- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329764 przez Kasiek
hej
ranyy jaka ja jstem wykonczona marze o swietym spokoju nie spalam od 4 do 7 bo Iga wstala o 4 i szalala do 5 a ja juz potem nie moglam zasnac
siostra zabrala dziecie na spacer, pierwszy raz ktos mi zabral dziecko na spacer i ja moge odpoczac, wyobrazacie to sobie?? tzn "odpoczac" musze posprzatac, zrobic nalesniki lazienki umyc.
Angelika super ze mozecie isc na spacer nad morze, zazdroszcze
Pippin jak Antos juz ładnie siedzi
Asik fajnie ze Szymek juz zdrowieje
Happymama Jaś waży ładnie grunt ze juz po szczepieniu
Edytko Silvia jak zwykle sliczna
jak czytam jak wasze dzieci tak ladnie jedza i im smakuje to czy tamto to mam depresje i sie dołuję nie moge czytac takich rzeczy, dzis to sie poplakalam
nic, moze mi sie jutro humor poprawi, pediatra mowi ze jesli tak dalej bedzie to jedynym wyjsciem bedzie odstawienie Igi od piersi, wtedy bedzie musiala zaczac jesc inne rzeczy....ciekawe...jak znam swoej dziecko, bedzie wyło i wyło a jesc nie bedzie chcialo...
ranyy jaka ja jstem wykonczona marze o swietym spokoju nie spalam od 4 do 7 bo Iga wstala o 4 i szalala do 5 a ja juz potem nie moglam zasnac
siostra zabrala dziecie na spacer, pierwszy raz ktos mi zabral dziecko na spacer i ja moge odpoczac, wyobrazacie to sobie?? tzn "odpoczac" musze posprzatac, zrobic nalesniki lazienki umyc.
Angelika super ze mozecie isc na spacer nad morze, zazdroszcze
Pippin jak Antos juz ładnie siedzi
Asik fajnie ze Szymek juz zdrowieje
Happymama Jaś waży ładnie grunt ze juz po szczepieniu
Edytko Silvia jak zwykle sliczna
jak czytam jak wasze dzieci tak ladnie jedza i im smakuje to czy tamto to mam depresje i sie dołuję nie moge czytac takich rzeczy, dzis to sie poplakalam
nic, moze mi sie jutro humor poprawi, pediatra mowi ze jesli tak dalej bedzie to jedynym wyjsciem bedzie odstawienie Igi od piersi, wtedy bedzie musiala zaczac jesc inne rzeczy....ciekawe...jak znam swoej dziecko, bedzie wyło i wyło a jesc nie bedzie chcialo...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Kasiek.
Temat został zablokowany.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #329812 przez dorotas29
Hej!!!!
Wszystkim niewyspanym współczuję nocki
100 lat dla dzisiejszych SOLENIZANTÓW!!!!
Dziewczyny,macie może obok siebie h&m???
Bo bym miała pytanie??????
Silvia i Antoś - super duże dzieciaczki nam już rosna:-)
U mnie 17 stopni, Jula zalapała jakąś wirusówkę,w razie czego mamy przepisany antybiotyk...
Dziękujemy za życzenia zdrówka:-)
Wszystkim niewyspanym współczuję nocki
100 lat dla dzisiejszych SOLENIZANTÓW!!!!
Dziewczyny,macie może obok siebie h&m???
Bo bym miała pytanie??????
Silvia i Antoś - super duże dzieciaczki nam już rosna:-)
U mnie 17 stopni, Jula zalapała jakąś wirusówkę,w razie czego mamy przepisany antybiotyk...
Dziękujemy za życzenia zdrówka:-)
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #329917 przez kiniaa
Wszyskiego najlepszego dla Majeczki i Mateuszka
a ja sie doluje jak porownuje ile waza Wasze dzieci z moja.
Kasiek M przyjechal dzis, tesknilismy ale jakos zlecialo wczoraj caly dzien mialam zalatwienia a popoludniu do kolezanki pojechalam z 2 dzieci to juz samym wyjazdem sie zmeczylam i nie mialam czasu na myslenie o glupotach
a ja sie doluje jak porownuje ile waza Wasze dzieci z moja.
Kasiek M przyjechal dzis, tesknilismy ale jakos zlecialo wczoraj caly dzien mialam zalatwienia a popoludniu do kolezanki pojechalam z 2 dzieci to juz samym wyjazdem sie zmeczylam i nie mialam czasu na myslenie o glupotach
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #329978 przez angellika1
Na blogu już składałam życzenia ale jesze raz buziaczki dla MAJECZKI i MATEUSZKA
My bylismy u lekarza i jeszcze do wtorku antybiotyk ma brac ale mozemy juz na spacerki wychodzić. Jeszcze Nikiemu troszkę świszcze na oskrzeelach
My bylismy u lekarza i jeszcze do wtorku antybiotyk ma brac ale mozemy juz na spacerki wychodzić. Jeszcze Nikiemu troszkę świszcze na oskrzeelach
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #330182 przez Kasiek
ale tu dzis pusto...
Agusia, Kinia tak to jest, idealnych dzieci nie ma kazda z nas czyms sie matwi jesli chodzi o dziecie
Kinia fajnie ze Twoj m wrócil juz
Viszka jak tam samopoczucie??
Angelika zdrowka dla Nikosia
Dorotko zdrówka dla Julki
Agusia, Kinia tak to jest, idealnych dzieci nie ma kazda z nas czyms sie matwi jesli chodzi o dziecie
Kinia fajnie ze Twoj m wrócil juz
Viszka jak tam samopoczucie??
Angelika zdrowka dla Nikosia
Dorotko zdrówka dla Julki
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #330220 przez a!gusia
hej u nas znow piekna pogoda c u d o w n i e
a od rana mnie wkur... ten artykul :
wiadomosci.onet.pl/wideo/dlaczego-rodzic...ni,47079,w.html#play
jak mozna byc takim dupkiem????!!!!
a od rana mnie wkur... ten artykul :
wiadomosci.onet.pl/wideo/dlaczego-rodzic...ni,47079,w.html#play
jak mozna byc takim dupkiem????!!!!
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #330285 przez Kasiek
dzien dobry kochaniutkie
piękna pogoda u nas tez popoludniu gonimy na spacerek
tylko jakis ludź piłuje drzewo od 9 rano i Iga nie mogła zasnąć, tak sie spłakała biedactwo az płakałam razem z nią, nie wiem moze ją cos bolało?
m wrócil wczoraj o 2 w nocy wiec rodzinka już w komplecie
czemu u nas znowu takie pustki?? wszystkie siedza na blogu?
Agusia widzialam tez ten artykuł, szlag mnie trafia dziecko im zmarło a oni sie lansują w telewizji
piękna pogoda u nas tez popoludniu gonimy na spacerek
tylko jakis ludź piłuje drzewo od 9 rano i Iga nie mogła zasnąć, tak sie spłakała biedactwo az płakałam razem z nią, nie wiem moze ją cos bolało?
m wrócil wczoraj o 2 w nocy wiec rodzinka już w komplecie
czemu u nas znowu takie pustki?? wszystkie siedza na blogu?
Agusia widzialam tez ten artykuł, szlag mnie trafia dziecko im zmarło a oni sie lansują w telewizji
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330403 przez Renata Anna
Hej, hej!
Ja też tu zaglądam
Mam lekkie wyrzuty sumienia, że założyłam bloga, bo teraz musimy nadrabiać na dwóch stronach internetowych
Mało mam ostatnio czasu i raczej teraz tak już będzie, bo postanowiłam, że zakładam działalność Jak się uda to fajnie, a jak nie, to też nie będę stratna, bo nie muszę dokładać.
Byłam dziś u przyjaciółki i jej córci Lenki. Lenka jest starsza o 11 dni od Celiny, ale mimo to widać, że Celinka szybciej się rozwija. Lenka niebawem też zacznie ładnie siedzieć, ale malutka jest 2kg lżejsza od Celesi... Ma piękne wielkie niebieskie oczy. DWA JEZIORA... Takich oczu nie widziałam jeszcze u żadnego dziecka... Jest prześliczna...
Ja też tu zaglądam
Mam lekkie wyrzuty sumienia, że założyłam bloga, bo teraz musimy nadrabiać na dwóch stronach internetowych
Mało mam ostatnio czasu i raczej teraz tak już będzie, bo postanowiłam, że zakładam działalność Jak się uda to fajnie, a jak nie, to też nie będę stratna, bo nie muszę dokładać.
Byłam dziś u przyjaciółki i jej córci Lenki. Lenka jest starsza o 11 dni od Celiny, ale mimo to widać, że Celinka szybciej się rozwija. Lenka niebawem też zacznie ładnie siedzieć, ale malutka jest 2kg lżejsza od Celesi... Ma piękne wielkie niebieskie oczy. DWA JEZIORA... Takich oczu nie widziałam jeszcze u żadnego dziecka... Jest prześliczna...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Renata Anna.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #330405 przez domii
Hej rzeczywiscie pusto tutaj
My dzis wkoncu bylismy na spacerku pochowalam zimowe kurtki i wkoncu moglam ubrac moj ukochany czerwony plaszczyk
Kasiek masz racje kazda ma z czyms jakis pproblem bo nie ma dzieci idealnych,ja tez nie raz zazdroscilam jak inne bobasy przesypialy cala noc a moj budzil sie co 2 h fajnie ze juz jestescie w kpl
A i zaczelam powoli odstawiac cyca i jak w dzien karmilam 3-4 razy to teraz staram sie tylko 2 a w miedzy czasie daje butelke bo o dziwo moje dziecko chyba do niej doroslo wczoraj wypil 100ml a dzisiaj 2 razy po 150ml no i w nocy 2 karmienia ale tym zajme sie pozniej
Agusia musimy sie wybrac na blonia moze we wtorek albo srode???pasuje ci ktorys dzien? w pon planuje umyc okna
Kinia a ile Izabelka teraz wazy?
My dzis wkoncu bylismy na spacerku pochowalam zimowe kurtki i wkoncu moglam ubrac moj ukochany czerwony plaszczyk
Kasiek masz racje kazda ma z czyms jakis pproblem bo nie ma dzieci idealnych,ja tez nie raz zazdroscilam jak inne bobasy przesypialy cala noc a moj budzil sie co 2 h fajnie ze juz jestescie w kpl
A i zaczelam powoli odstawiac cyca i jak w dzien karmilam 3-4 razy to teraz staram sie tylko 2 a w miedzy czasie daje butelke bo o dziwo moje dziecko chyba do niej doroslo wczoraj wypil 100ml a dzisiaj 2 razy po 150ml no i w nocy 2 karmienia ale tym zajme sie pozniej
Agusia musimy sie wybrac na blonia moze we wtorek albo srode???pasuje ci ktorys dzien? w pon planuje umyc okna
Kinia a ile Izabelka teraz wazy?
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #330417 przez domii
Szymus sto lat kochany
Renataale tym sie zmartwilas ze Celina sie szybciej rozwija a mlodsza? Blazej jest starszy od Twojej Celinki 12 dni a tez nie siedzi ale sie dobrze rozwija gada calymi dniami obraca sie ,turla przygotowuje do raczkowania ,wiec nie widze w tym nic złego
Renataale tym sie zmartwilas ze Celina sie szybciej rozwija a mlodsza? Blazej jest starszy od Twojej Celinki 12 dni a tez nie siedzi ale sie dobrze rozwija gada calymi dniami obraca sie ,turla przygotowuje do raczkowania ,wiec nie widze w tym nic złego
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #330422 przez Renata Anna
domii napisał:
Domii nie nie.. nic z tych rzeczy. Każde dziecko rozwija się w swoim indywidualnym tempie. Tylko my z moją przyjaciółką porównujemy rozwój naszych córek
A co do Bażejka... fajnie, że gada... Chciałabym, żeby Celina zaczęła wydawać z siebie inne dźwięki niż YYYYYYYYYYYYYYYY, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i EEEEEEEEEEEEEEEE. Normalnie wrzeszczy łobuziara...
Szymus sto lat kochany
Domii nie nie.. nic z tych rzeczy. Każde dziecko rozwija się w swoim indywidualnym tempie. Tylko my z moją przyjaciółką porównujemy rozwój naszych córek
A co do Bażejka... fajnie, że gada... Chciałabym, żeby Celina zaczęła wydawać z siebie inne dźwięki niż YYYYYYYYYYYYYYYY, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i EEEEEEEEEEEEEEEE. Normalnie wrzeszczy łobuziara...
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona