- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328148 przez a!gusia
Domii nie wiem po ile minut ale zauwazylam ze jak Jerzyka posadze z nozkami szeroko wlasnie,to najpierw jego plecki sa jak luk a potem on sie sam prostuje..i niedawno jeszcze sie nie podpieral a teraz jak leci na bok to sie podpiera,tylko do tylu jeszcze czasem spada wiec dlatego mu daje poduszke
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 9 miesiąc temu #328159 przez Asik
tyle się napisałam i sobie sama skasowałam
ehh
no to szybko
Domii heheeh moje wszystkie dzieci juz siedzą samoidzielnie i stabilnie i to małe i to wielkie
Małe zaczęło siadać miesiąc temu wiec juz siedzi baaardzo stabilnie nawet jak klęczy na kolankach ale wczesniej sie chwiał ---przód- tył-- z tendencją tył i ryyyp
odebrałąm wyniki grupy krwi i moje dziecię ma O RhD plus kurcze ,,, sniło mi się to w nocy własnie że ma grupe zerową a ja się bałam, czy mu znajdą na operację...QRwAAAAA czy nie może mi się przysnić szóstka totka??? hęęęę ???
ehh
no to szybko
Domii heheeh moje wszystkie dzieci juz siedzą samoidzielnie i stabilnie i to małe i to wielkie
Małe zaczęło siadać miesiąc temu wiec juz siedzi baaardzo stabilnie nawet jak klęczy na kolankach ale wczesniej sie chwiał ---przód- tył-- z tendencją tył i ryyyp
odebrałąm wyniki grupy krwi i moje dziecię ma O RhD plus kurcze ,,, sniło mi się to w nocy własnie że ma grupe zerową a ja się bałam, czy mu znajdą na operację...QRwAAAAA czy nie może mi się przysnić szóstka totka??? hęęęę ???
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328165 przez domii
Asik wiem ze Szymek to juz hop hop do przodu za Blazejkiem jestni pamietam ze pisalas ze Martula tez wszystko szybko robila, a co do snow to rzeczywiscie mysl intensywnie o totku dzisiaj a moze ci sie przysnia
Dzieki Agus bede go sadzac,chociaz i tak wydaje mi sie ze dziecko jak najwiecej na brzuszku powinno lezec bo wzmacnia sobie wszystkie partie miesni,a moj nic ostatnio nie robi tylko ciagle obroty na brzuch
Dzieki Agus bede go sadzac,chociaz i tak wydaje mi sie ze dziecko jak najwiecej na brzuszku powinno lezec bo wzmacnia sobie wszystkie partie miesni,a moj nic ostatnio nie robi tylko ciagle obroty na brzuch
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328182 przez a!gusia
Domii moj sie nie obraca wcale ale pediatra mi mowila zebym ja sie kladla i go sobie kladla na brzuch zeby coc chwile wytrzymal na brzuchu bo on odrazu placze zamiast kombinowac co by zrobic zeby nie byc na brzuchu-tzn obrocic sie to on placze
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328194 przez domii
Agusia a probowalas go zlapac za raczki i nozki i go kolysac raz na jedna raz na druga strone? Blazej to uwielbia a robimy to od dobrych 3 miesiecy i bez problemu odwraca sie na boczki i na brzuch sprobuj,a my bedziemy cwiczyc od jutra sadzanie bo dzis co chwilke plakusia na te zabki wlasnie dostal paracetamol-moze pomoze
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328207 przez angellika1
ehhh z tym siadaniem wstawaniem to róznie u dzieciaczków jest . Każdego to jest sprawa indywidualna wiec nie nalezy sie stresowac
Niki siada sam z pozycji leżącej ale jak sie złapie np. szczebelków, potrafi też w ten sposób wstać na nóżki ale czy siedzi stabilnie mhhy różnie z tym bywa
Asik jak Ci sie przyśni 6 to podaj nr
Czy Wasze dzieci też namiętnie lubią bawić sie chusteczkami mokrymi? tzn nie tyle co chuseczkami co opakowaniami???
Niki siada sam z pozycji leżącej ale jak sie złapie np. szczebelków, potrafi też w ten sposób wstać na nóżki ale czy siedzi stabilnie mhhy różnie z tym bywa
Asik jak Ci sie przyśni 6 to podaj nr
Czy Wasze dzieci też namiętnie lubią bawić sie chusteczkami mokrymi? tzn nie tyle co chuseczkami co opakowaniami???
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328228 przez domii
Agusia to jak sie turla na boczki to wkoncu fiknie na brzuch jutro pojutrze za tydzien lub dwa. A Jerzyk pieknie siedzi
Angelika mi chodzi o to ze Blazej posadzony leci a twoj juz nawet sam siada .dlatego sie martwie bo wszystkie sierpniowe posadzone chwile posiedza
Angelika mi chodzi o to ze Blazej posadzony leci a twoj juz nawet sam siada .dlatego sie martwie bo wszystkie sierpniowe posadzone chwile posiedza
Moderatorzy: ilona