BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331484 przez happymamma
Ależ tu dziwnie, że tak pusto... :( Jakby to moja córcia rzekła - "ale żal..." ;) bububububu chlip chlip :(
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #331486 przez a!gusia
Happymamma bo ostatnio w oole nas jakos malo :(
12 lata 9 miesiąc temu #331487 przez happymamma
no właśnie. szkoda, bo fajna paczka z nas była... :(((((
12 lata 9 miesiąc temu #331490 przez Kasiek
heej :) :)

Istny szatan z tej mojej córci :) w ogole nie chce spac tak jej sie podoba w ciągu dnia :) az placze ze zmeczenia a jak tylko klade do lozeczka to ryk w nieboglosy. :dry: Nawet usypiania przy piersi próbuje a ona nic :laugh: na spacerze tez juz spac nie chce, paranoja jakas :dry: tyle dobrego ze wieczorem pada w minute dosłownie :)

Angelika zdjecie "gdzie jest bobas" super :laugh: :laugh: rewelacja :laugh: i gratuluje wygranej w konkursie :)

Hania jak tam ucho? troche lepiej?

Renatko jak Celinka pomyka w chodziku :laugh:

Asik Szymek wymiata :laugh: pewnie juz tej nocy Szymus lepiej pospi :kiss: a ten kask jak zobaczylam to padlam :lol:

Domii a czemu sie umowilas z fizjoterapeutka?? cos Cie niepokoi u Błażejka??

Agusia w Irlandii pewnie bedzie Wam lepiej, wiadomo tu rodzina ale perspektywy nikłe :huh: :(

Adee jak tam przygotowania do chrztu? znalazlas juz jakąś sukieneczke? :)

Marta_Sz witaj :laugh: w koncu zawitalas :)

Renatko mnie tez sie wydaje ze ludzie rezygnuja z bycia chrzestnym ze wzgledow finansowych, i to nie tych teraz, tylko pewnie jak pomysla przyszłościowo ze za pare lat komunia to wtedy odmawiaja :( :dry:

a gdzie jest cala reszta dziewczynek ja sie pytam :( , Edytka, Martucha, Happymama, Madzia, Nika, Sonia, Anetka, Beti, Zuza, Pippin, Sylwik, Avika, Jusia, Kasia, Dorotka, Biedronka, Kamila, Monka, Jkardasz, Motylek????????
cos sie dzieje z nimi??? ktos cos wie??
tak malo nas ostatnio buuu, ja wiem ze wiosna, czesc wrocila do pracy ale tak calkiem na amen nas zostawily? :( :(
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331543 przez Asik
Hejjjjjkaaa kochane w ten piękny wiosenny poranek :)

Nareszcie wiosna nadeszła :D pogoda cudowna więc wybywamy dzisiaj z domku na hmmm,,,, no jak się da to na cały dzień :D
Szymek całą noc bez zajęknięcia przespał :D więc humor mi dopisuje :) wczoraj robiłam lekkie przemeblowanie bo komodę kupiłam do Martuli pokoju w IKEA oooo taką www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70121763/

A ten kask to kurcze polecam naprawdę!!!! Szymek szaleje , na czterech już tak szybko pomyka że czasem nogi mu się plączą i w cos głową majtnie , albo jak wstaje własnie przy stoliku albo kanapie i po jakimś czasie się nagle puści i bumm na pupę i potem na głowę bęc i ten kask to dla Szymka i dla mnie jest zbawienie

no zmykamy do babci i prabaci Szymonka :D :D

Wszystkiego naaajlepszego dla Isabelli :D :D :D :D

miłego dzinka :* :* :*

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331560 przez Kasiek
hej :) :) :)

ja od 6 juz na nogach, Iga wiosne poczuła i chyba stwierdzila ze nie ma co dnia marnowac na spanie :silly: :side:
no ale przed chwila zasnela, troche wczesnie bo zawsze chodzi spac o 10 :dry: ale dzis jej daruje :)
Iga polubila jogurciki bo wczesniej za nic nie chciala zjesc :) i ugotowalam jej wczoraj ryz z jabłkiem i bananem i zjadla polowe :) wiec ciesze sie :) :) bo zjadla w koncu cos innego niz piers :)

Asik bardzo fajna ta komoda :)
no i przynajmniej nie musisz sie matwic ze Szymek głowe rozbije :)

ja chyba kupie Idze te nakolanniki bo tez sie slizga po panelach i w nerw taki wpada ze szok :) te nerwy to ona chyba ma po mnie, potrafi nawet warczec ze złości :laugh: :laugh: :laugh:

Isabelko 1000 latek :) :) :kiss: :kiss:

Domii to Błażejek sie przekonal do mm??a próbowałas kilka rodzajów? i jakie pije?
Ja wyliczylam ze wczoraj przez caly dzien karmilam piersia 4 razy, wiec tez juz nie jest żle :) :) dwa razy rano, potem tuz przed spacerem i przed snem, bede powoli rezygnowac z porannego karmienia na początku a wieczorne i nocne tez na sam koniec zostawie :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331599 przez domii
Asik a Szymek sie nie zlosci jak mu zakladasz go ? i nie chce sciagnac? Komoda sliczna -wogole ja kocham Komody :laugh:

Kasiek dalam mu Bebiko i mu posmakowalo wiec nie szukalam innego :) cyca w nocy je raz a przez dzien 2 razy raz kolo popoludnia i raz wieczorem-takto dostaje butelki,teraz wypil 120ml a ostatni raz jadl w nocy o 1 :ohmy: wiec 8 h wytrzymal i sie nie upominal :) :) wczoraj tylko 80 ml a przedwczoraj po 150ml wiec roznie zalezy jak ma apetyt

A co do wizyty to ide bo sie martwie tym co ta pediatra mi powiedzialam o tym sadzaniu (jest swietnym lekarzem jezeli chodzi o choroby,ale o rozwoj to ma prehistoryczne metody)a pozatym Iga juz pelza czy raczkuje tak? a Blazejek sie przymierzal a od kilku dni cisza :( zbada go i zobaczy czy sie prawidlowo rozwija i moze jakies cwiczenia stymulujace go do dalszego rozwoju pokaze :)

:kiss: IZABELKO STO LAT :kiss: :kiss: :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 9 miesiąc temu #331659 przez adee84
Happymama jak tam Ala po przeglądzie?
12 lata 9 miesiąc temu #331726 przez a!gusia
spedzilismy 3 godziny na szukaniu szczepionki!!co za kraj nie dosc ze zaplacilam za nie 350 zl to musialam pol miasta zjechac..ehh..ale to tez moja wina moglam wczesniej zamowic :( no i dziemy na 14 na szczepienie.. :(ja wczoraj przez caly dzien karmilam cycem tylko raz a w nocy Jerzyk sie budzi wierci ale cyca nie chce :) moze mu sie odmieni,oby..a bylam wczoraj w tym lumpeksie i jak sobie uzmyslowilam ze Jerzyk cyca mial tylko rano,a byla juz 18 to lecialam do domu jak glupia,bo m mu dal kaszke wiec ok ale on nic nie pil przez caly dzien!!!!! :(
12 lata 9 miesiąc temu #331823 przez Asik
Domii ten kask jest mięciutki i bardzo lekki :D tak jakby czapkę miał :) a Szymkowi nic nie przeszkadza :D mogę mu wiązać pod szyją wsio i nie marudzi :D

Agusia... 350zł za szczepionkę/// ja mam te darmowe :) zresztą juz wsie dostał teraz dopiero po roku :D :D

A ja te nakolanniki kupię żecy rajstopy się tak szybko nie przecierały :D :D bo na kolanach co niektóre są już prześwitujące :D :D

no zmykam łobiod warzić mojemu niegrzweczniuchowi... siedzi pod biurkiem i kable wyciąga !!!! no zmykam :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331843 przez angellika1
Cześć laski :)

U nas słoneczko wyszło ale wiejjje ze ho ho !!! Także z Nikim dzisiaj nie wyjde na spacerek :(

STO LAT DLA ISABELLI :*

Aisk fajna ta komoda wygląda na pojemną..
12 lata 9 miesiąc temu #331857 przez jkardasz
100 lat dla Isabelli :)))))))))

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 9 miesiąc temu #331862 przez jkardasz
aaaa u nas malo czasu na wszystko bo Lesiu to najchetniej by na mnie wisial calymi dniami :) chociaz ostatnio do kina udalo nam sie skoczyc i nie bylo mnie 4 godz i jakos sie beze mnie obyl heheh

My mleko Beblon dajemy, co prawda tylko na sniadanie bo robie na nim owsianke ze sliwkami bo Leszek ja doslownie pożera :D a tak to cycolek jeszcze. Tak sie wlasnie zastanawiam kiedy zaczac odstawiac.. w nocy je 2 razy..

Wczoraj w sklepie w poznaniu na polnej bylismy wozi w wersji light oladac! Łooooo matko jaki wybor. Ale chyba sie zdecydujemy na Espiro Magic, lekki, zwinny, design w miare :) a co najwazniejsze Leszkowy zadowoloy, siedzial w wozku jak ksiaze i Pan sprzedawca wozil go po sklepie :) poczekamy 2 tyg bo nowa kolekcja wejdzie i jak nic innego nam w oko nie wpadnie to kupimy bo ten co mamy teraz to ciezki jak jasny gwint i od znoszenia po schodach mam siniaki sztuk 5 na prawm udzie ;/

Kaski i nakolanniki zaraz sobie poogladam :)

buziaki da wszystkich mamusiek

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 9 miesiąc temu #331937 przez Edyta
HEJ HEJ :)
I JA sie melduje :)
unas tez brak czasu a pozatym to zal siedziec w domu jak nas takie piekne pogody atakuja :)
Haniu zdrowka zycze wiem co znaczy bol ucha uuuuuuuuu nie zazdroszcze zdrowiej szybko :kiss:
Asik sliczna komoda :)
domii jak juz bedziesz po wizycie u tego specjalisty od rozwoju to daj znac :)
agus powodzenia na szczepieniu :kiss:
Adee wiesz juz w co wystrojsz mala
no nic lece do detysty wieczorem sie odezwe :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #331963 przez a!gusia
Edytka nareszcie!!!
bylismy na szczepieniu...masakra..wiem ze to zabrzmi jakbym wychwalala Irlandie caly czas ale..am to idzie szybko,pielegniarka ma gotowe 2 strzykawki i pyk pyk dziecko ani nie zaplacze a tu..najpierw jedna nozka,3 min przerwy,potem druga...Jerzys sie tak splakal ze znow nie oddychal :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia