy jak ma apetyt
A co do wizyty to ide bo sie martwie tym co ta pediatra mi powiedzialam o tym sadzaniu (jest swietnym lekarzem jezeli chodzi o choroby,ale o rozwoj to ma prehistoryczne metody)a pozatym Iga juz pelza czy raczkuje tak? a Blazejek sie przymierzal a od kilku dni cisza zbada go i zobaczy czy sie prawidlowo rozwija i moze jakies cwiczenia stymulujace go do dalszego rozwoju pokaze
IZABELKO STO LAT
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez domii.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331726 przez a!gusia
spedzilismy 3 godziny na szukaniu szczepionki!!co za kraj nie dosc ze zaplacilam za nie 350 zl to musialam pol miasta zjechac..ehh..ale to tez moja wina moglam wczesniej zamowic no i dziemy na 14 na szczepienie.. :(ja wczoraj przez caly dzien karmilam cycem tylko raz a w nocy Jerzyk sie budzi wierci ale cyca nie chce moze mu sie odmieni,oby..a bylam wczoraj w tym lumpeksie i jak sobie uzmyslowilam ze Jerzyk cyca mial tylko rano,a byla juz 18 to lecialam do domu jak glupia,bo m mu dal kaszke wiec ok ale on nic nie pil przez caly dzien!!!!!
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 9 miesiąc temu #331823 przez Asik
Domii ten kask jest mięciutki i bardzo lekki tak jakby czapkę miał a Szymkowi nic nie przeszkadza mogę mu wiązać pod szyją wsio i nie marudzi
Agusia... 350zł za szczepionkę/// ja mam te darmowe zresztą juz wsie dostał teraz dopiero po roku
A ja te nakolanniki kupię żecy rajstopy się tak szybko nie przecierały bo na kolanach co niektóre są już prześwitujące
no zmykam łobiod warzić mojemu niegrzweczniuchowi... siedzi pod biurkiem i kable wyciąga !!!! no zmykam
Agusia... 350zł za szczepionkę/// ja mam te darmowe zresztą juz wsie dostał teraz dopiero po roku
A ja te nakolanniki kupię żecy rajstopy się tak szybko nie przecierały bo na kolanach co niektóre są już prześwitujące
no zmykam łobiod warzić mojemu niegrzweczniuchowi... siedzi pod biurkiem i kable wyciąga !!!! no zmykam
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331843 przez angellika1
Cześć laski
U nas słoneczko wyszło ale wiejjje ze ho ho !!! Także z Nikim dzisiaj nie wyjde na spacerek
STO LAT DLA ISABELLI :*
Aisk fajna ta komoda wygląda na pojemną..
U nas słoneczko wyszło ale wiejjje ze ho ho !!! Także z Nikim dzisiaj nie wyjde na spacerek
STO LAT DLA ISABELLI :*
Aisk fajna ta komoda wygląda na pojemną..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez angellika1.
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 9 miesiąc temu #331862 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
aaaa u nas malo czasu na wszystko bo Lesiu to najchetniej by na mnie wisial calymi dniami chociaz ostatnio do kina udalo nam sie skoczyc i nie bylo mnie 4 godz i jakos sie beze mnie obyl heheh
My mleko Beblon dajemy, co prawda tylko na sniadanie bo robie na nim owsianke ze sliwkami bo Leszek ja doslownie pożera a tak to cycolek jeszcze. Tak sie wlasnie zastanawiam kiedy zaczac odstawiac.. w nocy je 2 razy..
Wczoraj w sklepie w poznaniu na polnej bylismy wozi w wersji light oladac! Łooooo matko jaki wybor. Ale chyba sie zdecydujemy na Espiro Magic, lekki, zwinny, design w miare a co najwazniejsze Leszkowy zadowoloy, siedzial w wozku jak ksiaze i Pan sprzedawca wozil go po sklepie poczekamy 2 tyg bo nowa kolekcja wejdzie i jak nic innego nam w oko nie wpadnie to kupimy bo ten co mamy teraz to ciezki jak jasny gwint i od znoszenia po schodach mam siniaki sztuk 5 na prawm udzie ;/
Kaski i nakolanniki zaraz sobie poogladam
buziaki da wszystkich mamusiek
My mleko Beblon dajemy, co prawda tylko na sniadanie bo robie na nim owsianke ze sliwkami bo Leszek ja doslownie pożera a tak to cycolek jeszcze. Tak sie wlasnie zastanawiam kiedy zaczac odstawiac.. w nocy je 2 razy..
Wczoraj w sklepie w poznaniu na polnej bylismy wozi w wersji light oladac! Łooooo matko jaki wybor. Ale chyba sie zdecydujemy na Espiro Magic, lekki, zwinny, design w miare a co najwazniejsze Leszkowy zadowoloy, siedzial w wozku jak ksiaze i Pan sprzedawca wozil go po sklepie poczekamy 2 tyg bo nowa kolekcja wejdzie i jak nic innego nam w oko nie wpadnie to kupimy bo ten co mamy teraz to ciezki jak jasny gwint i od znoszenia po schodach mam siniaki sztuk 5 na prawm udzie ;/
Kaski i nakolanniki zaraz sobie poogladam
buziaki da wszystkich mamusiek
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331937 przez Edyta
HEJ HEJ
I JA sie melduje
unas tez brak czasu a pozatym to zal siedziec w domu jak nas takie piekne pogody atakuja
Haniu zdrowka zycze wiem co znaczy bol ucha uuuuuuuuu nie zazdroszcze zdrowiej szybko
Asik sliczna komoda
domii jak juz bedziesz po wizycie u tego specjalisty od rozwoju to daj znac
agus powodzenia na szczepieniu
Adee wiesz juz w co wystrojsz mala
no nic lece do detysty wieczorem sie odezwe
I JA sie melduje
unas tez brak czasu a pozatym to zal siedziec w domu jak nas takie piekne pogody atakuja
Haniu zdrowka zycze wiem co znaczy bol ucha uuuuuuuuu nie zazdroszcze zdrowiej szybko
Asik sliczna komoda
domii jak juz bedziesz po wizycie u tego specjalisty od rozwoju to daj znac
agus powodzenia na szczepieniu
Adee wiesz juz w co wystrojsz mala
no nic lece do detysty wieczorem sie odezwe
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331963 przez a!gusia
Edytka nareszcie!!!
bylismy na szczepieniu...masakra..wiem ze to zabrzmi jakbym wychwalala Irlandie caly czas ale..am to idzie szybko,pielegniarka ma gotowe 2 strzykawki i pyk pyk dziecko ani nie zaplacze a tu..najpierw jedna nozka,3 min przerwy,potem druga...Jerzys sie tak splakal ze znow nie oddychal
bylismy na szczepieniu...masakra..wiem ze to zabrzmi jakbym wychwalala Irlandie caly czas ale..am to idzie szybko,pielegniarka ma gotowe 2 strzykawki i pyk pyk dziecko ani nie zaplacze a tu..najpierw jedna nozka,3 min przerwy,potem druga...Jerzys sie tak splakal ze znow nie oddychal
Moderatorzy: ilona