BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329764 przez Kasiek
hej
ranyy jaka ja jstem wykonczona :( :( :( marze o swietym spokoju :( :( nie spalam od 4 do 7 :( :( bo Iga wstala o 4 i szalala do 5 a ja juz potem nie moglam zasnac :(

siostra zabrala dziecie na spacer, pierwszy raz ktos mi zabral dziecko na spacer i ja moge odpoczac, wyobrazacie to sobie?? tzn "odpoczac" :huh: musze posprzatac, zrobic nalesniki lazienki umyc.

Angelika super ze mozecie isc na spacer nad morze, zazdroszcze :)
Pippin jak Antos juz ładnie siedzi :) :)
Asik fajnie ze Szymek juz zdrowieje :)
Happymama Jaś waży ładnie :) grunt ze juz po szczepieniu :kiss:
Edytko Silvia jak zwykle sliczna :laugh:

jak czytam jak wasze dzieci tak ladnie jedza i im smakuje to czy tamto to mam depresje i sie dołuję:( ;) :huh: :dry: nie moge czytac takich rzeczy, dzis to sie poplakalam :(
nic, moze mi sie jutro humor poprawi, pediatra mowi ze jesli tak dalej bedzie to jedynym wyjsciem bedzie odstawienie Igi od piersi, wtedy bedzie musiala zaczac jesc inne rzeczy....ciekawe...jak znam swoej dziecko, bedzie wyło i wyło a jesc nie bedzie chcialo...
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #329812 przez dorotas29
Hej!!!!

Wszystkim niewyspanym współczuję nocki :kiss:

100 lat dla dzisiejszych SOLENIZANTÓW!!!!

Dziewczyny,macie może obok siebie h&m???
Bo bym miała pytanie??????

Silvia i Antoś - super duże dzieciaczki nam już rosna:-)

U mnie 17 stopni, Jula zalapała jakąś wirusówkę,w razie czego mamy przepisany antybiotyk...

Dziękujemy za życzenia zdrówka:-)
12 lata 9 miesiąc temu #329882 przez a!gusia
Kasiek ja tak mam jak czytam ze dzieci spia i nie marudza..depresje mam z tego powodu.serio!
12 lata 9 miesiąc temu #329917 przez kiniaa
Wszyskiego najlepszego dla Majeczki i Mateuszka :kiss: :kiss: :kiss:

a ja sie doluje jak porownuje ile waza Wasze dzieci z moja.

Kasiek M przyjechal dzis, tesknilismy ale jakos zlecialo :) wczoraj caly dzien mialam zalatwienia a popoludniu do kolezanki pojechalam z 2 dzieci to juz samym wyjazdem sie zmeczylam i nie mialam czasu na myslenie o glupotach :)
12 lata 9 miesiąc temu #329978 przez angellika1
Na blogu już składałam życzenia ale jesze raz buziaczki dla MAJECZKI i MATEUSZKA :)

My bylismy u lekarza i jeszcze do wtorku antybiotyk ma brac ale mozemy juz na spacerki wychodzić. Jeszcze Nikiemu troszkę świszcze na oskrzeelach :(
12 lata 9 miesiąc temu #330160 przez Viszka11
Renata Anna napisał:

Viszka wysłałam. Przepraszam za zwłokę :( Wybacz :( :blush:

nic sie nie stalo...

i tak przez pewien czas brak neta byl u mnie

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
12 lata 9 miesiąc temu #330182 przez Kasiek
ale tu dzis pusto... :(

Agusia, Kinia tak to jest, idealnych dzieci nie ma :( kazda z nas czyms sie matwi jesli chodzi o dziecie :(

Kinia fajnie ze Twoj m wrócil juz :)

Viszka jak tam samopoczucie?? :)

Angelika zdrowka dla Nikosia :)

Dorotko zdrówka dla Julki :)
12 lata 9 miesiąc temu #330220 przez a!gusia
hej u nas znow piekna pogoda :) c u d o w n i e :)
a od rana mnie wkur... ten artykul :
wiadomosci.onet.pl/wideo/dlaczego-rodzic...ni,47079,w.html#play

jak mozna byc takim dupkiem????!!!!
12 lata 9 miesiąc temu #330285 przez Kasiek
dzien dobry kochaniutkie :)

piękna pogoda u nas tez :) :) popoludniu gonimy na spacerek :)

tylko jakis ludź piłuje drzewo od 9 rano :angry: i Iga nie mogła zasnąć, tak sie spłakała biedactwo :( az płakałam razem z nią, nie wiem moze ją cos bolało?

m wrócil wczoraj o 2 w nocy wiec rodzinka już w komplecie :)

czemu u nas znowu takie pustki?? :( :( wszystkie siedza na blogu?

Agusia widzialam tez ten artykuł, szlag mnie trafia :angry: dziecko im zmarło a oni sie lansują w telewizji :angry: :(
12 lata 9 miesiąc temu #330292 przez a!gusia
Kasiek na blogu jeszcze ciszej :( pogoda ladna to nikt w domu nie siedzi..m zabral Jerza na 2 godzinny spacer a ja sprzatammmmm!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330403 przez Renata Anna
Hej, hej!

Ja też tu zaglądam :)

Mam lekkie wyrzuty sumienia, że założyłam bloga, bo teraz musimy nadrabiać na dwóch stronach internetowych :(

Mało mam ostatnio czasu i raczej teraz tak już będzie, bo postanowiłam, że zakładam działalność :) Jak się uda to fajnie, a jak nie, to też nie będę stratna, bo nie muszę dokładać. :lol:

Byłam dziś u przyjaciółki i jej córci Lenki. Lenka jest starsza o 11 dni od Celiny, ale mimo to widać, że Celinka szybciej się rozwija. Lenka niebawem też zacznie ładnie siedzieć, ale malutka jest 2kg lżejsza od Celesi... Ma piękne wielkie niebieskie oczy. DWA JEZIORA... Takich oczu nie widziałam jeszcze u żadnego dziecka... Jest prześliczna...
12 lata 9 miesiąc temu #330405 przez domii
Hej rzeczywiscie pusto tutaj :(

My dzis wkoncu bylismy na spacerku :) pochowalam zimowe kurtki i wkoncu moglam ubrac moj ukochany czerwony plaszczyk :)

Kasiek masz racje kazda ma z czyms jakis pproblem bo nie ma dzieci idealnych,ja tez nie raz zazdroscilam jak inne bobasy przesypialy cala noc a moj budzil sie co 2 h :( fajnie ze juz jestescie w kpl

A i zaczelam powoli odstawiac cyca i jak w dzien karmilam 3-4 razy to teraz staram sie tylko 2 a w miedzy czasie daje butelke bo o dziwo moje dziecko chyba do niej doroslo :lol: wczoraj wypil 100ml a dzisiaj 2 razy po 150ml :lol: no i w nocy 2 karmienia ale tym zajme sie pozniej :)

Agusia musimy sie wybrac na blonia moze we wtorek albo srode???pasuje ci ktorys dzien? w pon planuje umyc okna :)

Kinia a ile Izabelka teraz wazy?

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 9 miesiąc temu #330417 przez domii
Szymus sto lat kochany :kiss: :kiss: :kiss:

Renataale tym sie zmartwilas ze Celina sie szybciej rozwija a mlodsza? Blazej jest starszy od Twojej Celinki 12 dni a tez nie siedzi ale sie dobrze rozwija gada calymi dniami obraca sie ,turla przygotowuje do raczkowania ,wiec nie widze w tym nic złego

12 lata 9 miesiąc temu #330422 przez Renata Anna
domii napisał:

Szymus sto lat kochany :kiss: :kiss: :kiss:

Renataale tym sie zmartwilas ze Celina sie szybciej rozwija a mlodsza? Blazej jest starszy od Twojej Celinki 12 dni a tez nie siedzi ale sie dobrze rozwija gada calymi dniami obraca sie ,turla przygotowuje do raczkowania ,wiec nie widze w tym nic złego

Domii nie nie.. nic z tych rzeczy. Każde dziecko rozwija się w swoim indywidualnym tempie. Tylko my z moją przyjaciółką porównujemy rozwój naszych córek :)
A co do Bażejka... fajnie, że gada... Chciałabym, żeby Celina zaczęła wydawać z siebie inne dźwięki niż YYYYYYYYYYYYYYYY, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i EEEEEEEEEEEEEEEE. Normalnie wrzeszczy łobuziara...
12 lata 9 miesiąc temu #330429 przez domii
Renata rozumiem myslalam ze pisalas tak ogolnie ze starsza a pewnych rzeczy nie robi taj jak Twoja Celinka :) widzialam zdjecia na blogu rzeczywiscie sliczna dziewczynka :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka