BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu #328148 przez a!gusia
Domii nie wiem po ile minut ale zauwazylam ze jak Jerzyka posadze z nozkami szeroko wlasnie,to najpierw jego plecki sa jak luk a potem on sie sam prostuje..i niedawno jeszcze sie nie podpieral a teraz jak leci na bok to sie podpiera,tylko do tylu jeszcze czasem spada wiec dlatego mu daje poduszke :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #328159 przez Asik
tyle się napisałam i sobie sama skasowałam

ehh
no to szybko

Domii heheeh moje wszystkie dzieci juz siedzą samoidzielnie i stabilnie :D i to małe i to wielkie :D

Małe zaczęło siadać miesiąc temu wiec juz siedzi baaardzo stabilnie :D nawet jak klęczy na kolankach :D ale wczesniej sie chwiał ---przód- tył-- z tendencją tył i ryyyp :D

odebrałąm wyniki grupy krwi i moje dziecię ma O RhD plus kurcze ,,, sniło mi się to w nocy własnie że ma grupe zerową a ja się bałam, czy mu znajdą na operację...QRwAAAAA czy nie może mi się przysnić szóstka totka??? hęęęę ???

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 9 miesiąc temu #328161 przez motylek
Domi Kornelka siedzi od dawna sama a dziś nawet z pozycji leżącej sama siedła. Kornelka nie chce ni leżeć tylko siedzić i mogła by tak cały dzień :angry: :dry: no może pół dnia bo teraz już raczkuje to troszkie na brzuchu leży
12 lata 9 miesiąc temu #328165 przez domii
Asik wiem ze Szymek to juz hop hop do przodu za Blazejkiem jestni pamietam ze pisalas ze Martula tez wszystko szybko robila, a co do snow to rzeczywiscie mysl intensywnie o totku dzisiaj a moze ci sie przysnia :laugh:

Dzieki Agus bede go sadzac,chociaz i tak wydaje mi sie ze dziecko jak najwiecej na brzuszku powinno lezec bo wzmacnia sobie wszystkie partie miesni,a moj nic ostatnio nie robi tylko ciagle obroty na brzuch :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 9 miesiąc temu #328182 przez a!gusia
Domii moj sie nie obraca wcale ale pediatra mi mowila zebym ja sie kladla i go sobie kladla na brzuch zeby coc chwile wytrzymal na brzuchu bo on odrazu placze zamiast kombinowac co by zrobic zeby nie byc na brzuchu-tzn obrocic sie to on placze :(
12 lata 9 miesiąc temu #328194 przez domii
Agusia a probowalas go zlapac za raczki i nozki i go kolysac raz na jedna raz na druga strone? Blazej to uwielbia a robimy to od dobrych 3 miesiecy i bez problemu odwraca sie na boczki i na brzuch sprobuj,a my bedziemy cwiczyc od jutra sadzanie bo dzis co chwilke plakusia na te zabki :( wlasnie dostal paracetamol-moze pomoze

12 lata 9 miesiąc temu #328207 przez angellika1
ehhh z tym siadaniem wstawaniem to róznie u dzieciaczków jest . Każdego to jest sprawa indywidualna wiec nie nalezy sie stresowac :)

Niki siada sam z pozycji leżącej ale jak sie złapie np. szczebelków, potrafi też w ten sposób wstać na nóżki :) ale czy siedzi stabilnie mhhy różnie z tym bywa ;)

Asik jak Ci sie przyśni 6 to podaj nr ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Czy Wasze dzieci też namiętnie lubią bawić sie chusteczkami mokrymi? tzn nie tyle co chuseczkami co opakowaniami???
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328208 przez a!gusia
Domii on sie pieknie obraca na boczki ale nie chce sie obracac na plecki..ani z pleckow na brzuch :(
Angelika Jerzyk to uwielbia! tak Jerzus siedzi a juz po chwili :
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #328209 przez adee84
Angellika Maja uwielbia.
Agusia Jerzuś się wyspał? Maja jak na złość spać nie chce tylko pieje aż uszy więdną
12 lata 9 miesiąc temu #328211 przez a!gusia
Adee wyspal sie zjadl i sie bawi szczesliwy bo tatus wrocil :)
12 lata 9 miesiąc temu #328213 przez angellika1
he he Agusia i miał to samo ;) a teraz ni chce siedziec tylko raczkowac... hmm i musze biegac za nim
12 lata 9 miesiąc temu #328216 przez adee84
to się cieszę bo i Ty odpoczęłaś :)
12 lata 9 miesiąc temu #328219 przez adee84
Tak w ogóle to przepraszam, samolub ze mnie okropny, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BYŁYM OBECNYM I PRZYSZŁYM SOLENIZANTOM :kiss:
tak na zaś bo nie wiem, czy będę się odzywać
Przepraszam, że wcześniej nie napisałam życzeń :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #328224 przez a!gusia
Adee nie zostawiaj nas !!!!!!!!!!!!!!!!!
12 lata 9 miesiąc temu #328228 przez domii
Agusia to jak sie turla na boczki to wkoncu fiknie na brzuch jutro pojutrze za tydzien lub dwa. A Jerzyk pieknie siedzi :)

Angelika mi chodzi o to ze Blazej posadzony leci :( a twoj juz nawet sam siada .dlatego sie martwie bo wszystkie sierpniowe posadzone chwile posiedza

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka